TransFormers

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Beast Machine
személyeskedést befejezni, mégha igazatok is van, és szarok a madzsar szinkronok.

Tessék kultúráltan fórumolni.

...vágod?

Miért idegesíted magad? Mit vártál egy "Személy és Vagyonõr"-tõl?

Lehet megkellene tanulni angolul?

ZS90
ember! tudod te mit beszélsz?!, az utóbbi idõben egyetlen egy elfogadható szinkronizálás volt az a Dr. House még Szakácsi Sándor hangjával, az összes többi kalap kakit nem ér, mind film, mind sorozat

pl az SG: Atlantiszból a Dr. Zelenka cseh akcentusa, és Beckett skót akcentusa nem létezik, pedig az eredetiben abból is származnak poénok...

\"At the end of this day, one shall stand, one shall fall\"

toysoldier
csak 1 példa h inkább a magyar szinkron nem ér egy kalap szart se:
- Eszelõs vagy!
- Eszelõs..? Nem, csak spártai!

gondolom mindenki tudja h melyik film melyik jelenete

He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

genRob
Lehet megkellene tanulni olvasni?!

\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.

Bucser
nem ér egy nagy kalap szart se? Általában a magyar szinkron az ami egy kalap szart sem ér...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

A film végen amikor a fánál vannak az nem ugyanaz a helyszin ahol az Armageddon szerelmi jelenete volt? ;)

én is remélem hogy lesz szinkrom
mer így nem ér egy nagy kalap szart se

ui: hogy ne csak pozitiv hsz-ek legyenek
Bucser
Megatron vs Optimus harc közben mikor Megatron lenyomja Prime-ot egy keresztezõdésben mindketten elvágódnak és Megs épp az embereket szídja:D Erre fogja magát és biznyításul arrábpeckel egy fickótt neki egy kocsinak amirõl az visszapattan:D

Na az hamisíthatatlan Megatron érzés:D

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

:O

genRob
Egyet értek!
Feliratos a film. Majd dvd-n biztos lesz szinkron. Nemtom milyen lesz de a SW-ból kiindúlva nem kecsegtet túl sok reménnyel a végeredmény.

\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.

Beast Machine
MINDENHOL FELIRATOS.

Talán a DVD-n lesz szinkron, de nem fog érdekelni, csak elrontaná.

TF-hez NEM KELL, NEM SZABAD szinkront rakni.

...vágod?

Nálunk feliratos volt.
a moziban magyar szinkronos van úgye ?

ZS90
Nekem akkor is az a szöveg tetszett a legjobban:

"-It's you and me Megatron!
-No! it's just me Prime!
-At the end of this day, one shall stand, one shall fall"

Amúgy meg zserintem az is zseniális jelenet amikor BB szétlövi a tankot és fõlhúzza az egyik "szemfedõjét" és benéz az épületbe hogy mindenki megvan-e:DDDD

Ami viszont nagyon jó: Optimusz összegzése a gátnál és a végén a zárógondolatok. ilyenek kellenek 1 jó filmbe!!
Optimus Prime
Ez gagyi minsõég és darabolt. Találtunk már ettõl jobb oldalt is.
Azon felül egy regisztráció után, és a Veoh Player telepítése után akár le is tölthetjük a megtetszett videót. :)

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

toysoldier
jaja, sztem is az volt az egyik legjobb része a filmnek :D

eza a párbeszéd télleg nagyon üt :DDDD

He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Ironhide: "A szülõk rendkívül irritálóak. Kiiktathatom õket?"
Optimus: "Ironhide, tudod jól, hogy nem bántjuk az embereket. Mi van veled?"
Ironhide: "Hát csak azt mondom, megtehetnénk. Egy lehetõség."

:DDDDD

HUNMarcus
leforditanád? nem vok angolos:(

PS3 ID: marcogi zsírkutya

Sztem meg a bujkálás volt a legjobb. Nem vagyunk egyformák.:)

Ez a párbeszéd nagyon üt szvsz.

Ironhide: "The parents are very iritating. Can I take them out?"
Optimus: "Ironhide you know we don't harm humans. What is with you?"
Ironhide: "Well I'm just saying we could. It's an option."

:DDDDDD

csókolom!

elõbb néztem meg a filmet félratyi mozis minõségben. Most sajnálom csak hogy nem moziban láttam mert tényleg fantasztikus hangulata lehetett. Nem volt sok karakter éppen amennyi illik 1 elsõ részhez, Optimusz király volt, egyedül a kis hurkagyurka kazettásmagnó álca nem tetszett. A zenék (fõleg a militari fílingesek pl amikor mennek bombázni a skorpio robotot), a beszólások ott voltak nagyon, történet elmegy. ERzek voltak a pozitív tapasztalataim.
aztán voltak itt olyan dolgok amik ha moziba látom a filmet is ratyik szerintem. A sok felesleges hülyeség az elején: 1. a srác elmegy a csajjal kocsikázni, 2. amikor elmmennek a szemüvegért a házhoz és ott bujkálnak ...tyûûû hát ezek nagyon ratyik voltak. akkor kaptam sokkot amikor lehugyozta az emberkét az egyik autobot... aztán...ja igen amikor
a végén a csaj rárakja a teherautóra aranybogárt és tolat..jájjujj.

