TransFormers

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

japánba már vannak ilyen gyerekek
Beast Machine
Menasor, a Stunticon-gestalt. Vezérük Motormaster. És nem kíszámíthatatlan, épp ellenkezõleg. Ugyan zsarnoki természete van, de tervez, és keménykezû.

...vágod?

LasDen
persze...de azért megnézném ahogy megöli átalakul robottá és elmegy... :D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

de megtörténhet
LasDen
olyat még nem hallottam hogy egy gyerek azért gyilkolt volna meg vkit mert megatron egy elborult robot :DDDDD

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

én a Menasor robotot birtam nagyon és a darabjait fõleg azt a kamiont. képregénybe azt írták hogy teljesen kiszámíthatatlan és õrült.
nemtom mivolt a neve
ja meg nekem valahogy megatron mindig jobban bejött mint optimusz!
bakker!megnéztem 1 régi mese részt most, hogy nosztalgiázzak.megatronnak mindig ilyen durva volt a hangja? félelmetes komolyan ettõl a kicsik nem szarnak be?
"ájem megatron ájvill killjú" ez durva 1 gyereknek
csokker
BumbleBee
Köszönöm, Jetfire! :)

Optimus Prime
Na, valakinek csak megvan ez a VHS. :)
Egy pár infót még. Mi van írva tartalomnak? Mikori kiadás? stb.
Amúgy ez a borító is hibás. Ha jól megnézitek nincs rajta Unicron, Magnus, Autobot City, stb.

Ha jól sejtem ez a More Than Meets The Eye VHS kiadásához készült. Ott vannak rajta a fõbb szereplõk. A Nemesis és az Ark, valamint a St. Hillary hegy.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Már adom is a linket.
TransFormers Fórum
A film topicja általában az elsõ. Azért megadom a topic linkjét is.
Film topic

I never give up!

BumbleBee
Arra kíváncsi lennék... akkor meg tudnád adni még egyszer a címet, mert fogalmam sincs hová írtad le korábban. Megköszönném. (Az amerikai fórumokról, oldalakról kevés dolgot tudok kihámozni, mert nem vagyok zseni angolból.)

Én egy másik fórumon olvastam. Állítólag úgy fog "csipogni", mint R2-D2 a Star Warsban.
A fórum címét egyszer már megadtam, de megadhatom mégegyszer. Ott egy külön topicja van a filmnek. Rengeteg kép is van a filmes karakterekrõl és a figurákról.

I never give up!

BumbleBee
De hol írják, hogy nem fog beszélni (csak mert ezt már máshol is hallottam)?
Racsnit és Jazzt én is kedvelem, kár hogy az elõbbinek ennyire átírták a külsõ tulajdonságait... :(

Ûrdongi tényleg egész jó lett, csak az a kár, hogy a filmbem nem fog beszélni.<#shakehead>
Jazz a második kedvencem a G1-ben és a figura az nagyon tetszik. Biztos, hogy majd szerzek be egyet.

I never give up!

BumbleBee
Ja. De Optimus egész jó lett, Ûrdongó is tetszik, bár én úgy tudtam, hogy õ vw bogárrá tud átalakkulni. Ja és találtam filmbéli játékrobotokat... Jazz is egész tûrhetõ lett. Majd felteszem a galériámba

A filmes Racsninak a színe a legidegesítõbb és a feje. Én csak kanári Racsninak hívom.
Megatrontól pedig megfagy bennem a vér.
<#rolleyes>

I never give up!

BumbleBee
Igen, ez egy jó kérdés. most tettem fel a galériámba 3 új képet a filmbõl... Nem tudom eldönteni, hogy ki lett a legrosszabb? Racsni vagy Megatron? De mindezek ellenére várom a filmet

Shiwo
én azt nem értem, ha Prime-ot megbírták csinálni hasonlóra és felismerhetõre, akkor a többieket miért nem...

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

BumbleBee
Az Empire Magazin címlapján új képet mutattak meg a filmbõl, Optimus Prime-ról;

http://www.themovieblog.com/archives/2006/12/transformers_feature_in_empire_magazine.html

Shiwo
én vagy 12 éve láttam keszthelyen egy igen pofás OP-ot, mikor ott nyaraltunk..meg is vetettem volna, de vasárnap miatt zárva volt, másnap reggel meg mentünk haza, így lemaradtam róla :(

Racsniról képet tegyél már fel. Õ a kedvencem, és nem lenne rossz megszerezni.

I never give up!

Beast Machine
röptûzrõl egy képet plz. ugye G1?

...vágod?

:) bocs Megatronom nincs csak kíváncsi voltam jelentkezik-e valaki!
de 1 Racsnim van tényleg + Röptûz + Blast Off (asszem Kilövõ néven futott)
képet ma nemtok felrakni
Egy kicsit bõvebben. Ha lehet képet is tegyél be.

I never give up!

