1492
Mi se maradjunk már ki !
-
t-scoéknak is van ilyen kencéje, l-dlben is van többféle... kóstold meg melyik tetszik a legjobban, milkyway-t én sem láttam sok éve. -
Nemistudom, szerintem ez a milky way már nagyonrégóta nincs boltokban, én utoljára nyolcévesen láttam -
n3whous3 #970 hát ez az, hogy a neve se jut az eszembe :C -
Orionk #969 tudsz róla képet? -
n3whous3 #968 ennél tudok finomabbat. Az nem mogyorókrém, hanem konkrétan tényleg csokikrém, nemtom sajnos a nevét, kb akkora dobozban van, mint a milky way, csak műanyagban és a tetején fóliával van leragasztva + egy kis műanyag átlátszó szarral. Na az odabasz :D -
Orionk #967 azt hittem, hogy azért . Nem birom az ilyeneket, amikor azért van a fórum, hogy megbeszéljenek dolgokat, erre jönnek arcok ilyen bannos beszólásokkal.
Szerintem ez a szegedi topic-ba tartozik, hogy szegeden tudja e valaki, hogy hol lehet venni ilyen szendvicskrémet.
Már tényleg nagyon régen ettem :) -
n3whous3 #966 omgomg nem azért rakta be azt a képet, mert bant akar adni....... -.-.-.-.-. -
Elég furcsa a kérdés:) -
Orionk #964 vajon mi bajod van már? amiért bannt akarsz adni?
nagyon kiváncsi vagyok rá -

-
Orionk #962 Üdv., ismét szegediek!
A boltokban már régóta ilyen csoki, azaz mogyoró krémet keresek. SZegeden nem találtam sehol, ti tudjátok, hogy hol lehet vásárolni?
köszi
-
Orionk #961 én asztalos alatt nem csak azt értettem, hogy asztat készít.
Mindenki eldönti, hogy reklámnak raktam be, vagy nem...
Én azért akartam betenni, mert szegeden egyetemista vagyok albérletben, és amikor az ablakot nem tudtuk megjavitani józan paraszti ésszel a lakótársaimmal, akkor döntöttünk az mellett, hogy keresünk valakit, és elmondhatom, hogy nem volt egyszerű olcsó munkást találni, aki jópofa módon olcsóbban megcsinálja mint a többi.
Ezután meg csak azért raktam be, hogy ha más is ilyen cipőben van, akkor könnyebb dolga lenne. Miért ne lenne valaki ugyanilyen cipőben, ha egyszer Szeged egyetemista város, minden 4 edik ember egyetemista.
Ja, és nekem semmi jövedelem nem esne le, ha valaki közületek elhívná az asztalost. Ővé a fizetség, én nem is ismerem. Akkor beszélgettünk, amikor nálunk dolgozott..., de mindenki eldönti, hogy mit hisz, vagy nemhisz...
-
Oh.. kössz. Erre nem gondoltam!
-
Akár a TIK-ben, akár a Somogyi könyvtárban biztosan megvan, de a helyi könyvtárakban is meg szokott lenni a legtöbb napilap. Menj be és kérd ki, általában van lehetőség fénymásolásra is, ha el szeretnéd tenni. -
Sziasztok!
Esetleg valakinek megvan az ápr. 17-i délmagyar? Ha igen, és volna olyan rendes, hogy a születésnapi felköszöntős oldalt beszkennelné nekem és feltenné valahova, nagyon megköszönném :):) Fura kérés, de nagyon kíváncsi vok vmire de egyszerűen nem tudom megszerezni azt a rohadt újságot :D
Na thx -
akkor inkább ezermester :D -
n3whous3 #956 *volt szomszédom -
n3whous3 #955 Szomszédom bútorokat is csinál, épület ács ÉS asztalos is. Nehezen hihető, hogy esetleg valaki nem csak 1 témával foglalkozik? -
amúgy te hol "laksz"? -
nem leszólás csak "sima" asztalos nem csinál épületasztalos munkát :D -
most mit kell leszólni.. tök rendes :D
(vagy csak reklámoz, de én optimista vagyok) -
még jó hogy az asztalos nem csinál ablakot :D de azé gratulálok :D
(faterom asztalos :D) -
Orionk #950 Helóó SZegediek, és szegedi egyetemisták!
Szegedi egyetemista vagyok, lakást bérelek, és a tél folyamán probléma volt a lakás ablakaival. Nem záródtak jól ,illetve a szigetelés is rossz volt, stb...
Találtam egy kiváló asztalost, már idősebb, és ez miatt nagyszerű munka tapasztalatai vannak. Saját kezére megcsinálta az abalkokat, és nem is volt drága, sokkal olcsóbb lett, mintha egy szakszervízből kihívtam volna a szerelőket.
Tudom ajánlani nektek az asztalost. Ha problémátok lenne, akkor szóljatok, írjatok ide, és megadom a telefonszámát.
Előtte írjátok ide be, hogy mi konkrétan a probléma, az ajtóval, ablakkal, nyilászárókkal.