összességében azt mondom lehetett volna jobb filmet csinálni. Voltak jelei hogy próbálkoztak, néhol sikerrel de nálam akkor is 10/6, ha moziban nézem biztos több de akkor is csak max 10/7.

lehet az a baj hogy megint ugy ültem le hogy marhanagy elvárásaim voltak
HUNMarcus
valaki nem tudja hogy milyen zene megy a jelenet alatt mikor lezuhannak az autobotok a földre???

PS3 ID: marcogi zsírkutya

Ezért kell bevárni a másik Transformers kömyvet, mert az is kb. ilyen árba lesz és arra is megkapod a 25% kedvezményt, a postaköltség viszont nem változik!

Nekem mondjuk még így is megérné, mivel lakóhelyemhez legközelebb Debrecenben van Alexandra és 600 ft az oda-vissza buszköltség.

Király!
Tök jó hogy lesz könyv!

Shiwo
hmm..megveszed boltban 1999 ft-ért vagy megrendeled 1499 ft + 550 ft postaköltségért ? trükkös..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Megjelent ALAN DEAN FOSTER: TRANSFORMERS könyve, Alexandra Online-ról 25%-s kedvezménnyel rendelhetõ. Alapára: 1999 Ft (-25%-os ár 1499 ft)

Postaköltség 550Ft, tehát érdemes bevárni a másik könyvet is (a film elõzménye), ami 23-án jelenik meg, és együtt rendelni vagy rendelni mellé még pár könyvet, ahogy én is teszem. :)

Eddig világszerte 320 milliót hozott a Transformers.

Nagyjából ez a helyzet.

Én azon nevettem nagyot, amikor a csaj kiveszi a számítógépbõl azt a lemezt vagy mit a gépbõl és direkt a kamera felé fordítja, amin megvillan a Panasonic felirat. :DDD

Én már láttam Kóklert, de mivel kihagytam a 3-4-es filmet így nekem se füle se farka volt, meg kicsit uncsi is. Persze én bolond Transformers látványvilágot vártam. :))))) De a rajongóknak biztos tetszik, mert azért elég igényesen volt megcsinálnva. Csakhát nekem túl lassú volt:)

bigfoot
köszi!
szal akkor a képregény meg a mesék nagyjából azonos ak és kapcsolódnak bár bakival
míg a film új történetet dolgoz fel

Ja, egyébként A Szigetben is volt egy Chevrolet :) Látszik, hogy Michael Bay... Ott is volt reklám rendesen :P
Bucser
És mekkora reklám:)

Tatyla
hát gyerekek rég tátottam a számat egy filmen ennyire,kb 1983-ban utoljára a Birodalom visszavág moziban figyelésekor...

na de a nosztalgiát félretéve,hihetetlen hogy mostmár minden kivitelezhetö technikailag a vásznon...
jó volt úgy ahogy volt az egész,igaz mindenbe bele lehetne kötni ha akarnék,de nem akarok...

nokia telefon kisérlet nagyon állat volt és azon kivül hogy nagy ötlet volt jó poén is.

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

ZS90
Áhhh ez kész komolyan mondom, legszívesebben ezt nézném egész nap újra meg újra... én nem voltam nagy Transzformeres, inkább Spidey kalandjaiért voltam oda, virít is a két dvd a filmekrõl a polcokon, és akármilyen szar is a 3. rész az is meglesz, deh ezzz most nagy elvarázsolt, naggyon állat, fõlem amikor a utsó csata elõtt Prime mondja Megatronnak a "At the end of this day...." meghát az utolsó monológ... a Kókler sztem sehol nem lesz ehez képest:))))

Optimus Prime
Nekünk is.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

kill3r21
Please Help..Nekem kellene a film Soundtrackje...de amit leszedtem az televan Rock zenével.....nekem nem ez kellene hanem amiben bennevannak a filmes zenék..pl a terminátor hasonmás zene....
ZS90
Akár az is lehet:)) Én anno kiskoromban néztem a mesét, és már az égvilágon semmire nem emlékszem, Optimus-ra meg erre a másikra emlékszem, és ennyi:)

Optimus Prime
Azért a láb lelövés és a Megatron általi(!) kettétéés között nagy különbség van. :)
Fõleg a Transformers-ben. BB sérülése nem volt súlyos, csak... kellemetlen.

Amúgy tuti lesznek új robotok a 2-ben, van is egy amire kifejezetten várok. Nem tudom mi a neve, még anno mesében láttam, egy az Üstököshöz hasonló repülõ autobot, aki kicsit vehemensebb, "fiatalosabb" nem éppen mindig pontosan követi az utasításokat. Remélem õ benne lesz:)) amúgy mi a neve? ha vki rájön a leírásból elárulhatná:))

Hát ezzel nekem is feladtad a leckét. :D
De várjunk, vemhesebb ergo angyobb darabb?! Akkor szerintem Te Jetfire-ra gondolsz!

Rajzfilm-sorozatok: Lista a TV-sorozatokról

Képregények: Lista a képregényekrõl

Mindezek magyarul: Transformers

bigfoot
tényleg mennyire tér el a képregény világától?
ez eddig az elsõ film?meg volt még vmi mese is nem?az is hasonló történetet dolgoz fel?

ZS90
óóóó:) de mondjuk BB meg rakétát nyelt:) na mind1 furcsa a dolog. Amúgy amikor láttam hogy BB kuszik és "alig él" magamban rögtön "ne bassz meghal?! ne már! az kurva szar lenne, ne csináljátok már, ilyen nincs" azt amikor ráeszkábálták a kocsira és kinyírt egy Álcát akkor megnyugodtam:))))

Bucser
BumbleBee elvesztette 1,5 lábát míg Jazzt a derekánál kettétépte Megatron:) Meg egy kicsit megtaposta:)

ZS90
amúgy azt nem igazán értem hogy hogy lehet az hogy BB megmaradt úgyanakkor Jazz meghalt, ahogy énláttam közel hasonló sérülést szenvedtek mert BB is a lábait vesztette el...

Amúgy tuti lesznek új robotok a 2-ben, van is egy amire kifejezetten várok. Nem tudom mi a neve, még anno mesében láttam, egy az Üstököshöz hasonló repülõ autobot, aki kicsit vehemensebb, "fiatalosabb" nem éppen mindig pontosan követi az utasításokat. Remélem õ benne lesz:)) amúgy mi a neve? ha vki rájön a leírásból elárulhatná:))

ZS90
Hali!

Hát nekem is volt szerencsém a filmhez, és azt kell mondjam zseniális, fõleg az utóbbi csalódások után végre vmi azt mutatja még sincs a béka segge alatt a filmipar.

A robotok sajnos keveset beszéltek, viszont amikor igen akkor nagyon jó dumákat nyomtak! és mint ahogy vki lejjebb írta a középkori lovagiasságot tükrözi még a beszéd stílusuk is: "One shall stand, one shall fall"

Jah és az hogy Üstökös harc nélkül menekült volna nem teljesen korrekt, mert a miután elkapott néhányat az F22-esek rendesen seggbe lõtték, úgyhog nem csodálom hogy elhúzta az irháját:DD

Amúgy nem igazán értem minek kellett a kockát föláldozni a végén mert Megatron is bekapott jónéhányat azokból az rakétákból és úgy már Ratchet és Ironhead simán leszerelhette volna... jó mondjuk kellett vmi áldozat is hiszen mint tudjuk "no sacrafice, no victory":)))

Már én is várom a folytatást! Jah és amúgy sztem ezeknél a filmeknél tök fölösleges a képregényhez hasonlítani, mert egyrészt azok már régen készültek és abból jó néhány dolog ma a mozikban igen gyogyi hatást keltene másrészt meg egészegyszerûen nem lehet mozi filmet úgy megcsinlálni.... Sztem az alkotók egy nagyon jó és azért elég jól elmagyarázott háttértörténetet adtak,

Tegnap néztem meg a filmet a moziban. Nagyon tetszett! Remekül visszaadta a rajzfilmek és a képregények hangulatát. Kicsit hiányoltam belõle Mogorvát és a többi Dinobotot, valamint örültem volna 1 Brutikus féle óriásrobotnak is, de sebaj, majd a 2. részben! :-)

Remekül eltalálták a hangokat, és a történet átalakítása is tetszett. Mert ugye pár dolog másképp volt a képregényben, de jó volt ez így. A Párom most "találkozott" elõször az alakváltókkal, és a film végére teljesen a rajongójukká vált! :-) Egész este a képregényrõl, és a kimaradt szereplõkrõl kérdezett.

Biztos, hogy megveszem a DVD-t!
bigfoot
nah tegnap néztem meg,nagyon tetszett!!!!!44
rég volt mostanában film ami ennyire tetszett!!
bár nekem a kamerázás kicsit közeli volt amikor két robot harcolt,de ettõl függetlenül nagyon jó film