1 db alig használt játék Megatron eladó
Visszavonom, Mirax a neve a kiadónak! <#beka2>

Optimus Prime:
Jól mondod, ez a VHS borítója. Bár egészen pontosan, így néz ki:

Ez a VHS kazetta már az új szinkronnal jött ki.
Amúgy az Miramax. <#vigyor2>

Pheaper
nekem is csak feliratosan van meg :(

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

otrosinka
én személy szerint nemlátom :(

http://eurobasketballblog.wordpress.com "Everything I'd like, May the heaven give....."

Optimus Prime
Az az eredeti szinkron engem is érdekelne. Anno vagy 12 éve lehetett kapni VHS-en is, az sajna nincs meg. Talán már azon is az új szinkron volt. Az biztos, hogy a forgalamzó a Mirax volt (vagy Miramax?, mindig keverem). És ha jól emélszem ez volt a borítója, vagy hasonló (habár sok fajta nincs):

Habár a nálunk kiadott Marvel képregényben is írták, hogy van magyar Transformers videó. Megkeresem azt a számot és beszkennelem a cikket.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Beast Machine
ezt? eBayen lehet kapni, 20 alatt ne számíts rá, plusz a posta...

...vágod?

Áhh, nekem csak a jó öreg G2-es remake Prime-om van meg. Nemrég találtam rá a pincében és restauráltam :D

\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)

Sajna nemtom (guggli talalta a kepet), annakidejen lehetett kapni optimus primet talan valahol 10 000korul mozgott vagy lehet rosszul emlexem de azt tom marhadraga volt. :)
Egyik cimbormnak megvolt, nagyon klassz volt. :D

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Csinos!

Magyarországon lehet kapni õkelmét? És ha igen, mennyibe fájna? :D

\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)

BumbleBee
liberty2: Nekem a régi szinkronos csak VHS-en van meg, szintén unokatestvéremtõl (azóta sem adtam neki vissza...) Ha találok rá módot, hogy VHS-rõl átmásoljam CD-re vagy DVD-re, szivesen elküldeném neked valahogy... bár nem tudom, hogy ez tényleg az a régi szinkronos-e, mert Hot Rodot tényleg Pecának hívják benne, de a Decepticonokat Varangyoknak nevezik.

Na igen, EZ Optimus Prime!

I never give up!

Ez az igazi. :)

Jetfire: Az amirõl tebeszélsz az már az új szinkron. Én a régiszinkronosra azért emlékszem annyira jól, mert az unokatestvérem annó felvette VHS-re én pedig azon néztem a kazetta haláláig. Sajnos akkor még a 486-os volt a király gép, így a digitalizálás szóba se jöhetett. Ezért keresem égen-földön azt a szinkront, mert annál jobb nem létezett. <#szomoru1>
BÁRKI aki tud valamit a keresett szinkronról, kérlek írjatok <#rinya>
Akár fizetnék is érte, de az a szinkron pótolhatatlan. Nem a szövege miatt, hanem a minõsége végett.

Shiwo
egész estés mese, nekem alapvetõen tetszik, de a magyar szinkron bõdületesen rossz sztem..

otrosinka
kérdés:
az origón olvastam, h készült Transformers-tévésorozat, képregény és '86-ban film is...na engem a film érdekel tud vki vmien infóval szolgáni róla?

http://eurobasketballblog.wordpress.com "Everything I'd like, May the heaven give....."

Nos, kaptam egy jó barátomtól pár címet. Ezek közül párat le is írok:
TF Armada:
www.angelfire.com/ex/armadauk0/01main.htm

UK képregény:
www.fortunecity.com/campus/einstein/958/index.html

Japán TF manga angol verzióban:
www.tfarchive.com/comics/japanese/

Remélem, hogy helyesen írtam be.

I never give up!

BumbleBee
Köszi! :) Esetleg olyan webcímet nem tudsz a kepregeny.neten és a comixart.hun kívül, ahonnan képregényt tölthetnék le? (Nem feltétlenül szükséges, hogy magyar legyen!) Ja és a sorozat magyarul fenn van valahol a neten?

I never give up!

Adok egy címet, én innen rendeltem meg.
http://www.dvdabc.hu/index.php?sid=0&cont=cikk&ean=A2209A

I never give up!

BumbleBee
Jetfire: Azt a DVD-t hol szerezhetném be?

liberty2: Én úgy tudtam, hogy Hot Rod- ot Nagyágyúnak szokták mondani.
Amúgy abban a verzióban, amelyik nekem meg van DVD-n, abban az eredeti nevek (Ironhide; BumbleBee; Arcee; Hot Rod stb.) vannak beleépítve a magyar szövegbe.

I never give up!

Mexoktam hogy amerikabol jo filmet szokoevben legfeljebb. Ez most nem azaz ev. :D

akkor ez erõsen nem a te filmed lesz, mert Optimuszt még igencsak jól átültették high-tech design-ra.
Annyira szanalmas hogy amerika mar nemtud semmi ujat nyujtani csak feldolgozni/atdolgozni. :\

Huhh ez optimus prime valami eszmeletlen ocsmany. Mi a francnak ujitani egy eleve kialalt kinezeten? :|

Pheaper
tudtok 1 linket ahol fennt van az egész sorozat magyarul ? hmm:)

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz