401
\"Mikor a Pokol megtelik, a holtak a földön fognak járni.\"
  • sigmavirus1
    Én ott ledöbbentem, vazz nagyon durva jelenet volt és hirtelen történt is!:O
  • Solid Snake GH
    jaja, az a rész baromi guszta volt....
    nyami...
  • Pogi
    Megígérem, ha megöregszem nem fogok láncfűrésszel szórakozni, és jó nőket kettészelni.
  • _Vegeta_
    Nemtom mit mondjak..
  • Solid Snake GH
    CJ-t annyira utáltam a bunkó stílusa miatt, de mikor kiengedik a "rabságból", onnantól már normális arc.
    A zombibébi a legjobb zombi a filmben!
    Egyedül André (Mekhi Phifer) halálát sajnáltam, hiszen nagyon szimpatikus volt nekem a feleségéért és a gyermekéért aggódó családapa jellemével.
    Steve az egy igazi szemét.
    Bár kezdetben nem szemétkedik (pl. az a jelenet, amikor bassza a szöszi csajt, és veszi közben a kamcsival, na az is oltári jelenet egy horrorfilmben ), de amikor már komolyra fordul a szitu, akkor már egy igazi szemétláda, mikor Ana szétlőtte a megzombult fejét, akkor azt mondtam magamba: megérdemelte.
    A szöszi csajt viszont sajnáltam. Nem értem, hogy egy dűlöngő autóban melyik marha hagyná, hogy egy öregember elkezdjen szórakozni a láncfűrésszel.
  • Solid Snake GH
    Hú...
    1 napra hagyon itt a topikot, és máris 26 új üzenet!
    Nem semmi emberek, csak így tovább!
  • Waterhorse
    Attól is függ, hogy állsz hozzá, azért mert vmi morbid, még nem feltétlenül komolytalan vagy vicces.
  • _Vegeta_
    Csak en lennek olyan maradi, h sztem egy horrorfilmnek komolynak kell lennie ?
  • _Vegeta_
    Vigjatek, es ugyanugy mint a 8 nappal kesobb vmi virus okozta hulyules, igaz h zonbinak mondjak a filmben...
    De m1, kar vitazni ezen annyit nem er a film.
  • Ramza
    Van.
    Én pl. az eredeti Dawn-on sem nevettem, sőt.
    De itt van az eredeti NOTLD, vagy a Bayond, ami most hirtelen eszembe jut, és a legkevésbé sem vicces alkotás.
  • Waterhorse
    Mit vártok?
    Van olyan zombis film ami nem nevettetti meg az embereket?
    Pontosabban a legtöbb embert, mert én nem így állok hozzájuk, de az általános közvéleményt, mindíg is megnevetették azok a horrorfilmek amelyekben zombik szerepeltek, függetlenül attól mi is volt a tartalma, vagy, hogyan adták azt elő.
  • fifi
    Ha nem horror/paródia/ akkor mi?
    Hanem zombis akkor milyen?
  • _Vegeta_
    okes...
  • Ramza
    Az is abszurd és fekete humorra építkezik, mint az angol humor, úgyhogy ne nézd meg, felesleges.
  • _Vegeta_
    Aztmondod surgosen potolni kell a dolgot, nem tur halasztast ? :D
  • Loál János #346
    Ez... BŰN. :D
  • _Vegeta_
    Tobbszor is akartam, mindig elsiklottam folotte. :)
  • _Vegeta_
    Te figy, ez hol horror neked ? Megcsak nemis zonbis. :)
    Nem dawn of the dead hanem Shaun of the dead. Kifigurazas, raadasul angol modiba. :D
  • _Vegeta_
    Hat hogyismondjam, eleve gyulolom az angol humort, meg olyan bun unalmas volt, h (nem viccelek) majdnem elaludtam alatta... En senkinek se ajanlom/fogom ajanlani..
  • Pogi
    Nézd meg a Hullajót hátha az tetszik.
  • fifi
    Miért nem volt jó? Mi volt benne a rossz?
