Drágák voltak a kakaóbiztos óvodai számítógépek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ne legyél már Rogán Antal!
Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.
nem lesznek azok olyan sokkal másabbak
pont ezen a téren vagyunk kegyetlenül elmaradva attól ahol illene lennünk
együtt nõttem fel az egyik osztálytársammal és dettó ugyanúgy virult a feje amikor gémeztünk mégis a szülei szorosabbra fogták náluk a gyeplõt és nem lett kockafejû
és ez egyre csak fiatalabb lesz
az egymilla lehet tényleg sok, de ha nem csak elkönyvelve hanem tényleg supportra megy a vason kívüli mani akkor talán reális kérdés hogy arra megy e
amúgy én minél elõbb adnám a kölykök kezébe, csak ne felejtsék el a hagyományos értékek oktatását is mert én pl kockafejû lettem:)
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
régebben azzal jöttek, hogy a számítógép elidegenít, nem jött be
a tv elidegenít, elbutít, nem mozogsz stb...
a könyv elidegenít nem mozogsz stb, ma meg örülnek ha valaki olvas
szal az érveid durván fogalmazva: nagy faszságok
pl. nálunk a cégnél minden konfigot dupla áron vettek, mintha megvették volna alkatrészenként az utcáról.
ja de ugye így jár az, aki nem átall Olivetti, IBM, Packard Bell, HP vagy Compaq gépet venni hozzá járó 24 órás supporttal.
Tudod lehet venni a Mistralban is a cuccokat, csak ha valami nem megy, akkor elhajtanak a búsba
hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]
A legtöbben - fõleg itt M.o.-on - azt veszik alapul, mennyibe kerül egy "házilag" összeállított konfig, mert itthon ilyenbõl van a legtöbb. A márkás gépek viszont mindíg is jóval drágábbak voltak ennél, általában nem véletlenül. És ehhez még hozzá jön a spéci mivolt (a billentyûzet nyílván nem csak a kakaót bírja, stb.), support, programfejlesztés, stb. Bár még így is drágának tûnik egy kicsit, de nem annyira, hogy ilyen felhajtást kellene csinálni. Viszont a fenti miatt mégis meg lehet tenni, és sok politikus ugrik az ilyesmi "lehetõségekre". Ez a politika egyik rossz oldala.

Sg.hu, Globalgame.hu a legjobbak…
nálunk most sorra katolikus iskolák veszik meg a régieket, és az egyik ilyen katolikus suliban csokkentették a tesi orák számát heti 2re plusz délutánonként nincs napkozi és edzés, mert az minek, tanuljanak inkább hittant....

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
nálunk most sorra katolikus iskolák veszik meg a régieket, és az egyik ilyen katolikus suliban csokkentették a tesi orák számát heti 2re plusz délutánonként nincs napkozi és edzés, mert az minek, tanuljanak inkább hittant....

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
"A pályázat kiírása elõtt az IHM megvizsgálta, hogy milyen hatással van a nagycsoportos óvodásokra a számítógép által számukra elérhetõ szoftver adta játékos feladatok megoldása, és kikérték az óvónõk és a szülõk véleményét is. 100 óvodában végzett kutatás alapján az óvónõk egyöntetûen hasznosnak ítélték az óvodai nevelési programba beilleszthetõ, számítógépen keresztül hozzáférhetõ képzést. Egyetlen problémaként említették az óvónõk, hogy nem érzik magukat kompetensnek, s igénylik a saját képzésüket.
A szülõk 90 %-a pozitívan viszonyult az óvodai számítógépes képzési programhoz. Akik fenntartásaikat hangoztatták vagy ambivalensen viszonyultak a programhoz, azok a számítógép vélt egészségkárosító hatásait illetve más tevékenységek, elsõsorban a mozgás háttérbe szorulását említették. "
elég szánalmas hogy ovisooknak már számitogépet nyomnak az orruk alá... mi értelme? inkább legozzanak meg futkározzanak....
az ágálóknak: gondolom 100 évvel ezeleõtt más volt a bûnös, meg a rossz, de valami biztos volt akkor is
Most az egyik párt arcnélküli jólszituált nyakkendõsei kaszáltak egy kicsit, pár évmúlva vagy ezelõtt más párt nyakkendõs ficsúrjai teszik majd ezt.
Szerintem is kár volt oviba számítógépet tenni.
Nem áll olyan jól ezaz ország hog ez legyen az elsõszámú tenni való.
Jöhetne már valami tökösjankó aki helyreteszi ezeket a dolgokat...pártoktól függetlenül.

Sg.hu, Globalgame.hu a legjobbak…
el se merem képzelni, hogy 20 évesen mit fog tudni a számítógéprõl. tõle fogok kérdezni, és kiröhög majd, hogy: apa, ezt se tudod?
Én otthon TV-t se nézek, remélem a gyerekemnek se lesz rá szüksége. De addigra már neten jön a tv :-)))
Azért számítógép nem kell az ovisoknak, az biztos!
Gratulálok.
A gyerekeknek megoldható lenne egy gamepaddel a kezelés.
Na meg ott is sántít a "kakaós" érvelés, hogy az óvisok asztalnál esznek és valszeg nem számítógépeznének közben.
Ahogy néztem elég gagyi a grafikai megvalósítása a proginak. Az óvisok többsége szebben tud rajzolni.

Túlzásnak tartom, hogy már ilyen korán a monitor elé ültessék a gyerekeket...
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]
a kicisk ilyen pricezen tudjak nyomkodni a gombokat, ismerik a betuket?
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
foleg ha meg support is van hozza
Arrogan inkabb a sajat haza tajan kutakodjek, volna mit
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
no meg ezeken természetesen jogtiszta szoftverek vannak, az ovonõk oktatása, a többszáz kistelepülésre kiszállítás, a helyi hálózatok kiépítése szintén nem két forint
linuxe seten: nem tom (de az tutti nem lesz ovodai gepeken)
Nem tom ,hogy hogy vagytok vele de en nem tudom felfogni az indittatast

Minnél több idõt töltök emberek között , annál jobban szeretem a kutyámat.
8ezererte vettem de most mar 10ezer.1 millabol milyen gepeket kaphattak az ovodasok?
(sajnos ez tulsagosan nagy hulyeseg,hogy jo legyen)
Minnél több idõt töltök emberek között , annál jobban szeretem a kutyámat.

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEÕÕ