TransFormers
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mondjuk kicsit sajnáltam Bumblebee-t mikor elfogták, meg Jazz-t mikor kettétépte Megatron :\ de viszont jópofa volt Bumblebee-ben a dongós autóillatosító! 😄
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Lesz prequel film? Az jó lenne!
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Egy fan mondta a film után kifele menet:
"OKé, ez volt a film trailere. Ha kijön DVD-n megnézhetjük a FILMET is" 😄D
...vágod?
Én is így tippeltem, hogy leghamarabb szeptember, legkésõbb december. 😊
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Amit már tudunk, hogy két verzió lesz, egy sima kiadás, amin a film és egy rendezõi kommentár lesz és egy special edition, ami kétlemezes lesz és a második lemezen egy rakás extra (hogy mik arról semmi hivatalos info-t nem találtam).
Kiadják Blu-Ray és HD-DVD verzióban is, amelyek szintén duplalemezesek lesznek, mondjuk ez elég magától érthetõdõ.
Nem hivatalos info-k szerint a kiadás dátuma november.
Soundwave-ben két dolog fogott meg igazán a G1-ben: a hangja és a nagy ágyúja vagy milye a jobb válla fölött.😊
USA: $262,978,000 (58.0%)
USA-n kívül: $190,634,650 (42.0%)
-----------------------------------
= Világszerte: $453,612,650
Mindezt úgy, hogy még Nagy-Britanniában, Franciaországban, Németországban és Japánban(!) nem mutatták be a filmet!

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Nem mondhatni, hogy elsöprõ többséggel, de 20%-al a gyõztes...
Soundwave.
Devastator és Grimlock mindketten 16-16%-ot kaptak, aztán Jetfire 11%-ot, Ultra Magnus és Shockwave pedig 9-9%-ot. Itt olvasható a cikk.
Kíváncsi vagyok, hogy Soundwave-t tényleg berakják-e. Ha igen, a nyakamat rá, hogy nem kazettás magnó lesz. Bob Budiansky képregényíró szerint egy MP3 lejátszónak vagy egy õrült iPod-nak kéne lennie😊))
Én továbbra is Shockwave mellett vagyok. <#boxer>#boxer>
Szerintem lesz szinkronos valtozat is. A Batman Kezdodik peldaul
a mozikban feiratos volt. A video tekaba mar szinkronosan jott be.
Bar szerintem jobb angolul. Kb. December korul lesz a tekaban varhato, es a neten 😊
Érdemes megvenni, persze csak akinek van rá pénze így hó végén.
Mellesleg az nem jogsértõ ha te letöltesz vmit hiszen te azt "nem tudhatod" mit tartalmaz az amit letöltöttél, onnantól jogsértés és lopás ha a szerzõi jogvédelem alatt álló tartalmat nem törlöd 24 órán belül, de ez a nagyobb torrent oldalakon ki is van írva... a feltöltés meg teljesmértékig jogsértõ... ennyi...
\"At the end of this day, one shall stand, one shall fall\"
magyarul ingyenes progikat meg hasonlokat megoszthatsz
ha viszont progit,játékot stb-t töltesz le és nincs eredeti példány amit be tudnál mutatni az lopás, ennyi....
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Filmet letöltesz -> nem fizetsz a megnézéséért (legyen ez mozi vagy DVD, mind1) -> LOPÁS.
MINDEGY, milyen módon, milyen rendszeren, milyen forrásból szerzed meg.
Nem a fáljcserélõ használata tiltott Mo., hanem a LOPÁS.
vita lezárva.
...vágod?
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
50 hozzászóláson keresztül azon ment itt a vita, hogy melyik TF-es torrent cam videó a jobb minõségû.
Másrészt arra akarok ilyukadni: EZ ÍGY MÁR NAGYON OFF!
Inkább fogjunk bele egy TF fan sub-ba.
"<b>Jogszerû-e</b> a fájlcserélõ (p2p) hálózatokban való részvétel?
<b>Nem.</b> A szerzõi jog által védett mûvek, filmek, hangfelvételek stb. csak a jogosultak engedélyével közvetíthetõek az interneten. A fájlcserélõ hálózatokban a fájlok megosztása történik minden olyan résztvevõvel, aki a hálózathoz kapcsolódik. Ez - bár a technikája más - a szerzõi jog szempontjából ugyanolyan nyilvánossághoz közvetítésnek minõsül, mintha valaki egy szerverrõl, weboldalon keresztül tesz engedély nélkül letölthetõvé védett mûveket."
Szevasz.
Mert nem lett jelentve. De ha meglátja egy modi tuti törli és kapja a büntit. Bannolni meg nem lehet senkit csak idõlegesen az SG-n lévén büntetõpontokból 20-at össze kell szedni a permbannhoz. De abbol max 5-õt lehet adni egy idõleges tiltáshoz egyszerre.
"Szerintem itt is ugyan olyan bûn, ha letöltesz valamit, amihetz nem tudsz hozzájutni vagy épp nincs pénzed, hogy megvedd. Ergo tapossunk még egyet a kisemberen"
Nem az a bûn, hogy azért töltessz le valamit mert nem tudsz hozzájutni hanem az hogyha meg tudod venni akkor is inkább ellopod. Egy kiadó sem ágál az ellen pl hogy olyan Anime-ket amiket nem lehet kapni itthon vagy USA-ban (azaz nincs licencelve azaz cak idegen nyelven lehet hozzájutni) Egyesek felirattal látnak el és letölthetõvé teszik. Lévén semmilyen területi licencszerzõdést nemsért mert senki nem kapott kizárólagos jogokat.
A FIlmeken viszont általában globális terjesztõ jog van a kiadónál, addig amíg egy régióra nem veszi meg egy helyi kiadó a területi terjesztés jogát. de fellépni csak azután tud hogy bizonyítja. legális úton is elérhetõ a tartalom.
Itt is bûn, máshol is bûn. Van, akit elkapnak érte, van, aki nem. Amúgy az internet ordít, hogy warezkedj, minden lehetõséget megad rá, meg az egyszerû user-nek is. Tegye fel a kezét, aki még nem tölött le semmi olyat.
Az persze már más kérdés, hogy ezt egy hát hogy ez hivtalos fórum... Attól függ, de moderátor nem nagyon van, és senkit se banneltek eddig. Vagy addig jár a korsó a kútra...
Torrentre pedig egy tipp: ne engedj feltöltést!<#beka2>#beka2>
tessék kultúremberhez méltón fórumozni.
köszönöm.
...vágod?
Ha visszaolvasol, a film soundtrack-jének is belinkelték már a torrentjét! 😊
\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.