2421
:: TransFormers :: just 4 FANS
  • spedway
    Nekem elég lesz, ha rajta lesz az-az 1-2 zene, ami nagyon tetzszik a filmben, olyan zenekari anyagra nem vagyok kíváncsi, amiből egy vonóval se ment le a film alatt.

Ha hiányozni fog, akkor viszont szívtam, mert meg kell vennem azt is. Ez van.:)
  • spedway
    Eszem ágában sincs HD DVD-be beruházni, pláne, amíg két szabvány létezik egymás mellett, hadd nyírja ki egyik a másikat, és majd amikor annyiba kerül ez a cucc, mint a DVD, akkor majd veszek ilyet. Nekem ennyit nem ér. Haveromnak van HD ready-s TV-je, letorrentezzük majd a HD DVD-s Transformerst és megnézzük azon. Pénzt ezért nem adok. A sima DVD-t persze meg fogom venni.

Mindkét formátum mellett nagy gyártók sorakoznak fel, szóval érdekes lesz, hogy melyik kerekedik felül.

Nos amazon.com-ról nekem csak jó tapasztalataim vannak. A Transformers Movie DVD-t 10 napon (nem munkanapon!) belül kaptam kézhez, hibátlanul. És ez a leglassabb (és legolcsóbb) szállítási mód, amit választani lehet.

Én úgy tudom, csak dombornyomott kártyával lehet fizetni. Legalábbis én azzal szoktam.
  • zenemano
    És azt olvastátok, hogyha most szépen tejeltek a varnőrbratyóéknak, akkor karácsonyra meg kiadnak egy dupla-cd-s verziót, amin feltehetőleg a teljes zenekari anyag (90 perc) és egyébb kihagyott extrák lesznek...
    Így kell gyerekek egy témáról két "jóóóóóó vastag" bőrt is lehúzni, ....money money money, must be funny, in dö warner brádörsz vörld.

A ....-t teszem rá, hogy direkt le fognak hagyni a mostani Score CD-ről pár nagyon várt zenét ! ! ! ! és vígan fogják lobogtatni a dupla Cd-s kiadás mézesmadzagját (a teljes zenei felhozatallal) karácsonykor, amin persze rajta lesznek még a cenzurázott robotkáromkodások és Megatrotty szellentéseinek csengőhangjai is, DolbiSzőrrándban... robocummimacci...

Kb. így akarják a TF Ost Cd gyatra sikereit felűlmúlni és a csalódott TF rajongókat kicsit elringatni, megnyugtatni...
  • zenemano
    Na ja, lobizás az egész...
    2 év múlva karácsonykor majd szorongathatod a kezedben a TF2-őt HD-DVD lemezen, de az is kérdés, hogy mennyit kostál majd egy ilyen lejátszó és lesz-e hozzá olyan plazmád, amin meg is tud mutatkozni az a frenetikusnak híresztelt HD-DVD minőség.... Költséges élvezetnek nézhetünk elébe szerintem. Az üres HD-DVD bevezetőára nem 2-300 FT és a műsorosé se 5-7000 Ft lesz. Bár kiváncsi leszek, hogy ezek a nagykapacitásu "lemezkék", mennyire vágnak majd le a DVD lemezek árából, hmmm....
    Ja és hogy kicsit lássuk merről (is) fújhat a szél, idéznék:

"...Aztán váratlanul két nagy kínai DVD lejátszó-gyártó vállalat bejelentette, hogy inkább a HD-DVD szabványt támogató lejátszókat kívánnak előállítani. Ez azért fontos, mert a Amerikába szállított DVD lejátszók 75%-át Kínából importálják..."

S mint tudjuk (nagyrészt) usatesó diktálja a médiabizniszt.
    Valjuk be ez a "váratlan" szó elég mókásan mutat a fenti idézetben.
    "More than meets the eyes" transzformeresen szólva ;)

--------------------------------------

Az a 4000 Ft-os Score CD így úgy tűnik, megéri az árát. Kérdés, mennyi ideig tart, míg kézhez kapod és nem tűnik-e el útközben. Már meséltek páran "szép" dolgokat...
    Fizetni meg gondolom bankkártyával lehet vagy utánvétes megoldást is igénybe lehet venni?
  • spedway
    Olvastátok Michael Bay augusztus 21-i postját a honlapján?

Emlékezetes, nagyon ki volt bukva a Paramouth azon döntésén, hogy a HD DVD technológia kizárólagos támogatása miatt nem hozzák ki a Transformerst blu-ray lemezen. Azóta Bay megnézte a 300-at HD DVD-n, és leesett az álla. Mint mondja, rendezőként neki az a legfontosabb, hogy a lehető legjobb minőségben láthassák az emberek a filmjeit, és úgy látja most már, hogy a HD DVD erre alkalmas.

Utolsó mondata: So I think I might be back on to do Transformers 2!

Oh yeeeaahh!! :)
  • spedway
    Pontos összeget tudok neked mondani:

Item(s) Subtotal: $12.99
    Shipping & Handling: $6.98
    Pre-Order Guarantee: $0.00
    -----
    Total Before Tax: $19.97
    Estimated Tax: $0.00
    -----
    Grand Total: $19.97

Granatáltan nem változik, akkor sem, hogyha végül dupla lemez lesz, ezért az amazon emel az áron. Nekem ennyi lesz, ha törik ha szakad.
  • zenemano
    És mennyit kalkuláltál rá, cakk pakk?
  • spedway
    Remélem amazonon is kapható lesz, náluk sokkal olcsóbb a postaköltség.
  • spedway
    Természetesen amazon.com.
  • csgj
    "Coming Soon! Pre-Order Now - Available Thursday, 01 November 2007"

És még milyen a doboza.....!!
  • Optimus Prime
    Ezt nézzétek meg!!!
  • zenemano
    Az attol függ, hogy hol rendelted meg ;)
  • spedway
    Végre!!!
    Már le is adtam a megrendelésemet, amint megjelenik, küldik.:)
  • csgj
    composed by Steve Jablonsky - és ez a lényeg :)
  • Optimus Prime
    Csak simán The Score.
    Milyen egyszerű és kfejező. :)
  • Shiwo
    kicsit nyomott fejük lett a TF-eknek a borítón sztem
  • viizo

Steve Jablonsky OST: musthave
  • Beast Machine
    JEEEEEE!!!
  • zenemano
    Transformers Score CD
    cover from Amazon.com

• zenemano
    Én se Sopronban terveztem, hogy megveszem.
    De meglepődtem, hogy mekkora árkülönbségek vannak az itthoni online piacokon is.
    Az egyik a Spiderman 2 Score-t 5300-ért adta, a másik meg 4490-ért...
    Az amerikai megjelenés után már egész olcsón lehetett kapni itthon a TF OST-ot is.
    Én Pestről megrendelem valamely importörtől OSzT KÉSz... :D
    ... rá vagyok cuppanva én is a cuccra... de kivárom az idejét.

De ahogy olvasom még a végén lehet hogy duplaCD-s SCORE lesz belőle... úgyhogy: sporolás: ON (biztos, ami biztos)
  • Optimus Prime
    Én ilyen szempontból kérlelhetetlen vagyok. Hozzánk lehet soha nem jut el. Egri üzletben tutit nem lesz kapható. És hacsak nem tudsz egy jó onlne magyar boltot, ahol talán kapható lesz... maradok az Amazonnál.
    Ez túl jó mű ahhoz, hogy torrenteljem. És amúgyis gyűjtöm a filmes cuccokat. Eddig megvan:

Transformers - Ghosts of Yesterday (angol)
    Transformers (magyar)
    Transformers The Game

