Holtak hajnala

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Glpetyus
fake

Solid Snake GH
Vajon miért nem?

\"Tanulni gondolkodás nélkül sötétséget, gondolkodni tanulás nélkül veszélyt jelent.\" /Japán közmondás/

Kaplan
Nem tudom de a corvin-ba valamiért nem játszák.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

van mar nezheto verzio a filmbol ?

Kaplan
ja...

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Solid Snake GH
Ezt mondd majd a feléd rohanó pár száz zombinak.

\"Tanulni gondolkodás nélkül sötétséget, gondolkodni tanulás nélkül veszélyt jelent.\" /Japán közmondás/

Kaplan
És akkor kitörne a pánik!! meg csak vigyázni kell magadra és nem halsz meg nem leszel zombi

Solid Snake GH
Ja. Ha valóban léteznének zombik, akkor a hyradó egész nap azt harsogná.

Kaplan
És különben is ahogy a kaptárban mondja a vörös királynõ az még hónapokig rendelkezik némi elektromos töltéssel, most kérdem én ki az a hülye aki ilyen szert fejlesz ki? Még azt is mondja ,hogy orvosi és katonai célokra csinálták.? Nem értem lebasznak egy t-vírussal teli bombát abba nekik mi a jó, hogy mindenki zombi lesz? Szóval lehetlen! Ez a dokumentumosdi meg olyan mint a kamu gabonakörök..

Solid Snake GH
Tökéletesen igazad van.

Kaplan
Eggyre jobb már a Terminátor is? Akkor fogadjunk a Hulk, sõt Han solo létezik felettünk repked az univerzumba. Ha igaz lenne az élõhalottas cucc, nagyon gáz lenne. De a kormány nem annyira hülye , hogy ilyet ne mondjon el. tudom ,tudom titoktartás de akkor is az apocalypis-ben hiszek de nem ,hogy zombik lepik el a földet pff. aztán ott van a gyors lassú zombi effektus a 28 nappal késöbb teljesen jól tükrözi az igaz élõhalottat , valaki elbarikádozza magát valahova 1-2hónapra erre tökéletes a WestEnd 😄. Akkor ugye nem kapnak kaját és vége kiszáradnak meghalnak. Volt olyan film ahol már a saját lábát,belét ette , láb nélkül bizony nehéz az élet. Aztán ha ez mind megtörténne itt van pár sarokra a fegyver bolt kirabolom és megyek a westend-be , de akkor is nehéz elhinni és inklább hiszek a szememnek DE NE ADJA ISTEN! Nem akarom látni!

Solid Snake GH
ja....

fifi
A HArry Potter is igaz. Legalábbis senki nem bizonyította az ellenkezõjét...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Voltan
Naná, a Teve utcai rendõrpalotára mászott föl éppen, mikor legutóbb láttam, és egy nyóc emelet magas BKV-ellenõrt próbált "behálózni".

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Loál János
És láttátok a Pókenbert!!!!!!!!?!?!???

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Solid Snake GH
Na igen, #108 😄

Voltan
Hûtsd le már az agyad öreg! Tsak vitzelõdözünk itt.
De ha már itt tartunk, az Invázium is megtörtént, ugye? Ha jól emlékszem egymás után négyszer, szomszédos államokban.

Voltan
Háppersze

Loál János
😄DD

Na akkor most #78-tól olvass vissza mindent, és gondolkozzál el azon, hogy kit is kellene kezeltetni.

(bocs fiúk, hogy elrontottam a mókát 😊)

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Solid Snake GH
Ez pedig szintán nagy hülyeség, ez a kép miért lenne bizonyíték? Csak egy szerencsétlent látok egy machete-vel és egy "SHUT THE FUCK UP" feliratot.

A Terminátor valóságalapja mindössze annyi, hogy egy férfi egyszer betört egy rendõrörsre, és lelõtt néhány rendõrt. Én valami ilyesmit hallottam.

Ezt még lenyelem. De az olyan marhaságot, hogy zombik léteznek, már csak elmebajnak tudom tekinteni.

Eddig senki nem tudta megcáfolni azt, hogy a Terminátor sorozat valós tényeken alapul!
És én is úgy hallottam, hogy igaz történet az alapja.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Solid Snake GH
Hagyd már a hülyeségeidet!
Neked már a jövõbõl jött robotok is valóságosak!?
Én 5 évesen láttam elõször horrorfilmet, mégis reálisan gondolkozom.
Ajánlom, hogy ha már mindent elhiszel, amit látsz, akkor kezeltesd magad.

Loál János
Errõl jut eszembe a Terminátor trilógia, ami mektörtént eseményeken alaszik!!!!!!!!!4

Solid Snake GH
De ki beszélt bõrszövetrõl? 😄

Ezt nem is tudtam, de most már tisztában vagyok a tényekkel!

Loál János
Meghátugye #25.

Loál János
Ezt már mindenki tudja szerintem!!!!!!!!

A Blair Witch Project is megtörtént!

Loál János
De!

Voltan
Nem dokfilm. Ugyanaz a szitu, mint a Blair Witch projectnél.

Voltan
Ami kívül van a hajból és a körömbõl, azt mind elhalt sejtek alkotják. A bõr alatt vannak az élõ sejtek, de mire a felszínre kerülnek, azok is elhalnak.

Shaman
az kiba jó film volt a Cannibal Holocaust!!!44

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

PetruZ
Én úgy tudom, semmi sem igaz belõle. Még az a fekete-fehér dokumentumfilm sem igazi, amit mutogatnak benne, pontosabban az csak egy ál-dokumentumfilm. A Cannibal Holocaust a késõbbi nagy sikerû Blair Witch Project kevésbé sikeres elõfutára. 😊
fifi
Háááát nemtom eldönteni. Nézem itt van benne pár elég hülye jelenet, de pl a végén amikor a fekák kapával/?/ kettévágják az embert, az elég életszerûnek tûnik...Nemtudom-nemtudom....

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Jano
A Cannibal Holocaust igazságtartalmában eleinte kételkedtem, de aztán elolvastam az eredeti kazetta borítóját, meg nemrég a neten is utána olvastam, és akkor már magam is meggyõzõdtem arról, hogy a színtiszta valóság!!!!!1

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

fifi
Mert szerintem sem!!!!4

PetruZ
Nem.
fifi
Tuti?

Matthewpamer
dokifilm

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

fifi
A The beyondot is ide sorolja, ami egy kicsit -bár ferdített- de hiteles./Rothgo szerint/ A rendezõ Fulci szerint/remélem nem kell senkinek bemutatnom/ full úgy történt, de az sztem túlzás.
Másik dilemmám a könyvben nem szerepel: Cannibal Holocaust. Na azt eddig nem tudtam eldönteni! Dokfilm vagy nem?

Solid Snake GH
A haj és a köröm az neked mióta halott szövet? Vagy neked nem szokott nõni a hajad és a körmöd?

Solid Snake GH
Na igen...ha megbocsátotok, akkor nekem mennem kell, két hét múlva indul a Roxfort Expressz a Roxfortba, mellesleg van egy találkozóm Hulk-kal is. 😊

Voltan
Egyre LOÁLabb ez a topik...

Voltan
A haj és a köröm már eleve halott szövet, szal...

Nem hazudott, én is olvastam az említett mûvet.
A címe: Halottak az utcán és a kormányban, Rothgo Moody írta.
Érdemes mindenkinek elolvasni, legalább egy kicsit érthetõbbé válik, hogy miért ilyen nagy a mellébeszélés Dawn of the dead ügyben!

Nyissátok fel a szemeteket végre és lássatok!!!
A holtak közöttünk járnak.

Jano
Akkor Te még nem láttad a Re-Animator címû filmet, ami valós történéseken alapszik! Persze csakis az elsõ rész!!!

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Matthewpamer
hm nem válaszol érdekes
vald be hogy kamuztál

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

Matthewpamer
akkor hol olvastál utána?ujság könyv?mi a címe?