Holtak hajnala

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

guardian hero
Jó, elfogadom hogy azokat szereted, de azért szerintem egy horrorfilm nem attól lesz jó, hogy üzenete van... pl az Alien-nek mi az üzenete?

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Jajj, miert gondolod h nemszeretem a horrorfilmeket.. ~_~

#294: Egy horrorfilmtol azert elvarok kis feszultseget.
#295: En azokat a filmeket sztem amikben van mondanivalo uzenet..
#296: Na latod az eredetit meg tavolrol se lattam, eze velemenyt nem mondok rola. Ez viszont ratyi film volt. :)

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Jano
DC-n, Torrent-en fellelhetõ, lehetõleg a 691 Megás uncut verziót keresd.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

guardian hero
Szívesen megnézném az eredetit, de sajnos még nem találkoztam vele semmilyen formában...

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Jano
Hát, talán azért, mert az eredeti DotD-ben volt. Méghozzá igen kemény, ami ráadásul ma aktuálisabb, mint valaha.
A remake-be ezt a fícsört nem rakták bele. :D
(Bár, ráfoghatjuk a pláza-zombi párosításra, hogy némiképp üzenet jellegû, de ezt csak az eredeti rész emlékei sejtetik a 2004-es verzióban.)

guardian hero
Azt meg végképp nem tudom, miért várja valaki, hogy egy ilyen filmnek üzenete lesz :)

guardian hero
Ki mondta, hogy nem vigjátéknak írták? Szerintem egyértelmû, hogy poénosra vették a figurát, nem az volt a cél, hogy mindenki szaros gatyában menjen ki a terembõl...

Solid Snake GH
Ettõl a filmtõl nem is lehet megtérni, mivel nincs mondanivalója, mindössze egy kétórás szórakozást nyújt.

\"Tanulni gondolkodás nélkül sötétséget, gondolkodni tanulás nélkül veszélyt jelent.\" /Japán közmondás/

fifi
Ha személy szerint egy stílust NEM szeretsz akkor senki nem várja tõled hogy egy ilyen f@szságtól majd megtérsz!

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Na vegre volt alkalmam megnezni ezt a mualkotast. Egy szoban osszefoglalhatom, h borzalom.. marmint maga a film. Egyeduli uzenet talan csak az lehet h egy ilyen helyzetben az emberre mindenkeppen halal var..
Meglepoen sokat lehetett kacagni a filmen, ugyhogy ha vigjateknak irtak volna a filmet egesz mas velemenyt alkotok rola. :D
Nemtudom mit istenitek a 28dl-el egyetemben. :)

Hehe, abszolut helytallo erveles. :D
Mindazonaltal en ugy Hiszem hogy a zombik csak cammognak es nem futnak! :):):)

fifi
Nem zombis filmek!!!
Bizonyítékok!!!
Ezt már kitárgyaltuk!!!4

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Voltan
És mindentõl függetlenül, zombis filmek rulez!

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Voltan
Ha logikusan gondolkodunk, és megengedjük, hogy egy halott lény képes ismét mozogni, akkor az izmok még mûködnek. Ha valami képes az izmokat a zombis lassú mozgásra kényszeríteni, akkor a gyors mozgás is mûködik. A szövetek leépülése után válhat esetleg lassúvá a mozgás, de a Dawn-ban viszonylag friss hullák vannak.
Egyébként ezen vitázni teljes hülyeség. Azért mégis élvezem... :DDD

Najo najo... Teljes mertekig igazad van, ha a valos eletrol beszelunk, de!... :)

Loál János
Az én logikám szerint egy halott má csak oszlik.

:O))))))))))))))9999

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Azert az en logikam szerint is egy halott nem fut hanem vonszolja magat.

Nyugodtan polyjénkodlyatok. :)

Voltan
LOÁL!

Voltan
"ja és ez a zombi futás . Hát a 28dl-ben nem haltak meg csak megbolondúltak a szertõl. és azért tudtak futni.
Egy halott ember pedig csak vonszolja magát."

Ezt honnan tudod? Olyan sok feltámadt halott emberrel találkoztál már? LOL!

fifi
1 Kb. apád lehetnék/ennyit a túl fiatalon horrort nézni dologról/
2 Itt egyedül te veszed túl komolyan magadat, de nem baj mi olyan jól szórakozunk rajta!

