SG: Szeged Connection
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elküldve: 2007. 06. 11. 12:47
Tárgy: 😛😛
NA VISSZAJÖTTEM, DE HA MÉG TELJESSEN IS KITILTANAK LESZAROM VELED EGYÜTT? ÉS BAZD MEG AZT A JÓ SZAROSVALAGU KURVA A.....................
Megkérdezi, hogy leszar-e 😄
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Nincs csoki, nem is volt <#hehe>#hehe>
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Erre gondoltál? 😄
Elküldve: 2007. 06. 03. 16:51
Tárgy: 😄😄
NE TAPLÓZZ TE TAKONY A GALÉRIÁDAT ELNÉZVE, KOMOLYABBAKNAK NINCS ILYEN HÜLYESSÉG. ÉS TAPLÓ AZ ANYÁD SEMMIBE SEM NÉZEK ILYEN PARASZTOKAT!!!!!
Írta mindezt még #457-re.
Ha valaki megtalálja a hozzászólásomban a tapló szót, annak a nyereménye egy tábla csoki, amit átvehet a Dóm téren, vagy a Bolyai épület elõtt 😊
Elküldve: 2007. 06. 03. 16:55
Tárgy: 😄😄
ki kérdezett? csak itt kérdezem tényleg ne ugass bele más dolgába,eddig hol voltanapokig nem volt bejegyzés, most meg beleugatsz. Vagy talán tzwelibe találtam az üzenettel!!!!!!! Kussoljál, mert még durvábbakat irok,amit mindenki látni fog!!!!!
<#smile>#smile>
megy a hasad????
<#levele>#levele>???????
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Egyébként meg vizsgaidõszakról nem hallottál még?<#zavart2>#zavart2>
Ha tényleg olyan idõs vagy amilyennek mondod magad, akkor elég nagy szégyen, hogy ilyen stílusban irogatsz. Egy szóval nem írtad az elsõ hsz-dbe, hogy ne reagáljunk, hát akkor miért rinyálsz itt??
majd meglátjuk ki nevet a végén!!!
Életkor: ismeretlen (Tehát max 16 éves, de inkább 12-14)
Neme: ismeretlen (99%, hogy fiú, a herpeszes ödönke fajtából)
Regisztráció idõpontja: 2007. 05. 10. (újreg, nem kicsit)
Diagnózis:
Tizenéves vérpistinek nyárra apuci behúzatta a netet, és most kiéli az isiben elszenvedett sérelmeket, mert azt hiszi anonim módon beszólhat mindenkinek.
Javasolt kezelés:
Ban, 2 jó nagy atyai pofon
Ha kezelés hatására a tünetek nem múlnak, akkor nadrágszíj, ha a tünetek tovább erõsödnek, akkor 10 év szigorított kötél általi tarkónlövés.
És ne küldözgess priviket, mert repülni fogsz innen nagyon gyorsan (és lehet, hogy a szádba is belelépnek egy kicsit) 😊
Szerinted honnan találjuk ki kinek írsz iqbetyár?
Aki nem veszi komolyan, ne irjon ide!!!!!!
Ej régi szép emlékek. 😄
Na és a Sörkert alap! nem szabad kihagyni bár idõszaki, de elég népszerû.
Algyõi úton van a Tyúkász kocsma és vele szemben is van egy presszó.
Valamint kihagyhatatlan a Mérey útcában a Búbos (asszem ez a neve).
Ha esetleg a hosszúhétvégén mennétek szemlézni szívesen csatlakozok. 😄
Jaj igen és van a Jumbó is ami elég jellegzetes a Centrumnál lévõ trolimegállóval szemben kicsit trükkös bejutni mert pince.
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
A Szamosba fogunk menni. Illetve voltunk is csak nem írtunk fel mindent (árakat) amit kellett volna, ezért majd még megyünk (meg amúgy is nyilván).
Egyébiránt minden kommentet köszönettel veszünk, ha pedig netán valaki küld nekünk ismertetést egy helyrõl mi nagyon örülni fogunk neki és kiteszzük azt is. 😊
Minden jog fenntartva!
Írok pár kommentet úgylehet. Nekem a Mignon a személyes kedvenc, de a laposról is van szép emlékeim. A Nyugi-ban meg van családi érdekeltség mert egyik távolabbi rokon a tulaj vagyis egyszer volt tulaj. 😄
A budapesti kocsmákról nincs ilyen oldal?
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Szegedi kocsmák
Nemrég indult, de folyamatosan bõvül.
Minden jog fenntartva!
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
eleve csak az jogosult rá, aki megtalálja
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Aki nem veszi komolyan, ne irjon ide!!!!!!
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
REAL MADRID