401
\"Mikor a Pokol megtelik, a holtak a földön fognak járni.\"
-
#160 persze,hogy szaranak rá olyan filmekre mentem be 13 évesen EGYEDŰL ,hogy ihaly...!! -
#159 Szerintem a mozik nagy ívben sz*rnak a kiskorúak besurranására... -
#158 Na jó, kifejtem. Szerintem azért nem vetítik, mert:
1., nem kaptak mozitekercset,
2., az esetleges kiskorúak besurranása miatt,
3., nem tudom. :D -
#157 ja , de ha jobban belegondolsz most már hiszem ,hogy van valóság alapja Az amcsik nem véletlenül tartanak csomó biologiai fegyvert . Ja solid snake is komolyan vette mi? :D De akkor se tudom miért nem vetítik a corvinba -
Ramza #156 Azt, hogy elkezdett poénkodni a 78-as üzenettől kezdve néhány hülye (velem az élen :) a valóságtartalomról, és már a második ember veszi komolyan. -
#155 mit olvassak vissza már mindent visszaolvastam töviről hegyire... -
#154 ramza, az amit te írtál de miért nem adják a corvinban? -
Ramza #153 #131 -
#152 ezt nem vágom, légyszí fejtsd ki bővebben... -
#151 SVCD van kb. két hónapja hunsub-al. Nem egy kristáytiszta, de bőven jó... -
#150 fake -
#149 Vajon miért nem? -
#148 Nem tudom de a corvin-ba valamiért nem játszák. -
BlackWolf #147 van mar nezheto verzio a filmbol ? -
#146 ja... -
#145 Ezt mondd majd a feléd rohanó pár száz zombinak. -
#144 És akkor kitörne a pánik!! meg csak vigyázni kell magadra és nem halsz meg nem leszel zombi -
#143 Ja. Ha valóban léteznének zombik, akkor a hyradó egész nap azt harsogná. -
#142 És különben is ahogy a kaptárban mondja a vörös királynő az még hónapokig rendelkezik némi elektromos töltéssel, most kérdem én ki az a hülye aki ilyen szert fejlesz ki? Még azt is mondja ,hogy orvosi és katonai célokra csinálták.? Nem értem lebasznak egy t-vírussal teli bombát abba nekik mi a jó, hogy mindenki zombi lesz? Szóval lehetlen! Ez a dokumentumosdi meg olyan mint a kamu gabonakörök.. -
#141 Tökéletesen igazad van. -
#140 Eggyre jobb már a Terminátor is? Akkor fogadjunk a Hulk, sőt Han solo létezik felettünk repked az univerzumba. Ha igaz lenne az élőhalottas cucc, nagyon gáz lenne. De a kormány nem annyira hülye , hogy ilyet ne mondjon el. tudom ,tudom titoktartás de akkor is az apocalypis-ben hiszek de nem ,hogy zombik lepik el a földet pff. aztán ott van a gyors lassú zombi effektus a 28 nappal késöbb teljesen jól tükrözi az igaz élőhalottat , valaki elbarikádozza magát valahova 1-2hónapra erre tökéletes a WestEnd :D. Akkor ugye nem kapnak kaját és vége kiszáradnak meghalnak. Volt olyan film ahol már a saját lábát,belét ette , láb nélkül bizony nehéz az élet. Aztán ha ez mind megtörténne itt van pár sarokra a fegyver bolt kirabolom és megyek a westend-be , de akkor is nehéz elhinni és inklább hiszek a szememnek DE NE ADJA ISTEN! Nem akarom látni! -
#139 ja.... -
#138 A HArry Potter is igaz. Legalábbis senki nem bizonyította az ellenkezőjét... -
#137 Naná, a Teve utcai rendőrpalotára mászott föl éppen, mikor legutóbb láttam, és egy nyóc emelet magas BKV-ellenőrt próbált "behálózni". -
#136 És láttátok a Pókenbert!!!!!!!!?!?!???
-
#135 Na igen, #108 :D -
#134 Hűtsd le már az agyad öreg! Tsak vitzelődözünk itt.
De ha már itt tartunk, az Invázium is megtörtént, ugye? Ha jól emlékszem egymás után négyszer, szomszédos államokban. -
#133 Háppersze -
#132 :DDD -
Ramza #131 Na akkor most #78-tól olvass vissza mindent, és gondolkozzál el azon, hogy kit is kellene kezeltetni.
(bocs fiúk, hogy elrontottam a mókát :)) -
#130 Ez pedig szintán nagy hülyeség, ez a kép miért lenne bizonyíték? Csak egy szerencsétlent látok egy machete-vel és egy "SHUT THE FUCK UP" feliratot.
A Terminátor valóságalapja mindössze annyi, hogy egy férfi egyszer betört egy rendőrörsre, és lelőtt néhány rendőrt. Én valami ilyesmit hallottam.
Ezt még lenyelem. De az olyan marhaságot, hogy zombik léteznek, már csak elmebajnak tudom tekinteni. -
Ramza #129 Eddig senki nem tudta megcáfolni azt, hogy a Terminátor sorozat valós tényeken alapul!
És én is úgy hallottam, hogy igaz történet az alapja. -
#128 Hagyd már a hülyeségeidet!
Neked már a jövőből jött robotok is valóságosak!?
Én 5 évesen láttam először horrorfilmet, mégis reálisan gondolkozom.
Ajánlom, hogy ha már mindent elhiszel, amit látsz, akkor kezeltesd magad. -
#127 Erről jut eszembe a Terminátor trilógia, ami mektörtént eseményeken alaszik!!!!!!!!!4 -
#126 De ki beszélt bőrszövetről? :D -
Ramza #125 Ezt nem is tudtam, de most már tisztában vagyok a tényekkel! -
#124 Meghátugye #25. -
#123 Ezt már mindenki tudja szerintem!!!!!!!! -
Ramza #122 A Blair Witch Project is megtörtént! -
#121 De!