Sörgyártó stratégiai játékot indított a Heineken

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kezdek plusz pontszámmal végezni! :D
Bigus

5533 pontom van eddig <#beka3>

szedjétek össze magatokat!! <#eplus2>

Tényleg elég nehezek a kérdések! Ezt csupán tippelgetéssel biztos, h nem lehet megnyerni!
Pont azért, mert brutál kérdések vannak.
Nem lehet tudni minden egyes kérdésre a választ, hogy hanyadik percben esett a gól stb...
25% az esély, hogy beletalálsz, ha sikerül akkor azzal nagyot tudsz szakítani (fõleg a végén)
hát láttunk már csodákat....miért pont ezt a játékot kerülné el??
Amúgy meg mind1 szerintem ki nyeri meg....csak én legyek az :D
de ezt mire alapozod? szerintem ezek olyan brutál kérdések, hogy 'szerencsével' ezekre alig válaszolsz. Aki vezeti a listát se hiszem hogy csak ütvefõre klikkelgetett ész és tudás nélkül
Ez mindegy! Akinek a legtöbb pontja van az a nyertes! Ez a legtöbb játéknál így van.
...igen...és általában olyan emberek nyerik meg akik igazából nem nagy fanatikok vagy ha azok is nem nagyon értenek hozzá és igazából nem érdemelnék meg a nyereményt.Én tudom,hogy ha megnyerném kicsit furcsán érezném magam mert azért nem olyan nagy a tudásom....bár Thaiföld ezt a lelkiismeretet szerintem elûzné:D
Elég kemény kérdések az biztos, néztem a listavezetõt, hát az nem semmi...
Hát ebbe a játékba derül ki igazán hogy mennyire vagy Tényleg foci (BL) fanatikus.. Szerintem létezik pár ember ebbe az országba akik gyakorlatilag végigtolnák a jó válaszokat csak nem tudnak a játékról. A többiek addigis próbálkozhatnak :)
Nagyon megy ez nektek! Én legtöbbször mínuszban végzem! :D
Mi kérünk elnézést :)
Most én Pilsnert iszok de addig magyarázgattok itt míg le nem mentem venni egy Heinekent....lusta disznók :D
ha már meghoztátok hozzá a kedvem akkor ti is másszatok le érte!!
:D Ezt beszéld meg vele! (bár én támogatom)
Ugraszd le az asszonyt a boltba, ne nélkülözz, könyörgök XD
Én már itthon vagyok de nincs most söröm sajna =( Pedig egy heineken nekem is lecsúszna az biztos.
Én meg már egy jó Heinekenen lógnék, de sajna még dolgozok, és utána haza is kell vezetnem, azért talán kibírom valahogy, de nem lesz egyszerû :S
Hát én húsvétkor találkoztam evvel az oldallal...rokoni vendégségbe mentünk és fociõrült nagybátyám ezen lógott egész délután :)
Jó az a 4800 pont. Figyu én már azóta tolom, hogy elindult ez a promóció, nem is tudom mikor, de szerintem már egy hónapja. Jó nem állandóan ezen lógok, de azért játszottam már pár csörtét. Te nem tudom mióta játszod, de nekem sem elsõre sikerült a 6,500, azt elhiheted:)
Akkor én meg se szólalok a 4800-as rekordommal :(
Hát nagyon ide sem merem írni az eredményt, mert messze elmarad a tabellától, a legjobb körben is csak 6500 körüli pontot sikerült összehoznom. De nem adom fel:)
Mennyi a rekordod?
Hát remélem megéri majd, mert már szenvedek vele egy ideje:)
Igen, vannak ilyen tipikusan brutál kérdések de szerintem megéri kicsit szenvedni vele a nyereményekért :))
Hááát, tényleg nem egyszerû, de vannak olyan kérdések, amit csak megtippelni lehet szerintem (két tökismeretlen csapat címere alapján mondd meg, mennyi lett a meccs eredménye, pffff)
Hát a kvíz baromi nehéz, nem tudom ki állította össze de az egy zseni lehet :)
Panchoo
2500!
Kva jó ez a játék. De sztem nem a Heineken gyártotta le.

kicsikacsa23
Hát jó, nyilván nem kispályás csapatról van szó náluk sem. Ha csak a sör minõségét nézzük is magasabb szinten állnak, marketing téren meg verhetetlenek. na de nem fogom agyon dicsérni õket.

is it okay if i think its lame to dance?

hewand
Szerintem is nagyon jóra sikerült. De ez elvárható a heinekentõl

Igényes ez az oldal!
kicsikacsa23
Sztem még nyomassad, láttam én 16.000-es pontszámot is:D

Panchoo
2300 pont!!!
Ez már jónak számít? :)
Ezzel már nyerhetek valamit?

hewand
nem annyira :D inkább nyerhetsz heinekenes cuccokat pl pohár labda kabát csocosasztal stb. Vagy a fõnyereményt ami a thaiföldi utazás

kicsikacsa23
én ehhez nem értek, vki vágja ezeket egyáltalán? És mire medgy a játék? Ha megnyerem felvesznek a nemzeti sporthoz kutatónak?:D

óóóó... THX!
hewand
Linkelem: heineken

hewand
www.greattogether.heineken.hu itt van a honlap. Ezen található a qvízjáték. Ha belépsz már nem nehéz rátalálni :)

Milyen Heinekenes honlap? Nem találok kvízt...
Panchoo
Én sem értem.
A Heinekenes honlapról dumálsz?
Az mondjuk tényleg nem szar. Igényesen kidolgozott, meg minden.

kicsikacsa23
Konkrétan milyen kvízrõl beszélsz?

hewand
Szerintem sem olyan nagyon jó Knézy. Hajdú sokkal jobb. Kvízzel ti nemtudom hogy vagytok nekem picit nehéz :P

mentosz
Ifjabb Jenõ nem egy nagy szám... Az öreg Knézy jó volt, de sajnos õ már nem tud közvetíteni :( Tartom, hogy Hajdú Pisti ma a legjobb. Rendkívül felkészült sportriporter, még a gyengébb meccseket is fel tudja a dobni a poénjaival.

A Knézy család tagjai jobbak szerintem.
mentosz
Az biztos, hogy õ a legjobb magyar kommentátor!

monkeymajom
Hát ja, nem voltak éppen a helyzet magaslatán.
Ma Barca meccs, kár, hogy nem õ közvetíti

Amikor gyerek voltam, a szüleim sokszor költöztek. De én mindig megtaláltam õket.

mentosz
Vannak jó szövegei Hajdú B-nek :D Tegnap például az egyik legjobb: "A manchesteri védõk össze-vissza szaladgálnak. Már amikor szaladgálnak."

Totti úgy szerette Vieirát, hogy megölelte. Frisk nem hisz a pályán kötõdõ barátságokban, ezért lefújta. (Hajdú B. István)

:D
mentosz
Hello! Épp az elõbb láttam egy teljesen új videót, ez is eléggé jól sikerült szerintem :D Hajdú B új videója

monkeymajom
Vannak újak folyamatosan

Amikor gyerek voltam, a szüleim sokszor költöztek. De én mindig megtaláltam õket.

torrik
Hali! Biztos lesz még több videó mert nagyon jók csak idõ kérdése. Én minden nap megnézem tettek-e fel ujjat. Hajdú blogja nagyonjó, a kvíz kicsit nehéz de fain. Üdv T

EPIC... wait for it... FAIL!

Oldal 1 / 2Következő →