82
  • hewand
    Szerintem sem olyan nagyon jó Knézy. Hajdú sokkal jobb. Kvízzel ti nemtudom hogy vagytok nekem picit nehéz :P
  • mentosz
    Ifjabb Jenő nem egy nagy szám... Az öreg Knézy jó volt, de sajnos ő már nem tud közvetíteni :( Tartom, hogy Hajdú Pisti ma a legjobb. Rendkívül felkészült sportriporter, még a gyengébb meccseket is fel tudja a dobni a poénjaival.
  • Kerki
    A Knézy család tagjai jobbak szerintem.
  • mentosz
    Az biztos, hogy ő a legjobb magyar kommentátor!
  • monkeymajom
    Hát ja, nem voltak éppen a helyzet magaslatán.
    Ma Barca meccs, kár, hogy nem ő közvetíti
  • mentosz
    Vannak jó szövegei Hajdú B-nek :D Tegnap például az egyik legjobb: "A manchesteri védők össze-vissza szaladgálnak. Már amikor szaladgálnak."
  • Kerki
    Totti úgy szerette Vieirát, hogy megölelte. Frisk nem hisz a pályán kötődő barátságokban, ezért lefújta. (Hajdú B. István)

:D
  • mentosz
    Hello! Épp az előbb láttam egy teljesen új videót, ez is eléggé jól sikerült szerintem :D Hajdú B új videója
  • monkeymajom
    Vannak újak folyamatosan
  • torrik
    Hali! Biztos lesz még több videó mert nagyon jók csak idő kérdése. Én minden nap megnézem tettek-e fel ujjat. Hajdú blogja nagyonjó, a kvíz kicsit nehéz de fain. Üdv T
  • maTomi
    Sziasztok! Szerintem mindenképpen fognak még csinálni mert nagyon jóra sikerült mind.
  • Newborn
    Nem tudjátok, hogy lesz-e még több videó?
  • lolita99
    Egyetértek, plusz a stílusa is bejön. áááh szóval lennék a helyében
  • kicsikacsa23
    Azt beszélik, h már tavaly is nyomott ilyen blogot az öreg, megsasoltam pár videót, de az ideiek jobbak:P fejlődik a srác, jó kezekben van a sörösöknél:)
  • winman
    Igen F. Richárd inkább amerikai focit szokott közvetíteni mostanában, mellesleg hozzáteszem nem is rosszul. És Hajdú B.-nek tényleg van egy Heinekenes oldalon blogja, ami mellesleg hozzáteszem nagyon jó:). Már 3 poénos videót találsz meg rajta:)
  • lolita99
    kicsikacsa23 most vagy a felfogásom a lassú vagy veled van a baj, de te most miről beszélsz? :)
  • lolita99
    Egyetértek ebben, nekem is nagyon bejön a stílusa ;)
  • kicsikacsa23
    Nem vagy elég figyelmes:) Fent van az oldalon, a hei nekenesen nyomat vmi blogot. Laza figura:)
  • nagyadam77
    Szerintem mind2 jó fej. F.Richárd azt hiszem az amerikai foci mérkőzéseket is közvetíti. Ha minden kommentátor olyan lenne mint ők ketten akkor minden közvetítés színvonalas lenne.
  • kakkala
    Hát most hajdút hogy szedted elő?:D Nem bírod, szerintem az egyik legjobb magyar kommentátor Faragó Ricsivel együtt :)
  • kicsikacsa23
    Nem mondtam, h nem jó oldal, csak vicces:D Bár Hajdu B alapból vicces:P
  • winman
    Szerintem nagyon szép név a Visszasonka:)
  • nagyadam77
    Írtam is az elején, hogy ismerni kell a BL világát nagyon hozzá. Viszont a csapatos része egyszerűbb.
  • kakkala
    Hát szerintem csak simán elgépelték... Attól még jó ez az oldal!
  • lolita99
    nekem tetszik, de nagyon nehéz a kvíz
  • kicsikacsa23
    hehe, viccesek vagytok, de simán lehetett volna úgy is érteni... Na mindegy. viszont ezen az oldalon Beckham nevét Backham-nek írták.
  • Kerki
    De csak ha elmúltál 18 éves. :D
  • nagyadam77
    Jesszus ugye ezt nem gondoltad komolyan. Keress rá google-ban de tudod mit megelőzöm a további hasonló kérdéseket. Kattints ide
  • kakkala
    Nem,fiam nem... nem erről volt szó, csak ha rákeresel a gugliba akkor nagy a valószínűsége hogy megtalálod a megoldást!
  • kicsikacsa23
    A google a heinekené?
  • nagyadam77
    Az oldalukon. Tudod google ilyesmi....
  • kicsikacsa23
    de hol nézted meg????
  • nagyadam77
    Megnéztem és semmi ilyen vedd meg ezt meg azt izé nincs benne. Van három flash játék és ha jól értelmeztem lejátszod az elsőt aztán küldesz egy email-t valalmelyik cimbinek és ő tolja a következőt. Aztán az összesített eredmény alapján rangsorolnak.
  • kicsikacsa23
    Piramisjáték. De ez hol van ez a játék? Lehet érdekelne...
  • kakkala
    Multi Level Marketing... Azt hittem ezt már tudod... Csak írtad hogy be kell szervezni embereket...
  • winman
    Mi az az MLM?
  • kakkala
    Mi az hogy jártasnak kell lenni? Egyszerűen nem tudsz válaszolni egy kérdésre se, olyan nehéz...
    Egyébként meg mi az hogy be kell szervezni másokat? Ez valami MLM vagy mi? Ezzel a részével nem találkoztam még...
  • nagyadam77
    Most meg valami csapatos játékot csinált? Be kell szervezni a népet vagy mi és a fociban is jártasnak kell lenni nem is kicsit.
  • tajfun
    Van benne konkurrencia megfelemlitese, kenopenz, vesztegetes, stb, mint a valos eletben? :)
  • [HUN]PAStheLoD
    LOÁL :DDDDDDDDD