A Microsoft vezérigazgatója elégedetlen az eladásokkal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sztem is az NT vonal klasszissal jobb és megbízhatóbb, mint az 9x sorozat.
Az összes NT-vel együtt (4.0,2k,XP,2k3) nem szívtam annyit, mint a win98-al(buta és instabil). Az összes közül is a legstabilabb a 2k, és végre hálózati oprendszernek lehetett nevezni. Viszont a 2k-ra íródott a vírusok 80%-a.
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
Die Hard 3 ugye... Bruce Willis.
néha megpucolom Regcleanerrel.
nem kell 2-havonta telepíteni.
Az a Win98 volt...
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
De az erõforrások nagyobb igénye mellett tagadhatatlanul stabilabb az ikszpé, kettõezer.
Nem tudom, most így nem használnék már win98at, bár tényleg litebb volt.
Mindenki mondja a linuxot.
És a többi, IBM alapún futó opé?
Hát nekem is fagíott kádée, de nagyon.
És most mit várnak?
Eléggé telítötödd a piac, a többség így vagy úgy hozzájutott egy viszonylag stabilnak mondtható 2000 vagy xp rendszerhez, és azzal megelégszik.
Egyáltalán nem mindenki fejelszt állandóan; ez nem egyenlõ a biztonsági updatevel.
Van aki csak irodai munkára használja a gépet, az meg bõven elég 5 évre is.
A többi termék meg nem tudom, talán drágák?
Mondjuk állítólag az enkarta vagy mi az jó ms termék.
És számba kell venni a "büdös" konkurenciát.
Na most jól megaszmondtam.
mert ahogy kijön az új, nem kapsz régit.
és ez sajnos igaz pl. a Dreamweaverre is.
Qva jól jönne 50-60 dilcsiért egy Dreamweaver 4.0 de már csak MX-et vehetsz sok száz dolláért, + alkudhatsz a Ebay-en, de sosem lesz a tied, fõleg egy csomó demo xar....
Egy karbantartott, nem összekócolt w98 meg sokkal jobb, mint egy közhasználatba vett, szabad prédaként hagyott w2000 vagy xp. (pláne egy kisebb gépen)
Szerintem házi oprendszerek közül csak a linux hülyebiztos, többé kevésbé. Viszont ahogy látom az is rendesen fagy, ha nem is az rendszer, de az alkalmazások. A júzerfrendli felépítésérõl már nem is beszélve...

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Azért meg senki nem róható meg, ha nem vesz olyan erõforrásokat felemésztõ Office csomagot, amelynek az új hülyeségeit nem tudja kihasználni.
Az Office-of M$-éknál hibás elgondolás alapján lettek fejlesztve (Office 2000-tõl felfelé). Csoportmunka támogatás, és minden szar dokumentumot felteszünk a netre - voltak az irányvonalak. Óriási baromság.
Bezzeg az Office 2000 Access-ében rosszak a beviteli maszkok, a beviteli maszk ellenére is lehet hibás adatokat bevinni...
Azt meg csak maguknak köszönhetik, hogy milyen kép alakult ki róluk.
Tényleg megpróbálkozhatnának az árcsökkentéssel, szerintem õk is meg lennének lepve.

\"Az ember sok mindent hajlandó csinálni, hogy szeressék, de mindent hajlandó megtenni, hogy irigyeljék.\"

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

Sg.hu, Globalgame.hu a legjobbak…
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Mi van, bamba paraszt, még most sem buzog föl benned Árpád vére?” (McSzéchenyi)
""A Microsoft vezérigazgatója elégedetlen az eladásokkal"
En meg a pofatlanul magas a'rakkal vagyok elegedetlen.
Ki nem szarja le a feje't..."
A világ nem lesz jobb, ha csak nem leszel rosszabb!
Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nőket, A sugaras, a bánatos Ősz-időket
honnan is fogjak vissza szedni?
Minnél több időt töltök emberek között , annál jobban szeretem a kutyámat.
En meg a pofatlanul magas a'rakkal vagyok elegedetlen.
Ki nem szarja le a feje't...

Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.
a legyen olcsó kripli thai windows verziók után van tippem a fenti sorok mit jelenthetnek...
Windows Nagyi verzió
Windows Gém Station

Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.
Rajta!!!!
Amúgy a a w'98 és az Offic'97 óta milyen új soha nem látott képességgel ruházta fel termékeiket a MNKPOCOFT. A W2000 alias NT5 egy csõdtömeg, ameddig készült (kb 6 év) olyan szar, amit az XP talán kijavított 2x erõforrás igény árán. stb stb.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Tehát azok tulajdonképpen rossz termékek? 😊