14
-
#14 savanyú a szőlő... -
floatr #13 Ki tudja mekkora a ráapplikált hűtőborda:)
Mellesleg lehet h neked nem tetszik a történet, de én ebből azt látom, hogy az AMD kitaposta az Intelnek az utat. Inteléknek nagyon bejön ez a terep, fene tudja mióta molyoltak már ezzel a bárakármilyen kódnevű x86/64-es projekten, mire kiszivárgott valami belőle. Tutira az IA64-es dolgaikat akarták jól elhelyezni, ha korábban voltak is ilyen terveik. Az AMD fészkelődése meg kapóra jött nekik. Szó sincsen "piszkos" munkáról, az AMD megkockáztatta a piaci bevezetést, az Intel meg nem -- évekig sunnyogott a belső projektjeivel.
Egyébként meg itt régen nem a technológia a lényeg, hanem a "köz"vélemény; egy csomó ilyen párharc van már, és rengetegen bedőlnek ennek. Végül szépen lassan kilóra megveszik a jónépet. -
#12 a lol a cikkben a kép , ekkora dobozba már befér 1 egész gép is :DDDD -
#11 a szánalmas hogy egyes intel fanok ezt úgy magyarázzak hogy az amd meg a piszkos munka .. -
Cicero #10 Jha, ez meg hogy nem megy el a Xenonon. :) Ez olyan, hogy egy mostani játéknak elég lenne egy 64 mb-os videokártya de bele van írva a játékba, hogy ne fusson el rajta. :) Pl.: A halo azt írja ki nekem, hogy én nem indulok el ezen a gépen. :DD Szánalmas.... -
Cicero #9 Szerintem ez az egész akkora hülyeség. :) Ki akar használni 64-bites Windows-t? Jó, jó, biztos akadnak emberek akik akarják, de szerintem hülyeség. :D Sőt, ki telepítene Beta Windows-t egy olyan állat gépre? :\ -
#8 :D
nézzél kevesebb harry pottert és olvass több szakoldalt :D -
floatr #7 Igen, most télleg az AMD lépett előbb. Újrahasznosította az Intel-féle "bitbővítéses technikát" Tuképpen elvégezte a munka nagy részét az Intel helyett, azok meg megvárták, hogy milyen lesz a fogadtatás kezükben a keresztlicenszes megállapodással. Csak pletyókban lehetett valamit hallani arról, hogy készülnek esetleg ilyesmivel, aztán hopp előhúzták a farzsebből a cuccot.
Node örüljenek az AMD-fanok, hogy az Intel most nagy kényelmesen betolja majd a testét erre szegmensre is; mer ki akarna már olyan alkalmazást csinálni épp ésszel, ami nem támogat Intel platformot?! -
pakura #6 Ne aggódj barátom, mire megjelenik a végleges verzió már támogatja az Intelt is. -
Zedas #5 Te most tulajdonképpen kinek, és mire reagáltál?
-
BlueGold #4 Csak vigyázzatok nehogy arcotokra faggyon a mosoly ( ha jól emlékszen valamelyik regényben olvastam egy ilyen skacról, de egy idő után ő is hülyén érezte magát). Ha az Intelnél kinyitják " A Titkok Kamráját" könnyen megfordulhat a helyzet. -
Zedas #3 Szerinted az inkompatibilitás azt jelenti, hogy az első bétába be volt betonozva, ha a CPU neve az alaplap bevallása szerint Opteron vagy Athlon 64, csak akkor installálódik?
Nem érdekli hogy a CPU tényleg támogatja e a 64 bitet vagy sem, egyszerűen egy karaktersorozatot ellenőriz.
'ROTFL'... ehh.
-
Supergamer_real #2 Inkonpatibilis AMD = inkompatibilis -
Supergamer_real #1 Elore elnezest kerek mindenkitol, de
muhahahahahahahahahahahahahahaha, bruhhahaahahhahahaahhahahahahahaha
:D:D:D:D:D:D:D:D
Akik emlekeznek ezekre
"Inkonpatibilis AMD", azok most velem rohognek
"operációs rendszer már a telepítés megkezdésekor jelzi, ha a számítógépben nem talált 64 bites AMD processzort, és leállítja a folyamatot"
ROTFL... fordul a kocka?:)
:D:D