SG: Szeged Connection

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aquir
Nekem nincs élettársam, csak szobatárs van, vele se sokat beszélek 😊 Csak eredetileg hosszú az út haza, nem is jó mindig 5 órákat utazni oda meg vissza, meg amúgy is van elég dolgom, ill. jól el tudom foglalni magam, jó ez a Szeged <#buck> így legalább annál nagyobb öröm mikor hazamegyek xD

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Rockynhooo
Jaja u.tesom oda jár egyetemre szentesrõl... lemegy szegedre az 1 óra meg utána szegedtõl Pécs asszem 6 óra vagy 5 .. közbe várakozni stb... faja kis út

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Calver
Szeged-Miskolc vonattal - sõt, akármivel - pokol. nem tudom most van-e valami normális járat, pár éve reggel 5-kor volt az egyetlen járat ami közvetlen Miskolcra ment... talán ennél csak a Szeged-Pécs útvonal a szopatósabb, ahova még egy rohadt értelmes vonat sem megy, gyakorlatilag csak busszal lehet eljutni...

"The trees move. Do you not see it?"

LasDen
kibaszott idõjárás......inkább esne a hó....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Hegi90
ha nem mászok bele ezzel a magánügyeidbe: neked szegeden van már egy élettársad? cask mert évi 4x hazajárni... az elég para 😄 vagy ilyen jó lakótársaid vannak? fõztök, mostok, stb? 😛

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Aquir
😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir
😞

n3whous3
google maps alapján 5,5 km huáááhuááhuáá.

púúúúú

Hegi90
megjöttem a nyíltnapról. beleszerettem az egyetembe 😞

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Sziasztok!
Elirtam a teló számot:06-62/315-845
Szegeden Török nemzetiségû felsõfokú fiú hallgatót keresek bérlõ társnak.
Bérleti díj,Szülõk megegyezésével történik.Elhelyezés török-magyar családnál.
Tel:06-30/2822541
n3whous3
Amúgy az volt, leszálltam az Anna kútnál (egyel utána mentem véletlen a keresztezõdésnek) és egész az új hídig, majd be a városba a régi hídig majd vissza (korán értem be, valamivel el kellett ütni az idõt <#idiota>)

púúúúú

Különc
Sétálni fogsz muhaha <#idiota>

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

n3whous3
😞

púúúúú

Sadist

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Tuvok
1-es vellanyos az Anna kútig, onnan 3-as vagy 4-essel a Brüsszeli krt-ig (Tarján felé), ez a megálló a Római és Brüsszeli sarkán van
Innen mehetsz még busszal, de a Rómait végig megjárod 10 perc alatt gyalog is

n3whous3
Sziasztok pípöl

Holnap bemegyek Szegedre, Rókuson fogok szállni vonatról. El kéne jutnom a gecispicsa Római krt.-ra, hogy lehetne ezt? :-\

púúúúú

Hegi90
hát én azért gyakrabban szeretnék hazajárni :S

Aquir
én szerencsére egy jó albérletbe vagyok gyõriként, évente 4x megyek haza (egyik a nyár) xD

Hegi90
ígyvan.

n3whous3
És akkor ott van nyugat Magyarország, ami nem feltétlen annyira hûdejó, de köze sincs az itteni szerelvényeknek ahhoz... Én az ilyen széthúzott ország modellt nem vágom.

púúúúú

Rockynhooo
én itt vok közel szegedhez de én is így vok az ország kérdéssel mint te 😄 vicc bazmeg hogy tényleg máshol ezt a távot amit neked kéne zökkenõ mentesen megteszik nap mint nap itt meg elkell indulnod reggel 6kor h vmikor hazaérj 😄

Hegi90
úgy látszik marad debrecen... még mindig jobb mint a rákos borsod... :/:/

Rockynhooo
egyetértek és ugyan ezt érzem amit te.

Hegi90
nemérdekel pest. omoljon össze az egész. rühellem azt a helyet.

Sadist
Butapest úgyis szép lassan romokba fog dõlni, Szeged pedig megmarad kis oázisként, ami folytatja virágzását.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Hegi90
Miskolc - Szeged: ~300km - 6 óra út. Japánban ez 1 óra lenne kb.
És akkor még számítsuk bele azt is, hogy esetleg késõn végzek, és nem jön úgy vonat. Vagy van valami teendõm még szegeden, akkor késhetek 1-2 órát is. Estefele pedig szinte egyáltalán nemtudok vonatra szállni. Faszkivan ezzel a szar elmaradott õsküvlet rákos országgal. Meg a mávval meg az összes politikussal. El vagyunk maradva 50 évvel a fejlett országokhoz képest. Amerikában ezt a távolságot naponta teszik meg azok, akik mondjuk egy kisebb városba járnak be dolgozni. Nekünk meg jó a graffitis-pottyantós-fûtésnélküli-ótvaros-csöves MÁV.

