TransFormers

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
értem én....de elsõre nem esett le... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

divx 'player'.. játékos😊))

LasDen
divx játékos??? 😄 lOL

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Díjaznám ha az Alexandra is árulná hamarosan ezeket, mert õk online rendelésre 25%-os kedvezmény adnak könyvenként.

De, viszont DivX játékosomon át tudom állítani a régiókódot.
Jó kis Yamada mindent tud. 😊

Na szuper... 😊 😞
Én addig nem bírom ki. :p

Bucser
Amazon.com-ról nem 1-es régiójú film jön át?

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

LasDen
úgy ha az amazonból és a 300-ból indulok ki, akkor az 1 hónappal elõbb...mer az amazonon júli 31-én jön a 300....akkor az október környékén.... 😄

Ja de nekem az amcsi megjelenés a lényeg, mert az amazon.com-ról rendelem majd meg.

Optimus Prime
A Transformerek mellkasába van a spark-juk (szikra), ami voltkaép a szívük/lelkük. Az Allspark egyesíése vele kb olyan mintha kést döfnének a szívedbe, csak kicsit több kakaóval.

Engem ez mondjuk az Alapbázis és a Mátrix a Beast Wars-ben-beli esetre emlékeztett. Az Allspark ereje túl nagy, túl sok, hogy egy valaki uralhassa, ha megpróbálja úgy jár, mint Megatron -> Alapbázis, Marvel képregény (amit egyébként egy Boltax nevû Cybertron-i tudós fejlesztett, de voltakép végtelen tudás).
A BW-ben pedig Primal egyesítette a spark-jával Prime Mátrixát, lévén így tudták stabilizálni az idõvihart, meg megjavítani Optimust, stb.... errõl egy kisebb esszét kéne írnom, hogy tudjátok mirõl is van szó. Lényeg, hogy a Mátrix egyesítése asprak-jával szintén veszélyes volt. Ám nem várt mellékhátsként Optimal Optimus lett belõle, amolyan upgrade-elt Autobot-Maximal hibrid.
A lényeg: sok-sok éves ötleteket gyúrtak össze az alkotók a filmbe. Mindent beakartak mutatni 2 és fél óra alatt. Ezért lett olyan, amilyen. Sok szereplõ, sok szál.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

zaki
Sztem karácsony környékén fog kijönni, persze ha nem jön semmi gubanc közbe...

LasDen
én abból indultam ki, hogy a 300 márciusban jelent meg és a DVD augusztusban jön ki itthon....

Kár hogy nekem már csak elektronikus formában vannak meg ezek, pedig imádtam õket régen, csak már elvesztek vhogy... 😞

Ne már, az rohadt soká' van... én reménykedem egy szeptember végi megjelenésben...

LasDen
sztem valahol november környékén fog megjelenni....

Készült egy interjú Mark Ryan-en, aki BumbleBee hangja a filmben, aki azt mondta könnyen lehetséges, hogy már a DVD-n folytatják a filmet, és amolyan híd szerepet fog betölteni a DVD a Transformers 1 és 2 között, ahogy pl. a FOX csati megcsinálta a 24 sorozatával. Azt is mondta már vettek fel vele olyan anyagokat, amiket a DVD-re szánnak.

Ááá bárcsak már a DVD kiadás dátumát lehetne már tudni......

Met
hát nem is😊
Nekem baromra bejött, a látvány meg a hangok, a történet meg olyan amilyen.
Kijön dvd-n megint megnézem, vagy esetleg hdrip dts hangal, hogy a szomszédok is szeressék 😄

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

grizzlyisback
hát ezaz, de miért kéne oda? szoval kicsit gagyi a történet de mindegy, nem azért szeretjük😊

Shiwo
1szerü..azt látta, hogy ott van megatron, mindjárt gyõzedelmeskedik, és a srác ahelyett, hogy tette volna, amire kérte, helyette meglódult a másik irányba...valszeg eszébe se jutott egy olyan evidens megoldás, hogy megatron mellkasába kell belenyomni..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Met
a kocka életre kelti a gépeket, ahogy feléledt az üditõs autómata meg a kocsi amelyiknek a légzsákja elkezdte leszedni a csajszi fejét

