401
\"Mikor a Pokol megtelik, a holtak a földön fognak járni.\"
-
#120 Nem dokfilm. Ugyanaz a szitu, mint a Blair Witch projectnél. -
#119 Ami kívül van a hajból és a körömből, azt mind elhalt sejtek alkotják. A bőr alatt vannak az élő sejtek, de mire a felszínre kerülnek, azok is elhalnak. -
#118 az kiba jó film volt a Cannibal Holocaust!!!44 -
#117 Én úgy tudom, semmi sem igaz belőle. Még az a fekete-fehér dokumentumfilm sem igazi, amit mutogatnak benne, pontosabban az csak egy ál-dokumentumfilm. A Cannibal Holocaust a későbbi nagy sikerű Blair Witch Project kevésbé sikeres előfutára. :)
-
#116 Háááát nemtom eldönteni. Nézem itt van benne pár elég hülye jelenet, de pl a végén amikor a fekák kapával/?/ kettévágják az embert, az elég életszerűnek tűnik...Nemtudom-nemtudom.... -
#115 A Cannibal Holocaust igazságtartalmában eleinte kételkedtem, de aztán elolvastam az eredeti kazetta borítóját, meg nemrég a neten is utána olvastam, és akkor már magam is meggyőződtem arról, hogy a színtiszta valóság!!!!!1 -
#114 Mert szerintem sem!!!!4 -
#113 Nem.
-
#112 Tuti? -
#111 dokifilm -
#110 A The beyondot is ide sorolja, ami egy kicsit -bár ferdített- de hiteles./Rothgo szerint/ A rendező Fulci szerint/remélem nem kell senkinek bemutatnom/ full úgy történt, de az sztem túlzás.
Másik dilemmám a könyvben nem szerepel: Cannibal Holocaust. Na azt eddig nem tudtam eldönteni! Dokfilm vagy nem? -
#109 A haj és a köröm az neked mióta halott szövet? Vagy neked nem szokott nőni a hajad és a körmöd? -
#108 Na igen...ha megbocsátotok, akkor nekem mennem kell, két hét múlva indul a Roxfort Expressz a Roxfortba, mellesleg van egy találkozóm Hulk-kal is. :) -
#107 Egyre LOÁLabb ez a topik... -
#106 A haj és a köröm már eleve halott szövet, szal... -
Ramza #105 Nem hazudott, én is olvastam az említett művet.
A címe: Halottak az utcán és a kormányban, Rothgo Moody írta.
Érdemes mindenkinek elolvasni, legalább egy kicsit érthetőbbé válik, hogy miért ilyen nagy a mellébeszélés Dawn of the dead ügyben! -
Ramza #104 Nyissátok fel a szemeteket végre és lássatok!!!
A holtak közöttünk járnak. -
#103 Akkor Te még nem láttad a Re-Animator című filmet, ami valós történéseken alapszik! Persze csakis az első rész!!! -
#102 hm nem válaszol érdekes
vald be hogy kamuztál -
#101 akkor hol olvastál utána?ujság könyv?mi a címe? -
#100 szerintem is -
#99 Nem internetben gondolkodom csak... -
#98 hol olvastál utána?add meg a linket -
#97 Az nem ugyanaz? ;) Egyébként igen: ha pontosabbak akarunk lenni, a regényben vmi zöld üstökös tűnik fel, amelyet a szokatlansága miatt mindenki bámul - és másnapra jól meg is vakulnak. Nagyon jó könyv, a legjobban azok a részek tetszettek, mikor leírja a valaha látó, de már vak emberek állattá válását.
-
#96 Utánaolvastam tényleg igazad van!!!!4 -
#95 Ha emberevésre gondolsz, akkor az tényleg létezik, ezt nevezzük kannibalizmusnak.
Ha viszont azt akarod velem elhitetni, hogy a valóságban is halott emberek mászkáltak az élők húsára vadászva, akkor azzal nem sokra mész.
Köztudott tény, hogy az ember halála után mindössze a haj és a körömszövetek képesek ideiglenes életbenmaradásra.
Némi agyszövet is életfunkciókat mutat a halál után, de ezek rövid időn belül kimúlnak ugyanúgy, mint maga az ember.
Tehát ennyit erről, téma lezárva. -
Ramza #94 Nem.
Aki utána Romero néven alkotott, az már nem ő volt, csak egy báb, akit a kormány tett a helyére!
Ezért is lett rosszabb a Day of the dead, ami már nem megtörtént eseményeket dolgoz fel! -
#93 Eredeti film renezője utána a sittről rendezett? :) -
#92 -
asdasdasd #91 John Wyndham - A triffidek napja
Nem a növények hülyültek meg, hanem az emberek vakultak meg.
A növények csak megéheztek... -
Ramza #90 Pedig igen!
Az eredeti film rendezőjét az amerikai kormány évekre eltűntette azután, hogy leforgatta a filmet, ugyanis a legszigorúbb államtitkokat szellőztette meg.
25 évnek kellett eltelnie, hogy ennyit "puhuljon" Amerika, és most már legálisan fel lehet vállalni, hogy a Holtak hajnala megtörtént eseményeken alapul! -
#89 Ne vicceljetek már! Élőhalottak nem léteznek! -
#88 Azért szomorú, hogy sokan gúnyt üznek ilyen dolgokból.
Emberek haltak meg, vegyétek már észre!!!
Ha azt hiszitek, hogy ez csak egy film, akkor inkább nézzétek a Shrek-et! Csak aztán nehogy kiderüljön, hogy azt meg a Yetiről mintázták, és szintén igaz! -
Texasi az durva,főleg a bizonyíték a végén.
Hé kinéztem az utcára és zobik ott mászkállnak egyik csönget az ajtómon,húha nem nyitom ki. -
#86 Vannak!!!!Nekem is van egy csomó bizonyítékom itthon! -
#85 Na persze.....ez csak egy mese. Méghogy vannak olyan felvételek, amelyek húsevő zombikat mutatnak... :) -
#84 Ja tényleg! A texasi végén is ott volt a bizonyíték, igazad van...És akkor ebből mikor lesz rendőrségi ügy? Remélem engem nem kevernek bele, én nem voltam ott, nem is láttam semmit, meg eleve sötét volt, le is törlöm a bizonyítékot!!!4 -
#83 Dehát a benne vannak a filmben az eredeti felvételek, a bizonyítékok!!!!!!!4 -
#82 Aha -
Ramza #81 Arról még nem hallottam, de a Holtak hajnala tutira!!!444