GRATULÁLOK!!!! most szívesen megtaposnám a közlekedésügyi minisztert meg gyurcsányt is. Széchenyi forgolódik a sírjában attól ami itt megy.

Kezdek lemondani Szegedrõl sajna 😞 Pedig olyan jó lett volna :S:S:S

Nem történik semmi szegede? 😄

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

Szegeden a Mûszaki Pince nevû boltra gondoltam, ottszerintem lehet venni 5.1 es fejhallgatót.

Egyébként neten néztem, olyan 11000 ft körül vannak

n3whous3
nemtom én se 100-ra, de egy vásárhelyi ismerõs említette

meg ha már itt tartunk, a szeptemberi árlista is fent van nekik a honlapon, szal nem adnék az ilyenre 😄

púúúúú

hát a weblapon még ott van a vásárhelyi nyitvatartás..stb szal sztem még nyitva lehet.
majd ha vki talál akkro 5.1es fejest akkor itt linkeljen már mert mostmár engem is érdekel,annk ellenére hogy idén tuti nem veszek ilyesmit =)
LasDen
én nagyon azon gondolkodám, hogy vegyek-e egy sennheiser hd555-t hétköznapi (utcai) használatra..... 😄 csak még vacilálok, hogy megérné e nekem......

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

váó 71.000 Ft ért is milyen fejest lehet kapni o_O csak ámulok és bámulok 😄
am itt se találtam 5.1eset...pedig anno én is kerestem.
most egy senheiser hd 201 asszem van😄
a lényeg 2500ért vettem egy helyen ,de megnéztem több boltam is és 4500ért árulták,nagyon meglepõdtem hogy ilyen olcsón hozzájutotta anno!
n3whous3
(asszem nem tévedek és a mistralról volt szó )

púúúúú

n3whous3
mistral az már behalt dolog, még cikket is írtak róla a neten, hogy halnak ki sorban az eddig faszán elélõ hardware cégek.

másik meg Bird Computers. IDC is egyébként haldoklik, vásárhelyen bezártak, ha jól tudom.

púúúúú

LasDen
esetleg az e-digitalban lehet....... 😄

idcben nincs most 5.1es fejhallgató 😄 a másiknak mi a cime?? a mistral még müködik?
n3whous3
pc boltokat néztél? Bird PC, IDC, mindkettõt megtalálod a neten is.

púúúúú

Sziasztok!

Tudtok szegeden olyan szakboltot, ahol lehet venni 5.1-es hangzású fejhallgatót?

Szakbolt alatt nem a tesco-t értem. 😄
Elõre is thx.,

Üdv., Orionk

teljesen egyetértek. ezt én is tapasztaltam

Hegi90
oks, kösz a tanácsot!

Sadist
Nem érettségi kell, hanem matek tudás, racionális gondolkodás, és/vagy tanulni tudás.
Gazdinfon idén 182, Mérnökinfon 162 volt a ponthatár, aki meg ezt nem éri el, az aztán fõleg nem való az adott szakra. Sõt, úgy egyáltalán felsõoktatási intézmény közelébe sem szabadna engedni.
Úgyhogy ha elfogadsz egy tanácsot, akkor ne úgy indulj neki, hogy a bejutáshoz szükséges pontod legyen meg, hanem tanulj úgy, mintha biztosan 400 fölött volna a ponthatár. Különben az elsõ félév végén te is rútul pofára fogsz esni, mint a gólyák nagy része.

Dzsini
...meg az összes többi.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Aquir
jah hát az informatikus az más 😄 :p

jazzy
Igen így van, informatikus szakokra speciel mindenkit felvesznek gyakorlatilag, aztán szépen kivágnak mindenkit, csak az elitet tartják bent 😊
Persze egyértelmû, hogy a pénzszerzés a cél, mint mindenhol.. na de amikor a nálam 1 évvel idõsebb tanít engem programozni, akinek ha egy másik megoldást írok fel ami ugyanúgy helyes, és nem látja át, és nem fogadja el.. na akkor nem mondanám hogy tényleg helye van az elsõ 500ban.
Hegi90
majd augusztusba 😛P

Különc
Mennyé Sasba, 750 Ft-ért má bebaszó' xD Eddig ez volt sajnos a minimum péz amibõ sikerült xD

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Hegi90
<#buck>

Calver
vicces lenne hogyha egy egyetemistákkal tele lévõ város nem lenne tele részegedési/bulizási lehetõségekkel. kb minden második sarkon találsz egy bárt/kocsmát, jó pár helyen élõzenével - Jate, Szote, viccesebbeknek Old Timer, esetleg Fészek, ha még mûködik, bár ott néha alacsonyan szállnak a füstbombák és a biztonsági õrök. perpill ennyi jut eszembe aminek a nevét is tudom, meg még egy pár hely aminek nem <#nyes>

"The trees move. Do you not see it?"

n3whous3
tudomisén, egy táblázat részletet mutatott valaki még 1-2 éve.

púúúúú