Jano
Igen, folytattuk a poénkodást, mert mé ne.

Solid Snake GH
Elõször én is azt mondtam, hogy "persze... :D", de ti erre folytattátok, hogy márpedig ez mind megtörtént esemény!
Szal ennyit errõl...

\"Tanulni gondolkodás nélkül sötétséget, gondolkodni tanulás nélkül veszélyt jelent.\" /Japán közmondás/

Nem.
Az a baj, hogy rajtad kívül mindenki tudja, hogy mennyire vesszük komolyan.
Akkor most ki a túl komoly?

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Solid Snake GH
Az a baj tudod, hogy ezt a hülyülést enyhén komolyan veszik.

Te figyu, nem veszed eszre h csak hulyulnek ? :)

Túl fiatalon? Namost pl. fifi egy tizessel öregebb nálad, és úgy fél éve világosodott meg mióta nete van és hozzájut egy halom hiteles dokumentumfilmhez.:) Egyébként nem muszáj elhinni a nyilvánvalót pl. a zombikkal kapcsolatban, de hogy egy mestermûbõl idézzek: "Vigyázz, ha meghágnak nem lesz ekkora pofád!" :))

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

Loál János
Pfff, báz #270, negyedik tagmondat.

Solid Snake GH
Én nem ÁLOMVILÁGBAN élek, hanem a VALÓSÁGBAN.
De látom, hogy ti túl fiatalon sok horrort néztetek, és ettõl a gondolkodásmódotok ráirányult erre az alternatív valóságképre. Ezért csak sajnálni tudlak titeket.

Loál János
Hagyd csak, hagy éljen tovább az õ ÁLOMVILÁGÁBAN!!!!!!!!!!!44 :DDD

Látom azok után, hogy néhány hete egy kifakadásod után elmondtuk, hogy mirõl van szó, továbbra sem vágod az egészet.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Loál János
Hát nem csak könyv, hanem filmek, és sok-sok ember is tanusítja!!!!!!!!!!!!!4

Solid Snake GH
Na tessék....csak egy könyv!
Ennyire hülyék hogy lehettek, hogy hisztek egy könyvnek?
Ennyi erõvel most én is repkedhetnék a seprûvel, mert elolvastam J.K Rowling könyvét, a Harry Pottert. :)

Na, mert en nem komolyan beszeltem ? Epp oly komolyan mondtam amit mondtam mint ti mondjatok a magatoket. :>

fifi
Egyébként ötös voltam! És ne gyere itt bioszórával, az annyira ferdített, mint bármelyik bulvárlap! Olvasd el Rothgo Moody könyvét aztán elmegy a kedved a viccelõdéstõl, és a bioszkönyveidbõl is máglyát fogsz rakni!

A biológiatanárok egy összeesküvés részei, azért tanítjûk azt, amit. (Elárulok egy titkot, amit a Moody könyvben olvastam: elképzelhetõ, bár egyelõre nincs bizonyíték, hogy a biológia-órákat is zombik tartják az iskolákban!)

Solid Snake GH
Ami halott, az többé nem kel fel.
Hanyasok voltatok ti bioszból? :D

Loál János
Nem tudom miért kell elviccelni egy ilyen komoly dolgot!!!!!!

Hat hogyne, enis talalkoztam tegnap Kainnal :P

Pedig ha kis átalakításokkal is, de az életben is ez történt meg!!!

fifi
Te sem olvastad a könyvet...Ramza bezzeg igen, és Loál is...

Lókukit történt ez meg. Csak van pár babonás barom a világon, aki ezeket mind benyeli. Baromökörség :/

Aminek nincs hangulata gepen, csak moziba az faatkat sem er, mar sorry :)

Loál János

Kaplan
moziba!! én ott láttam elöszõr nem holmi warez-ról leszedt szartól. nincs hangulata gépen!

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Loál János

Kaplan
Én + akarom názni +egyszer!!!!

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

;DDD

fifi
Egy MEGTÖRTÉNT dologból készült triológia....

Lehet azért nincs eleje meg vége, mert egy trilógia középsõ darabja? :D