2421
:: TransFormers :: just 4 FANS
-
spedway #2301 Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok minden TF őrültnek! :) -
ancsa666 #2300 kellemes karácsonyt mindenkinek -
#2299 Köszi! :D -
#2298 lol..1 pillanattal megelőztél :P -
#2297 tessék -
#2296 Wiki nénéd megmondhassa Computer-Generated Imagery, azaz számítógépen létrehozott (mozgó)kép) -
#2295 Hali!
A CGI pontosan mit jelent?? Annyit tudok, hogy ez a speciális effektusok nevezése. Ha valamivel még vki kiegészítené és leírni, hogy a CGI minek a rövidítése, hálás lennék! Köszi! -
#2294 megnéztem az extrákat tegnap. sztem nagyon jól összerakott, változatos és érdekes kisfilmeket pakoltak össze, de akkor is kevésnek találom. :-/ szívesen megnéztem volna még egy featurette-et a zenéről, egy interjút peter cullen-nel és a színészekkel, bay-el nem mert belőle elég volt :-). kimaradt jeleneteket is vártam, de hiába, bay-nek nem szokása bővíteni a filmet. viszont az egyik rejtett extra nagyon felbaszott
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amikor Bay-t szedi ki Megatron a kocsiból. Túlságosan ép volt a 20 millás merci, ezért egy kicsit megegyengették a targoncával
ja, és a jelenet bele sem került a filmbe. hát basszák meg!
-
mcgrape #2293 Jó De most komolyan mit vártál? :D egyértelmü volt hogy nem tudják visszadni az eredeti hangokat szoval lényegtelen :) De pl a faterom aki egyátalán nem néz feliratos filmeket igy is tudta élvezni és nagyon tetszett neki a film, megleppet hozzá teszem nem hittem volna hogy bejön neki, de azt mondta nagyon tetszik neki :D A faterom válogatos, szoval ha tetszik neki valami az télleg jó :D -
#2292 Atyavilágúristen!
Letöltöttem a 9GB-os DVD formátumban a filmet, és nézem a magyar szinkront...
A robotoké egyszerűen fáj... főleg a hanghordozásuk... Optimus rendszeresen kioktató jellegű -
mcgrape #2291 Na 3-mat találtam :) Azért kár hogy nincs ilyen több kimaradt jelenet :D Aza letépjüka csaj ruháját jópofa :D -
mcgrape #2290 Nem csak 1 relytett extra van? Én is nehezen jöttem re :D de csak egyet találtam :D -
lordcoyote #2289 Na kipróbáltam és működik! Köszönöm a segítséget! -
lordcoyote #2288 Köszönöm! Este kipróbálom! -
#2287 Hopsz.
A szimbólumot kell figyelni. Itt visszalépünk vele a főmenübe...
...itt viszont a rejtett extrába. -
#2286 Nem nehéz, itt van pár screenshot hogyan is kell:
A szimbólumot kell figyelni, a fenti képpen ezzel visszalépünk a főmenübe
Itt viszont a szimbólum a másik oldalon van, minden almenübe Trailer is(!), így vannak elrejtve az extrák. -
lordcoyote #2285 Sziasztok,
tudna vki tanácsot adni, hogy miként lehet előhívni a DVD-n lévő rejtett extrákat?
Köszi előre is a tippeket! -
#2284 Én jobbat tudok.
Transformers Online Russia
Persze csak az OST és az egyéb dalok. -
Monoton #2283 filmzenék topikban be vannak linkelve -
#2282 google, isohunt, torrentspy a barátod. -
#2281 ezek nem az amerikai rajzfilmek, csak a japán spinoffjai, a Headmasters, a Super God Masterforce és a Victory, meg a TM.
Rajta is van a borítón, hogy "The complete TAKARA (!) collection". -
#2280 Sziasztok!
A fimben szerepló zenék megvannak vkinek? Gondolok itt minden dalra. Amiket Bumblebee nyomat, meg a betátdalokra, lentebb vki említette a szimfónikusakat is. Vki esetleg? -
#2279 ez azért van, mert TransFan körökben mi a 2007-es filmet Bayformersként emlegetjük, úgy nem keverjük ^_^ -
#2278 Most én látom rosszul, vagy ezek tényleg csak a rajzfilmek Blu-ray-en????
megnézhetted volna alaposan...
A Transformers - The Movie az nem a mostani film, hanem az 1986-os mesefilm...
Mint mondtam, NINCS BLU-RAY KIADÁS!!!!!!!!!!! -
#2277 Látom itt se megy egy jó discussion a DVD-ről. Csak az ilyen-olyan rippekről, meghogy nincs DTS meg Blu-Ray.
Bár az igazság az, hogy van Transformers film Blu-Ray-en. Méghozzá a brit kiadású TFTM a Metrodome-tól. Szal az nfo fájlokban talán itt lehet a hiba. És nem vagyok egészen biztos, de azon talán még DTS is van.
Itt is van két topic:
[URL=http://forum.transformersdvd.com/forum_posts.asp?TID=386&PN=1]TFTM Blu-Ray #1[/URL]
[URL=http://forum.transformersdvd.com/forum_posts.asp?TID=391&PN=1]TFTM Blu-Ray #2[/URL] -
#2276 Igen, bocsi, elírtam, HDDVD Rip, nem Blu Ray. :) -
#2275 van 320 kBit/s-es mp3, és mégis elmarad a gyári CD minőségtől. -
spedway #2274 Ott is azt írja, hogy "Forrás: HDDVD" :) no blu-ray, no DTS. -
#2273 Nem vitatkozni szeretnék... :)
Már én is kíváncsi vagyok arra a DTS-re, csak természetesen pont ilyenkor nincs üres DVD-m... xD
Persze, tisztában vagyok vele, hogy nem jelent meg sehol sem DTS-el. Főleg nem 1536 kbps-el, ami elég durván hangzik így elsőre... xD
-
#2272 Olyan fölösleges erről vitába szálnod!
Keresd meg az eredeti release-t amire a HunDub-ot pakolták...nézd meg abban az nfo-t....ha még ott is azt állítják hogy gyári, akkor eléggé bunkók :D
Jegyezd már meg hogy hivatalosan nincs DTS! egyetlen hivatalosan kiadott lemezen sincs! És Michael Bay nem hiszem, hogy kicsempészett volna egy lemezt a skywalker sound-tól, rajta a DTS kódolású hanganyaggal! szóval felejtős... -
#2271 Ahogy érzed.
Ha fake lenne, törölték volna az oldal(ak)ról.
Forras..............: HDDVD, Esir, Ponr, Nytt, DVD-5 Megatron a menü miatt -
#2270 nfo-ba bárki bármit írhat.
Ennyi erővel én is kidobhatnék egy release-t az 1974-es Gone in Sixty Seconds c. filmet, amiről írhatnám az nfo-ban, hogy Blu-rayről rippeltem, és DTS hangsávja van. -
#2269 Idézek az nfo fájlból:
"Logok es figyelmeztetesek eltavolitva, felesleges gombok kiszedve. 2 darab, azaz ketto darab dvd-5 lemezre szetvagva a hdvd-bol keszφtett dvd 9. A lemezen levo angol dts hang 1536 kbps, a magyar szinkron gyari , kicsit megdolgozva, felerosφtve. A menu shoppolva, a kiadvany alapbol nem tartalmazott menut...stb" -
#2268 Veled értek egyet...
nincs Blu-Ray kiadás, sem DTS
Az a DTS házilag barkácsolt Dolby Digital Plus jelből...és mivel újra van kódolva, még rosszabb is lehet mint az eredet DD+
Ne hitegessétek az embereket fölöslegesen...már így is rengetegen hiszik, hogy kijött a film DTS-sel...közlöm, hogy NEM jött ki...talán majd egy extra kiadáson pár év múlva, ha a Paramount végre átpártol a Blu-ray-re és végre minden ráfér ami kell :) -
#2267 Elég érdekesen van Blu Ray-ről rippelve,mert meg se jelent csak HDDVD-n és azon nincs DTS,csak Dolby Digital Plus :) Kicsit utánanézhetnél a dolgoknak... -
#2266 Szedem én is... :D -
#2265 Transformers.PAL.EngDTS.HunDub.DVDR-Source :)
Nagyon állat, a DTS Isten Király!!! Ja és Blu Ray-ről lett ripelve!!! ( 2 DVD-s ) -
spedway #2264 www.hmv.com -
#2263 kivágott jelenetek nincsenek. -
#2262 aki megnézte a DVD verziót, az tapasztalt valami pluszt a mozis verzióhoz képest? nem látott jelenetekre gondolok leginkább!