SG: Szeged Connection
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
ಠ_ಠ
erre 0-1 😞 én meg hazait tettem.
a bayern is már 0-2 😮
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Csak nem akartam akkor ott besülni =)
"The trees move. Do you not see it?"
púúúúú
Szóval egy kérdés ami lehet kettõ lesz 😛
van sima Volt és van VOLT 3D (digitális verzió) ---az utóbbi azt jelenti ,hogy 3 dimenziós szemvüveggel kell nézni ugye? Nos ha erre megyek be akkor a jegy vásárlásakor odaadják a kezembe a szemüveget vagy megkell vásárolni külön?
elõre is köszönöm a segítséget!
-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?
szopás lesz az albérletes net úgylátom -.-
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
itthon szopom 5k-ért az egy megabitet, ott meg a 30/30 se kerül ennyibe
igazságtalanság, kurva anyjukat
tuti ide is terjeszkednének, de tudod mit? mibe, hogy nem ENGEDIK az itteni szolgáltatók, hogy bejöjjön a piacra
legszarabb életszínvonal kb békés megyében van és ha pénzrõl van szó, mindenbõl minden drága. Simán mindenki digire váltana havi 2,5k-ért, én is inkább megvenném a legkisebb csomagot, mert úgy nevetségesen olcsó :C
púúúúú
Talán a tvnetwork nál nincs, de csak gondolom.
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
valaki tud valami jó net szolgáltatót Szegeden? Becsi körúton.
olcsó(4000.-), ne kelljen hûségnyilatkozat, nagyjából ilyen kritériumokkal?
-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?
Shifter, nem inkább "pusztítom ahol érem"? <#nyes>#nyes>
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"