Boci és Pipi

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Törölt felhasználó
nekem videokazin megvan szinkronosan.... kb 10 rész
ha lesz müködö videom, elsö dolgom lesz berippelni!
amugy nekem is kell az összer rész.... mert imáááádomm !!!

ez.. hát ez a csooontnélküli csirke :)))))))))))))))))
hát ez duuurva :)))
LOL<#worship>
Hallo emberek

Tudja valaki, hogy honnét lehet letölteni boci és pipi rajzfilmeket?

Nekem negyon bejön. Ma reggel volt benne linkoln eksön men. Kell minden része ami csak megvan!!!

www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!

Adam II
Nekem az ördög volt a kedvencem ahogy a hasán csúszott és a seggén ugrált

gz8
Õszintén: a boci és pipi mennyivel jobb? %-)

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEÕÕ

Bucser
Azt errõl mintázták:) Ez a Power rangers majd 20 ves franchise

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

I.C.ram
Emlékszem, mikor bejött legelöször valamelyik csatornára a Cow and Chicken akkor a magyarok úgy fordították, hogy a Csirke meg a Tehén :D Ezen röhögtem aznap végig.
Alien
Pontosan!

gz8
I ain't smoothin' no curls

Sõt:
"Hey Chicken, how was it?
"It wuz paradise

Tovább megyek: a magyar szinrkon verte az utolsó szöget a koporsóba. Amióta nem angolul mondja Dexter, hogy Omlette du fromage (hehe, na jó, franciául), amióta Cowból Boci lett, azóta nem nézek Cartoon Networkot, mert még a végén és lenne...

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEÕÕ

I.C.ram
Ami vszont nagyon gyökér, és betegre röhögöm magam az a GOGO POWER RANGERS!!!

Kurva szar :D Mindig a Beastie Boys jut róla az eszembe azzal a robotos klippjükkel :)
I.C.ram
GIJOE a legjobb a Transformers kategóriában.
I.C.ram
Messze jobb az összes Cartoonos rajzfilm, mint a fostalicska Walt Disney humortalan baromságai! Én mindig szoktam nézni este, mikor egyik normális adón sincs semmi, akkor jól jön egy ilyen rajzfilm.
Bucser
A transformers nem japán eredetû csak van belõle anime verzió és japán is... csak az insetreket meg a nyitóképet változtatták meg....

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

repro
hát nem azé, de amit a cartoonnetwörkön láttok az kb mind európai rajzfilm.

N0 TXT TLK PLZ!4!

Sadun Tryst
hopsz... a kép kicsit kicsi lett. na mind1. a lényeg, hogy a galériámban benne van a kép nagyban is :)

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

Sadun Tryst
régen nekem is nagy kedvencem volt (sõt mai napig ha látok 1 képet róla letöltöm :) ), és az összes képregény nekem is megvolt, de nekem sajna elvesztek, mikor költöztünk... :(((((
máig siratom azokat a képregényket... :(

PResident Evil
kedvencem :) megkkvan az összes képregény :D

Sadun Tryst
a TransFormers japán anime... bizonyíték

traXion

Eye-scream
I am weasel a kedvenc rajzfilmem :) Persze csak angolul...

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Taranov
Azt én bírom.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Ebben már alapból az ötlet szuper volt :)

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Mert topiknyitási függõsége van, mióta reggelt.

Taranov
Ezek közül szerintem csak a Dexter jó. Shrekben gyenge poénok voltak. Ha amcsi poénos film kell, akkor vmi Jack Nicholsont ajánlok.

Sir Quno Jedi

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Ja a Mask is alap.

Bucser
MEg volt egy másik is aikor ilyen G.I Joe szerû grafikaával nyomták és a mûholdról mindig leteleportálták a felszerelést a csókáknak:)) Az is sokáig kedvenc volt... Bár az tipikus éljen amerika mûsor volt...

