SG: Szeged Connection

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aquir
hura

=)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

megtalaltam

REAL MADRID

haliho szegediek 😊

olyan kérdésem lenne hogy ilyen üzletközpont mint Pécsen az ÁRKÁD van e szegeden?

tudjátok ami rohadt nagy és televan kisüzletekkel 😊 (plaza) thx

ja éshavan akkor vmi honlap vagy nyitvatartás jo lennne köszönöm

REAL MADRID

Szeretnék köszönetet mondani a gázmûvek szeged ügyfélszolgálatán dolgozó hölgyek udvarias, segítõkész hozzáállásáért.
Több alkalommal, innen Kõszegrõl tudtam nagyon hamar elintézni sürgõs ügyemet, a szakszerû, udvarias munkájuknak köszönhetõen.
Az ember félve tárcsáz, hiszen többnyire csak automata irányítja a menüben, és mire embert talál a vonal végén, lefogy a kártyája.
De most a hitemet újra visszaadták az ÜGYFÉL - ÜGYINTÉZÕ kapcsolat kérdésében.
Én nem sokat vettem észre az egészbõl. Talán mert bálnazsírral világítunk :-)
And5
Ja persze az ûrbõl lehetett látni is <#eplus2>

Dzsini
...és Európa területének nagy részén.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Tuvok
A fél országban áramingadozás volt

Calver
itt is elment az áram egy pillanatra párszor, szerencsére miután egy tápomat hasonló dolog tönkrevágta én az egészbõl annyit érzékeltem h piskákol a lámpa, gépem nem szállt el

"The trees move. Do you not see it?"

Ch_Slater
jaja. elõször halványodott a lámpa fénye, majd kiment a TV, szgép 1 mp-re, majd vissza. és ez egymás után 4-5x.

#416: én meg pont most jöttem haza Szegedre SzFehérvárról. Kezdtem parázni hogy oda a gyorsnetes hétvégém.. 😊
ja igen mert pár hete (4) már inkább székesfehérvár konneksönös vagyok, mint szegedes (azaz mind2)

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

Hmuda
Akkor nem a házunk hálózatával volt a gond.

Elég fura volt, nem csak úgy pakk, elmegy az áram, inkább az áramerõsség ingadozott (ezért is kérdeztem, mert ilyet még nem láttam). 100%, hogy betesz a számítógéphez hasonló érzékeny elektromos dolgoknak.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Aquir
még jó hogy hazajöttem õszi szünetre <#buck>

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Ch_Slater
igen.
agybajt kaptam, hogy a gépem 10mp alatt 4x resetelt... és utána még vagy 15x...

Hmuda
Másoknál is akadozott az áramellátás az utóbbi 10-15 percben?

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hi.
Ha kell vkinek egy 25 000 ft-os kupon autosiskolába az küldjön egy e-mait a [email protected] vasárnap délig.
jazzy
Rendelés miatt kérdezem, hogy esetleg valaki szokott-e rendelni Capriovus Kft-tõl tojásfehérjelét, mert a kiszállítási költség elég sok 1 embernek, hátha akad pár szegedi akinek szüksége van rá és akkor megrendelnénk közösen így felezõdik a postaköltség.
Különc
Mit szeretnél tudni?

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

jazzy
Esetleg jar errefele valami testepito ?
jazzy
Tudna valaki segiteni, hogy a csillag ter kozeleben merre talalok Plus -t?
Huj

Nem vágjátok, itt Szegeden hol tudnék elpasszolni egy igényesebb helyre egy Maracana versenyasztalt ?

Yeti

Ch_Slater
amikor láttam, hogy van 1 új hozzászólás, 70%-ban biztos voltam benne, hogy errõl fog írni valaki. és láss csodát 😄 😄

ivjoe
FELHÍVÁS!
(és nem reklám)

"Kedves Kollégák!
A hétvégén, szeptember 17-én vasárnap rendezzük a Szabad Szoftverek Világnapját immáron harmadjára Szegeden, a Kiss Árpád teremben, amire ez úton szeretnénk mindenkit meghívni, és segítséget kérni abban, hogy a hír a diákokhoz is eljusson.
Délelõtt a Informatikai múzeumba látogatunk (különbusz indul a Rerrich Béla térrõl 9:00-s gyülekezõvel), majd az elõadások 12:00-kor kezdõdnek, melyek mindegyike szabad szoftverrel kapcsolatos.
Minden látogató vihet hivatalos Ubuntu CD-t, matricát, a szünetben kaphat open-source palacsintát (bináris formában lekvárral vagy kakaóval), és vásárolhat önköltségi alapon a rendezvényre készült saját pingvin logós pólóból illetve CD tartókból. Lesz tombola is (ingyenes, a belépõ matrica a tombola jegy), ahol szponzorok által felajánlott könyvek és ajándékok kerülnek kisorsolásra. De hogy ne csak a szerencse döntsön a rendezvényen kihirdetésre kerülnek szabad szoftveres pályázatok is, melyeknek dijazását a szponzoraink adják.
Az egész rendezvény ingyenes - ugyancsak a szponzoroknak köszönhetõen.
A pólók/CD tartókból származó esetleges többlet bevételt az Infromatika Történeti Múzeumnak fogjuk felajánlani.
A rendezvény weboldala: http://www.inf.u-szeged.hu/opensource/sfd/
A többi szervezõ nevében is köszönöm:
Havasi Ferenc"

