SG: Szeged Connection
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
de a dózsa utcában volt a legjobb hely sztem....legalábbis amerre jártam.....
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
nem tudom melyik az olcsóbb, én náluk kérdezõsködtem, mert egy különleges kulcsot kellett másoltatnom, azt meg a második tudta csak.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Nem tudjátok, hogy hol lehet a városban legolcsóbban kulcsot másoltatni?
Keresgéltem neten, de nem igazán találtam.. Ha tudtok egy kisebb, kevésbé drága kulcsmásolót légyszi segítsetek. Kössz 😊
Voltam zárás előtt. _______________
"Az önkormányzat egyébként iparûzésiadó-mentességet biztosít a legkisebb szegedi vállalkozásoknak, és létrehoztunk egy pénzügyi alapot a vállalkozások munkahelyeinek megtartására. Emellett átalakítottuk a városi szociális foglalkoztatást is, ötszáz új állást létrehozva."
Na ez az, ami hiányzik nekem Miskolcból, meg Mo. nagy részérõl... a cselekvés, tenni akarás.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
púúúúú
Szerintem ez a szegedi topic-ba tartozik, hogy szegeden tudja e valaki, hogy hol lehet venni ilyen szendvicskrémet.
Már tényleg nagyon régen ettem 😊
nagyon kiváncsi vagyok rá
A boltokban már régóta ilyen csoki, azaz mogyoró krémet keresek. SZegeden nem találtam sehol, ti tudjátok, hogy hol lehet vásárolni?
köszi
Mindenki eldönti, hogy reklámnak raktam be, vagy nem...
Én azért akartam betenni, mert szegeden egyetemista vagyok albérletben, és amikor az ablakot nem tudtuk megjavitani józan paraszti ésszel a lakótársaimmal, akkor döntöttünk az mellett, hogy keresünk valakit, és elmondhatom, hogy nem volt egyszerû olcsó munkást találni, aki jópofa módon olcsóbban megcsinálja mint a többi.
Ezután meg csak azért raktam be, hogy ha más is ilyen cipõben van, akkor könnyebb dolga lenne. Miért ne lenne valaki ugyanilyen cipõben, ha egyszer Szeged egyetemista város, minden 4 edik ember egyetemista.
Ja, és nekem semmi jövedelem nem esne le, ha valaki közületek elhívná az asztalost. Õvé a fizetség, én nem is ismerem. Akkor beszélgettünk, amikor nálunk dolgozott..., de mindenki eldönti, hogy mit hisz, vagy nemhisz...
Esetleg valakinek megvan az ápr. 17-i délmagyar? Ha igen, és volna olyan rendes, hogy a születésnapi felköszöntõs oldalt beszkennelné nekem és feltenné valahova, nagyon megköszönném 😊😊 Fura kérés, de nagyon kíváncsi vok vmire de egyszerûen nem tudom megszerezni azt a rohadt újságot 😄
Na thx
Voltam zárás előtt. _______________
púúúúú
(vagy csak reklámoz, de én optimista vagyok)
(faterom asztalos 😄)
ಠ_ಠ
Szegedi egyetemista vagyok, lakást bérelek, és a tél folyamán probléma volt a lakás ablakaival. Nem záródtak jól ,illetve a szigetelés is rossz volt, stb...
Találtam egy kiváló asztalost, már idõsebb, és ez miatt nagyszerû munka tapasztalatai vannak. Saját kezére megcsinálta az abalkokat, és nem is volt drága, sokkal olcsóbb lett, mintha egy szakszervízbõl kihívtam volna a szerelõket.
Tudom ajánlani nektek az asztalost. Ha problémátok lenne, akkor szóljatok, írjatok ide, és megadom a telefonszámát.
Elõtte írjátok ide be, hogy mi konkrétan a probléma, az ajtóval, ablakkal, nyilászárókkal.
További szép napot, és elõre is kellemes húsvéti ünnepeket. 😊
Üdv., Orionk
Egyiket haver mondta, elvileg a REÖKhöz közel van... A másik meg akkor a Madách utcai, megnézem majd akkor.
púúúúú
Ja igen, most jut eszembe... A TAKARÉKPÉNZTÁR utca még, ahol van a freestyle? Csak mert elnéztem, aztán láttam, hogy az utca végén ott van a bolt, egy ruha bolt mellett talán... Rácsos minden és az van ráírva, hogy kiadó... Szóval attól tartok, hogy tényleg bezárt.
púúúúú
púúúúú