Holtak hajnala
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy ha otthon, szar minõségben, szar hanggal, neadjisten részletekben nézitek meg, nem csoda, hogy nem tetszik.
Én ma láttam moziba, nagyon bejött, majdnem olyan jó volt, mint a 28 nappal késõbb. Mondjuk itt kicsit más a megközelítés, sokkal poénosabbra vették a figurát, esküszöm többet röhögtem rajta, mint egy átlag vígjátékon. Persze volt para is, de nem túl vészes, még a barátnõm is jól viselte. A vége talán túl sablonos volt, de kárpótolt érte a stáblista, amit érdemes volt végignézni a csattanó + a cool zene miatt is. Szerencsére kevesen voltunk, így az unott-bamba arccal kivonuló plázacicák sem zavartak be a végén.
SPOILER!
Nem vártam túl sokat a filmtõl, elég gyengécskének is tûnt az indítás, aztán onnantól, hogy a csaj beült a kocsiba, durván felpörögtek az események 😊.
Állat volt a célbalövöldözés a tetõrõl, meg egyáltalán, az üzengetés 😊.
A szereplõk szerintem eléggé eltaláltak voltak, a szövegek a maguk egyszerû módján viccesek, szóval tetszett a film.
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
itt nem tûrünk ellenvetést!!!!!4 😊
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Én is megnéztem eme alkotást,bár nem moziban csak itt a számitósgépen...
Nekem kifejezetten tetszett.Szerintem jobb mint a 28 Nappal Késõbb,ami szintén jó,de szerintem csak addig amig nem találkoznak a katonákkal,onnantól az nekem nem tetszett.
Ebben viszont visszaköszönt a régi,még videókazettákon terjedõ jó kis horrorfilmek hangulata.
Két elég értelmetlen dolgot találtam benne.
-A kutyás jelent.Hát szerintem nincs olyan ember aki az adott szituban azután a kutya után átment volna a másik épületbe.Jó hogy a kiscsaj megszerette amióta ott volt,de akkor is kizártnak tartom hogy utánna menjen.
-A másik meg hogy,miután a buszokkal kitörnek,a tök üres utcán minek mentek vagy 150-el,hogy az amugy sem tul stabil buszok közül tuti felboruljon legalább az egyik...
Szóval ezek a részek kicsit nekem erõltetettnek tüntek,de amugy az elmúlt idõl talán legjobb horrorfilmje.Nekem legalábbis bejött!
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
\"Tanulni gondolkodás nélkül sötétséget, gondolkodni tanulás nélkül veszélyt jelent.\" /Japán közmondás/
És nem bántanak senkit, bár nem is szimpatikusak, az tény.
Ha komoly lenne, akkor mi már nem élnénk. 😄
\"Tanulni gondolkodás nélkül sötétséget, gondolkodni tanulás nélkül veszélyt jelent.\" /Japán közmondás/
Pedig én biztos voltam benne, mert hallottam róla!4
Illetve mégse.
Aki nem vágta, hogy egy hülye poénsorozat zajlott itt, a topikban, az ZONBI, tehát mégiscsak igaz a történet!
😮)))))))))88
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
vot = volt
irva = írva
hoyg = hogy
igasz = igaz
Amúgy ALAPJÁN, nem ALAPLYÁN. 😛
#Spoiler!
Hogy miért kell felcseszni az agyam a kuntakintéskedéssel egy olyan filmben, ahol csak agyatlan zonbimészárlást, vérfüdõt, levágott testrészeket, és durva kivégzéseket várok, azt nem tudom. Szegény néger srác még mindig azzal küzd, hogy szeretne jó lenni, soha a büdös életben nem tud megválni a múltja által gerjesztett sértõdött személyiségétõl, közbe' meg zombik verik a falat kívülrõl, nagyon király... Na mind1.
/Spoiler!
Nem volt rossz a film! De igazából jó sem.
A zombik szépek (loál) voltak, persze hálivúdi összefosatós hangeffektekkel fûszerezve (ez nem igazán jó dolog).
Volt hangulata a filmnek, izgalmas is volt, sok-sok zonbiak, de mégis hiányzott az a megfoghatatlan plusz, ami a hasonló jellegû régi filmekbõl, és talán még a 28 Nappal Késõbb-bõl áradt.
Azért adok rá 6 és háromnegyed + egynegyed, azaz összesen 7 pontot, mert ezek a rohattak (na nem a zombik) csesznek ilyen filmeket csinálni manapság.
#Spoiler!
Kifejezetten bunkóságnak tartom a mozi üzemeltetõi részérõl, hogy rögtön az elsõ feliratnál lánpát gyújtanak, hiszen csak akkor derül fény (loál, na nem a lánpák miatt) a kedves fõszereplõk kalandos útjának 'szerencsés' végkimenetelére. Ezzel szinte átverik a kedves türelmetlen nézõközönséget, akik máris felpattannak, és akadályoznak ÉNENGEMET a szabad kilátásban a vászon felé, ahol még rendkítül fontos dolgok történnek. Szégyelld magadat!
Unhappy end roolz!
/Spoiler!
(Erre akartam célozni.)
Gyilkosság: RTL Klub, TV2, Reality TV
Bunyó: RTL BOX Klub, Sport1
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
1., nem kaptak mozitekercset,
2., az esetleges kiskorúak besurranása miatt,
3., nem tudom. 😄
Az amcsik nem véletlenül tartanak csomó biologiai fegyvert . Ja solid snake is komolyan vette mi? 😄 De akkor se tudom miért nem vetítik a corvinbawe all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!