SG: Szeged Connection
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
ಠ_ಠ
Csak sörözni akartunk erre oda nyomtak kis szendvicseket meg mini kolbászokat fogpiszkálón és sültkrumplit.....persze ezeket mind ingyen.....bezabáltam mint a szar... 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
FElkeltettátek az érdeklõdésem, utánna fogok nézni, hogy hogyan kell játszani a tarokk kártyajátékot.
Más téma: Nem tudjátok, hogy hol lehet szegeden venni, egy nagyon kevés vax-ot? Az a ragadós anyagot, amit pl. kézilabdázók is használnak, hogy a labda könnyebben a kezükhöz tapadjon.
Nekem csak egy kevés, fél deci kellene.
köszi
"The trees move. Do you not see it?"
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
tescoban meg voltam, de elfelejtettem megnézni, hogy ott milyen kártyák vannak. pfff...
Itt árulnak francia és magyar kártyát is, meg minden másfajtát. Én 1 csomag magyar kártyát vettem, az 300 ft volt, és jó minõségû, meg vagyok vele elégedve.
thx
csak mondom, hogy tudjátok, hogy ha kártyát akartok vásárlni, akkor ebbe a boltba ne menjetek.
ez a bolt egy dohányárus bolt, és ott van, az ujságos mellett. Itt árulnak francia, és magyar kártyákat is, DE annyiraminõségtelenek, hogy fantázia.
Én 1000 forintot kidobtam az ablakon, mert megvettem egy pakli francia kártyát, de nagyon rossz inõség, meg még büdös is 😊
de ha én lennék ilyen helyzetben, akkor ott érdeklõdnék, annak a kar nak a tanulmányi osztályán, ahovan menni akarok.
Õk biztosan tudják
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
buék szegediek meg egyéb városlakói
púúúúú
na!
púúúúú
Köszi a tippeket! Megnézem ezeket a boltokat, aztán, majd beírom ide, hogy mi volt a helyzet, hogy más is tudhassa.
Másik kérdés: 😄
Azt tudom, hogy az eldorádóban a kárászon lehet venni illatosítót, de szerintetek a tesco-ban is lehet venni?
köszi
itt a Dugonics tér felõl a Kárász felé nézve baloldalt a sarkon van egy újságárus, és balra mellette van egy mindenfélés bolt, ott van sokféle kártya kapható.
"The trees move. Do you not see it?"
Tudtok e nekem segíteni?
Olyan boltot keresek szegeden, ahol 32 lapos magyar kártyát, illetve francia kártyacsomagokat lehet vásárolni?
Esetleg az sem ártana, ha a boltban olyan kártyákat is lehetne vásárolni, amelyeket a bûvészek szoktak használni, azaz olyasmik pl., hogy a kártyának mindkét oldala egyforma.
Biztosan van szegeden valamilyen olyan bolt, hogy kis apróságokat, kis játékokat lehet vásárolni.
Mint például az eldorádó boltok, hogy minden apró dolgot lehet vásárolni, csak ott pont kártya nincsen.
köszi
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
@aquir: csak azért kérdeztem, mert kíváncsi voltam, hogy magadra fõzöl és mosol-e, vagy már megtaláltad-e a párodat ;D