Sörgyártó stratégiai játékot indított a Heineken
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sziasztok! Szerintem mindenképpen fognak még csinálni mert nagyon jóra sikerült mind.
Nem tudjátok, hogy lesz-e még több videó?
vicces videok: gepszunet.hu
Egyetértek, plusz a stílusa is bejön. áááh szóval lennék a helyében
Azt beszélik, h már tavaly is nyomott ilyen blogot az öreg, megsasoltam pár videót, de az ideiek jobbak😛 fejlõdik a srác, jó kezekben van a sörösöknél😊
is it okay if i think its lame to dance?
Igen F. Richárd inkább amerikai focit szokott közvetíteni mostanában, mellesleg hozzáteszem nem is rosszul. És Hajdú B.-nek tényleg van egy Heinekenes oldalon blogja, ami mellesleg hozzáteszem nagyon jó😊. Már 3 poénos videót találsz meg rajta😊
kicsikacsa23 most vagy a felfogásom a lassú vagy veled van a baj, de te most mirõl beszélsz? 😊
Egyetértek ebben, nekem is nagyon bejön a stílusa 😉
Nem vagy elég figyelmes😊 Fent van az oldalon, a hei nekenesen nyomat vmi blogot. Laza figura😊
Szerintem mind2 jó fej. F.Richárd azt hiszem az amerikai foci mérkõzéseket is közvetíti. Ha minden kommentátor olyan lenne mint õk ketten akkor minden közvetítés színvonalas lenne.
Hát most hajdút hogy szedted elõ?😄 Nem bírod, szerintem az egyik legjobb magyar kommentátor Faragó Ricsivel együtt 😊
Nem mondtam, h nem jó oldal, csak vicces😄 Bár Hajdu B alapból vicces😛
Szerintem nagyon szép név a Visszasonka😊
Írtam is az elején, hogy ismerni kell a BL világát nagyon hozzá. Viszont a csapatos része egyszerûbb.
nekem tetszik, de nagyon nehéz a kvíz
hehe, viccesek vagytok, de simán lehetett volna úgy is érteni... Na mindegy. viszont ezen az oldalon Beckham nevét Backham-nek írták.
De csak ha elmúltál 18 éves. 😄
Jesszus ugye ezt nem gondoltad komolyan. Keress rá google-ban de tudod mit megelõzöm a további hasonló kérdéseket. Kattints ide
Nem,fiam nem... nem errõl volt szó, csak ha rákeresel a gugliba akkor nagy a valószínûsége hogy megtalálod a megoldást!
Az oldalukon. Tudod google ilyesmi.... <#rolleyes>#rolleyes>
Megnéztem és semmi ilyen vedd meg ezt meg azt izé nincs benne. Van három flash játék és ha jól értelmeztem lejátszod az elsõt aztán küldesz egy email-t valalmelyik cimbinek és õ tolja a következõt. Aztán az összesített eredmény alapján rangsorolnak.
Piramisjáték. De ez hol van ez a játék? Lehet érdekelne...
Multi Level Marketing... Azt hittem ezt már tudod... Csak írtad hogy be kell szervezni embereket...
Mi az az MLM?
Mi az hogy jártasnak kell lenni? Egyszerûen nem tudsz válaszolni egy kérdésre se, olyan nehéz...
Egyébként meg mi az hogy be kell szervezni másokat? Ez valami MLM vagy mi? Ezzel a részével nem találkoztam még...
Egyébként meg mi az hogy be kell szervezni másokat? Ez valami MLM vagy mi? Ezzel a részével nem találkoztam még...
Most meg valami csapatos játékot csinált? Be kell szervezni a népet vagy mi és a fociban is jártasnak kell lenni nem is kicsit.
Van benne konkurrencia megfelemlitese, kenopenz, vesztegetes, stb, mint a valos eletben? 😊
Die Hard 3 ugye... Bruce Willis.
Hát ennek még a címe is MEGALOL!!!! Aztán majd lesz sörgyártó RPG is, ahol hide-olva kell felhörpinteni a beert. 😊
Beerodalom, lol!
← ElőzőOldal 2 / 2