A chicken a wízöl meg detr meg a 2 stupid dogs az nagyon jó kis karikatúrha:)

Bucser
X-men evolution nem tetszik... nem tudja hozni a képregények hangulatát sajna:( A Filmek viszont jók

Transformers nagy kedvenc.....(A nagy film meg is van meg van osztva DC++-on):) Meg volt még anno a Sky Channelen egy MAsk címû show is... Nem a Jim CArrey-s hanem olyan, hogy autókkal nyomultak és speckó múv az volt, hogy valami specko dologgá átalakult a kocsi, ha a vezetõ úgy akarta.

Bucser
NEm ismerem sajna samurai jcaket addig volt kártün netwörköm amíg kódolatlanul nyomták mûhódon:( A kábelen meg csak kötsög magyarra fordított megy...

Sir Quno Jedi
A régi TRANSFORMERS !

Adam5
Amit nagyon imádok ami szokott menni az X-men: Evolution

Adam5
Én láttam néhány részt, az tök jó

Bandew
Hé! Samurai Jacket senki? :-)

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Adam5
"AH STUPID DOG!" :DDD

Bucser
NEkem a Courage-ben túl sok a csonkolt testrész:) Persze lehet,hogy azért nem szeretem, mert soha nem jöttek be a 60 -as évek sci fijei...

wizy
nekem a Courage, the Cowardly Dog Show a kedvencem:-))) a második helyen a Two Stupid Dogs van, a harmadikon meg a Dexter, de persze mindegyik angolul.

\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"

Bucser
jaja "I am Weasel!!!" "I R Baboon":)

I R ken fláj túúú..... wizöl plíz hölp mí áj in trábul.... I vill help jú bikóz I AM WÍZEL:)

IMádom:)))

Sir Quno Jedi
I.M. WEASEL !
I.R. BABOON !

Sir Quno Jedi
Na az végképp szuperdarab angolul ! Annyira találó, hogy az ember néha már inkább sír mint nevet.

Sir Quno Jedi
Nemcsak errõl van szó. Én x-szer láttam szinte minden részt, de aztán, ahogy egyre populárisabb lett a sorozat, kifogytak valahogy a szuflából és unalmassá váltak, nameg túlontúl közhelyessé. DE az elsõ sorozatok nagyon ütõsek mindmáig !

A PowerPuff Girls is a kedvenceim közé tartozott, amíg kísérleti jelleggel adták, de aztán mikor befutott, az is meghalt szép lassan...

Adam5
amit még nagyon utálok és 1kategóriában van a Cow and Chicken-el az a "Én vagyok Menyus!"

FREAK
jól beszéltél, rézbõrû testvérem

a Dexter zseniális, a Cow and Chicken pedig simán kurvajó, de a magyar szinkronnal megölték

Riszpekk

Sir Quno Jedi
Marshmellow !!!

Sir Quno Jedi
Angolul eredetileg jó volt, aztán ott is ellaposodott, akár csak a Dexter...

Bucser
Ja a Two Stupid dogs mellett sem lehet elmenni szó nélkül:)

Adam5
A Johny Bravo az télleg jó :)

Adam5
hogy a ti véleményeteket is haljam

Bucser
A cow and chicken szar ha nem tudsz angolul vagy magyarul nézed úgy tényleg Tré:) Angolul a johhny Bravo-val együtt üt mindent imo bár egy idõ után gusztustalan és abszolúte nem a reggel 8-as sugárzási idõbe való.... Nem káromkodnak benne, de az ördög mindig megsüti magát vagy mazochista:) Nekem egy idõ után akkut hányingerem lesz tõle:)

Dexter's laboratory sirály de szintén csak englishül és a Johhny Bravo is isteni "Huhhhhhhh Hot sexy mama...."

Bandew
Hát elég nagy baromság az biztos.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

traXion
Ha utálod, minek nyitsz topicot? ....

Oldal 1 / 2Következő →