401
\"Mikor a Pokol megtelik, a holtak a földön fognak járni.\"
-
#200 Hát ti nagyon hülyék vagytok itt :)
Amúgy ha otthon, szar minőségben, szar hanggal, neadjisten részletekben nézitek meg, nem csoda, hogy nem tetszik.
Én ma láttam moziba, nagyon bejött, majdnem olyan jó volt, mint a 28 nappal később. Mondjuk itt kicsit más a megközelítés, sokkal poénosabbra vették a figurát, esküszöm többet röhögtem rajta, mint egy átlag vígjátékon. Persze volt para is, de nem túl vészes, még a barátnőm is jól viselte. A vége talán túl sablonos volt, de kárpótolt érte a stáblista, amit érdemes volt végignézni a csattanó + a cool zene miatt is. Szerencsére kevesen voltunk, így az unott-bamba arccal kivonuló plázacicák sem zavartak be a végén.
SPOILER!
Nem vártam túl sokat a filmtől, elég gyengécskének is tűnt az indítás, aztán onnantól, hogy a csaj beült a kocsiba, durván felpörögtek az események :).
Állat volt a célbalövöldözés a tetőről, meg egyáltalán, az üzengetés :).
A szereplők szerintem eléggé eltaláltak voltak, a szövegek a maguk egyszerű módján viccesek, szóval tetszett a film. -
#199 A ZONBIK MINDIG GYŐZNEK! és punktum
itt nem tűrünk ellenvetést!!!!!4 :) -
Cvd #198 Eljátszottam a tipikus klisét, mert ugyan látszott rajta hogy nincs rendben, de nem volt szívem bántani, mégiscsak haver. Ő viszont nem gyengézett, kitépte a winyót a kezemből és rámcsapta az ajtót.:) -
Ramza #197 Mondjuk ez azért túlzás, úgy leharapta a cápa a zombi karját, mint én a kifli csücskét :D -
#196 Úgy úszott az egyik mint egy hal/vagy az ember az Atlantiszról/ és még egy agresszívabb cápát is széttépett. -
#195 nem láttam sajna:-((( ott úsztak? Mikre nem képesek ezek.... -
#194 Az én voltam, de lenyomtam esélye sem volt. Winyó meg megmaradt nekem :) -
#193 fejbelőtted,ahogy kell?:-) -
#192 Azok még cápát is letámadták.... -
Ramza #191 Dehogynem, lásd Zombie Flash Eaters :) -
BlackWolf #190 nemtucc mondani valami helyet ahonnan letoltheteo es miylen minosege en mar eleg kivancsi vagyok ra de meg sehol nemlattam felrakva.. -
#189 mer mi az óceán másik ódalán vagyunk,s zombi nem tud úszni:-)) -
Gabe18 #188 Üdv!
Én is megnéztem eme alkotást,bár nem moziban csak itt a számitósgépen...
Nekem kifejezetten tetszett.Szerintem jobb mint a 28 Nappal Később,ami szintén jó,de szerintem csak addig amig nem találkoznak a katonákkal,onnantól az nekem nem tetszett.
Ebben viszont visszaköszönt a régi,még videókazettákon terjedő jó kis horrorfilmek hangulata.
Két elég értelmetlen dolgot találtam benne.
-A kutyás jelent.Hát szerintem nincs olyan ember aki az adott szituban azután a kutya után átment volna a másik épületbe.Jó hogy a kiscsaj megszerette amióta ott volt,de akkor is kizártnak tartom hogy utánna menjen.
-A másik meg hogy,miután a buszokkal kitörnek,a tök üres utcán minek mentek vagy 150-el,hogy az amugy sem tul stabil buszok közül tuti felboruljon legalább az egyik...
Szóval ezek a részek kicsit nekem erőltetettnek tüntek,de amugy az elmúlt idől talán legjobb horrorfilmje.Nekem legalábbis bejött! -
#187 Na. Aki nem hiszi ezek létezését az később magára vessen!!!!4
-
#186 Jaaaajó. -
#185 Mé'? Én mondtam mindig hogy ZONBIK MÁRPEDIG LÉTEZNEK! -
#184 Gyanúsak vatytok!!!!!4 -
#183 Mi va'? -
#182 -
#181 öööööööö nnnem... -
Cvd #180 Én ma láttam is egy zombit. Egy haveromhoz vittem winyót, és egy egy zombi jött elő a csöngetésre. Állítólag csak másnapos volt, de engem nem lehet átverni. Nem tudod ki lehetett az? És hogy milyen szer hatására változott át? :)) -
#179 De ezek a megdöbbentő dolgok Amerikában történnek, ott meg van elég ember, és nem tűnik fel ha kicsit megfogyatkoznak, ez a magyarázat :) -
#178 Ha mindennap látsz zombikat, akkor ne nézz többet ilyen filmeket. :D -
Ramza #177 Nap mint nap látok zonbikat!
És nem bántanak senkit, bár nem is szimpatikusak, az tény. -
#176 Már hogy lenne komoly?
Ha komoly lenne, akkor mi már nem élnénk. :D -
Ramza #175 Akkor nem volt komoly? :(((
Pedig én biztos voltam benne, mert hallottam róla!4 -
#174 Vicces srác vagy, hallod-e :D:D:D:D -
#173 Akkor azt mondom, lépjük túl ezen.
Illetve mégse.
Aki nem vágta, hogy egy hülye poénsorozat zajlott itt, a topikban, az ZONBI, tehát mégiscsak igaz a történet!
:O)))))))))88
-
#172 persze.....ha ez a valóságban is megtörtént (gyilkos kórtól az emberek zombik lesznek), akkor felteszek egy egyszerű kérdést: Miért élünk mi még akkor? :D -
#171 Sőt!
vot = volt
irva = írva
hoyg = hogy
igasz = igaz -
#170 Jujj, na ezt most el is hittem. :):):)
Amúgy ALAPJÁN, nem ALAPLYÁN. :P -
#169 ÉS KI IS VOT IRVA A VÉGÉN, HOYG IGASZ TÖRTÉNET ALAPLYÁN!!!!!!!!44 -
#168 Holtak Hajnala (Holta Hajnalka)
#Spoiler!
Hogy miért kell felcseszni az agyam a kuntakintéskedéssel egy olyan filmben, ahol csak agyatlan zonbimészárlást, vérfüdőt, levágott testrészeket, és durva kivégzéseket várok, azt nem tudom. Szegény néger srác még mindig azzal küzd, hogy szeretne jó lenni, soha a büdös életben nem tud megválni a múltja által gerjesztett sértődött személyiségétől, közbe' meg zombik verik a falat kívülről, nagyon király... Na mind1.
/Spoiler!
Nem volt rossz a film! De igazából jó sem.
A zombik szépek (loál) voltak, persze hálivúdi összefosatós hangeffektekkel fűszerezve (ez nem igazán jó dolog).
Volt hangulata a filmnek, izgalmas is volt, sok-sok zonbiak, de mégis hiányzott az a megfoghatatlan plusz, ami a hasonló jellegű régi filmekből, és talán még a 28 Nappal Később-ből áradt.
Azért adok rá 6 és háromnegyed + egynegyed, azaz összesen 7 pontot, mert ezek a rohattak (na nem a zombik) csesznek ilyen filmeket csinálni manapság.
#Spoiler!
Kifejezetten bunkóságnak tartom a mozi üzemeltetői részéről, hogy rögtön az első feliratnál lánpát gyújtanak, hiszen csak akkor derül fény (loál, na nem a lánpák miatt) a kedves főszereplők kalandos útjának 'szerencsés' végkimenetelére. Ezzel szinte átverik a kedves türelmetlen nézőközönséget, akik máris felpattannak, és akadályoznak ÉNENGEMET a szabad kilátásban a vászon felé, ahol még rendkítül fontos dolgok történnek. Szégyelld magadat!
Unhappy end roolz!
/Spoiler! -
#167 Ne mondd hogy nincs. -
#166 Ja tényleg, igazad van. :D -
#165 Az RTL-en, vagy a tv2-őn az utóbbi időkben mikor láttál főműsoridőben gyilkosságot egy filmben? ;)
(Erre akartam célozni.)
-
#164 Dugás: Private Gold, Spice Platinum, XXL
Gyilkosság: RTL Klub, TV2, Reality TV
Bunyó: RTL BOX Klub, Sport1 -
#163 Melyik tévében? :)
-
#162 Akkor a 3. pont lép érvénybe. :D -
#161 Amikor a tévében bármikor főműsoridőben lehet dugást, gyilkosságot, bunyót látni? Lesz@rják ők ezt hidd el!