Holtak hajnala

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

guardian hero
Hát ti nagyon hülyék vagytok itt 😊

Amúgy ha otthon, szar minõségben, szar hanggal, neadjisten részletekben nézitek meg, nem csoda, hogy nem tetszik.

Én ma láttam moziba, nagyon bejött, majdnem olyan jó volt, mint a 28 nappal késõbb. Mondjuk itt kicsit más a megközelítés, sokkal poénosabbra vették a figurát, esküszöm többet röhögtem rajta, mint egy átlag vígjátékon. Persze volt para is, de nem túl vészes, még a barátnõm is jól viselte. A vége talán túl sablonos volt, de kárpótolt érte a stáblista, amit érdemes volt végignézni a csattanó + a cool zene miatt is. Szerencsére kevesen voltunk, így az unott-bamba arccal kivonuló plázacicák sem zavartak be a végén.

SPOILER!

Nem vártam túl sokat a filmtõl, elég gyengécskének is tûnt az indítás, aztán onnantól, hogy a csaj beült a kocsiba, durván felpörögtek az események 😊.
Állat volt a célbalövöldözés a tetõrõl, meg egyáltalán, az üzengetés 😊.
A szereplõk szerintem eléggé eltaláltak voltak, a szövegek a maguk egyszerû módján viccesek, szóval tetszett a film.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

fifi
A ZONBIK MINDIG GYÕZNEK! és punktum
itt nem tûrünk ellenvetést!!!!!4 😊

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Eljátszottam a tipikus klisét, mert ugyan látszott rajta hogy nincs rendben, de nem volt szívem bántani, mégiscsak haver. Õ viszont nem gyengézett, kitépte a winyót a kezembõl és rámcsapta az ajtót.😊

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

Mondjuk ez azért túlzás, úgy leharapta a cápa a zombi karját, mint én a kifli csücskét 😄

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

fifi
Úgy úszott az egyik mint egy hal/vagy az ember az Atlantiszról/ és még egy agresszívabb cápát is széttépett.

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Shaman
nem láttam sajna:-((( ott úsztak? Mikre nem képesek ezek....

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

fifi
Az én voltam, de lenyomtam esélye sem volt. Winyó meg megmaradt nekem 😊

Shaman
fejbelõtted,ahogy kell?:-)

fifi
Azok még cápát is letámadták....

Dehogynem, lásd Zombie Flash Eaters 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

nemtucc mondani valami helyet ahonnan letoltheteo es miylen minosege en mar eleg kivancsi vagyok ra de meg sehol nemlattam felrakva..

Shaman
mer mi az óceán másik ódalán vagyunk,s zombi nem tud úszni:-))

Üdv!
Én is megnéztem eme alkotást,bár nem moziban csak itt a számitósgépen...
Nekem kifejezetten tetszett.Szerintem jobb mint a 28 Nappal Késõbb,ami szintén jó,de szerintem csak addig amig nem találkoznak a katonákkal,onnantól az nekem nem tetszett.
Ebben viszont visszaköszönt a régi,még videókazettákon terjedõ jó kis horrorfilmek hangulata.
Két elég értelmetlen dolgot találtam benne.
-A kutyás jelent.Hát szerintem nincs olyan ember aki az adott szituban azután a kutya után átment volna a másik épületbe.Jó hogy a kiscsaj megszerette amióta ott volt,de akkor is kizártnak tartom hogy utánna menjen.
-A másik meg hogy,miután a buszokkal kitörnek,a tök üres utcán minek mentek vagy 150-el,hogy az amugy sem tul stabil buszok közül tuti felboruljon legalább az egyik...
Szóval ezek a részek kicsit nekem erõltetettnek tüntek,de amugy az elmúlt idõl talán legjobb horrorfilmje.Nekem legalábbis bejött!

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

fifi
Na. Aki nem hiszi ezek létezését az késõbb magára vessen!!!!4

Jano
Jaaaajó.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

fifi
Mé'? Én mondtam mindig hogy ZONBIK MÁRPEDIG LÉTEZNEK!

Jano
Gyanúsak vatytok!!!!!4

fifi
Mi va'?

Jano

fifi
öööööööö nnnem...

Én ma láttam is egy zombit. Egy haveromhoz vittem winyót, és egy egy zombi jött elõ a csöngetésre. Állítólag csak másnapos volt, de engem nem lehet átverni. Nem tudod ki lehetett az? És hogy milyen szer hatására változott át? 😊)

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

fifi
De ezek a megdöbbentõ dolgok Amerikában történnek, ott meg van elég ember, és nem tûnik fel ha kicsit megfogyatkoznak, ez a magyarázat 😊

Solid Snake GH
Ha mindennap látsz zombikat, akkor ne nézz többet ilyen filmeket. 😄

\"Tanulni gondolkodás nélkül sötétséget, gondolkodni tanulás nélkül veszélyt jelent.\" /Japán közmondás/

Nap mint nap látok zonbikat!
És nem bántanak senkit, bár nem is szimpatikusak, az tény.

