SG: Szeged Connection
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Freestyle bolt nem szünt meg, csak elköltöztt, méghozzá nem is messzire, ugynais a Takaréktrár utcában maradt a Puma bolt helyére költözött (az utca másik vége gyakorlatilag). Hervis kaliberû helynek még ott van az új "Napfény parkban" az Intersport. Egyéb maszek sportboltok még: van egy kisebb sportbolt a Madách utcában (Kálvin tér felöli végéhez közel), van egy másik (itt lehet nincsenek korik) a Mikszáth Kálmán-Mars tér sarkon, és a Londoni körúton (a Mars tér mellett szinte közvetlenül) egy különálló bódéban szintén egy sportbolt.
púúúúú
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
"The trees move. Do you not see it?"
IDC az lerágott csont 😄
Régebben volt a Mistral IDChez közel az is jó volt csak az close-lett...
Amúgy én a tescoba szoktam röhögni a gépeken 😄 4 magos bika proci + 4gb ram (32bites vindózzal) és 8400gs VGA-val XD (szarra várat építeni effekt)
ಠ_ಠ
púúúúú
nekem FEFO-s arcokkal vannak pozitív tapasztalataim, volt h 3-szor vittem vissza vinyót (jótanács: ne vegyetek Samsung terméket), mindháromszor gond nélkül kicserélték, végén már egy Seagate-re, még úgy is h egyértelmûek buktak rajta.
"The trees move. Do you not see it?"
az IDC-vel csak az a gond, hogy csalás miatt már zárták így is a boltot vásárhelyen meg sztem itt is coming soon. Exicomot nem ismerem.
púúúúú
ಠ_ಠ
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Vagy ott azért lehet ilyet venni, nem?
köszi
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Tudjátok van a Don Quijote pizzéria a vitéz utcában, a TIK-tõl kb. percre. Szóval ott a pizzériában lehet vásárolni salátákat is. Elõre elkészített saláták le vannak hûtve, és tetszés szerint összeállíthatod, kifizeted, és viheted is.
Szeretném kérdezni,hogy tudtok-e a belvárosban még ilyen helyet, ahol lehet ilyen elõre elkészített salátákat vásárolni?
Elõre is köszönöm.
Üdv.,

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Mert azt látom, hogy állandóan bent vagy, de kijönni, vagy az épületen kívül... 😄DD
Szerinted mikor érdemes keresni? Augusztus? És ráérnél majd csinálni néhány képet a hirdetésekrõl? (gyorsabb mint jegyzetelni, de felõlem azt is csinálhatod 😄).
Miskolcról elég parás lenne ide-oda utazgatni naponta, és így egy kicsit gyorsabban tudnék szelektálni vagy valami 😛
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
púúúúú
Nagyon valószínûleg szeptembertõl Szegedre fogok járni egyetemre, úgyhogy ha tudtok valamilyen jó kis albérletet, akkor szóljatok légyszi! Sokat segítenétek 😊
Köszi elõre is!!
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Van egy nagyobb is a Bakay Nándor utca végében (ehhez vmi térképet javaslok, mert nem emlékszem pontosan, merre van).
De szerintem egyik sem az, amelyik a Mars térrõl költözött el. 😊
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
A mars téren van a SPAR vegyeskereskedés, és ezen az oldalon, ahol a spar is van, található még több üzlet. Például utánna van fodrász, cukrászda, tovább a sarok felé haladva (az a sarok felé, amerre a piacra is be lehet benni) van egy 100 forintos bolt is. Na és a 100 forintos bolt mellett volt egy VASKERESKEDÉS. Itt lehetett venni, például a fürdõszobába csapokat, meg ilyen dolgokat. Ez a VASKERESKEDÉS elköltözött, és nincs is a helyén semmi (teljesen meglepõdtem 😞 ), nem tudja valaki, hogy most hol található ez a bolt? , vagy egyáltalán hasonló merre van?
Elõre is köszi
Üdv., Orionk
ಠ_ಠ
ಠ_ಠ