TransFormers

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

otrosinka
ez igaz, nekem is bejött..............meg még sok más, a moziban kafa volt 😊

http://eurobasketballblog.wordpress.com "Everything I'd like, May the heaven give....."

DJ Skyline
nekem ez van meg:
Transformers.TS.XViD-20th

Optimus Prime
De volt már. 😊 Viszont azt a bazi agy Autobot inszigniát néhoz volt számomra nem észrevenni. 😊
Amúgy az egyik legjobb jelenet a filmben.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

genRob
Természetesen meghajlok elõttetek srácok. :-) Naná, hogy megnéztem moziban, 2x is. Nekem ennél sz*rabb a kamerás verzióm mint ami itt van. Nincs még jobb cucc, vmi akadémiának szánt dvd rip vagy egyebek?
Optimus: Nem vettem észre, ja. Veled még nem fordult elõ, hogy vmit nem figyeltél meg rendesen és csak többszöri nézésre tünt fel? :-)

\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.

Jaja angol, de már van egy másik angol könyv, amit olvasok, igaz még nem haladtam vele sokat.😊

Shiwo
mondjuk az energonos rodimusz érdekes... csak 1-2 részt láttam az energonból, abban az 1ikben szerepelt rodimusz.. 1részt elég dölyfösnek tûnt, 2részt nem úgy tünt, hogy nagy puszipajtása lenne optimusznak, 3madrészt meg mintha vmi olyasmit pofáztak volna, hogy rodimusz is valami régi vezér, mint optinyuszi

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Beast Machine
nánánánánánánáná BETMEEN!!!

...vágod?

DJ Skyline
egy pillanatra azért kilehet venni a kamerás verzióból is:

csak sajna tényleg egy pillanatra, utánna elmosódott lesz az egész

Optimus Prime
Miért elsõre nem vette észre? A bazi nagy Autobot jelet az égen?
Engem az Energon egyik epizódjára emlékeztetett, amikor a kutató csoport kereste a meghasadt ûrben rekedt Autobotokat, és Rodimus(?) egy Autobot inszigniát sugárzott, ami a rendszerben mindehol látható volt. És a Decepticon halálra rémültek tõle.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Shiwo
akko okés 😊

nézte moziban is (sztem), csak másodjára nem tudja megnézni a jelet a kameráson, mert ott sz*r 😊
Shiwo
jahhát aki kameráson nézi, ne csodálkozzon, hogy néhány apróságról lemarad..

genRob
Ok, ok. Ehiszem. :-) Akkor kivárom a dvd-t ha már ennyien mondjátok. A kameráson nem látszik sajnos :-(

de tényleg az volt, én is úgy emlékszem 😊
genRob
Na megnézem moziban is még 1x direkt ezért :-)

BumbleBee
nem, az tényleg az autobot jel volt, amit felvetített. Már vagy háromszor megnéztem a filmet és mindig nevettem annál a résznél 😊

genRob
Én nem emlékeszem, hogy a TF jelet vetítette volna. Az csak egy irányfény volt sztem. Direkt megnéztem, jó képzelõkéd van a felhõkön játszadozó fényt annak nézted :-)

Zomil
ebböl a movie connections-ból hiányzik a batmen😊 amikor az elején bumblebee az égre vetiti az autobot jelet 😄 annál a résznél kcisit felröhögtem😛

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

DJ Skyline
pedig annyira foglalkoztat ez a kérdés! 😄 hogy hogyan épülhet fel egy ilyen robot, milye hol van, stb! pl az a jelenet tetszik nagyon átalakulás szempontjából, amikor Barricadet legyûri Bumblebee, és elõszõr társalog Sam-el, majd aztán átalakul!

Hát Üstökös...

Elég egy sunyi alak legalábbis régi képregéynben az volt. De valszeg azzal aki képes letépni a fejed azzal nem fogsz nyíltan konfrontálódni...
Neogan
Nem érdemes 😊

One man\'s hero, is another man\'s demon...

DJ Skyline
annyira nehéz lekövetni mikor egy robot átalakul, hogy mi hova megy, mibõl mi lesz!😄 próbálom értelmezni, de bonyolult nagyon! meg hogy hogy lesz egy nagy monstrumból egy kis autó! mi hova megy, mibõl lesz az ülés, hol van a motor mikor robot üzemmódban van! vagy én nem jövök rá a titok nyitjára, vagy ez így van és kész, nem érdemes feszegetni!? 😄

Optimus Prime
Valahogy így. De találtam pár érdekességet az IMDb honlapján:

Transformers - movie connections

Többek között írva van a Terminator Theme, és Irohnide beszólása "Do you feel lucky, punk?" a Piszkos Harry-bõl - mondtan én, hogy túl Clint Eastwood filmet nézett.

genRob
Optimus, hogy is van? Megatron felelt a biztonságért, Optimus meg azért, hogy az élet a megfelelõ mederben folyjon? Tudom írtad már de egyszerûen nem lelem meg :-)
Köszi!

Optimus Prime
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hát Nolan több sebet is kapott, meg hát Megatronnál ugrált. A folyékny nitrogén, a tûz, az oroszok... én csodálom, hogy bárki is túlélte. Azon felül õ sem volt már fiatal tiszt

spedway: akkor Neked is az angol kaidást kellett volna ovlasnod, mint nekem. 😊
(márha angolra készülsz)

Ááá én még nem tudtam elkezdeni olvasni a könyvet, mert erre a nyomorult nyelvvizsgára kellett készülnöm de a héten nekiugrok mindenképpen.😊

Igen az a képregény volt és tényleg egy szót se értettem belõle. 😊
No majd meglátom mire jutok ezzel az "állatos" Transformerssel.😊

BumbleBee
Gondolom betojt Megatrontól... nem valami bátor elme, ahogy megismertük.

LasDen
ezt el kell olvasnom....nem vagyok nagy olvasó, így nagy szó nálam 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Neogan
Végre kiolvastam a Múlt Árnyait, véleményem:

Bevallom az elején úgy gondoltam, nem lesz valami nagy szám a sztori, aztán a Ghost-1 megkezdte a Nap körüli gyorsulást 😊
Innen kezd beindulni a történet, és a könyv végéig változatos, izgalmas.
A karaktereket mélyebben megismerjük mint a filmben, bár ez az Álcáknál nem volt nehéz mutatvány 😉 Üstökös szokásos ármánykodása az emberekkel, nagyon tetszett, az Álcák közt dúló belsõ konfliktussal együtt.
Amiben csalódtam hogy nem ismerünk meg új TF-eket, még csak utalás szintjén sem. A történet vége nagyon jó zárást adott neki.

Aki szereti a Transformerst, és az izgalmas történeteket, az ne hagyja ki.

+ 2 kérdés azoknak akik olvasták:
Nolan végülis hogy halt meg? Azt tudom hogy megsérült mikor kiugrott a hójáróból, de utána még boldogan locsolta ammóniás nitrogénnel Megatront. Aztán a következõ kép hogy megfagyott. Rá is került a vegyületbõl? A második: Ha Üstökös ennyire vezér akar lenni és ennyire magának akarja az AllSparkot miért segít a filmben Megatronnak?

Neogan
Ezt még nem is láttam! Nagyon jó a stop-motionos (vagy hogy hívják) animáció!

Bucser
Akkor menj vissaz homokozni és autózzá ott.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Á, hagyd. Bizonyára neveltetési gondokkal küzd.

Real Transformers

Van néhány gagyi, de Optimus Prime-é nem is olyan rossz.

Optimus Prime gets prostate cancer

<#zavart1><#zavart1><#zavart1>

Ez mekkora poén már!😊

Bocs, ha már volt.

DJ Skyline
[/img]

Beast Machine
haggyad, valamelyik pöts alregje.

vagy csak nagyon newbie.

vagy mindekttõ<#idiota>

...vágod?

