SG: Szeged Connection

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rockynhooo
igaz 500-600 forintok a sörök , de egyszer megérné a feeling meg yoféle söröket kiprobálni ^^

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Shifter
valóban ott van 😄 még 1 angol telefonfülke is kivan rakva 😄 (már lehet nincs rég voltam ott)

ಠ_ಠ

LasDen
én csak egyszer voltam pub-ban...akkor is írországban.....
Csak sörözni akartunk erre oda nyomtak kis szendvicseket meg mini kolbászokat fogpiszkálón és sültkrumplit.....persze ezeket mind ingyen.....bezabáltam mint a szar... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Rockynhooo
Ha valóban itt van akkor oda találunk 😄

Shifter
?

ಠ_ಠ

ivjoe
Hátmost felnevettemkicsit. sry. 😞

A John Bull Pub az Oroszlán utcában van: Itt.
Shifter
John Bull biztosan az, tudjátok hol van?

ಠ_ಠ

Rockynhooo
de szerintem az lesz az. haverokkal kitaláltuk hogy egyszer ha jobban lesz pénzünk akkor beülünk vhol vmi fasza angol pub-ba yo söröket inni aztán mondták h szegeden van 😊

Shifter
John Bull nem az?

ಠ_ಠ

LasDen
a dugonics téren van egy pub-nak nevezett vmi, de hogy angol-e aztat nemtom 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Rockynhooo
állítolag van szegeden vmi angol pub? vki tud vmit rola ?

Shifter
hát hogy szeged connection 😄 mert mindent láttam már csak ezt nem

ಠ_ಠ

senkinek semmi ötlet?

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

mire gondolsz?

Shifter
ok

ಠ_ಠ

Sadist
Nincs.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Shifter
ááá ilyen is van?

HÁLÓ 😄

ಠ_ಠ

HEllo!

FElkeltettátek az érdeklõdésem, utánna fogok nézni, hogy hogyan kell játszani a tarokk kártyajátékot.

Más téma: Nem tudjátok, hogy hol lehet szegeden venni, egy nagyon kevés vax-ot? Az a ragadós anyagot, amit pl. kézilabdázók is használnak, hogy a labda könnyebben a kezükhöz tapadjon.
Nekem csak egy kevés, fél deci kellene.

köszi

Calver

"The trees move. Do you not see it?"

Dzsini
a tarot az a jóskártya, de én tarokkpaklit szoktam venni, ami pedig egy klasszikus 19-20. századi kártyajátékhoz kell.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

a tarottpakli az az a kártya, amivel jósolni szoktak?

Dzsini
én a tarokkpaklikat mindig ott veszem, ugyanaz a típus mint máshol, de nem 1500 hanem 890 pénz - és így is úgy is elhasználódik kb. 1 év alatt 😊 a többit nem tudom, mert azok máshonnan vannak - csak láttam, hogy van neki (de ha jól láttam van Piatnik is, ami azért nem rossz)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Rockynhooo
persze azóta már írtam nekik 😊

Sadist
Ha normális kártyát akarsz, akkor szánj rá 3-4k-t és vegyél egy pakli mûanyag kártyát. (Copag, Fournier, Kem, Piatnik)

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

olyan kártyákat nem találtam sehol, amelyek trükkös kártyák, azaz mindkét oldalukon ugyanaz van. vagy egyik oldalán egy király, a másik oldalon meg mondjuk nem hátlap, hanem egy ász

itt még nem néztem, de majd megfogom.

tescoban meg voltam, de elfelejtettem megnézni, hogy ott milyen kártyák vannak. pfff...

Itt is megnéztem a passzázs játékboltja jó ötlet volt, köszi.

Itt árulnak francia és magyar kártyát is, meg minden másfajtát. Én 1 csomag magyar kártyát vettem, az 300 ft volt, és jó minõségû, meg vagyok vele elégedve.

thx

sziasztok

csak mondom, hogy tudjátok, hogy ha kártyát akartok vásárlni, akkor ebbe a boltba ne menjetek.

ez a bolt egy dohányárus bolt, és ott van, az ujságos mellett. Itt árulnak francia, és magyar kártyákat is, DE annyiraminõségtelenek, hogy fantázia.

