401
\"Mikor a Pokol megtelik, a holtak a földön fognak járni.\"
  • Kaplan
    persze,hogy szaranak rá olyan filmekre mentem be 13 évesen EGYEDŰL ,hogy ihaly...!!
  • Voltan
    Szerintem a mozik nagy ívben sz*rnak a kiskorúak besurranására...
  • Solid Snake GH
    Na jó, kifejtem. Szerintem azért nem vetítik, mert:
    1., nem kaptak mozitekercset,
    2., az esetleges kiskorúak besurranása miatt,
    3., nem tudom. :D
  • Kaplan
    ja , de ha jobban belegondolsz most már hiszem ,hogy van valóság alapja Az amcsik nem véletlenül tartanak csomó biologiai fegyvert . Ja solid snake is komolyan vette mi? :D De akkor se tudom miért nem vetítik a corvinba
  • Ramza
    Azt, hogy elkezdett poénkodni a 78-as üzenettől kezdve néhány hülye (velem az élen :) a valóságtartalomról, és már a második ember veszi komolyan.
  • Kaplan
    mit olvassak vissza már mindent visszaolvastam töviről hegyire...
  • Kaplan
    ramza, az amit te írtál de miért nem adják a corvinban?
  • Ramza
  • Kaplan
    ezt nem vágom, légyszí fejtsd ki bővebben...
  • fifi
    SVCD van kb. két hónapja hunsub-al. Nem egy kristáytiszta, de bőven jó...
  • Glpetyus
    fake
  • Solid Snake GH
    Vajon miért nem?
  • Kaplan
    Nem tudom de a corvin-ba valamiért nem játszák.
  • BlackWolf
    van mar nezheto verzio a filmbol ?
  • Kaplan
    ja...
  • Solid Snake GH
    Ezt mondd majd a feléd rohanó pár száz zombinak.
  • Kaplan
    És akkor kitörne a pánik!! meg csak vigyázni kell magadra és nem halsz meg nem leszel zombi
  • Solid Snake GH
    Ja. Ha valóban léteznének zombik, akkor a hyradó egész nap azt harsogná.
  • Kaplan
    És különben is ahogy a kaptárban mondja a vörös királynő az még hónapokig rendelkezik némi elektromos töltéssel, most kérdem én ki az a hülye aki ilyen szert fejlesz ki? Még azt is mondja ,hogy orvosi és katonai célokra csinálták.? Nem értem lebasznak egy t-vírussal teli bombát abba nekik mi a jó, hogy mindenki zombi lesz? Szóval lehetlen! Ez a dokumentumosdi meg olyan mint a kamu gabonakörök..
  • Solid Snake GH
    Tökéletesen igazad van.
  • Kaplan
    Eggyre jobb már a Terminátor is? Akkor fogadjunk a Hulk, sőt Han solo létezik felettünk repked az univerzumba. Ha igaz lenne az élőhalottas cucc, nagyon gáz lenne. De a kormány nem annyira hülye , hogy ilyet ne mondjon el. tudom ,tudom titoktartás de akkor is az apocalypis-ben hiszek de nem ,hogy zombik lepik el a földet pff. aztán ott van a gyors lassú zombi effektus a 28 nappal késöbb teljesen jól tükrözi az igaz élőhalottat , valaki elbarikádozza magát valahova 1-2hónapra erre tökéletes a WestEnd :D. Akkor ugye nem kapnak kaját és vége kiszáradnak meghalnak. Volt olyan film ahol már a saját lábát,belét ette , láb nélkül bizony nehéz az élet. Aztán ha ez mind megtörténne itt van pár sarokra a fegyver bolt kirabolom és megyek a westend-be , de akkor is nehéz elhinni és inklább hiszek a szememnek DE NE ADJA ISTEN! Nem akarom látni!
  • Solid Snake GH
    ja....
  • fifi
    A HArry Potter is igaz. Legalábbis senki nem bizonyította az ellenkezőjét...
  • Voltan
    Naná, a Teve utcai rendőrpalotára mászott föl éppen, mikor legutóbb láttam, és egy nyóc emelet magas BKV-ellenőrt próbált "behálózni".
  • Loál János #136
    És láttátok a Pókenbert!!!!!!!!?!?!???

• Solid Snake GH
    Na igen, #108 :D
  • Voltan
    Hűtsd le már az agyad öreg! Tsak vitzelődözünk itt.
    De ha már itt tartunk, az Invázium is megtörtént, ugye? Ha jól emlékszem egymás után négyszer, szomszédos államokban.
  • Voltan
    Háppersze
  • Loál János #132
    :DDD
  • Ramza
    Na akkor most #78-tól olvass vissza mindent, és gondolkozzál el azon, hogy kit is kellene kezeltetni.

(bocs fiúk, hogy elrontottam a mókát :))
  • Solid Snake GH
    Ez pedig szintán nagy hülyeség, ez a kép miért lenne bizonyíték? Csak egy szerencsétlent látok egy machete-vel és egy "SHUT THE FUCK UP" feliratot.

A Terminátor valóságalapja mindössze annyi, hogy egy férfi egyszer betört egy rendőrörsre, és lelőtt néhány rendőrt. Én valami ilyesmit hallottam.

Ezt még lenyelem. De az olyan marhaságot, hogy zombik léteznek, már csak elmebajnak tudom tekinteni.
  • Ramza
    Eddig senki nem tudta megcáfolni azt, hogy a Terminátor sorozat valós tényeken alapul!
    És én is úgy hallottam, hogy igaz történet az alapja.
  • Solid Snake GH
    Hagyd már a hülyeségeidet!
    Neked már a jövőből jött robotok is valóságosak!?
    Én 5 évesen láttam először horrorfilmet, mégis reálisan gondolkozom.
    Ajánlom, hogy ha már mindent elhiszel, amit látsz, akkor kezeltesd magad.
  • Loál János #127
    Erről jut eszembe a Terminátor trilógia, ami mektörtént eseményeken alaszik!!!!!!!!!4
  • Solid Snake GH
    De ki beszélt bőrszövetről? :D
  • Ramza
    Ezt nem is tudtam, de most már tisztában vagyok a tényekkel!
  • Loál János #124
    Meghátugye #25.
  • Loál János #123
    Ezt már mindenki tudja szerintem!!!!!!!!
  • Ramza
    A Blair Witch Project is megtörtént!
  • Loál János #121
    De!