TransFormers
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tessék kultúráltan fórumolni.
...vágod?
pl az SG: Atlantiszból a Dr. Zelenka cseh akcentusa, és Beckett skót akcentusa nem létezik, pedig az eredetiben abból is származnak poénok...
\"At the end of this day, one shall stand, one shall fall\"
- Eszelõs vagy!
- Eszelõs..? Nem, csak spártai!
gondolom mindenki tudja h melyik film melyik jelenete
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
mer így nem ér egy nagy kalap szart se
ui: hogy ne csak pozitiv hsz-ek legyenek
Na az hamisíthatatlan Megatron érzés:D
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Feliratos a film. Majd dvd-n biztos lesz szinkron. Nemtom milyen lesz de a SW-ból kiindúlva nem kecsegtet túl sok reménnyel a végeredmény.
\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.
Talán a DVD-n lesz szinkron, de nem fog érdekelni, csak elrontaná.
TF-hez NEM KELL, NEM SZABAD szinkront rakni.
...vágod?
"-It's you and me Megatron!
-No! it's just me Prime!
-At the end of this day, one shall stand, one shall fall"
Amúgy meg zserintem az is zseniális jelenet amikor BB szétlövi a tankot és fõlhúzza az egyik "szemfedõjét" és benéz az épületbe hogy mindenki megvan-e:DDDD
Azon felül egy regisztráció után, és a Veoh Player telepítése után akár le is tölthetjük a megtetszett videót. :)
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Eddig 10 rész van fent :D
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
eza a párbeszéd télleg nagyon üt :DDDD
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Optimus: "Ironhide, tudod jól, hogy nem bántjuk az embereket. Mi van veled?"
Ironhide: "Hát csak azt mondom, megtehetnénk. Egy lehetõség."
:DDDDD
Ez a párbeszéd nagyon üt szvsz.
Ironhide: "The parents are very iritating. Can I take them out?"
Optimus: "Ironhide you know we don't harm humans. What is with you?"
Ironhide: "Well I'm just saying we could. It's an option."
:DDDDDD
elõbb néztem meg a filmet félratyi mozis minõségben. Most sajnálom csak hogy nem moziban láttam mert tényleg fantasztikus hangulata lehetett. Nem volt sok karakter éppen amennyi illik 1 elsõ részhez, Optimusz király volt, egyedül a kis hurkagyurka kazettásmagnó álca nem tetszett. A zenék (fõleg a militari fílingesek pl amikor mennek bombázni a skorpio robotot), a beszólások ott voltak nagyon, történet elmegy. ERzek voltak a pozitív tapasztalataim.
aztán voltak itt olyan dolgok amik ha moziba látom a filmet is ratyik szerintem. A sok felesleges hülyeség az elején: 1. a srác elmegy a csajjal kocsikázni, 2. amikor elmmennek a szemüvegért a házhoz és ott bujkálnak ...tyûûû hát ezek nagyon ratyik voltak. akkor kaptam sokkot amikor lehugyozta az emberkét az egyik autobot... aztán...ja igen amikor
a végén a csaj rárakja a teherautóra aranybogárt és tolat..jájjujj.
összességében azt mondom lehetett volna jobb filmet csinálni. Voltak jelei hogy próbálkoztak, néhol sikerrel de nálam akkor is 10/6, ha moziban nézem biztos több de akkor is csak max 10/7.
lehet az a baj hogy megint ugy ültem le hogy marhanagy elvárásaim voltak
PS3 ID: marcogi zsírkutya
Nekem mondjuk még így is megérné, mivel lakóhelyemhez legközelebb Debrecenben van Alexandra és 600 ft az oda-vissza buszköltség.
Tök jó hogy lesz könyv!
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Postaköltség 550Ft, tehát érdemes bevárni a másik könyvet is (a film elõzménye), ami 23-án jelenik meg, és együtt rendelni vagy rendelni mellé még pár könyvet, ahogy én is teszem. :)
szal akkor a képregény meg a mesék nagyjából azonos ak és kapcsolódnak bár bakival
míg a film új történetet dolgoz fel
na de a nosztalgiát félretéve,hihetetlen hogy mostmár minden kivitelezhetö technikailag a vásznon...
jó volt úgy ahogy volt az egész,igaz mindenbe bele lehetne kötni ha akarnék,de nem akarok...
nokia telefon kisérlet nagyon állat volt és azon kivül hogy nagy ötlet volt jó poén is.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Fõleg a Transformers-ben. BB sérülése nem volt súlyos, csak... kellemetlen.
Amúgy tuti lesznek új robotok a 2-ben, van is egy amire kifejezetten várok. Nem tudom mi a neve, még anno mesében láttam, egy az Üstököshöz hasonló repülõ autobot, aki kicsit vehemensebb, "fiatalosabb" nem éppen mindig pontosan követi az utasításokat. Remélem õ benne lesz:)) amúgy mi a neve? ha vki rájön a leírásból elárulhatná:))
Hát ezzel nekem is feladtad a leckét. :D
De várjunk, vemhesebb ergo angyobb darabb?! Akkor szerintem Te Jetfire-ra gondolsz!
Képregények: Lista a képregényekrõl
Mindezek magyarul: Transformers
ez eddig az elsõ film?meg volt még vmi mese is nem?az is hasonló történetet dolgoz fel?
Amúgy tuti lesznek új robotok a 2-ben, van is egy amire kifejezetten várok. Nem tudom mi a neve, még anno mesében láttam, egy az Üstököshöz hasonló repülõ autobot, aki kicsit vehemensebb, "fiatalosabb" nem éppen mindig pontosan követi az utasításokat. Remélem õ benne lesz:)) amúgy mi a neve? ha vki rájön a leírásból elárulhatná:))
Hát nekem is volt szerencsém a filmhez, és azt kell mondjam zseniális, fõleg az utóbbi csalódások után végre vmi azt mutatja még sincs a béka segge alatt a filmipar.
A robotok sajnos keveset beszéltek, viszont amikor igen akkor nagyon jó dumákat nyomtak! és mint ahogy vki lejjebb írta a középkori lovagiasságot tükrözi még a beszéd stílusuk is: "One shall stand, one shall fall"
Jah és az hogy Üstökös harc nélkül menekült volna nem teljesen korrekt, mert a miután elkapott néhányat az F22-esek rendesen seggbe lõtték, úgyhog nem csodálom hogy elhúzta az irháját:DD
Amúgy nem igazán értem minek kellett a kockát föláldozni a végén mert Megatron is bekapott jónéhányat azokból az rakétákból és úgy már Ratchet és Ironhead simán leszerelhette volna... jó mondjuk kellett vmi áldozat is hiszen mint tudjuk "no sacrafice, no victory":)))
Már én is várom a folytatást! Jah és amúgy sztem ezeknél a filmeknél tök fölösleges a képregényhez hasonlítani, mert egyrészt azok már régen készültek és abból jó néhány dolog ma a mozikban igen gyogyi hatást keltene másrészt meg egészegyszerûen nem lehet mozi filmet úgy megcsinlálni.... Sztem az alkotók egy nagyon jó és azért elég jól elmagyarázott háttértörténetet adtak,
Remekül eltalálták a hangokat, és a történet átalakítása is tetszett. Mert ugye pár dolog másképp volt a képregényben, de jó volt ez így. A Párom most "találkozott" elõször az alakváltókkal, és a film végére teljesen a rajongójukká vált! :-) Egész este a képregényrõl, és a kimaradt szereplõkrõl kérdezett.
Biztos, hogy megveszem a DVD-t!
rég volt mostanában film ami ennyire tetszett!!
bár nekem a kamerázás kicsit közeli volt amikor két robot harcolt,de ettõl függetlenül nagyon jó film