TransFormers

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Grove4
Sziasztok,nem tudjátok honnan tudnék letölteni elsõ generációs transformers epizódokat?

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Beast Machine
az AllSpark válogat, ennyi😊

...vágod?

Neogan
És mi van azokkal a gépekkel amit életre keltett a kocka? Ha jól emlékszem Sam csak a kocsihoz ért hozzá, mondta is a csaj, hogy megkarcolta. Akkor hogyan kelt életre az italautomata meg az a másik gép? Vagy nem kell a kockának hozzáérni a gépekhez? Akkor mikor rohant hogyhogy nem keltek életre a kocsik és a többi gép?

One man\'s hero, is another man\'s demon...

Beast Machine
azt csak szuvenírként szedte ki😊

...vágod?

DJ Skyline
hoppá tényleg, ezt el is felejtettem! de valami darabkát kivett Optimus Megatronból, arra gondoltam akkor, hogy az egy maradék a kockából

Optimus Prime
Igen ám, de a Kocka megsemmisült.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

DJ Skyline
"angol nyelven nekem is jobban bejött" ez itt félreérthetõ, sry! mintha láttam volna már magyarul 😄 "angol nyelven nekem is jobban bejönnek a filmek" így tessék érteni! de akkor már kiegészítem, hogy azért vannak jó szinkronok! bár Mad Max-et szigorúan originál Ausztrál hanggal nézem ^.^

DJ Skyline
áhá, értem már! 😊

Neogan
Ez igaz de Frenzy még élt. Jazz nem élte túl azt a bizonyos dolgot, meghalt. A Kocka pedig nem tud feltámasztani csak gyógyítani.

Végre valahára én is láthattam a filmet, egyáltalán nem csalódtam, remek szórakozást nyújt. A CGI frenetikus, teljesen fotorealisztikus. A robotok eltekintve pár kivételtõl nem kaptak összetett jellemet. Álca oldalról tényleg volt pár villámszerep ezt is nagyon bántam, talán majd a DVD-n.
A poénok is ütöttek, nem is kicsit. Amit pedig Frenzy mûvelt, hát az... <#nyes>

Szóval a film remek, bátran ajánlom.

DJ Skyline
ezt mond a 7 éves öcsémnek is, aki alig várja, hogy elvigyem már rá, és már számolja hányat kell aludni! 😊 talán a gyerekek miatt megérné a szinkron, akik még nem tudnak olvasni, vagy nem tudnak olyan gyorsan olvasni! igen, angol nyelven nekem is jobban bejött, de nem mondhatom az öcsémnek, hogy várd meg amíg megtanulsz olvasni

Beast Machine
ezt már egyszer megmagyaráztam, olvass vissza.

...vágod?

DJ Skyline
kérdés! ha a Kocka ad életet, meg építi ujjá a robotokat (nekem így jött le), akkor Jazz-t elvileg újra tudta volna éleszteni, vagy összerakni, nem? csak mert Frenzy-t szinte a nulláról rakta össze pillanatok alatt!

Érdekesek az összehasonlítások, de igazából nincs sok különbség, minden kiadásban próbáltak vmi újat nyújtani, több-kevesebb sikerrel. Engem meg aztán nem zavar,hogy Hot Rod kicsit rózsaszínebb, pláne nem TV-n. 😊

Optimus Prime
Többõ-kevésbé a hangot macerálják. A Reconstructed verzió tele volt plusz hang effektekkel. Optimus ágyújának hangját kicserélték, és még egyéb ilyen eset.
A képminõség versenyben áll, itt van pár összehasonlító kép a Metrodome-tól:
Devastator
Galvatron
Kup
Optimus
Hot Rod

Az amcsi verzión Hot Rod karjai kicsit rózsaszínûek lettek.<#buck>
De a hangról senki nem beszél. És még itt egy ismertetõ Chris McFeely-tõl.
Gykorta össze is hasonlítja az amerikai kiadással pro és kontra.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Egyébként olvasni ilyen véleményt is az Ultimate Edition-rõl:

"I can't disagree enough with the review of this disc. between the review and the actual product getting to the shelves, something must've gone horribly wrong. The remastered,(allegedly), 16x9 version looks like cack! They may have re-coloured it, but they've done sod all else to it!! Print damage and grain galore as well as,(I couldn't believe THIS), telecine wobble. The wobble looks absoutely awful towards the end, so mush so that I thought there was an earthquake outside. The Sony version,(save for some compression artifacts), absolutely wipes the floor with this cr*p! The 4x3 version is even worse than the Sony."

Nekem egyébként pusztán az volt a célom, hogy meglegyen végre egy "rendes" formában a Movie, mivel próbáltam már leszedni netrõl de mind vacak minõség volt és többnyira magyar... így döntöttem a DVD megvásárlása mellett és nem csalódtam.. sõt, csak pozitívan. Érdemes megvenni mindenkinek, aki bírja az angol nyelvet, vagy esetleg francia és spanyol felirat is van mellé, ha vkinek az jobban megy. 😊

Az amazon.com egyébként 15,99 dollárt árulja 20th Special-t, az amazon.co.uk pedig 13.99 fontért az Ultimate Edition-t.. azért ez sem mindegy.

Az tényleg nagyon cool, ráadásul meglepetés volt nem számítottam rá, pedig olvasgattam milyen extrákat tartalmaz a kiadás, de efölött vhogy átsiklottam. Jah és még a DVD mellé adtak egy tenyérnyi nagyságú autobot matricát, amit polóra lehet rávasalni. <#vigyor2>

<#banplz>

Igyekszem-igyekszem😊

Optimus Prime
Oké, én csináltam mind három kiadásbó képeket, kb. ugyan arról a kockáról:
album

prism, rec, ue nevûek követik egymást, mint minõség és kiadás.