Solid Snake GH
Már hogy lenne komoly?
Ha komoly lenne, akkor mi már nem élnénk. 😄

\"Tanulni gondolkodás nélkül sötétséget, gondolkodni tanulás nélkül veszélyt jelent.\" /Japán közmondás/

Akkor nem volt komoly? 😞((
Pedig én biztos voltam benne, mert hallottam róla!4

Solid Snake GH
Vicces srác vagy, hallod-e 😄😄😄😄

Jano
Akkor azt mondom, lépjük túl ezen.

Illetve mégse.

Aki nem vágta, hogy egy hülye poénsorozat zajlott itt, a topikban, az ZONBI, tehát mégiscsak igaz a történet!

😮)))))))))88

Solid Snake GH
persze.....ha ez a valóságban is megtörtént (gyilkos kórtól az emberek zombik lesznek), akkor felteszek egy egyszerû kérdést: Miért élünk mi még akkor? 😄

Jano
Sõt!

vot = volt
irva = írva
hoyg = hogy
igasz = igaz

Solid Snake GH
Jujj, na ezt most el is hittem. 😊😊😊
Amúgy ALAPJÁN, nem ALAPLYÁN. 😛

Jano
ÉS KI IS VOT IRVA A VÉGÉN, HOYG IGASZ TÖRTÉNET ALAPLYÁN!!!!!!!!44

Jano
Holtak Hajnala (Holta Hajnalka)

#Spoiler!
Hogy miért kell felcseszni az agyam a kuntakintéskedéssel egy olyan filmben, ahol csak agyatlan zonbimészárlást, vérfüdõt, levágott testrészeket, és durva kivégzéseket várok, azt nem tudom. Szegény néger srác még mindig azzal küzd, hogy szeretne jó lenni, soha a büdös életben nem tud megválni a múltja által gerjesztett sértõdött személyiségétõl, közbe' meg zombik verik a falat kívülrõl, nagyon király... Na mind1.
/Spoiler!

Nem volt rossz a film! De igazából jó sem.
A zombik szépek (loál) voltak, persze hálivúdi összefosatós hangeffektekkel fûszerezve (ez nem igazán jó dolog).
Volt hangulata a filmnek, izgalmas is volt, sok-sok zonbiak, de mégis hiányzott az a megfoghatatlan plusz, ami a hasonló jellegû régi filmekbõl, és talán még a 28 Nappal Késõbb-bõl áradt.
Azért adok rá 6 és háromnegyed + egynegyed, azaz összesen 7 pontot, mert ezek a rohattak (na nem a zombik) csesznek ilyen filmeket csinálni manapság.

#Spoiler!
Kifejezetten bunkóságnak tartom a mozi üzemeltetõi részérõl, hogy rögtön az elsõ feliratnál lánpát gyújtanak, hiszen csak akkor derül fény (loál, na nem a lánpák miatt) a kedves fõszereplõk kalandos útjának 'szerencsés' végkimenetelére. Ezzel szinte átverik a kedves türelmetlen nézõközönséget, akik máris felpattannak, és akadályoznak ÉNENGEMET a szabad kilátásban a vászon felé, ahol még rendkítül fontos dolgok történnek. Szégyelld magadat!
Unhappy end roolz!
/Spoiler!

fifi
Ne mondd hogy nincs.

Solid Snake GH
Ja tényleg, igazad van. 😄

PetruZ
Az RTL-en, vagy a tv2-õn az utóbbi idõkben mikor láttál fõmûsoridõben gyilkosságot egy filmben? 😉
(Erre akartam célozni.)
Solid Snake GH
Dugás: Private Gold, Spice Platinum, XXL
Gyilkosság: RTL Klub, TV2, Reality TV
Bunyó: RTL BOX Klub, Sport1

PetruZ
Melyik tévében? 😊
Solid Snake GH
Akkor a 3. pont lép érvénybe. 😄

fifi
Amikor a tévében bármikor fõmûsoridõben lehet dugást, gyilkosságot, bunyót látni? Lesz@rják õk ezt hidd el!

Kaplan
persze,hogy szaranak rá olyan filmekre mentem be 13 évesen EGYEDÛL ,hogy ihaly...!!

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Voltan
Szerintem a mozik nagy ívben sz*rnak a kiskorúak besurranására...

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Solid Snake GH
Na jó, kifejtem. Szerintem azért nem vetítik, mert:
1., nem kaptak mozitekercset,
2., az esetleges kiskorúak besurranása miatt,
3., nem tudom. 😄

Kaplan
ja , de ha jobban belegondolsz most már hiszem ,hogy van valóság alapja Az amcsik nem véletlenül tartanak csomó biologiai fegyvert . Ja solid snake is komolyan vette mi? 😄 De akkor se tudom miért nem vetítik a corvinba

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Azt, hogy elkezdett poénkodni a 78-as üzenettõl kezdve néhány hülye (velem az élen 😊 a valóságtartalomról, és már a második ember veszi komolyan.

Kaplan
mit olvassak vissza már mindent visszaolvastam tövirõl hegyire...

Kaplan
ramza, az amit te írtál de miért nem adják a corvinban?

Kaplan
ezt nem vágom, légyszí fejtsd ki bõvebben...

fifi
SVCD van kb. két hónapja hunsub-al. Nem egy kristáytiszta, de bõven jó...