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

[NST]Cifu
Csak ha megpróbálnám logikusan követni a törnétet:

Az a bizonyos kocka az mesterséges élet szikrája, ilyenformán aféle "teremtõ isten" a transformersek számára. Optimus utalt is rá, hogy a saját mellkasában is õrzi ennek egy részét. A filmbéli Transformers világban a robot-bolygó elpusztult, így ha az Autobotok újjá akarják építeni azt, akkor ahhoz nyilván szükség lenne az AllSpark-ra...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Optimus Prime
Szerintem attól félt, hogy Megatron képes lesz uralni az Allspark erejét és utána senki sem tudja majd megállítani.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Bucser
Mert optimus egy neurotikus, depressziós robot és halálával meg akarta váltani a világot és ezt elvették tõle....😊

Most megatron vitte el a pálmát😊 Meg a kölyök aratja a hõs babérokat😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

grizzlyisback
én csak azt nem értem, hogy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
optimus miért nem halt meg, szerintem mindenki arra számitott, meg hogy a végén miért mondta hogy Neee amikor a kissrác belenyomta a megatronba a kockát

Optimus Prime
Be is szkenneltem, még a régi Marvel képregénybõl van. Megfogó pillanat, kár hogy a film nem bõvelkedik hasonlókban:

Transformers #71 01
Transformers #71 02

Optimus Prime
Hm, én genRobbal értek egyet:

Azt hiszem a látványon és az egész cselekményen kívül az örök jó, ami árad ezeknek a robotoknak a jellemébõl ez az ami végülis magával ragadott. Kicsit olyan ez mint a középkori lovagiasság. Engem ez rohadtúl magával ragad. Ebben a mai szar, erkölcstelen, korrupt világban egy igazi példa lehetne ez az eszme!
Komolyan mondom Optimust mindíg elérzékenyülve nézem.
Bocsi ha egy kicsit szentimentálisra sikerdett :-)

Talán én is szentimentális vagyok, de nekem is ez tetszett a filmben és az összes Transformers sorozatban, képregényben.
Optimus a legnagyobb - ezért is vettem fel a nevét, meg így más TF fannal is könnyebb találkozni. Van a képregényben egy igen megragadó pillanat, ami szintén errõl a hõsiességrõl és éremekrõl szól. Mindjárt e is szkennelem és belinkelem.

Bucser
"a törtenet nemtul fantáziadus,az események nincsenek rendszerezve,"

Szal hû maradt a g1 tévésorozathoz😄

Zillo
a latvany nagyon jo a filmben,minden mas szar.a törtenet nemtul fantáziadus,az események nincsenek rendszerezve,olyan összevissza szerintem.leszámitva azt a pár akciojelenetet,nem nagyon hatott meg

Alah Alik Ya Sidi!

Shiwo
már írni se tok...szal zsír..

Shiwo
nyír...csak még nem tom mibõ veszem meg..

Optimus Prime
A Mátrixra!!! Kriály vagy! Csak megjelennek nálunk is. Nekem már a 'Múlt árnyai' megvan amerikából. Az érdemes elolvasni, mert sok infó van a film elõtti eseményekrõl, a karakterekrõl, valamint a Transformers Univerzumról.
más könyv egyébként nincs. Legalábbis, ami a filmhez kapcsolódik. 😊

hali mindenkinek.
én nem láttam a filmet, de tervben van ,hogy megnézzem.
az érdekelne, hogy jó film szüleltett e a képregénybõl, tehát amolyan pókermber 1 szerû sikerfilm? vagy ezt is csak a látványra helyezték ki?
Megnézni gondolom mindenképpen érdemes, mégha csak egyszer is, de nektek bejött? vagy aki kritikusabban szemlélki a filmet, talált benne kivetnivalót?
BADE
Vki fel tudná sorolni azoknak a számoknak a címét,ami benne volt a filmben,de kimaradt a hivatalos soundtrackbõl?
Gondolom Steve Jablonsky sem 1 számmal járult hozzá a filmhez.Esetleg nincs fent torrenten?

