TransFormers
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
...vágod?
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
nemtom mivolt a neve
ja meg nekem valahogy megatron mindig jobban bejött mint optimusz!
bakker!megnéztem 1 régi mese részt most, hogy nosztalgiázzak.megatronnak mindig ilyen durva volt a hangja? félelmetes komolyan ettõl a kicsik nem szarnak be?
"ájem megatron ájvill killjú" ez durva 1 gyereknek
csokker
Egy pár infót még. Mi van írva tartalomnak? Mikori kiadás? stb.
Amúgy ez a borító is hibás. Ha jól megnézitek nincs rajta Unicron, Magnus, Autobot City, stb.
Ha jól sejtem ez a More Than Meets The Eye VHS kiadásához készült. Ott vannak rajta a fõbb szereplõk. A Nemesis és az Ark, valamint a St. Hillary hegy.
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
TransFormers Fórum
A film topicja általában az elsõ. Azért megadom a topic linkjét is.
Film topic
I never give up!
A fórum címét egyszer már megadtam, de megadhatom mégegyszer. Ott egy külön topicja van a filmnek. Rengeteg kép is van a filmes karakterekrõl és a figurákról.
I never give up!
Racsnit és Jazzt én is kedvelem, kár hogy az elõbbinek ennyire átírták a külsõ tulajdonságait... :(
Jazz a második kedvencem a G1-ben és a figura az nagyon tetszik. Biztos, hogy majd szerzek be egyet.
I never give up!
Megatrontól pedig megfagy bennem a vér.
<#rolleyes>#rolleyes>
I never give up!
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
http://www.themovieblog.com/archives/2006/12/transformers_feature_in_empire_magazine.html
I never give up!
de 1 Racsnim van tényleg + Röptûz + Blast Off (asszem Kilövõ néven futott)
képet ma nemtok felrakni
I never give up!
Jól mondod, ez a VHS borítója. Bár egészen pontosan, így néz ki:
Ez a VHS kazetta már az új szinkronnal jött ki.
Amúgy az Miramax. <#vigyor2>#vigyor2>
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
http://eurobasketballblog.wordpress.com "Everything I'd like, May the heaven give....."
Habár a nálunk kiadott Marvel képregényben is írták, hogy van magyar Transformers videó. Megkeresem azt a számot és beszkennelem a cikket.
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Áhh, nekem csak a jó öreg G2-es remake Prime-om van meg. Nemrég találtam rá a pincében és restauráltam :D
\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)
Egyik cimbormnak megvolt, nagyon klassz volt. :D
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Csinos!
Magyarországon lehet kapni õkelmét? És ha igen, mennyibe fájna? :D
\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)
I never give up!

BÁRKI aki tud valamit a keresett szinkronról, kérlek írjatok <#rinya>#rinya>
Akár fizetnék is érte, de az a szinkron pótolhatatlan. Nem a szövege miatt, hanem a minõsége végett.
az origón olvastam, h készült Transformers-tévésorozat, képregény és '86-ban film is...na engem a film érdekel tud vki vmien infóval szolgáni róla?
http://eurobasketballblog.wordpress.com "Everything I'd like, May the heaven give....."
TF Armada:
www.angelfire.com/ex/armadauk0/01main.htm
UK képregény:
www.fortunecity.com/campus/einstein/958/index.html
Japán TF manga angol verzióban:
www.tfarchive.com/comics/japanese/
Remélem, hogy helyesen írtam be.
I never give up!
http://www.dvdabc.hu/index.php?sid=0&cont=cikk&ean=A2209A
I never give up!
Amúgy abban a verzióban, amelyik nekem meg van DVD-n, abban az eredeti nevek (Ironhide; BumbleBee; Arcee; Hot Rod stb.) vannak beleépítve a magyar szövegbe.
I never give up!
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz