2421
:: TransFormers :: just 4 FANS
-
spike0007 #2381 Na csak az hiányzott volna!:D:D -
Vrahno #2380 Hihetetlen, hogy vannak olyanok, akik azért háborodtak fel, mert nem jelmezekkel játszották el a filmbéli robotokat. -
#2379 -
Ry0K3N #2378 YouTube RulZ ^^ -
Ry0K3N #2377 Ja én is onann töltöttem le de azért senki ne zavartassa magát ^^
Part 1
PArt 2
Part 3
PArt 4 -
Ry0K3N #2376 Asszem úgy hívják hogy transformers begginings, ez az extra lemezes változatban nagy sajnálatomra nincs benne de asszem valami fullextrás amcsi kiadásban volt rajta a DVD-n. -
#2375 fennvan a neten, torrentoldalakról le tudod tölteni a film képregényesített változatával együtt :) -
csgj #2374 Hol, az eredeti, menüvel és extrákkal ellátott DVD-n? Mert az nekem nincs meg :P -
Ry0K3N #2373 Nem a kisujjamból szoptam ki amit mondtam, mert volt egy comicszerű előzmény amiben benne voltak az álcák kibertroni formában. -
#2372 majd Fülelő kihozza, ő ugyis mindig Megatron csicskása volt -
#2371 ezt amugy kétlem, mert üstökös mindig is megatron helyébe akart lépni és most megtehetné, sztem valaki más hozza majd ki. -
csgj #2370 Oké oké, na, győztetek, be happy... :O -
#2369 Üstükös fogja kihozni megatront az árokból. -
#2368 megatronnak nem volt olyan "überkibertoni" ereje hogy a jég fogságából kiszabaduljon, tehát a marianna árokból sem nagyon fog ahol majd olyan hideg van, hatalmas a nyomás és nem mellesleg megatron nincs a legjobb bőrben. lehet, hogy segítséggel ki tudna jönni, de magától tuti nem. -
csgj #2367 Ó, értem, látom sokkal okosabbak vagytok, mint én :P Gondoltam felvetem ezt is lehetőségként... De ennyiből Megatronnak meg lehet olyan überkibertoni ereje, hogy kirepüljön az árokból. :D Arról meg halvány fogalmam sem volt, hogy Üstökös kibertoni formája alapból is egy repülő. Mondták a filmben?? NEM. Transformers buzi vagyok?? NEM. :) Szóval csak azt tudom, amit a filmben láttam. Asszem talán volt még egy Transformers figurám amikor kicsi voltam, ennyi. :D -
Ry0K3N #2366 Bizony, StarScream cybertron formája alapból is egy repülő volt szóval nem hiszem hogy a hajtóműveket csak úgy visszadegererálta volna emiatt :P -
#2365 és te gondolod, hogy azok a hajtóművek, csak azért, mert egy F-22-es álcájázás részei, még F-22-es szintű motorok is? A Kibertroni technológia kicsit sokkal fejlettebb a mienknél. -
#2364 Megatron a filmben meghalt és a marianna árokba dobjak akkarmilyen erős ott akkor a nyomas hogy tuti nem jön ki onnet:) -
csgj #2363 Amúgy honnan vagytok biztosak benne, hogy aki elmenekült az űrbe, az Üstökös volt? Üstökös ugyanis vmilyen repülőgép volt (f-22-es asszem), és egy olyan gép nemigen száll az űrben. Ellenben Megatron egy teljesen egyedi szuperfaxa repülővé tudott átalakulni... magyarán sztem ő lesz az, aki mégis életben maradt, és elhúzott. -
#2362 Bakker üstökös életben maradt akkor a fojtatásban benne lesz. -
#2361 nem, a werkfilmekben Bay mondta, hogy nagyon nehezen fértek volna bele a 140 millába, ezért elengedhetetlen volt, hogy szponzorokat szerezzenek, és a GM-nél jobbat nem is tudtak volna szerezni. -
#2360 először én is furcsáltam hogy milyen "olcsó" volt....főleg a két 3. részhez képest......de sztem a 2. rész már 200 fölött lesz....... -
Ry0K3N #2359 Az szerintem benne volt a 140-ben, de az a 200-300 leselejtezett kocsi nem amiket szarrátörtek a forgatás során ^^ -
#2358 ahhoz a 140 millához még hozzájön az, amit az autógyárak adtak, pl. a General Motors -
Ry0K3N #2357 Majd talán 2. rész, amúgy végignéztem kommentátor módban az egészet és igen meglepődtem. 140 millából csinálták meg az egész filmet és csak azért nem volt több robot mert nem jött volna ki a keretből. Nos ehez képest a Spider Man és a PiratesotC 330 millából gazdálkodott. Ha Baynek is meg lett volna a 330milla mi lett volna itt :D -
#2356 a G1-ben igen (egész pontosan 6 Constructiconból: Long Haul, Scrapper, Bonecrusher, Mixmaster, Scavenger, és Hook), de a BayFormersben nem is létezik:) -
#2355 Devastator az több álcából tevődik össze? -
#2354 a baj, hogy valójában nem Devastator, hanem Brawl a neve, csak a filmben rosszul feliratozták -
#2353 Amúgy a film többszöri megnézése után,egyfajta tiszteletet vívott ki nállam a Tank álca(Devastator talán),mert elég sokan harcoltak ellene,mégis sokáig talpon maradt. -
#2352 "Megatron!
Poa!"
Ez tetszi ka legjobban mikor Optimusz és Megatron először találkozik:D -
Ry0K3N #2351 Nem, csak dacból is végignéztem (igaz nem inden részt) de már a bevezetőnél a sikítófrász kerülgetett. Az egyedüli akinek eltalálták a hangját a megatron volt az összes többi szereplőhöz nem illik az a szinkronhang. A minőségről meg nem is beszélek, abszolút 0 beleélés mintha azt sem tudták volna mit kéne szinkronizálni csak eléjüktoltak egy papírt és tessék olvasd hangosan. -
#2350 elromlott a stop gomb vagy mi? -
#2349 Én sokkal rosszabbra számítottam... -
Ry0K3N #2348 Sikeresen végigszenvedtem magam a szinkronizált verzión is és meg kell hogy mondjam az életbe nem találkoztam még egy ilyen pocsék szinkronmunkával. -
#2347 :) -
saw123 #2346 huu mit írtam ide -
saw123 #2345 mojndenkji bekapgathja! riszperkt -
hiej #2344 Boldog új évet kivánok
hiej -
ancsa666 #2343 TF-ben gazdag, Boldog Új Évet Mindenkinek! -
#2342 köszi, megnézem