TransFormers
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://eurobasketballblog.wordpress.com "Everything I'd like, May the heaven give....."
Amúgy az egyik legjobb jelenet a filmben.
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Optimus: Nem vettem észre, ja. Veled még nem fordult elõ, hogy vmit nem figyeltél meg rendesen és csak többszöri nézésre tünt fel? :-)
\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
csak sajna tényleg egy pillanatra, utánna elmosódott lesz az egész
Engem az Energon egyik epizódjára emlékeztetett, amikor a kutató csoport kereste a meghasadt ûrben rekedt Autobotokat, és Rodimus(?) egy Autobot inszigniát sugárzott, ami a rendszerben mindehol látható volt. És a Decepticon halálra rémültek tõle.
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Elég egy sunyi alak legalábbis régi képregéynben az volt. De valszeg azzal aki képes letépni a fejed azzal nem fogsz nyíltan konfrontálódni...
Transformers - movie connections
Többek között írva van a Terminator Theme, és Irohnide beszólása "Do you feel lucky, punk?" a Piszkos Harry-bõl - mondtan én, hogy túl Clint Eastwood filmet nézett.
Köszi!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
spedway: akkor Neked is az angol kaidást kellett volna ovlasnod, mint nekem. 😊
(márha angolra készülsz)
No majd meglátom mire jutok ezzel az "állatos" Transformerssel.😊
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Bevallom az elején úgy gondoltam, nem lesz valami nagy szám a sztori, aztán a Ghost-1 megkezdte a Nap körüli gyorsulást 😊
Innen kezd beindulni a történet, és a könyv végéig változatos, izgalmas.
A karaktereket mélyebben megismerjük mint a filmben, bár ez az Álcáknál nem volt nehéz mutatvány 😉 Üstökös szokásos ármánykodása az emberekkel, nagyon tetszett, az Álcák közt dúló belsõ konfliktussal együtt.
Amiben csalódtam hogy nem ismerünk meg új TF-eket, még csak utalás szintjén sem. A történet vége nagyon jó zárást adott neki.
Aki szereti a Transformerst, és az izgalmas történeteket, az ne hagyja ki.
+ 2 kérdés azoknak akik olvasták:
One man\'s hero, is another man\'s demon...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Á, hagyd. Bizonyára neveltetési gondokkal küzd.
vagy csak nagyon newbie.
vagy mindekttõ<#idiota>#idiota>
...vágod?
Amúgy BW ügyben egy kis ajánló: Beast Wars #1, a többi is itt van, tessék megkeresni 😊
Utána majd a TV csatornákat nyaggassátok, hogy nálunk mikor fogják vetíteni.
korán szállítját a könyveket.
Beleolvasgattam a könyvekbe, a Múlt Árnyai nagyon tetszik már azért is mert különálló történet és a filmben néma álcák végre megszólalnak 😊
A film regényváltozatán viszont alaposan meglepõdtem. Nem a moziba került film sztorijának pontos mása, hanem a kiszivárgott forgatókönyv, szóról szóra. (Itt még Energon Kocka volt, Jazz halála lett másképp megoldva) Akik olvasták a forgatókönyvet azok tudni fogják a különbségeket.
Most úgy is pocsék kint az idõ (ömlik az esõ) úgyhogy ráérek olvasgatni.
Másrészt mert megpróbálja a G1 legtöbb elemét átültetni modern környezetbe. A rajzok, ne szépítsük, gagyik. De emlékezzetek a BW-nél is csomóan leszólták, hogy hogy néz már ki és láss csodát remek sztori és a Bíszt Masín által már említett pozitívumokkal együtt remek sorozat.
Mindent összevetve már nagyon várom és az Unicron-trilógia után öröm lesz végre egy G1-esebb sorozatot látni.
Ettõl az Animated-tõl viszont még mindig rosszul vagyok, bármennyire is próbálkozok megbarátkozni a képekkel. 😊
AZonfelül nem az álcázás miatt kellett, hanem védelemképpen - ha kiléptek volna sima robot módjukban, percek alatt belehaltak volna az Energon-sugárzásba.
Azon felül a 2. évadtól az egész áthajlik dark-sci-fibe (ha van dark-fantasy, akkor dark-sci-fi is, nembeszólni), és a formájuk is megváltozik némelyiküknek, már csak itt-ott emlékeztetnek állatokra.
...vágod?