2421
:: TransFormers :: just 4 FANS
-
#1939 Kaszál a film, az biztos :) Remélem hamar kijön dvd-n.... a második rész tényleg csak 2009-ben jön ki? -
#1938 Érdekesség!!! -
#1937 Na, mi történt? Ez a fórum s kihalt? Nem hiszem, hogy azért mert pár napja nem tudtam már feljönni. A film túl lőtte a 600 milliót, és Amerikában a Yahoo! szerint csak a hármas három áll előtte bevételben POTC 3, Spiderman 3. és Shrek 3. -
#1936 azt szedd amit zenemano linkelt, amit én tettem be elhamarkodottan, annak csak az eleje transformers, és csak hozzátette a srác a sziget zenéjét, én meg csúnyán benéztem... -
zenemano #1935 Hmm ilyet még az életben nem pipáltam, hogy eSnips-nél "server full" legyen... -
#1934 Valaki elküldené emailbe nekem? Mindig server full van... Privátban megadom a címem. -
#1933 explorerből sikerült köszi, aztán temp könyvtárból kimentettem -
zenemano #1932 A zenéket kétféle képpen is le lehet tölteni:
1. írtok nekem egy e-mail címet, ide az sg-re, privátban. Erre az e-mail címetekre elküldök egy URL címet, amin keresztül belépve a TF zenék mappába, letölthetitek a zenéket (mivel lesz download feliratu gomb).
2. vagy IE-ben végighallgatjátok az adott zenét és utána a rendszervinyótokon (c:\Documents and Settings\...XXX...\Local Settings\Temporary Internet Files\) rákerestek (pl. Total Commanderrel) az adott zene fájl-nevére.
-
zenemano #1931 Nem keverjük, nyugi csak nem írjuk ki minden pillanatban azt hogy:
Windows Media Player Series 9
És ha meg WMPS9-et írnék, akkor azt meg szintén nem mindenki értené.
Mivel kezdettől fogva W. M. Player-es gond állt fent, ezért mi egymás közt tudtuk miről van szó. Ha ezzel mást megkevertünk volna, bocsánatot kérek! :D -
Tripod #1930 Hogy lehet ezeket letölteni? -
#1929 sajnos nem emlékszem,csak moziban láttam -
Seten #1928
Szerintem ne keverjétek a Windows Media Player-t és az MPlayer-t! :)
-
#1927 jah de lelehet....:D -
#1926 ezeket letölteni nem lehet? :D -
zenemano #1925 Talán kicsit félreérthető volt ez a rész "Nem árt leszedni ami most van fent"
Azt értettem ez alatt hogy a jelenleg a gépeden tanyázó MPlayer verziót leszedni, majd restart....stb... -
zenemano #1924 Volt már pár eset, hogy ez nem működött másnak se. IExplorerral is próbáltad? Amúgy kell egy kicsit várni ám, aztán elindul.
Jól át kell nézni a media player beállításait. Ide legalább a series 9-es kell. Nem árt leszedni ami most van fent. Gépet restartolni. MPlayer Series 9-et feltenni és csakis utána indítani el először a Firefoxot (vagy IE-t), ha azt használsz.
Ha ez se segít, még van pár ötletem.... -
#1923 valóban lehetséges, most ahogy elolvastam a hszeket is alatta, főleg :(
viszont a te linkedről nekem nem indítja el egyik számot se a mediaplayer még frissítés után sem, gondolom nálam van a hiba, mert ahogy néztem, erről az oldalrol mást se játszik le, mi lehet a gond? -
zenemano #1922 Hmmm ez elég fura egy vágás volt meg kell hagyni, ráadásul mono-ban rögzítették, annak ellenére hogy a Winamp stereo-nak tünteti fel (tudom Casillas nem te vágtad). Az első 26 mp valóban az "autobots descend" téma, de ami utána van az egy másik filmből van szerény véleményem szerint.
De ha "hiteles" témákat és vágásokat szeretnétek hallani a filmből nézzetek be ide is:
http://www.esnips.com/web/TF-TM07-Raretracks
Ami itt van "autobots descend theme" az stereo és CD minőségű! ;)
-
#1921 na megtaláltam az autobotok érkezésének a zenéjét végre, feldobtam sendspacere
enjoy -
#1920 ez melyik jelenetnél van? -
#1919 van még 1 szám ezeken kívül,egy csávó énekel benne elég magas hangon,ilyen esőerdő-ősember feeling-je van az egész számnak:)
Nem tudjátok esetleg a címét? -
spedway #1918 Ja én pont ma olvastam el a könyvet, végre megvilágosodtam. Tehát ketten maradtak, Starscream és Scorponok. Már várom az IDW képregényt. :) -
#1917 Olvasd el a képregényt vagy a novellát és megtudod. :) -
#1916 látta a film végét, így aztán másik irányba fordult le és most rejtőzködik..... :D -
rémrendescrysis #1915 Háj!
Vki meg tudná mondani mi történt Barricade-dal?
Amikor űrdongó harcolt vele nem halhatott meg, mert az autópályán még ott volt aztán senki sem csinált vele semmit, szóval mi történt vele?