    Ha ez nem tetszett tényleg ne nézz meg több zombifilmet, mert semmi sem lesz ínyedre-ezt már korábban is javasoltam.
    Jó ideje vagy horrorfan/horrorgyűjtő[de gáz szó!] és bízvást mondhatom, hogy saját szintjén ez az utóbbi idők egyik legnagyogg filmje!
  • Jano
    Mi volt a baj vele? Még nem láttam, szal ne spoileresen lécci.
  • _Vegeta_
    Megneztem a Shaun of the deadet.. nem ajanlom senkinek.
  • Waterhorse
    Bizony a valóságban is így történt.
  • fifi
    Amikor szül a nő...
  • guardian hero
    Melyik jelenetre gondolsz?
  • guardian hero
    Amikor a film elején a csajszi beszállt a kocsiba, és elkezdett hajtani, miközben a zombik hajkurászták az embereket az utcán - na akkor tudtam, hogy ez egy isten film lesz :) Rohadt jól meg volt csinálva, az addigi parából egyszerre átváltott a hangulat valami morbid viccbe. És ha belegondoltok, egy ilyen szituációba vagy belebolondul az ember, vagy megpróbálja akasztófahumorral kezelni az egészet, mint a filmbeli szereplők mikor a tetőn a lövöldözős játékot játszották.
  • fifi
    Na pont az a jelenet ami a leggázabb a filmben! Én levágnám a kezét annak aki megengedte, hogy ez /így/ legyen benne!
    Bocs...
    /bár lehet azért van így mert a valóságban is így történt!!!!!!4/
  • Loál János #333
    Nekem az a zonbi tetszett nagyon!
  • Ramza
    Nekem a kutya, a kövér nő és a film elején a kislány a legszimpatikusabb, de a kisbaba is jól játszotta a szerepét.
  • Waterhorse
    A Steve csávó a tenyérbemászó jelleme ellenére nekem szimpi volt, tudjátok akinek a hajója volt. Jellemre talán cj volt a nyerő, ugye a kezdeti köcsögösködése, aztán már bajtársként írtotta az ellent:))), és szerintem ez utobbi volt az igazi énje, nem az amit az elején mutatott. Sztem benne mindenki pozitívan tudott csalódni.
    Amúgy legtöbb karakter nagyon ott volt. Kezdve Kenneth-től, Andy-ig, mindenki.
  • Waterhorse
    Azért az poént, hogy adták elő amikor Andy éhes volt.
    A Táblán szerepelt, a Hungry felirat, és a csávó jelentöségteljesen félmeztelen volt ezzel is növelve a nézőben a hatást:)))))
  • Solid Snake GH
    jaja. Amikor üzengettek egymással Kenneth-tel, meg sakkoztak, aztán Andy a HUNGRY felirattal jelezte, hogy kaja kell, bezzeg mikor zombi lett, akkor is üzent. Egy vérfoltot. Na ezen is röhögtem.
  • _Vegeta_
    Méjbi téj ár káming for ász!
    Az Andy tenyleg szimpatikus karakter vot. :)
  • Solid Snake GH
    Végülis Kenneth a testvérének tekinti Andy-t, mert ugye a saját tesója megzombult Fort Posterben.
  • _Vegeta_
  • Böjtös
    Szerintem is kurta jó lett, de ezt mág leírtam párszor.:)
    Kedvenc szereplő? A "fegyverboltos csávó"... mi is volt a neve? Andy?
    Na... ő az.
  • Solid Snake GH
    Na megnéztem én is eme remekművet, és kijelenthetem: bejött! Nem egy pszichohorror, de a zombik és a hentelés az ott van a topon! (amikor szórakozásból írogatnak a fegyverboltos csávónak, aki lelövöldözi a zombikat a sniperrel, na azon behaltam :D) Kinek ki a kedvenc szereplője benne? Nekem Kenneth, a zsaru (Wing Rhames) imponál a legjobban.
  • fifi
  • _Vegeta_
    Enis birom a Gyu-t, de el tudom kepzelni h sokan nem.