Shiwo
akkor mit keresel itt te <#lama>

menj máshova flémelni

Beast Machine
sokmindent nem értesz még.

...vágod?

trans formers??? tiszta szar! 1 nyomi rajzfilm koppintása és 1 rakás fos. mekkora szar h ilyen robotok autókáá változnak. én ugyan meg nem nézném!
Optimus Prime
spedway: a hiba ott volt, hogy Te BW képregénnyel kezdted, ami a 4 részes The Gathering (ugye eddig stimmel?). De az a rajzfilm 3. évadjában játszódik, ergo ha nem ismerem tövírõl hegyire a Beast Era fogalmad sincs róla mi történik.

Amúgy BW ügyben egy kis ajánló: Beast Wars #1, a többi is itt van, tessék megkeresni 😊

Utána majd a TV csatornákat nyaggassátok, hogy nálunk mikor fogják vetíteni.

BumbleBee
A Múlt Árnyai nekem nagyon tetszett, a másik kötetet, majd csak augusztusban veszem meg. Beleolvasva az utóbbiba, én is észrevettem, hogy nem a film pontos mása, és mivel a korai forgató könyvet nem ismertem, nem értettem, hogy akkor ez mi

Neogan
Ma reggel 8 órakor már itt volt a futár, nem is gondoltam volna, hog ilyen
korán szállítját a könyveket.
Beleolvasgattam a könyvekbe, a Múlt Árnyai nagyon tetszik már azért is mert különálló történet és a filmben néma álcák végre megszólalnak 😊
A film regényváltozatán viszont alaposan meglepõdtem. Nem a moziba került film sztorijának pontos mása, hanem a kiszivárgott forgatókönyv, szóról szóra. (Itt még Energon Kocka volt, Jazz halála lett másképp megoldva) Akik olvasták a forgatókönyvet azok tudni fogják a különbségeket.

Most úgy is pocsék kint az idõ (ömlik az esõ) úgyhogy ráérek olvasgatni.

Neogan
Ez az Animated bevallom nekem tetszik. Egyrészt mert rengeteget merít a G1-bõl. Az utóbbi idõk szériái közül talán a legtöbbet: Animated- Ajánlom átolvasni
Másrészt mert megpróbálja a G1 legtöbb elemét átültetni modern környezetbe. A rajzok, ne szépítsük, gagyik. De emlékezzetek a BW-nél is csomóan leszólták, hogy hogy néz már ki és láss csodát remek sztori és a Bíszt Masín által már említett pozitívumokkal együtt remek sorozat.

Mindent összevetve már nagyon várom és az Unicron-trilógia után öröm lesz végre egy G1-esebb sorozatot látni.

Nem hangzik rosszul, tulképpen ahogy írtam is engem csak ez az állatosdi zavar, de ebben változás van az pozitív.😊

Ettõl az Animated-tõl viszont még mindig rosszul vagyok, bármennyire is próbálkozok megbarátkozni a képekkel. 😊

Beast Machine
4000 évvel a G1 elõtt milyen alakot vegyenek fel?😊

AZonfelül nem az álcázás miatt kellett, hanem védelemképpen - ha kiléptek volna sima robot módjukban, percek alatt belehaltak volna az Energon-sugárzásba.

Azon felül a 2. évadtól az egész áthajlik dark-sci-fibe (ha van dark-fantasy, akkor dark-sci-fi is, nembeszólni), és a formájuk is megváltozik némelyiküknek, már csak itt-ott emlékeztetnek állatokra.

...vágod?

Beast Machine
eszméletlen akar az lenni, cska elírtam.

...vágod?

Shiwo
én csak a G1-et láttam meg pár részt az Energonból..utóbbi nagyon nem tetszik..

Ez mind szép, csak nekem attól áll fel a szõr a hátamon, hogy állatokká alakulnak... ez olyan komolytalan. Persze majd lehet teszek a mesével is egy próbát, mert eddig csak a képregényeket láttam.