2421
:: TransFormers :: just 4 FANS
-
alakulat #2261 nemtalálok sehol se
nem todna vki egy webshopot ahol van?
-
spedway #2260 pl. Angliából. -
alakulat #2259 hi
ma néztem meg a filmet nagyon jó lett sztem.
valahol láttam olyan dobozban amiböl egy transformers figurát lehet összerakni és az egyben a dvd-k tartója.ilyet hol lehet beszerezni???
elöre is köszi a választ -
#2258 Nos, megvettem én is. Fémdobozos a Békéscsabai MM-ban roskadoznak a polcok tőle. :-) Mit mondja a magyar szinkron tényleg nem lett vmi jó de így legalább együtt megnéztük az 5 éves kisfiammal :-) -
Tes Parker #2257 Csövi Srácok! Szerintem ez a film valami eszméletlen jó. Nekem annó volt egy Transformersem a neve OVERLORD ami 2 darabból áll,egy repülőből és egy tankból,a repülő a törzse a tank pedig a lábai,és még egy űrálomássá is át lehetett alakítani,sajna már öcsémé és már kicsit viseltes,de még így is jól néz ki igaz ez egy ÁLCA.Lehet valaki ismeri. -
#2256 ja,skinelgetek oda is.ez pec DC-hez alakítom majd át.(MillerMod)
alap42 már kész kb:) -
Szabi1991 #2255 bf hez akarod +csinálni ? :D -
#2254 köszi szépen! minden adatot megkaptam,amire szükségem volt:):):) -
Szabi1991 #2253 Vagy a helikopter pontos adatai kellenek ? -
Szabi1991 #2252 5785 a száma :)
-
#2251 Hahó!
Kisülés-ről/Blackout-ról van vkinek a filmből egy jó képe,mert kellene nekem a pontos kinézete a helikopternek(szín,szám)stb..
köszi! -
Vrahno #2250 A bevétel bőven túlszárnyalta mindenki elképzelését, persze, hogy lesz folytatás. -
#2249 ha elég a bevétel biztos lesz 2. rész, nem véletlenül lépett meg a raptor a végén :) -
piamania #2248 Hello!
Tegnap este végre nekem is sikerült megnéznem a filmet.Kurvára tetszett.Várható második rész belőle?
A másik,ami még tetszett az a csaj,nagyon szép. -
ancsa666 #2247 linkelni sajna nem tudok de ha van msn-ed át tudom küldeni, még egy 52 számos verziót is -
#2246 Hali!Ilyen tracklistel rendelkező Transformers OST-t tudna nekem valaki linkelni,hogy letölthessem?:)(torrent pl,rapidshare..) köszi:)
Mert ebben azok a szimfónikus zenék is benne vannak.
Tracklist:
1. Autobots
2. Decepticons
3. The All Spark
4. Deciphering The Signal
5. Frenzy
6. Optimus
7. Bumblebee
8. Soccent Attack
9. Sam At The Lake
10. Skorpinok
11. Cybertron
12. Arrival To Earth
13. Whitwicky
14. Downtown Battle
15. Sector 7
16. Bumblebee Captured
17. You're A Soldier Now
18. Sam On The Roof
19. Optimus Vs. Megatron
20. No Sacrifice, No Victory -
#2245 köszi!mindjárt megnézem:) -
Vrahno #2244 Nos, hirtelenjében ezt tudtam előkotorni (már ha műxik a link). Ez csak egy rövidke részlet, még a filmnek abból a részéből, amikor a szinkron állt a lábán. A vége felé ugyanis (legalább is szerintem) egyre gyengéb lett, majd kifeküdt. Persze akár az egészet is leszedheted, de nem várom el senkitől, hogy most órákig töltögessen, ha itt van egy az egy-két percnyi anyag is. ;) Magam is feltennék akár pár részletet a Yutúbra, vagy valahova, de nincs merszem a DVD-t betenni a gépembe, amely minden bizonnyal mély rovátkásra karcolná azt. -
#2243 nem tudtok linkelni vmi videórészletet,hogy megtudjuk lesni,miylen is a szinkronos létszives:) -
SlayR #2242 Szerintme pont a srác hangjával nincsgond de a robotoké :SS -
Vrahno #2241 A kölyök hangja engem nem zavart annyira. Lévén, hogy újabban mindenhol ott van ez a szinkronhang, már szinte fel se tűnt nekem. Én az Üstökösnek adott hangok fintorogtam, meg Megatronén. Na és persze a szövegeken. -
saw123 #2240 hi!
megnéztem szinkronnal a filmet és kövezzetek meg de szerintem annyira nem szar. csak witwicky hangja na az botrányos. természetesen ezt ugy modnom hogy eredeti nyelven ezerszer jobb.
csikágó -
#2239 Aki esetleg a limitált kiadást szeretné megvenni, az az óbudai Media Markt-ban (Bécsi út stop shop) nyugodtan próbálkozzon, van nekik jópár (és az áruházban általában nincsenek sokan). -
toretto r34 #2238 Na végre megjött ma reggel most majd meg is nézem egész nap tükön ültem alig vártam hogy hazaérjek -
SlayR #2237 Meeegjött reggel fél 9kor már megis hozta a futár :) -
ancsa666 #2236 aki jót akar magának ne nézze meg szinkronosan, szörnyű, teljesen elrontja a filmet, és sok a fordítási hiba is- egyszóval pocsék a szinkron -
#2235 nekem is megjött de csak csütörtökön érek haza :((( -
#2234 hehe nekem megjött a dvd dél körül hozta a futár és megyek is megnézem :) -
#2233 OST vmi iszonyat jó lett (Y)
[most hallgatja] -
#2232 Racsni elmehetett volna ValóVilág-ot reklámozni -
SlayR #2231 Jáááj végre hétfő remélem ma megérkezik a DVD :))) -
#2230 -
#2229 -
#2228 -
spedway #2227 Lehet munkanap volt ünnep előtti héten a szombat, azért mentek.. csak tipp.:) -
toretto r34 #2226 ma egész nap vártam a gls-t de nem jött egyszer jött szombaton is azért gondoltam hogy jön a cucc -
spedway #2225 Jaja így lehet, mert ma nem jöttek. -
ancsa666 #2224 a gls csak hétköznap szállít -
spedway #2223 Nekem is úton van a cucc, de sztem csak hétfőn hozzák meg. Ne legyen igazam! :) -
#2222 jött mail, hogy úton a rendelés :) a GLS hétvégén is kézbesít?