SG.hu

Sörgyártó stratégiai játékot indított a Heineken

Az ingyenes online játékban kiélhetik magukat azok, akik mindig is egy nagyvállalat igazgatója akartak lenni, és megtudhatják milyen egy igazi "beerodalmat" felépíteni.


A Heineken Beerdalom stratégiai játék célja, hogy miénk legyen a legértékesebb sör-beerodalom. A játék a sörgyártás és értékesítés köré épül, melyet az alapanyag beszerzéstől kezdve egészen a sörözők működtetéséig nekünk kell megszerveznünk. Tulajdonosként célunk a minél hatékonyabb működtetés, a többiekkel való versengésben minél jobb pozíció elérése. Az előrejutás érdekében alaposan át kell gondolni és gondosan meg kell tervezni a sörgyártás és eladás minden egyes lépését, és nem utolsó sorban jól meg kell fontolni kivel kereskedünk, kitől vesszük a komlót, hol tároljuk raktárkészletünket, vagy hogy kinek mennyi sört adunk el.

A játék fődíja egy repülőjegy Európán belül, amelyet az összes aktív játékos között sorsolnak ki. Természetesen a legjobban teljesítő játékosnak is jár jutalom; a győztes egy hétvégét tölthet el Amszterdamban és belépőjegyet is kap a Heineken Sörmúzeumba. A további helyezettekre szintén értékes ajándékok várnak.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • ribot #82
    Kezdek plusz pontszámmal végezni! :D
  • Bigus #81

    5533 pontom van eddig

    szedjétek össze magatokat!!
  • ribot #80
    Tényleg elég nehezek a kérdések! Ezt csupán tippelgetéssel biztos, h nem lehet megnyerni!
  • dartpal #79
    Pont azért, mert brutál kérdések vannak.
    Nem lehet tudni minden egyes kérdésre a választ, hogy hanyadik percben esett a gól stb...
    25% az esély, hogy beletalálsz, ha sikerül akkor azzal nagyot tudsz szakítani (főleg a végén)
  • morganpg #78
    hát láttunk már csodákat....miért pont ezt a játékot kerülné el??
    Amúgy meg mind1 szerintem ki nyeri meg....csak én legyek az :D
  • yaman #77
    de ezt mire alapozod? szerintem ezek olyan brutál kérdések, hogy 'szerencsével' ezekre alig válaszolsz. Aki vezeti a listát se hiszem hogy csak ütvefőre klikkelgetett ész és tudás nélkül
  • ribot #76
    Ez mindegy! Akinek a legtöbb pontja van az a nyertes! Ez a legtöbb játéknál így van.
  • morganpg #75
    ...igen...és általában olyan emberek nyerik meg akik igazából nem nagy fanatikok vagy ha azok is nem nagyon értenek hozzá és igazából nem érdemelnék meg a nyereményt.Én tudom,hogy ha megnyerném kicsit furcsán érezném magam mert azért nem olyan nagy a tudásom....bár Thaiföld ezt a lelkiismeretet szerintem elűzné:D
  • dartpal #74
    Elég kemény kérdések az biztos, néztem a listavezetőt, hát az nem semmi...
  • yaman #73
    Hát ebbe a játékba derül ki igazán hogy mennyire vagy Tényleg foci (BL) fanatikus.. Szerintem létezik pár ember ebbe az országba akik gyakorlatilag végigtolnák a jó válaszokat csak nem tudnak a játékról. A többiek addigis próbálkozhatnak :)