Hello! -
zenemano #1914 Igen ez majdnem a teljes felhozatal. Csak a fellelhető 3 téma hiányzik belőle meg pár "apróság". Gnarls Barkley nemrég énekelt fel élőben egy Transformer című számot ami hihetetlenül szép és kifejező, elvileg ez a nem hivatalos "Tribute To Jazz" dal. Youtube-on fentvan a live verzió (is).
Ami még idekapcsolódhat:
A-Bex & Azeem - Transformers Final Clean
Dj Starscream - Transformers Decepticon Remix
Meatbee - Transformers Theme Song
Darth Siles - Transformers TM 2007 Intro Theme
Tony Bacala - Transformers Theme (Trip Hop Style)
Arról nem is beszélve, hogy a hivatalos Trailer-ben elvileg 2 mp-ig felcsendül a Hősök egyik témája is (ez akkor hallható mikor Optimus Prime a becsapódás után összegömböjödve füstölög majd elkezd szétnyilni)
Meg még van egy zene (a Timeline-on kívűl) a Final Trailer-ben, ami kiadott mű... Szóval lett volna mit rápakolni az OST-ra bőven... arra a maradék 30 percre!!!!
-
zenemano #1913 Ha azt írtad volna a szar helyett, hogy "nagyon utálod" az is épp elég kifejező lett volna... ;) -
#1912 Ezeket a számokat meg az orosz Tf oldalon lehet megtalálni: TF OST -
#1911 The Cars- "Drive" -
#1910 Hát én meg azokat a zenéket utálom, mint a szart... -
Seten #1909
Viszont itt nem percek alatt, hanem másodpercek alatt sötétedett! :)
(najó, nem kötekedni akartam csak mint érdekességet jegyeztem meg)
-
#1908 az kimaradt mikor a csaj lelép a tó mellől, és Bumblebee benyom egy számot, majd Sam a csaj után megy! nem tudom az előadót, se a címet, de hallottam már vagy 100x! :| -
Tripod #1907 Marvin Gaye - Sexual Healing
James Brown - I Feel Good
Player - Baby Come Back
Ezek azok a zenék amiket Bumblebee játszik a rádióban. De ezt már valaki írta lentebb. Nagy zenék ezek is! -
spedway #1906 Minél többet hallgatom az OST-t annál jobban megkedvelem azokat a zenéket, mind1 hogy a filmben van-e vagy nincs. Pedig nagyon messze van a rock attól a stílustól, amit napi rendszerességgel hallgatok.:) -
spedway #1905 No ma elolvastam A Múlt árnyait, nagyon jó kis könyv szvsz.
Holnap jön a filmes sztori.:) -
zenemano #1904 Van igazság benne... de ettől még nem kapitalista baromság.
Egy cd-re való anyag (kb 75-78 perc) összevágása, átszerkesztése úgy hogy az magábafoglalja a 2 órás film (zenei) történéseit, nem lehet kis munka és a rajongók eléggé kritikusak tudnak lenni ha valami nem egyezik, eltér stb....
Az is tény hogy az OST-ot igencsak eltolták, pedig mekkora lehetőségek rejlettek benne. A hideg is kiráz, ha belegondolok, hogy egy külön a filmhez készített AC/DC, Aerosmith, Duft Punk szerzemény mekkorát dobott volna az értékén (!!!!)... uhhhh .... A téma annyira adott volt mind a rock mind az elektronikus szcéna számára, hogy az leírhatatlan. S mint említettem főleg a nyúkámmereknek, újoncoknak lett volna ez egy gigászi nagy dinamitos kilövőállomás. Egy ilyen OST-on egyszer az életben rajta lenni, az egy zenei Oscar díjnak számít egy életre. De mint láthatjuk az "elkú.ás" a tengerentúlon is remekül működik.
Viszont adott a lehetőség, hogy valami kimunkált összeállítással ezt még korrigálják. Ezt várja most pár millió rajongó lélekzetvisszafojtva. -
zenemano #1903 Ha tudsz olvass vissza az 1884 bejegyzésemhez. -
#1902 valaki leírná mi pontosan a score?
azok a zenék/zenerészletek, amit külön a filmhez írtak és nem jelent meg sehol? -
#1901 Lehet, hogy telhetetlen vagyok, de állítólag USA a kapitalizmus paradicsdoma. Láthatóan NAGYON kaszálnának egy jó score albummal és teljes számokkal, de ez még nincs. Mi ez ha nem KAPTILÁSIS baromság???
Nekem azért lenne szükségem, mert repszimes videoklippeket szoktam csinálni és NAGYON ütőset lehetne a "Földre megérkezős" zenével csinálni. Azért az gyetlen teljes full számért megvenném a kislemezt... -
#1900 nem vagom melyik sivatagban jatszodik az a jelenet mert nem figyeltem de itt egy kis igazsag. vagy igazam van ha olyan helyen forgattak vagy nem. ha nem akkor erdekessegnek jo :)
szemelyes tapasztalat alapjan: a sivatagban pl napnyugtatol szamolva, azaz a ahogy a horizontot eleri, percek alatt besotetedik. es szo szerint ertsd a percek alattat. pontossan ezert van az hogy a sivatagban napnyugta utan akar 20-28 fokot is csokken a homerseklet. mivel olyan gyorsan nyugszik le igy nincs ami plussz hot adjon...