2421
:: TransFormers :: just 4 FANS
-
spedway #1699 DVD-n lesz majd ősszel. De nyugi nem lesz jobb, mint a feliratos. -
#1698 Sziasztok!
Szerintem lesz szinkronos valtozat is. A Batman Kezdodik peldaul
a mozikban feiratos volt. A video tekaba mar szinkronosan jott be.
Bar szerintem jobb angolul. Kb. December korul lesz a tekaban varhato, es a neten :) -
medog #1697 HELLO. azt szeretném megtudni, hogy a film, amit most csináltak, lessz e magyar szinkronba??? mert mindenhol azt hallom h nem lessz, csak feliratba,... -
spedway #1696 Amint Alexandra Online-ra kikerül, már rendelem is. Ez remélem holnap megtörténik. :) -
#1695 Ma jelent meg a Transformers - A múlt árnyai című prequel novella!
Érdemes megvenni, persze csak akinek van rá pénze így hó végén. -
Nyarlathotep #1694 Tudod mi az igazi lopás? Amikor olyan, a netről leszedett sorozatokról/filmekről írnak amiket még sehol nem mutattak be, írnak rólul minden féle kritikát, és a bannerekből szép pénzt keresnek! Ilyen pl a sorozatjunkie.hu! Na az a lopás, és az az igazi büncselekmény(de nálunk nem büntetik, ezért szabad!), nem az otthoni csóka letöltés! -
#1693 -
#1692 Istenem ilyen hülye vitát...:)))
Mellesleg az nem jogsértő ha te letöltesz vmit hiszen te azt "nem tudhatod" mit tartalmaz az amit letöltöttél, onnantól jogsértés és lopás ha a szerzői jogvédelem alatt álló tartalmat nem törlöd 24 órán belül, de ez a nagyobb torrent oldalakon ki is van írva... a feltöltés meg teljesmértékig jogsértő... ennyi... -
spedway #1691 Látom nem érted: a bevágott szövegben (a válaszban) arról van szó, hogy a jogvédett anyagok csereberéje törvénybeütköző fájlcserélőn, a FAQ kérdés persze megtévesztő. Ráadásul összemossa az üzemeltetőt a felhasználóval. De csak figyelmesen kell olvasni és akkor nem futsz lyukra. Amikor egy filmet visszatöltesz, vagy egy részét, akkor már törvényt szegsz. Ennyi. -
spedway #1690 Technikailag privát. :) -
#1689 Témazáróként egyet mondok: Napster. -
#1688 sorry nem gondolkodtam :( kérem a modot törölje -
#1687 ez igy van, adatok fájlcseréje megengedett ha nem ütközik jogsértésbe
magyarul ingyenes progikat meg hasonlokat megoszthatsz
ha viszont progit,játékot stb-t töltesz le és nincs eredeti példány amit be tudnál mutatni az lopás, ennyi.... -
#1686 Istenem, nem vágod miről van szó?
Filmet letöltesz -> nem fizetsz a megnézéséért (legyen ez mozi vagy DVD, mind1) -> LOPÁS.
MINDEGY, milyen módon, milyen rendszeren, milyen forrásból szerzed meg.
Nem a fáljcserélő használata tiltott Mo., hanem a LOPÁS.
vita lezárva. -
Nyarlathotep #1685 Barátom! Mutassál már 1db hatájban lévő paragrafust ahol ez le van írva, úgy hogy jogszerütlen a fájlcserélő használata! Ez semmi, ez ARTISJUS saját maga által megalkotott baromsága az olyan emberek megtévesztésére mint te! Szevasz! -
#1684 MSN mint privát csatorna:) ez jó volt:) -
spedway #1683 Persze hogy bla-bla, én is tojok rá, én nem a fájlcserélés ellen vagyok, itt csak azt mondom, hogy a törvény van ellene, amit itt alább vki kétségbevont. Persze felőlem lehet arról vitatkozni, hogy melyik verzió milyen, csak sztem nem szerencsés, ha az egyes release-eket linkkel támogatjuk meg egy nyilvános fórumon. Azok mennyenek mailben, msn-en, chat-en vagy vmi hasonló privát csatornán. -
#1682 Hát én erre csak azt tudom modnani: bla-bla-bla
50 hozzászóláson keresztül azon ment itt a vita, hogy melyik TF-es torrent cam videó a jobb minőségű.
Másrészt arra akarok ilyukadni: EZ ÍGY MÁR NAGYON OFF!
Inkább fogjunk bele egy TF fan sub-ba. -
spedway #1681 Olvasgassál inkább: ARTISJUS FAQ
"<b>Jogszerű-e</b> a fájlcserélő (p2p) hálózatokban való részvétel?
<b>Nem.</b> A szerzői jog által védett művek, filmek, hangfelvételek stb. csak a jogosultak engedélyével közvetíthetőek az interneten. A fájlcserélő hálózatokban a fájlok megosztása történik minden olyan résztvevővel, aki a hálózathoz kapcsolódik. Ez - bár a technikája más - a szerzői jog szempontjából ugyanolyan nyilvánossághoz közvetítésnek minősül, mintha valaki egy szerverről, weboldalon keresztül tesz engedély nélkül letölthetővé védett műveket."
Szevasz. -
#1680 "Attól függ, de moderátor nem nagyon van, és senkit se banneltek eddig"
Mert nem lett jelentve. De ha meglátja egy modi tuti törli és kapja a büntit. Bannolni meg nem lehet senkit csak időlegesen az SG-n lévén büntetőpontokból 20-at össze kell szedni a permbannhoz. De abbol max 5-őt lehet adni egy időleges tiltáshoz egyszerre.
"Szerintem itt is ugyan olyan bűn, ha letöltesz valamit, amihetz nem tudsz hozzájutni vagy épp nincs pénzed, hogy megvedd. Ergo tapossunk még egyet a kisemberen"
Nem az a bűn, hogy azért töltessz le valamit mert nem tudsz hozzájutni hanem az hogyha meg tudod venni akkor is inkább ellopod. Egy kiadó sem ágál az ellen pl hogy olyan Anime-ket amiket nem lehet kapni itthon vagy USA-ban (azaz nincs licencelve azaz cak idegen nyelven lehet hozzájutni) Egyesek felirattal látnak el és letölthetővé teszik. Lévén semmilyen területi licencszerződést nemsért mert senki nem kapott kizárólagos jogokat.
A FIlmeken viszont általában globális terjesztő jog van a kiadónál, addig amíg egy régióra nem veszi meg egy helyi kiadó a területi terjesztés jogát. de fellépni csak azután tud hogy bizonyítja. legális úton is elérhető a tartalom. -
#1679 Szerintem itt is ugyan olyan bűn, ha letöltesz valamit, amihetz nem tudsz hozzájutni vagy épp nincs pénzed, hogy megvedd. Ergo tapossunk még egyet a kisemberen.
Itt is bűn, máshol is bűn. Van, akit elkapnak érte, van, aki nem. Amúgy az internet ordít, hogy warezkedj, minden lehetőséget megad rá, meg az egyszerű user-nek is. Tegye fel a kezét, aki még nem tölött le semmi olyat.
Az persze már más kérdés, hogy ezt egy hát hogy ez hivtalos fórum... Attól függ, de moderátor nem nagyon van, és senkit se banneltek eddig. Vagy addig jár a korsó a kútra...
Torrentre pedig egy tipp: ne engedj feltöltést! -
#1678 Nézz utána, mert nem tudod miről beszélsz.... -
#1677 személyeskedést be kéne fejezni, kérem.
tessék kultúremberhez méltón fórumozni.
köszönöm. -
Nyarlathotep #1676 Én ezt nem tudom, hogy te hol, és kitől hallotad, de jó lenne ha nem dumálnál ilyen hülyeségeket! Magyaroszágon nem ütközik törvénybe semmilyen fájlcseréső használata! Másolni magánszemélynek szabad, árulni viszont nem! Úgy látszik, hogy vannak még ilyen csökkentértelműek mint te, akik ezt képtelenek felfogni... -
spedway #1675 Örülök neki... csak nem tudom mire gondolnak azok, akik linkelgetik a torrenteket, majd "kedvenc torrentoldaluk" véletlenül megszűnik és akkor meg sikítoznak... nem véletlenül irtja pl. a nem nyilvános magyar oldalak többsége is azokat a user-eket, akik nyilvános fórumokba linkelik az oldalukat... -
spedway #1674 Felhasználó szemszögéből a torrentezés bűncselekmény, mivel a torrent nemcsak letöltés hanem feltöltés is (fájlcsere). Szerzői jogokkal védett anyag feltöltése pedig bűncselekmény. Magyarországon saját célra másolat valóban letölthető, de amint ebből 1 MB-t visszatöltesz, már megszegted a vonatkozó törvényt. Tehát mit csinál a bűnbe esni nem akaró "egyszerű user"? SMSwebre fizet elő, mert ott csak letölt, a bűncselekményt pedig a szerver üzemeltetője követi el, hogy pénzt kér érte és megosztja a tartalmat. Csókolom. -
Seten #1673
Ha visszaolvasol, a film soundtrack-jének is belinkelték már a torrentjét! :)
-
#1672 Sztem ezt az offolást abba is hagyhatjátok mielőtt vér fog folyni! -
Nyarlathotep #1671 De kispajti, ez kurvára így van! -
spedway #1670 Hát ez k.rvára nem így van. -
Nyarlathotep #1669 Nem fórum volt, hanem egy komplett warez oldal! :D Emlexem, az extra.hu-ra pakoltál fel a legujabb RIP játékokat(akkor még nem volt divx film). :) -
#1668 mondjuk ehhez képest vannak olyan topicok ,ahol megengedett a warez, és olyan is van, ahol időszakonként megengedett..
amúgy amennyire én tom, az SG annó még supergamez (vagy milyen néven) egy warez-fórum volt, csak gondolom most a "hivatalosság" miatt zárkóznak el ennyire a dologtól.. -
#1667 rosszul tudod. -
Nyarlathotep #1666 Miért? Talán tisztában kellene lenni azzal, hogy mi a warez basszus! Letölteni nem bűn magyarországon, csak pénzért álulni bármilyen formában! -
#1665 NEMWAREZ!!!! -
spedway #1664 Azért nem vagy gyenge, hogy ilyen lazán torrentet linkelgetsz... -
#1663 Állítólag nagyon jó minőség: movie -
#1662 mármint feliratosan? -
#1661 a netröl...
magyar alatt mit értesz mert ha szinkronosat akarsz azt felejtsd el -
superman544 #1660 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Tudja vki. hol lehet leszedni magyarul ?