Holtak hajnala
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De nem volt rossz mondom, vicces vót zonbis volt, véres vót, de olyan jó se vót. Az azért elég loál mikor a manus jól tövig belevágja "véletlenül" a láncfûrészt a csajba 😄DDD
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
A horror es thiller kozott nemnagyon teszek kulonbseget, szamomra felesleges.
Off vege
No comment 😊
Csak nem osztok olyanban amiben hiányos a tájékozottságom!
Az meg hogy ki mitõl parázik embere válogatja. No befejezem a flémet bocs! Ha parázni akarsz nézd meg a Deathwatch-ot. Az idén nálam ez áll mindenek felett!
!!!BÉKE!!!
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Azert mas dolgom is van, nemcsak filmeket nezek 0-24 mindent nemismerhetek.
Ramza: Nem kifejezetten csak ra ertettem a dolgot. 😊 A the ringes esemeny viszont megtortent esemeny minden szenzacio nelkul. 😉
Én pl horrornak tartom a Bad taste és a Toxic Avenger stílusú loál filmeket is bár nem hinném hogy ilyen hozzáállás mellett ismernéd õket!
Bocs.
Azt pedig, hogy mi horrofilm, talán pont nem neki kellene magyaráznod 😄
(legendásan komoly gyûjteménye van _igazi_ horrorokból, és nem gyenge SK könyvátiratokra gondolok, bár hozzáteszem, örülök neki, hogy ismersz japán horrorokat, ugyanis szerintem is náluk készítik napjaink legjobb beteg filmjeit)
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Tehat: Javaslom megnezetre a Ringu ill. Dark Water cimu alkotasokat esetleg meg nehany Stephen king filmet mondjuk Rose red. Na azok horrorfilmek. Ezeken az ujfajta amcsi bigyokon csak nevetni lehet.
Ezen az eletkor betartason meg csak rohogni tudok. Bezzeg a The Ringre bemehetett egy 13eves is mi ? Aztan osszehugyozta magat felelemben /tapasztaltam 😄/ Hat gyonyoru...
Azért volt itt egy-két nagyon vicces szöveg, de mindegy...ezt tudjuk be ízléseknek, pofonoknak. Meg annak, hogy ki mennyire van otthon a horrorokban, mitológiában, legendákban. Szvsz nagyon jó kis film volt, pár apróság kivételével, ráadásul többet nevettem rajta szívbõl, mint egy bugyuta/erõltetett vígjátékon. Ez mondjuk nem mindig jó egy horrornál, de szerintem ide nagyon kellett.
Három fontos dolog:
1. Marhára nem az elején bevágott jelenetek voltak a fontosak, ugyanis azok közben max csak annyira voltak tökéletesek, hogy bemutassák, mennyire hajlamos az emberi faj az önpusztításra...akár zombik nélkül is (kapcsolódó rész Ramza kolléga kíváló hozzászólásában a 28 nappal késõbb megemlítésénél).
2. Engem nem izgat annyira, hogy nem csoszognak. Ez csak kitaláció. Minek mindig klisékben gondolkodni? Lenne horror, vagy fantasy, ha mindig csak szigorú szabályok lennének a lényekkel kapcsolatban? Kiskorom óta kedvenc filmjeim azok, amikben élõhalottak, vagy fertõzöttek vannak. Ezektõl is féltem a legjobban. Viszont volt bennem egy tudat, hogy az élõhalottak még ha sokan is vannak, de legalább lassúak. Pár filmben ugyan már eljátszották,hogy tudnak õk gyorsak is lenni, de ami a Holtak hajnalában várt, az leomlasztott bennem minden korábbi védelmet, amit én gondoltam velük kapcsolatban. Olyan hangulatot adott a megállíthatatlannak tûnõ, gyorsan reagáló/támadó élõhalott horda, amit már régen nem tapasztaltam ilyen jellegû alkotásoknál.
3. Láttam, hogy sokakat megmosolyogtatott a dagadt nõ. Ez azért érdekes, mert a kór nem ismeri a testsúly fogalmát. Ha pedig valaki dühöngõ, brutális lénnyé változik, akkor az ugyanúgy a húsra megy, mint a többiek.
Szvsz qurva jó a film. Egyébként erõsen szívóztak az életkorok betartásánál. Ezt töbször tapasztaltuk a jegy megvétele és a beengedés környékén. Pár 18 alatti srác kint is maradt, mert nem engedték be õket.
Egy halott ember pedig csak vonszolja magát.
Amikor a böhömnagy banya felkelt és rárohant a csajra. Én hangosan röhögtem. Annyi kilóval .....pfff 😊
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Akit rdekelte a mozi-ban néztem meg....
Van pozitív/negatív véleményem
Pozitív: a kézikamerás felvételek nagyon élethûek ,de egyet fel is ismertem . amikor paraguay-ban zavargások voltak.
És a felvételek a mi korunkban volt.
Kérdem én ki az a hülye ezt beveszi.
Keneth kurva jól megválasztották mint szereplõt hidegvérû és pontos.
a pontos szóról jutott eszembe nagyon kemény amikor leüllnek sakkozni + modják kit lõjenek le, és a csávó snipperal leszedi.
Negatív: a kutyás cucc , a kutyának ugyanolyan húsa van mint az embernek szóval simán megehették volna.
A csecsemõs dolog és hülyeség . Kicsit lopásnak érzem a Doom3-ból 😊
ennyi lenne.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Abban a filmben zabálnak ezek a "zombik"?
\"Tanulni gondolkodás nélkül sötétséget, gondolkodni tanulás nélkül veszélyt jelent.\" /Japán közmondás/
\"Tanulni gondolkodás nélkül sötétséget, gondolkodni tanulás nélkül veszélyt jelent.\" /Japán közmondás/
Emlékezz, h a végefelé összeesnek, mert nem foglalkoznak az evéssel.
N0 TXT TLK PLZ!4!
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Ott is megfertõzõdött emberek vannak.
Valóban élõ fertõzöttek, de úgyis van egy csomó zombi-klasszikus, amiben az "élõhalottak" nagyban eltérnek a voodoo-eredetû iagzi zombiktól 😊
(Return of the living dead vagy Hell of the living dead a példa kedvéért)
A lényeg, hogy a 28 nappal késõbb-ben, nem élõhalottak vannak, hanem betegséggel megfertõz(õd)ött, és nem holtából feltámadt emberek.
Nem mutánsok, hanem düh-kórral fertõzött, beteg emberek.
Ment a vita ezen a kérdésen sokáig, ugyanis a rendezõ Danny Boyle is zombi-filmként említette a 28 nappal késõbb-et, de a legtöbb emberben az élõhalott egyenlõ a zombival. Ja, és azon is ment a vita, hogy mi a klasszikus értelemben vett zombi, szal... 😄

Naggyabol egyet is ertek azokkal amit mondtal kiveve talan a forgatokonyvrol, nah de m1 ez az en velemenyem. Engem csak a jo hangulatu filmek fognak meg. 😊
Ize, tudom h mar parszor atragtuk rajta magunkat, de a 28nappal kesobbe miert is zombik azok a bizonyos mutansok ?

A film nagyszerûen bemutatja, hogy mennyire nem képes egymás mellett élni két csoport, melyek alapelvei, világlátása és céljai ellentétesek egymással.
Ennyit a tartalomról. Ami ezen felül van, az is közel tökéletes: a színészek játéka, a döbbenetes nyitó képsorok, a nagyon jól megírt forgatókönyv - és emellett a klasszikus zomkbifilmek rajongói is elégedettek lehetnek, mert nem alázza meg a klasszikusokat, sõt (a rohanó zombik pedig úgy néz ki, mostantól felváltják a csoszogókat, úgyhogy ezt megbocsátjuk 😊
Hát röviden ezért. Bizonyára mindenkinek mást jelent, nekem ezt. Valaki majd biztosan leírja jobban is nálam.
Amig nem jelennek meg a virusfertozott emberek, még egesz jo filmnek tunik, de onnantol annyira unalmas h azt elmondani nemlehet.. nos ?
De ha kissé tovább nézued,akkor kiderül,hogy annyira nem is lesz szép meg jó...
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Vajon mi volt a csattanó a stáblista végén...,az a házi változatról lemaradt.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Amúgy a filmrõl vélemény:
Szerintem nem üti meg a 28 nappal késõbb színvonalát DE mivel ez egy feldolgozás ezért elnézem neki. Az utóbbi idõk legjobb remake filmje.