1492
Mi se maradjunk már ki !
  • Willenbrock
    Jó nagy szerszám kell hozzá biztos:D
  • Aquir
    itt a lehetőség...
  • jazzy
    én még sosenem szereltem rénszarvast
  • Aquir

Szeged Szereld magad nap December 10-11-12 Árpád tér

• Különc
    Utálom azokat az ajánlatokat, ahol az van hogy maximum, mert akkor a büdös életben se lesz a közelében se, ha viszont az van hogy "akár" ott van minimális esély 8)
  • Justil
    az nekem is jó lenne, de az utcánkban nem tud szolgáltatni :(
  • LasDen #1086
    sztem jó a tvnetwork...:D
  • Justil
    azt úgy, hogy 2 éve kötöttük a szerződést. ez amúgy nem is rossz. csak reméltem, hogy válthatunk a t-homeról vmelyik másikra, de ahogy elnézem még mindig ez a legjobb szolgáltató a többihez képest. szegeden legalábbis...
  • Hegi90
    Azt a havi 10-ért 8megát hogy sikerült összehoznod? :D

Mi szeptemberben kötöttünk albiba eegy ilyet:

(T-Home)
    1 próbahónap, 1 év hűségidő (de át lehet vinni más lakásba is, ha költözik az ember).
  • Justil
    sziasztok!
    izé...épp szolgáltató váltás előtt állok, és ebben kérném a segítségeteket. most t-online-os netünk van, egy cirka 8Mb/64kB netért fizetünk havi 10et, ami még hagyján, de a szolgáltatás minősége elég fosh, így aztán elegünk lett.
    már ki is néztem magamnak 1 jó kis csomagot a tvnetworknél, ami nem csak gyorsabb lett volna, de sokkal olcsóbb is.
    erre ma az irodájukban közölték, hogy abban az utcában ahol mi lakunk felejtős. nah mondom, királyság.
    tudnátok valami jó alternativát ajánlani? az UPC csomagjai eléggé tetszettek most h körbenéztem kicsit, csak aztán azt láttam hogy a UPC-t szidják mint a bokrot, és a p2p forgalmat is korlátozza...
    Invitelnél ha jól látom még mindig csak adsl van, nézegettem aztán a t-homeot is de ott még mindig rohadt drága minden...
    szóval bármilyen jó ötletet szívesen várok, köszi!
  • Orionk
    köszi

Ha távolabbra megyünk, pl. csongrád megye, vagy a környező megyék, akkor milyen lehetőségek vannak hirdetésre?

Én csak a déliaprót ismerem.
  • Dzsini
    Szerintem a Déli Aprón kívül nincs igazán jelentős lap, annak is csak a nyomtatott felülete, az online változat felejtős (1500 alatti hirdetés).
    A módszer pedig az, hogy veszel egy újságot, és abban van űrlap, amivel hirdethetsz.
  • Orionk
    Szegeden és környékén hogy lehet hirdetést feladni, és hol?
    Olyan helyre szeretnék feladni, ahol sok ember olvassa.

Pl. azt tudom, hogy a déli apró ujságban lehet feladni, és a déliapró honlapján is, de kellene még valami olyan hely, ahol sokan elolvassák.

köszi
  • Orionk
    Hy!

Tudtok Szegeden olyan helyet, ahol lehet vásárolni kakukkos órát?

köszi
  • Slayerboy
    ja ok ugyanazt irtad omg :D
  • Slayerboy
    Meg ha fekete zoknit akkor sem. Sőt. Tök 8 milyen cipő fehér zoknit sportolók viselnek meg a parasztok. (És M Jackson de az más r.i.p) :)
  • Sadist
    Ehhez ha fekete titokzoknit húzol, akkor sem fognak leköpni az utcán.
  • Calver
    egy
    kettő
    tanulj és okosodj kisember! (most ehhez képzeld hozzá ahogy Jean Reno kibassza az ablakon a tévét, lusta vagyok képet dúrni)
  • Máté94
    Azkiaz?
  • n3whous3
    as.AASDASD:ASDaasddasasdasdadssd
  • Calver
    én pár hete legszörnyűségesebb emlékeim szerint kis híján el is basztam bringával Újhíd lábánál... vagy az illető csak nagyon gyanúsan hasonlított rá.
  • n3whous3
    Vass Gábor is szegedi, ne hívjuk ide is? (már aki tudja, hogy ki ő)
  • Dzsini
    szerintem van nekik vékony pamutzoknijuk is.
  • Calver

kicsit félreolvastad sztem. Mountex oldaluk alapján kiránduló/túrázó cuccokat ad általában el, erre írtam h remélem nem csak olyat találok, mert nekem nem az kell
  • Muki100
    Milyen túrázás? Szeged-Makó-Szeged 90 teljesítménytúra meg hasonlók?
  • Calver
    ezer köszönet, rá fogok nézni holnap. remélem van náluk sima vékony cucc is, mert nem túrázáshoz kell, hanem ehhez, amivel színes zoknik... hát, csöppet olyan retardált érzést keltenek, tekintve h fehér
  • Dzsini
    egy kört esetleg megér a Mountex, a kirándulós cuccoknál oda szoktak figyelni a minőségre - vagy ha nekik nincs, talán segíteni tudnak.
    viszont ha lesz, drága lesz.
  • Calver
    na, mivel már kb végigkérdeztek itt minden könnyen megtalálható helyet Szegeden, kaptok egy nehezet:
    hol a jó édes isten rákfenéjében lehet ebben a roh... gyönyörű városban fehér, 100% pamut zoknit kapni, aminek még esetleg viszonylag rövid szára is van? végigjártam ma a fél várost - Metro, Cora, 1-2 bolt itt-ott - és sehol semmi, a legközelebb a célomhoz valami Joal márkájú cuccal jutottam, de az is csak 90% pamut idióta felirattal egybekötve és már szép lassan fokozatosan felrobbanok. valakinek van valami remek ötlete?
    (ohh, az élet nagy problémái)
  • LasDen #1064
    valaki jön??? :D
  • Orionk
    köszike
  • Gvik
    A takaréktár utca végén a sarki épületben (nem a Széchenyi tér, hanem az utca másik végén lévő) azt hiszem van valami képregénybolt féleség, legalábbis ezt láttam a kirakatba írva amikor arra jártam pár hete. Bár még bent nem voltam az üzletben.
  • Orionk
    és nem régi képregényeket?

az ujságárusoknál szerintem gyorsan elfogynak, van képregénybolt vhol?

köszi
    üdv.,
  • Orionk
    köszi, nem a legjobb felbontás :P

de azért ez is sokkal jobb, mint a semmi

ezek biztosan minta példányok, és innen rendelhettek a végzősök

üdv.,
  • damondesign
    Csá, itt vannak képek a diplomaosztóról.link
  • Orionk
    Hy!

Tudja esetleg valaki, hogy szegeden hol lehet vásárolni régi képregényeket?

üdv., kösz
  • Orionk
    hy!

Van valakinek ismerőse, aki a szegedi egyetemen a ttik karon idén végzett?

junius 29-én volt a diplomaosztás. Tudja valaki, hogy képeket honnan lehet megnézni?
  • Orionk
    kihal a topic...

semmi történés szegeden? :)
  • LasDen #1055
  • Phat Smoker
    hmm..vhol a Felső-Tiszapart mentén :)
  • Pepsi Twist
    rakhatok 1 képet amin a verda látszik a legjobban de a kép jobb meg bal oldalán látszik hol van :D