További szép napot, és előre is kellemes húsvéti ünnepeket. :)
Üdv., Orionk -
n3whous3 #949 na ok ezt még megjegyzem :) -
benthe1st #948 Lehet hogy tényleg bezárt a freestyle a takaréktár utcában, régen jártam arra. Beugrott így a Reökről, tényleg van ott egy,de nem tudo ott van a kori. És íg beugrott egy másik is, asszem Euro sport a neve a Feketesas utcán van, szóval nem messze a másiktól (pontosabban a Feketesas-híd utca sarka). Szerintem ott vannak korik is mert úgy emlékszem sícuccokat is árulnak, akkor meg már a kori is belefér :) (ha jól tudom egyébként ez a két bolt ugyanazon cégé) -
n3whous3 #947 Szóval ami maradt ötlet az 2 van
Egyiket haver mondta, elvileg a REÖKhöz közel van... A másik meg akkor a Madách utcai, megnézem majd akkor. -
n3whous3 #946 Mikszáth-Mars kereszteződésben a bolt átalakítás miatt zárva :@ -
n3whous3 #945 Az a mars téri bolt csak ruha, ahogy én néztem ma, van még egy ami meg egy utcában van a Mars térből nyílik, az meg bezárt átalakítás miatt.
Ja igen, most jut eszembe... A TAKARÉKPÉNZTÁR utca még, ahol van a freestyle? Csak mert elnéztem, aztán láttam, hogy az utca végén ott van a bolt, egy ruha bolt mellett talán... Rácsos minden és az van ráírva, hogy kiadó... Szóval attól tartok, hogy tényleg bezárt. -
n3whous3 #944 Intersportba nem tudom, hogy úgy kicaplassak-e, hogy a kibaszott oldalukon nincs is teljes lista, hogy legalább megnézzem mire számítsak... Miért ilyen gányok az áruházláncoknak a weboldalaik? Faszért nem lehet keresni rajta :) -
n3whous3 #943 Jajj köszönöm szépen :)) Fel is írom a helyeket és holnap megnézem... -
benthe1st #942 Hello!
A Freestyle bolt nem szünt meg, csak elköltöztt, méghozzá nem is messzire, ugynais a Takaréktrár utcában maradt a Puma bolt helyére költözött (az utca másik vége gyakorlatilag). Hervis kaliberű helynek még ott van az új "Napfény parkban" az Intersport. Egyéb maszek sportboltok még: van egy kisebb sportbolt a Madách utcában (Kálvin tér felöli végéhez közel), van egy másik (itt lehet nincsenek korik) a Mikszáth Kálmán-Mars tér sarkon, és a Londoni körúton (a Mars tér mellett szinte közvetlenül) egy különálló bódéban szintén egy sportbolt. -
n3whous3 #941 VÁÁ 2 napja keresek sport boltot, ahol vehetnék görkorit de semmi. Plázában van Hervis, ami eggy gány fos, Bem utcában ahol voltam asszem annyira vérprofi cuccok vannak, hogy pénzem nincs rá, Takaréktár utcában a Freestyle bolt tuti bezárt, mert csak egy betört ablakú rácsos pince lejáratot találtam lekopott sport márkás cimkékkel teleragasztva, a Racing import kft vagy mifaszom a Széchenyi sarkán meg... Hát annak meg NYOMA sincs. Most komolyan hogy lehet ekkora a választék Szegeden? Nem nagy város ez? -
Köszönöm a tanácsokat, IDC-vel nekem is voltak már "jó" tapasztalataim de szerencsére én időben kihúztam a gépem a kezeik közül :) -
ok, most spec nekem is Samsung vinyó zakatol a gépemben - kamionról leesett cucc, túl olcsó volt ahhoz h ne vegyem meg, ami fontos arról úgyis van 3 biztonsági mentésem simán - de a 160 GB-os IDE winchesterük annakidején valami kicseszett istencsapása volt. -
89.000FT vót :D asszem kép is van :D -
én igen XD -
n3whous3 #936 én nem láttam még 4 magos 4 gigás gépet tescoba :A:D:ASD:ASDSD -
fater szokott az exicomba járni mert olcsó a patron meg az eladók is normálisak (má törzsvendég fater) de amúgy semmit nem tok róla mondani...
IDC az lerágott csont :D
Régebben volt a Mistral IDChez közel az is jó volt csak az close-lett...
Amúgy én a tescoba szoktam röhögni a gépeken :D 4 magos bika proci + 4gb ram (32bites vindózzal) és 8400gs VGA-val XD (szarra várat építeni effekt) -
n3whous3 #934 lekopogom, nekem már 2 éve vagy több van egy samsung 250-es vinyóm, faszán működött eddig [kopppppppp kopppppppp] -
lófaszjóska eladókról ne feledkezzünk meg IDC esetében 
nekem FEFO-s arcokkal vannak pozitív tapasztalataim, volt h 3-szor vittem vissza vinyót (jótanács: ne vegyetek Samsung terméket), mindháromszor gond nélkül kicserélték, végén már egy Seagate-re, még úgy is h egyértelműek buktak rajta.