56
véleményetek?
-
#56 nekem videokazin megvan szinkronosan.... kb 10 rész
ha lesz müködö videom, elsö dolgom lesz berippelni!
amugy nekem is kell az összer rész.... mert imáááádomm !!!
ez.. hát ez a csooontnélküli csirke :)))))))))))))))))
hát ez duuurva :)))
LOL -
willis #55 Hallo emberek
Tudja valaki, hogy honnét lehet letölteni boci és pipi rajzfilmeket?
Nekem negyon bejön. Ma reggel volt benne linkoln eksön men. Kell minden része ami csak megvan!!! -
#54 Nekem az ördög volt a kedvencem ahogy a hasán csúszott és a seggén ugrált -
#53 Őszintén: a boci és pipi mennyivel jobb? %-) -
#52 Azt erről mintázták:) Ez a Power rangers majd 20 ves franchise -
#51 Emlékszem, mikor bejött legelöször valamelyik csatornára a Cow and Chicken akkor a magyarok úgy fordították, hogy a Csirke meg a Tehén :D Ezen röhögtem aznap végig. -
#50 Pontosan! -
#49 I ain't smoothin' no curls
Sőt:
"Hey Chicken, how was it?
"It wuz paradise
Tovább megyek: a magyar szinrkon verte az utolsó szöget a koporsóba. Amióta nem angolul mondja Dexter, hogy Omlette du fromage (hehe, na jó, franciául), amióta Cowból Boci lett, azóta nem nézek Cartoon Networkot, mert még a végén és lenne... -
#48 Ami vszont nagyon gyökér, és betegre röhögöm magam az a GOGO POWER RANGERS!!!
Kurva szar :D Mindig a Beastie Boys jut róla az eszembe azzal a robotos klippjükkel :) -
#47 GIJOE a legjobb a Transformers kategóriában. -
#46 Messze jobb az összes Cartoonos rajzfilm, mint a fostalicska Walt Disney humortalan baromságai! Én mindig szoktam nézni este, mikor egyik normális adón sincs semmi, akkor jól jön egy ilyen rajzfilm. -
#45 A transformers nem japán eredetű csak van belőle anime verzió és japán is... csak az insetreket meg a nyitóképet változtatták meg.... -
#44 hát nem azé, de amit a cartoonnetwörkön láttok az kb mind európai rajzfilm.
-
#43 hopsz... a kép kicsit kicsi lett. na mind1. a lényeg, hogy a galériámban benne van a kép nagyban is :) -
#42 régen nekem is nagy kedvencem volt (sőt mai napig ha látok 1 képet róla letöltöm :) ), és az összes képregény nekem is megvolt, de nekem sajna elvesztek, mikor költöztünk... :(((((
máig siratom azokat a képregényket... :( -
#41 kedvencem :) megkkvan az összes képregény :D -
#40 a TransFormers japán anime... bizonyíték -
#39 -
#38 I am weasel a kedvenc rajzfilmem :) Persze csak angolul... -
#37 Azt én bírom. -
#36 Ebben már alapból az ötlet szuper volt :) -
#35 Mert topiknyitási függősége van, mióta reggelt. -
#34 Ezek közül szerintem csak a Dexter jó. Shrekben gyenge poénok voltak. Ha amcsi poénos film kell, akkor vmi Jack Nicholsont ajánlok. -
#33 -
#32 -
#31 Ja a Mask is alap. -
#30 MEg volt egy másik is aikor ilyen G.I Joe szerű grafikaával nyomták és a műholdról mindig leteleportálták a felszerelést a csókáknak:)) Az is sokáig kedvenc volt... Bár az tipikus éljen amerika műsor volt...
A chicken a wízöl meg detr meg a 2 stupid dogs az nagyon jó kis karikatúrha:) -
#29 X-men evolution nem tetszik... nem tudja hozni a képregények hangulatát sajna:( A Filmek viszont jók
Transformers nagy kedvenc.....(A nagy film meg is van meg van osztva DC++-on):) Meg volt még anno a Sky Channelen egy MAsk című show is... Nem a Jim CArrey-s hanem olyan, hogy autókkal nyomultak és speckó múv az volt, hogy valami specko dologgá átalakult a kocsi, ha a vezető úgy akarta. -
#28 NEm ismerem sajna samurai jcaket addig volt kártün netwörköm amíg kódolatlanul nyomták műhódon:( A kábelen meg csak kötsög magyarra fordított megy... -
#27 A régi TRANSFORMERS ! -
#26 Amit nagyon imádok ami szokott menni az X-men: Evolution -
#25 Én láttam néhány részt, az tök jó -
#24 Hé! Samurai Jacket senki? :-) -
#23 "AH STUPID DOG!" :DDD -
#22 NEkem a Courage-ben túl sok a csonkolt testrész:) Persze lehet,hogy azért nem szeretem, mert soha nem jöttek be a 60 -as évek sci fijei... -
#21 nekem a Courage, the Cowardly Dog Show a kedvencem:-))) a második helyen a Two Stupid Dogs van, a harmadikon meg a Dexter, de persze mindegyik angolul. -
#20 jaja "I am Weasel!!!" "I R Baboon":)
I R ken fláj túúú..... wizöl plíz hölp mí áj in trábul.... I vill help jú bikóz I AM WÍZEL:)
IMádom:))) -
#19 I.M. WEASEL !
I.R. BABOON ! -
#18 Na az végképp szuperdarab angolul ! Annyira találó, hogy az ember néha már inkább sír mint nevet. -
#17 Nemcsak erről van szó. Én x-szer láttam szinte minden részt, de aztán, ahogy egyre populárisabb lett a sorozat, kifogytak valahogy a szuflából és unalmassá váltak, nameg túlontúl közhelyessé. DE az első sorozatok nagyon ütősek mindmáig !
A PowerPuff Girls is a kedvenceim közé tartozott, amíg kísérleti jelleggel adták, de aztán mikor befutott, az is meghalt szép lassan...