TransFormers
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)
Tényleg, ha már ide írok ... nem tudja valaki, hogy honnan lehetne leszedni a rajzfilmnek az eredeti, régiszinkronos változatát vagy csak a szinkront? Amelyikben pl HotRoad-ot úgy hívták, hogy Peca, a Deception-okat meg Álcáknak. Nem az kell ami VHS-en kint volt a boltokban, mert az h*nyadék lett. Semmi robothang, mintha csak én beszélgetnék a tesómmal. Ha valaki tudja, lécci dobjatok megy egy e-maillel. [email protected]
Aki megadja, ígérem, hogy megcsinálom DVD-RIP-el a régiszinkronosat. <#worship>#worship>
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
"11:49 tricky: helló,valaki tudna segíteni? a transformer szeretném letölteni
11:49 tricky: de innen az sg rõl nemlehet sehogysem
11:50 tricky: honnan lehetne még letölteni? valaki tud letöltési címet,
11:51 tricky: ?"
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Michael Bay 3 TF filmre írt alá szerzõdést.
A másodikban lesz Sokkoló és Fülelõ, asszem így olvastam Neten...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
...Optimus nem fog meghalni az elsõ filmben.
Attól tartok, hogy az eljövendõ Sequel-ek miatt az elsõ TF filmben rögtön kinyírják a komolyabb karaktereket, pl. Optimuszt és Megatront. A következõkben meg jöhet mondjuk Rodimusz és Sokkoló, vagy nem is tudom...
I never give up!
az új honlap-tervem
gyermekkoromban imádtam a g1 rajzfilmet, mindig néztem a német rtl-en, de azóta igen sokat változott az egész...
most sikerült beszereznem egy armada optimus deluxot, hááát én gyermekkoromban jobban örültem overlordnak, ezek már nem olyan igaziak, hanem kicsit cukrozott kivitel... sebaj...
és a g1 rajzfilmben is eltûnik a vontatmány... 😄 lol...
Azért a filmben is érdekes lesz, hogy Optimus hol tartja majd az a fegyvert, amikor nem használja... :S
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
A The Attack of the Autobots c. részben pl. mutatják, hogy robot módból visszaalakul kamionná, hátratolat a tréleréhez, annak pedig lenyílik a hátsó ajtaja, és kigurul Roller, OP leválik a trélerrõl, és folytatja a harcot.
...vágod?
Igen nekem valóban a tud enciklopédia való...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
I never give up!
...vágod?
bár kevés benne a piros szín, és valahogy nem olyan masszív alak, de nekem összességében tetszik.
A TF esetében nagyságrendekkel könnyebb lett volna ezt elérni, mert eleve könnyebben emészthetõ, sekélyebb a sztori, a robotok földi és robot alakját is könnyû lett volna modernizálni a régi vonások megtartásával, és megintcsak mindenki boldog lenne. Szerintem akik 20 éve TF rajongók voltak, ezen nõttek fel, vagy legalábbis gyerekkori emlékeket ébreszt bennük a név, szívesebben vinnék a gyerekeiket moziba az új filmre, szívesebben vennék meg a figurákat, ha azok emlékeztetnének a régi hangulatra. Szóval marketing szempontból is elb*szott nagy hülyeségnek tartom, hogy ennyire elszakadnak minden téren a G1-tõl.
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
A Pókembernél azt, hogy õ maga termeli a hálót, még James Cameron találta ki, mikor nála voltak a jogok. Aztán Raimi volt olyan hülye, hogy meg is tartsa ezt a baromságot. Ez tipikusan olyan dolog, ami a képregényben sokkal realisztikusabban lett megcsinálva, filmen meg gyerekded ökörséget csináltak belõle.
Számomra ilyen lesz a TF filmben Skorponok jelenléte. Miért lett skorpió? Azért vesznek fel új alakot, hogy elretõzzenek, de egy mechanikus skorpió nem a legjobb álca. Ennyi erõvel már a Dinobotokat is berakhatták volna. És talán meglepõ, de én élõszereplõs filmben nem szívesen látnám õket. Ennek a realizmusról kellene szólnia, hogy hihetõ legyen az egész, erre beraknak állatokat???
A másik vicces dolog meg az, hogy nem akarnak méretváltást, de aki látta Bumblebee fegyverét, az észreveheti, hogy azt a böhömnagy ágyút másképp nem tudja elrakni. :S Megint hová lett a realitás?
A legzavaróbb meg a figurák és a filmbeli alakok közti különbség. Alig hasonlítanak egymásra. 😞 Szerencsére még csak kevés figuráról láttunk képet, azért a többiben még reménykedek. Optimusra kíváncsi vagyok.
Ja, és nem mondtuk, hogy bukás lesz a film. A rajongók akkor is megnézik. Sõt, minimum kétszer: Elõször a fejüket fogva, de így nem látják a felét, és kénytelenek beülni másodszorra is. 😄
Bár mintha valamelyik Batman-képregény sorozatban lett volna hasonló. ^^
Itt arról van viszont szó, hogy az NGE-ben direkt gyerekek képesek csak irányítani az EVA-kat. A concept artokon meg 20-as, 30-as évekbeli arcokat rajzoltak nekil. 😊
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!