LSL
Jó buli, aki kihagyta az bánhatja. Ráadásul itt könnyebb ismerkedni, minden szempontból <#ravasz1>

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

ivjoe
Idén minket is. <#hehe>

404 tekk
ivjoe
Néma ábrahámozás az az éjjszakai vetélkedõn volt, mert hiába volt bejelentve a rendõrségen a dolog, a polgárõrség meg túl befolyásosnak érezte magát és ugatott, h ne hangoskodjunk. -.-

Ezt leszámítva máskor teli torokból ment az abrahámozás szökõkútban, tüzijáték elõtt stb. 😄
LSL
tavaly elõtt mi is, sõt minden szökõkútba bevittek minket

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

LSL
én megyek, de csak szombaton ^^

Ch_Slater

Calver
emberek, valaki SZINre jön innen?

"The trees move. Do you not see it?"

Sadist
pazdet, tényleg :C

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sadist
Biztos? :C

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Ch_Slater
DugoNics

Sadist
😄

Tavaly a rendõrök jöttek ki, mert a Dugovics téri szökõkútban ábrahámoztak 😄

LSL
Hermann az jó, en is ez a 2 között vacilláltam. Amiket felsoroltál nekem is volt benne részem. Kivéve a néma ábrahámozást. Akkor még tolerálta a város hogy egy 2 hétig lesz pár jókedvû fiatal a városban. Tavaly GT-n (már fõgólya voltam) kihajítotak minket a Sörketbõl, pont az ábrahámozás miatt. Remélem idén is ilyen jó lesz 😊

ivjoe
Hermannba. 😄
Well, iszonyat nagy feladatok voltak: pl.: krumpli keresés szökõkútban, négykézláb-autóverseny , néma ábrahámozás, ~150kilós srác cipelése, szellemfoci, fõgólyák imádása, Clark lemondatása, lejmolás az utcán (többek között viszaszereztük Elekes szüzességét is. 😄DD) stbstb, voltmég rengeteg. Fõgólya feladatok is nagyon jók voltak, fõ látványosság: Elekes bepanírozása egy szál faszban. 😄
LSL
majd ha hazaérsz mondd melyikbe 😊 Meg mesélj a GT-s feladatokról <ötlethiányos>

Aquir: TIK, BTK, Irinyi, Bólyai, Béke, Budó, ÁOK, Sportuszoda <#vigyor3>

Aquir
ti melyik épületekben szoktatok lenni? 😊 (már aki TTK-s =)

Sadist
újhúsok <#eplus2>

Ch_Slater
uhh, soha nem jöttem volna rá. amikor én jártam akkor simán gólyatábornak hívtuk... 😄

ivjoe
TTK mérnök-info 😄D
jazzy
Termeszettudomanyin vagyok Programtervezo-info, te ?
ivjoe
Igen, ki nem hagynám.

Melyik karon/szakon vagy?
jazzy
Persze tudom ott lesznek albis dumak csak gondoltam hatha van valaki esetleg itt is akivel tudnek egyezkedni. Neked is holnap golyatabor ?
ivjoe
GólyaTábor.
ivjoe
Ott tuti találsz még olyat, aki albérletet keres.
<Õt felvették koliba.>
jazzy
Holnap kezdodik. Miert?
Ch_Slater
mi az a GT?

ivjoe
GT?
jazzy
Sziasztok! Van valaki aki most lesz elso eves szegeden es alberletet keres ?
LSL
Én öthalmis vagyok, és tény hogy kint van a picsában(5ös mellett cora,practiker,metró után) de ezek legalább lakások, és aránylag normálisan lehet lakni. központba is bent vagyok 45 perc alatt, ami pesti viszonylatban nem is lenne sok. Szegeden az.
De vannak saját sportpáyláink, kocsmánk, minden szerdán bulizunk, jó programok szoktak lenni. Szobatárssal heti 1szer projektorral filmet vetítünk, szomszédságban van menza, ami még jó is. De inkább az összeszokott társaság ami miatt szeretek ott lakni.