2421
:: TransFormers :: just 4 FANS
  • Magoo
    Mikor beszállnak Bumblebee-be, utána egyből megállnak hogy felkapják a gatyáját...nézd meg jobban...
  • zaki
    Tényleg... :D
    Lehet, hogy volt egy tartalék nadrágja a kocsiban... :P
  • Szabi1991
  • LasDen #2178
    igen és még azt is mondja hogy visszatérünk......ezt azé tudjuk :D
  • Szabi1991
    Starscream túlélte :D
    (a film végén van..)

(nem robban fel, csak tüzet kap, de utánna repül tovább :)
  • Szabi1991
    nemlehet hogy ez csak vmi házi szinkron ? :O
    mindenkinek "cérna" hangja van :SSSS
    nagyon idegesitő, és gagyi :S
    így elrontani
  • Magoo
    Csak szerintem iszonytatóan pocsék a magyar szinkron? Mind a hangok kiosztása, a hangjáték, a keverés, a torzítás (és annak 100%-os hiánya), és még sorolhatnám....az egyik legszarabb szinkron amit hallottam. Csak kíváncsiságból hallgattam bele, de bánom...Aki teheti, kerülje el!
  • Punker
    nekem napok óta nem elérhető :(
  • Pheaper
    nem lett rosz furcsa de jó :D
  • zaki
    Nem szóltam, már látom a kép linkjét... :D
    Aki leszedte, az majd mondjon pár szót a magyar szinkronról, thx... :D
  • zaki
    Privibe írd meg, hogy ez melyik oldal, köszi... :D
  • Szabi1991
  • ToCsEk

Inkább megvárom a menüs dvd-t és majd azt szedem le.
  • SlayR
    szerintem még nemsokan látták dehát még van hátra egy kis idő a dvd érkeztéig úgy 3hét kb :)
  • toretto r34
    mugy látta már valaki közületek szinkronosan a filmet vagy ha megjön a dvd-s cucc akkor lessz látható de már alig birom kivárni hogy csöngesen a gls-es
  • Punker
    lassan megjön a multicam cuccom :)

[a filmben a spec egységnek olyan volt]
  • Shiwo
    egy kis csemege :)
  • spedway
    Már csak 71 db...
  • toretto r34
    Most néztem meg kiváncsiságbol már csak 107 van
  • toretto r34
    sziasztok itt olvastam a limitált példányszámrol tegnap megrendeltem az xpressen és már csak 140 volt ma reggel megnéztem már csak 1200 körül volt aki gondolkodik rajta gyorsan döntsön mert hamar elfogy
  • spedway
    GLS-el szállítanak, no para. Én sokat rendelek az Alexandrától, ők is a GLS-el küldenek, abszolút megbízható cég. Volt olyan, hogy délelőtt nem voltam otthon, de visszajött még aznap délután, miután megbeszéltük az új időpontot.
  • zaki
    Ez már a 3. 500-as csomag, ami fent van az Xpressen... :)
    3000db lesz összesen Mo-n, abból csak az Xpress kapott 1500db-ot.
    Én is megrendeltem, az a tuti. MM-ban lehet majd kapni, és a Saturnban.
  • zxr
    na én is előrendeltem a fémboxot :) de nem kell aggodni most néztem az oldalt és még van 218 db előrendelhetőség de sztem ez hamar meg fog csappanni remélem tényleg olyan jo az xpress mint amiket irtatok rola mert ez lesz az első rendelésem tőlük, meg én is vidéken lakom ugyhogy plusz 1199 :( nembaj ez megéri :)
  • spedway
    A DVD eladások és kölcsönzések tekintetében idén a Transformers eddig második a Pókember 3 mögött, de az első heti eladások alapján direkt összehasonlításban a Transformers jobb:

Spiderman DVD - 4-5 millió között
    Transformers DVD - 8,3 millió

Spiderman Blu-Ray - 130,000
    Transformers HD-DVD - 190,000 (becsült számok)
  • spedway
    Megvan a Transformers 2 production designere:

It looks like a production designer has already been hired for Transformers 2. Nigel Phelps, who worked with director Michael Bay on Pearl Harbor and The Island, is listed on the United Talent Agency's website as having the job. Phelps is currently working on Universal's The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor.
  • Met
    leszedtem a hv-s rilízt de a közepe felé már csúszik a hang
    megnézem az ill-t...
  • SlayR
    Hálistennek ismét rendelhető a fémdobozos transformers az xpresnél a tegnapi lemaradásom sikerrel pótoltam...alig várom a decembert
    :))
  • neoCT
    Kösz srácok az infot :) Nekem szerencsém lesz, mert bár vidéki vagyok, de nővéremmel személyesen hozatom el majd a lemezt.
  • InfectedMann
    HD hírek:
    ESiR release is done.
    HülyegyereCK release is jön péntek fele amit érdemes lesz megvárni és összehasoníltani az ESiR -el.
  • Optimus Prime
    Én vagy 4 éve tőlük (is) veszek DVD-ket. Megbízhatóak és amióta futárszolgálattal visznek házhoz 100%-ig megbízható a szállítás is. Lévén a csomag nem kerül a posta karmai közé.
  • Punker
    töb bmint 30 filmet vettem tőlük soha nem volt gond, star wars pl 2 nappal hamarabb jött mint a megjelenés :)
  • Magoo
    Bízhatsz az Xpress-ben...évekig rendeltem tőlük...mostanra inkább boltban veszem, de csak azért mert nem szeretek ezer forintnál többet postaköltségre kiadni. De ez a vidéki lét ára! :D
    Amúgy mindig korrektek voltak, szal csak ajánlani tudom őket!
  • neoCT
    Jah igen és siessen akinek kell limitált kiadás, mert már 10% (43 jelenleg) alatt járunk elvileg. Azért remélem tényleg megbízható az xpress, mert még nincs semmilyen tapasztalatom velük kapcsolatban. Mert ennek az egy dolognak így is úgy is nagyon örülnék, ha pedig egy limitált kiadás lehet meg, annak mégjobban :)
  • neoCT
    Hali, én hamarabb láttam a dvd-ripet mint a moziban a filmet, és semmi különbség nincs a kettő között. Mondjuk azt a részt mikor - remélem nem keverem - Üstökös szétszedi a repülőket, azt hittem kihagyják, de csak összekevertem a jeleneteket. Egyébként csak a készítéssel kapcsolatos extrák lesznek rajta sajnos :( Pedig pár plusz jelenetnek örültem volna.
  • Csaba007
    Hi!
    Akkor most ez a dvd-kiadás semmivel sem lesz hosszabb mint a mozis verzió?? Szóval nem bővített?
  • zaki
    Biztos lehet majd kapni ott is. Én láttam a Halálbiztos digit a Saturnan, és a Media Marktban is.
  • spedway
    Már csak 168 db rendelhető a fémdobozos verzióból az xpress-ről.
  • InfectedMann
    Az iLL -en nincs DTS csak a hV release -en.
    Eddig egyedül csak azon van DTS.
    Szerintem a hV release is van olyan jó képminőségileg mint az iLL.
    Legalábbis én tegnap végignéztem és semmi bajom nem volt vele.
  • spedway
    Viszont ez nem jelenti azt gondolom, hogy december 5-én nem kerül ki a Media Markt és a Saturn üzletek polcaira néhány példány?
  • Optimus Prime
    Transformers DVD előrendelhető az Xpress-nél!
    A fémtokos kiadás limitált, 500 db!