Meg még jópár Transformers DVD, persze azok tényleg soha nem lesznek kaphatóak nálunk. :(
  • zenemano
    S amazonnak hogy perkálsz?
    Amazonos ár a jelen árfolyam szerint: 3600 + 1400 p.k.(+áfa) ... saccperkábé.
    A TF Soundtrack CD-t 3400-ért láttam az előbb itthon.
    De viszont a Spiderman 3 OST már 4300 (itthon).
    Szerintem nem sokat nyersz ha Amazonozol... az a pár héttel korábbi kézhezvétel (az itthonihoz képest) és pár száz forintos nyereség nem biztos, hogy megéri a rendelést.
    Az itthoni importörök meg amúgyis egymásra fognak licitálni, hogy kaszálgathassanak és még megeshet, hogy az Amazonos ár alatt megkapod kb. okt. végén valamelyiktől.

• Optimus Prime
    Én megrendelem az Amazontól, mint a 'Ghosts of Yesterday' regényt.
    Talán még olcsóbb is lesz. Még mindig 4-5000 egy CD?
  • zenemano
    No majd meglátjuk ;) Adja az isten vagy a WB M.
  • Beast Machine
    nem kell ahhoz 1 hónap, max egy másfél hét.
  • zenemano
    TRANSFORMERS score album set for October 9th release!

Hát nem a peticiótól hatódtak meg a lemezkiadónál. :D
    Hozzánk kb. Mikulásra fog ideérni... szerintem. Magyarországon nincs akkora tábora (felvevő piaca) ennek a témának, ezért nem fog a WB Magyarország körmötrágva kapkodni, hogy itthon is rögvest megjelentesse.
    De már az egész CD letölthető lesz 1 hónap múlva és ez eléggé betesz az egész küzdelemnek=peticiósdinak és a lemezeladásnak, ez a szomorú csak az egészben.
  • Optimus Prime
    Azért valamit csak ért az a petíció dolog. :)
  • Raptor 2
    Bocsi, hogy nem nagyon olvasok vissza, de valaki segítsen már abban, hogy melyik zene az amit a folmben akkor játszanak, mikor elkapják a helikopterek Űrdongót! Köszi
  • zenemano
    Ma reggel 9 körül ünnepelhetjük az 5000-dik aláírást.
    Gratulálok minden aláírónak!
  • otrosinka
    megpróbálom :)
  • genRob
    ... azaz :-)
  • zenemano
    Jó hírrel szolgálhatok:

A Warner Bros. Records fogja kiadni a Transformers Score Cd-jét.
    De a hivatalos megjelenési időpont még nincs megemlítve.
    Kitartás ;)
  • Beast Machine
    a fülhallgatói nem, mivel a Music Label Soundwave-et sima, mezei fülesekkel adják - az átalakítható fülhallgatók, azaz Frenzy és Rumble külön vásárolhatók meg.

Több infóért lásb a BBTS.com-ot
  • guardian hero
    Soundwave MP3 lejátszó

Nagyon állat, bevállalnék egy ilyet! Még a fülhallgató is át tud alakulni!!!
  • Optimus Prime
    Igen, ez még amerikában is sokakat idegel. Ott sincs mindenütt Wal*Mart üzlet.

De mondok valamit. Vannak figurák, ami Amerikában csak a Target üzletkben kapni, lvén eclusive repaint Arcee, Skyblast, Hardtop, stb. Én ilyeneket láttam itt Egerben.
  • BumbleBee
    Nem, dehogy. Csak reménykedtem, hogy már jövőre meglesz a második film :) De így már csak abban reménykedhetek, hogy tényleg megdolgoznak a sikerért.
  • spedway
    Engem igazából az fogott meg, amit a DVD-vel kapcsolatban kezdett mondani, csak abban a szörnyű, hogy Wal-Mart only.. :(((
  • spedway
    Ja nagyon úgy néz ki, a mostani pletykák már nemhogy októberről, de novemberről sem szólnak, inkább december eleji megjelenésről... francba.:)
  • zaki
    Sztem karácsony körül jön majd a DVD.
  • Shiwo
    miért ? mit vártál ? hogy fél év alatt összecsapják ?