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

BADE
nem,én ezekre gondoltam:
Transformers

Shiwo
ezen a "könyvek" kifejezésen a képregényeket értitek ?

BADE
Ma néztem meg a filmet moziban,régebben a rajzfilm is megfogott,de ez is nagyon jól sikerült.Röviden így tudnám összefoglalni:
Pörgös történet,jó poénok,frankó verdák
TRANSFORMERS – A MÚLT ÁRNYAI,TRANSFORMERS könyveken kívül milyen könyveket érdemes elolvasni?

Shiwo
a képregény megtalálható neten valahol esetleg ? 😛

genRob
Már egy csomószor megnéztem a filmet. Moziban is 2x. Lenyûgözõ. Nem voltam rajangó de mindíg is tetszett. Most már egy kicsit több mint tetszés :-) Engem nagyon megfogott ez a film. Azt hiszem a látványon és az egész cselekményen kívül az örök jó, ami árad ezeknek a robotoknak a jellemébõl ez az ami végülis magával ragadott. Kicsit olyan ez mint a középkori lovagiasság. Engem ez rohadtúl magával ragad. Ebben a mai szar, erkölcstelen, korrupt világban egy igazi példa lehetne ez az eszme!
Komolyan mondom Optimust mindíg elérzékenyülve nézem.
Bocsi ha egy kicsit szentimentálisra sikerdett :-)

\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.

LasDen
milyen lenne ha a TF mégis térdre kényszerítené Terry Kóklert...bár ez úccsem lesz...

Optimus Prime
Scorponok-nak lelõtték a fúlánkját, máskülönbe simán eglépett és beásta amgát a homokba.
Brawl-t többször szétlõték, elõször a US militária és Jazz-Ratchet. Levágják a jobb arját, Jazz leszaggatja róla a rajétavetõket, majd kap pár adag rakétát. De újra felébred és végül Bumblebee lövi szitává.
Bonecruhser-t simán lefejezi Optimus.
Frenzy a saját CD-jével lövi szét a fejét.
Barricade eltûnik. Ellenben a képreégnyben Optimus õt is elintézi. Gyanítom van valami, csak kivágták (majd a DVD kiadás).
Starscream gyakorta löést sem kapott. Szét lõtt pár földi egységet meg fél tucat F22-est. Aztán mikor mindenki elesett lelépett.
Megatron meghalt és a tenger fenekére dobták. Nem mintha nem tért volna már vissza... rosszabb helyzetbõl is.

Jazz-t Megatron tépi ketté. Ám a képregény szerint Brawl öli le, majd Megs kitépi a spark-ját.

Jah, és a Harry Potter-rel kapcsolatban ezt találtam a Seibeetron.com-on:

We Shall Stand. They Shall Fall.
Optimus vs. Harry - This weekend, two ginormous money making franchises battle each other head-to-head at the box office. If you've already seen Transformers, go see it a 2nd, 3rd, 4th or even 5th time. Get your friends to go. Take your Mom, Dad, brothers, sisters ... heck, your grandparents! Let's show the world how powerful the Transformers fandom is: let's give Harry Potter a run for its money this weekend.

Jópofa.

spidey91
csak ö ue?

Gépem ati X1900 4200

Bucser
Jazz

spidey91
A Filmben az Autobotok közül végülis ki halt meg? me nem értettem...

Gépem ati X1900 4200

Igen, Blackoutot alulról seggbelõtte Lennox. Frenzyt pedig sotival fejbelõtték.
Bucser
És Blackout? Õt pedig Ironhide és a katonák együtt?

LasDen
Brawlt pedig BumbleBee nyuvasztotta ki....

Bucser
és Frenzy és Devastator/brawl (õ volt a tank) hova lett? valamint Scorponok sem nyúlt ki tudtommal.

Bonecrushert kicsinálta Optimus azt láttuk.

Hárman léceltek le

Scorponok
Barricade
Starscream

Several "Transformers" line up in front of an F-22A Raptor here Feb. 28, 2007. The vehicles were on base to shoot several scenes for the upcoming "Transformers" film. The movie marks the first time non-computer-generated Raptors are depicted in a film. (Photo by Andy Wolfe)
2100x1500 as képben..