82
-
#42 Szerintem sem olyan nagyon jó Knézy. Hajdú sokkal jobb. Kvízzel ti nemtudom hogy vagytok nekem picit nehéz :P -
#41 Ifjabb Jenő nem egy nagy szám... Az öreg Knézy jó volt, de sajnos ő már nem tud közvetíteni :( Tartom, hogy Hajdú Pisti ma a legjobb. Rendkívül felkészült sportriporter, még a gyengébb meccseket is fel tudja a dobni a poénjaival. -
Kerki #40 A Knézy család tagjai jobbak szerintem. -
#39 Az biztos, hogy ő a legjobb magyar kommentátor! -
#38 Hát ja, nem voltak éppen a helyzet magaslatán.
Ma Barca meccs, kár, hogy nem ő közvetíti -
#37 Vannak jó szövegei Hajdú B-nek :D Tegnap például az egyik legjobb: "A manchesteri védők össze-vissza szaladgálnak. Már amikor szaladgálnak." -
Kerki #36 Totti úgy szerette Vieirát, hogy megölelte. Frisk nem hisz a pályán kötődő barátságokban, ezért lefújta. (Hajdú B. István)
:D -
#35 Hello! Épp az előbb láttam egy teljesen új videót, ez is eléggé jól sikerült szerintem :D Hajdú B új videója -
#34 Vannak újak folyamatosan -
#33 Hali! Biztos lesz még több videó mert nagyon jók csak idő kérdése. Én minden nap megnézem tettek-e fel ujjat. Hajdú blogja nagyonjó, a kvíz kicsit nehéz de fain. Üdv T -
maTomi #32 Sziasztok! Szerintem mindenképpen fognak még csinálni mert nagyon jóra sikerült mind. -
Newborn #31 Nem tudjátok, hogy lesz-e még több videó? -
lolita99 #30 Egyetértek, plusz a stílusa is bejön. áááh szóval lennék a helyében -
#29 Azt beszélik, h már tavaly is nyomott ilyen blogot az öreg, megsasoltam pár videót, de az ideiek jobbak:P fejlődik a srác, jó kezekben van a sörösöknél:) -
winman #28 Igen F. Richárd inkább amerikai focit szokott közvetíteni mostanában, mellesleg hozzáteszem nem is rosszul. És Hajdú B.-nek tényleg van egy Heinekenes oldalon blogja, ami mellesleg hozzáteszem nagyon jó:). Már 3 poénos videót találsz meg rajta:) -
lolita99 #27 kicsikacsa23 most vagy a felfogásom a lassú vagy veled van a baj, de te most miről beszélsz? :) -
lolita99 #26 Egyetértek ebben, nekem is nagyon bejön a stílusa ;) -
#25 Nem vagy elég figyelmes:) Fent van az oldalon, a hei nekenesen nyomat vmi blogot. Laza figura:) -
nagyadam77 #24 Szerintem mind2 jó fej. F.Richárd azt hiszem az amerikai foci mérkőzéseket is közvetíti. Ha minden kommentátor olyan lenne mint ők ketten akkor minden közvetítés színvonalas lenne. -
#23 Hát most hajdút hogy szedted elő?:D Nem bírod, szerintem az egyik legjobb magyar kommentátor Faragó Ricsivel együtt :) -
#22 Nem mondtam, h nem jó oldal, csak vicces:D Bár Hajdu B alapból vicces:P -
winman #21 Szerintem nagyon szép név a Visszasonka:) -
nagyadam77 #20 Írtam is az elején, hogy ismerni kell a BL világát nagyon hozzá. Viszont a csapatos része egyszerűbb. -
#19 Hát szerintem csak simán elgépelték... Attól még jó ez az oldal! -
lolita99 #18 nekem tetszik, de nagyon nehéz a kvíz -
#17 hehe, viccesek vagytok, de simán lehetett volna úgy is érteni... Na mindegy. viszont ezen az oldalon Beckham nevét Backham-nek írták. -
Kerki #16 De csak ha elmúltál 18 éves. :D -
nagyadam77 #15 Jesszus ugye ezt nem gondoltad komolyan. Keress rá google-ban de tudod mit megelőzöm a további hasonló kérdéseket. Kattints ide -
#14 Nem,fiam nem... nem erről volt szó, csak ha rákeresel a gugliba akkor nagy a valószínűsége hogy megtalálod a megoldást! -
#13 A google a heinekené? -
nagyadam77 #12 Az oldalukon. Tudod google ilyesmi.... -
#11 de hol nézted meg???? -
nagyadam77 #10 Megnéztem és semmi ilyen vedd meg ezt meg azt izé nincs benne. Van három flash játék és ha jól értelmeztem lejátszod az elsőt aztán küldesz egy email-t valalmelyik cimbinek és ő tolja a következőt. Aztán az összesített eredmény alapján rangsorolnak. -
#9 Piramisjáték. De ez hol van ez a játék? Lehet érdekelne... -
#8 Multi Level Marketing... Azt hittem ezt már tudod... Csak írtad hogy be kell szervezni embereket... -
winman #7 Mi az az MLM? -
#6 Mi az hogy jártasnak kell lenni? Egyszerűen nem tudsz válaszolni egy kérdésre se, olyan nehéz...
Egyébként meg mi az hogy be kell szervezni másokat? Ez valami MLM vagy mi? Ezzel a részével nem találkoztam még... -
nagyadam77 #5 Most meg valami csapatos játékot csinált? Be kell szervezni a népet vagy mi és a fociban is jártasnak kell lenni nem is kicsit. -
tajfun #4 Van benne konkurrencia megfelemlitese, kenopenz, vesztegetes, stb, mint a valos eletben? :) -
#3 LOÁL :DDDDDDDDD