Én 1000 forintot kidobtam az ablakon, mert megvettem egy pakli francia kártyát, de nagyon rossz inõség, meg még büdös is 😊

szia! én ezt nem tudom sajnos,... 😞

de ha én lennék ilyen helyzetben, akkor ott érdeklõdnék, annak a kar nak a tanulmányi osztályán, ahovan menni akarok.

Õk biztosan tudják

Rockynhooo
Lenne egy kérdésem , ti hátha tudjtátok. htx.[/URL

Hegi90
HBD!

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Hegi90
nektek is :o

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

n3whous3
hááááát, ha nem tudod, akkor most elmgyaraázni nem fogom

buék szegediek meg egyéb városlakói

púúúúú

ok, 😄

Calver
egy A:AASD:ASDasd.

ez most mi volt? 😄

n3whous3
A:AASD:ASDasd

púúúúú

Hegi90
pompa*

na!

Hegi90
jaja, minden csalafintaságot. Csupa poma az egész :|

n3whous3
Teszkóban mindent lehet venni, fogpiszkálótól kezdve az atomtöltetes bombáig. Ezt mindig jegyezd meg.

púúúúú

Sziasztok!

Köszi a tippeket! Megnézem ezeket a boltokat, aztán, majd beírom ide, hogy mi volt a helyzet, hogy más is tudhassa.

Másik kérdés: 😄

Azt tudom, hogy az eldorádóban a kárászon lehet venni illatosítót, de szerintetek a tesco-ban is lehet venni?

köszi

Dzsini
http://maps.google.com/?ie=UTF8&ll=46.250509,20.145734&spn=0.001747,0.00545&t=h&z=18
itt a Dugonics tér felõl a Kárász felé nézve baloldalt a sarkon van egy újságárus, és balra mellette van egy mindenfélés bolt, ott van sokféle kártya kapható.

ivjoe
Passage játékbolt?
Calver
van a Széchenyi téren egy másik bolt is (Gulliver talán?), azt hiszem CIB bankautomatával szemben, ott is találni fogsz mindenféle kártyapaklit, talán ott nagyobb eséllyel találsz bûvészkártyákat.

jazzy
Szerintem a 100 forintos boltban lehet kártyákat kapni, bûvészkártyákat mondjuk nem hiszem.. Széchenyi téren van egy ha minden igaz.
Sziasztok szegediek!

Tudtok e nekem segíteni?

Olyan boltot keresek szegeden, ahol 32 lapos magyar kártyát, illetve francia kártyacsomagokat lehet vásárolni?

Esetleg az sem ártana, ha a boltban olyan kártyákat is lehetne vásárolni, amelyeket a bûvészek szoktak használni, azaz olyasmik pl., hogy a kártyának mindkét oldala egyforma.

Biztosan van szegeden valamilyen olyan bolt, hogy kis apróságokat, kis játékokat lehet vásárolni.

Mint például az eldorádó boltok, hogy minden apró dolgot lehet vásárolni, csak ott pont kártya nincsen.

köszi

Tuvok
Onnan egyszerûbb lenne Kkfházára átmenni, Kkhalas felé el lehet jutni Pécsre, de ha nem sajnálja helyjegyre (meg 2 vonaljegyre Bp-n), akkor Nyugati-BKV-Déli felé IC-kkel gyorsabb

Aquir
aham ok😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

chhaya
Négy és negyed óra általában Pécs-Szeged, és egyre jobban unom. Plusz nem is pécsi vagyok, hanem buszozok még tovább 1 órát. <#wow3>

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

Hegi90
Szegeden olyan egyetemen van, ahova (remélem) soha nem fogom megbánni hogy jelentkezek. Sok mással szemben. Nem akarok olyan helyre jelentkezni, ahol a képzés = fos, és még a diplomája sem ér semmit. Fölöslegesen eltöltött 3,5 év (vagy mégtöbb). Az életem egyik meghatározó pár éve lesz ez, nem akarok szarul teljesíteni, ezért azt mondom, hogy megéri. Nagyon sok múlhat a jövõmön, ha most rosszul választok. Nyáron úgyis lesz jogsi, 1 év gyakorlat után meg majd járhatok be énis vele néha-néha 😊

@aquir: csak azért kérdeztem, mert kíváncsi voltam, hogy magadra fõzöl és mosol-e, vagy már megtaláltad-e a párodat ;D