És nem akarok ebbõl veszekedést. spedway, gratulálok a DVD-hez, kár, hogy nem fényképet csinálni a borítóról.

Amint beszerzek egy DVD meghajtót, megcsinálom õket, egyelõre csak a DivX lejátszón keresztül TV-n tudom nézni, de lesz DVD meghajtóm hamarosan, a mostanin viszont nem akarok szórakozni a régiókód átállítással.

"mert már 4 kiadásom van meg a The Movie-ból."
<#wow1>

Optimus Prime
Ilyeneket találok a neten is. Ezzel az a baj, hogy a képek átméretezettek. Én jobban szeretem, ha képeket meg mindent rajongók csinálnak és s aját szemükkel bizonyosodnak meg róla.
Amúgy nem járt rosszul, mert az exkluzív Don Figueroa hologrammos borító fantasztikus, és még jobb lehet élõben. Én csak azért nem szereztem be, mert csak PC-n tudnám nézni.

Beast Machine
látom, csak úgy árad belõled a jóindulat.

...vágod?

Amúgy jól megszívtad, mert a Metrodome Ultimate Edition sokkal jobb minõségû mint a 20th Anniversary Edition!

Optimus Prime
Ja, és higy mely jelenetekbõl legyen:
- Lithone, a város
- Hot Rod és Daniel a tónál
- Optimus "Megaton most be stopped."
- Hot Rod vs mechanikus tintahal
- Planet of Junk

Akár mailben is küldheted, csak kíváncsi vagyok a minõségre, mert már 4 kiadásom van meg a The Movie-ból.<#circling>

Optimus Prime
Screnshotot! Én PowerDVD készítek, de nem hiszem hogy ez befolyásol bármit.
Egyszerûen kíváncsi vagyok melyik a jobb kiadás. Az amerikai 20. évfordulós vagy a brit Ultimate Edition.

Megjött ma a Transformers Movie-m, nagyon szép a DVD, ilyen hologrammos elõlapja is van, csomó extra, szélesvásznú és 4:3-as verzió, fan és rendezõi kommentárral is rajta van a film, holnap meg megjönnek a könyvek úgyhogy ezzel elleszek egy darabig. És már hipp-hopp itt a november. <#guluszem1>

jah ez a csávó ült a heliben,a f22-esben,a Saleen rendõrben,sõt biztos a tankban is 😄

DJ Skyline
😄D

Optimus Prime zoknibábú (vagy mi is a pontos neve ezeknek) 😄

Optimus Prime
Akkor meg Screamer pilótája. De mindta mindekié olyan egyforma lett volna.

A múlt árnyai a film elõzénye, nem akarom lelõni mirõl szól. Némi elõszó van a könyvön is és a holnpaon. A másik önyv meg egy az egyben a film, ahogy az lenni szokott. Vagyis sok filmet adnak ki regényen - csak én nem hittem, hogy ez is eljut hozzánk.

És mégegyszer a Deceptibear - Bearbrick. 😄

én ezt az Amerikai Légierõ oldalán találtam..

Neogan
A Transformers- A múlt árnyai és a Transformers
között mi a külöbség? Jól sejtem, hogy a Múlt árnyai egyfajta prequel, a Transformers meg egy az egyben a film sztorija?

DJ Skyline
szuper, Budapest túloldala tõlem! :|

No megrendelhetõ A múlt árnyai címû Transformers könyv is az Alexandra Online-ról, én be is rendeltem õket.

Beast Machine
miféle medvékrõl beszélsz??

ezek EGEREK, GODDAMMIT!!IV

...vágod?

neevous
A Lurdyban.

Pheaper

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

Optimus Prime

Optimus Prime
Ez az ürge Blackut pilótája volt. Barricade-nek egy kövér napszemüveges pofa volt, hogy ne legyen feltünõ.

Más. Ezeket az egyik TF oldalon láttam. Azt hiszitek már mindent láttatok....
Behold the Deceptibear:

LasDen
szóval a lényeg, hogy az összes álca, amit vezetni lehet, annak ez a hologrammja... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

De viszont Blackoutnak és Starscreamnek is ugyanez a pofa a pilótája! 😄
Beast Machine
Ez Barricade hologram-embere, aki a vezetõülésere vetít ki, elkerülve a "jé-azt-a-kocsit-senki-sem-vezeti" helyzetet.

...vágod?

fernando torres
a helikopter pilóta,ami késõbb robot lesz

szerintetek ki ez ?😊

hmm megnézem még 1x XD

fernando torres
nem vett ki senki senkibõl semmit..

optimus azt mondta samnak hogy tartsa oda az örök szikrát ezzel elpusztítja azt is meg optimus is 'meghal'.

ehelyett megatronhoz rakta.

hát optimusz aztmondta hogy vegye ki belölle Sam , de akkor õ +hal..

kivette megatronból erre õ halt + hmm..

sztem optimusz "tölti fel" enerigával a "csapatát"

lehet nagy hueséget mondtam , de én így gondolom 😄D

DJ Skyline
nem tudom hogyan keressek vissza a topikban, így felteszem a kérdést! melyik mozinál van kiállítva Bumblebee?

Bucser
Ki volt már tárgyalva, hogy mi lett az Optimusban lévõ Szikrával vagy azzal amit a Hoover gátnál tartottak?

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF