82
-
ribot #82 Kezdek plusz pontszámmal végezni! :D -
5533 pontom van eddig
szedjétek össze magatokat!! -
ribot #80 Tényleg elég nehezek a kérdések! Ezt csupán tippelgetéssel biztos, h nem lehet megnyerni! -
dartpal #79 Pont azért, mert brutál kérdések vannak.
Nem lehet tudni minden egyes kérdésre a választ, hogy hanyadik percben esett a gól stb...
25% az esély, hogy beletalálsz, ha sikerül akkor azzal nagyot tudsz szakítani (főleg a végén) -
morganpg #78 hát láttunk már csodákat....miért pont ezt a játékot kerülné el??
Amúgy meg mind1 szerintem ki nyeri meg....csak én legyek az :D -
yaman #77 de ezt mire alapozod? szerintem ezek olyan brutál kérdések, hogy 'szerencsével' ezekre alig válaszolsz. Aki vezeti a listát se hiszem hogy csak ütvefőre klikkelgetett ész és tudás nélkül -
ribot #76 Ez mindegy! Akinek a legtöbb pontja van az a nyertes! Ez a legtöbb játéknál így van. -
morganpg #75 ...igen...és általában olyan emberek nyerik meg akik igazából nem nagy fanatikok vagy ha azok is nem nagyon értenek hozzá és igazából nem érdemelnék meg a nyereményt.Én tudom,hogy ha megnyerném kicsit furcsán érezném magam mert azért nem olyan nagy a tudásom....bár Thaiföld ezt a lelkiismeretet szerintem elűzné:D -
dartpal #74 Elég kemény kérdések az biztos, néztem a listavezetőt, hát az nem semmi... -
yaman #73 Hát ebbe a játékba derül ki igazán hogy mennyire vagy Tényleg foci (BL) fanatikus.. Szerintem létezik pár ember ebbe az országba akik gyakorlatilag végigtolnák a jó válaszokat csak nem tudnak a játékról. A többiek addigis próbálkozhatnak :) -
ribot #72 Nagyon megy ez nektek! Én legtöbbször mínuszban végzem! :D -
Tomika24 #71 Mi kérünk elnézést :) -
DzsungelDzsáó #70 Most én Pilsnert iszok de addig magyarázgattok itt míg le nem mentem venni egy Heinekent....lusta disznók :D
ha már meghoztátok hozzá a kedvem akkor ti is másszatok le érte!! -
Tomika24 #69 :D Ezt beszéld meg vele! (bár én támogatom) -
MrJampec #68 Ugraszd le az asszonyt a boltba, ne nélkülözz, könyörgök XD -
Tomika24 #67 Én már itthon vagyok de nincs most söröm sajna =( Pedig egy heineken nekem is lecsúszna az biztos. -
MrJampec #66 Én meg már egy jó Heinekenen lógnék, de sajna még dolgozok, és utána haza is kell vezetnem, azért talán kibírom valahogy, de nem lesz egyszerű :S -
Tomika24 #65 Hát én húsvétkor találkoztam evvel az oldallal...rokoni vendégségbe mentünk és fociőrült nagybátyám ezen lógott egész délután :) -
MrJampec #64 Jó az a 4800 pont. Figyu én már azóta tolom, hogy elindult ez a promóció, nem is tudom mikor, de szerintem már egy hónapja. Jó nem állandóan ezen lógok, de azért játszottam már pár csörtét. Te nem tudom mióta játszod, de nekem sem elsőre sikerült a 6,500, azt elhiheted:) -
Tomika24 #63 Akkor én meg se szólalok a 4800-as rekordommal :( -
MrJampec #62 Hát nagyon ide sem merem írni az eredményt, mert messze elmarad a tabellától, a legjobb körben is csak 6500 körüli pontot sikerült összehoznom. De nem adom fel:) -
Tomika24 #61 Mennyi a rekordod? -
MrJampec #60 Hát remélem megéri majd, mert már szenvedek vele egy ideje:) -
Tomika24 #59 Igen, vannak ilyen tipikusan brutál kérdések de szerintem megéri kicsit szenvedni vele a nyereményekért :)) -
MrJampec #58 Hááát, tényleg nem egyszerű, de vannak olyan kérdések, amit csak megtippelni lehet szerintem (két tökismeretlen csapat címere alapján mondd meg, mennyi lett a meccs eredménye, pffff) -
Tomika24 #57 Hát a kvíz baromi nehéz, nem tudom ki állította össze de az egy zseni lehet :) -
#56 2500!
Kva jó ez a játék. De sztem nem a Heineken gyártotta le. -
#55 Hát jó, nyilván nem kispályás csapatról van szó náluk sem. Ha csak a sör minőségét nézzük is magasabb szinten állnak, marketing téren meg verhetetlenek. na de nem fogom agyon dicsérni őket. -
#54 Szerintem is nagyon jóra sikerült. De ez elvárható a heinekentől -
ribot #53 Igényes ez az oldal! -
#52 Sztem még nyomassad, láttam én 16.000-es pontszámot is:D -
#51 2300 pont!!!
Ez már jónak számít? :)
Ezzel már nyerhetek valamit? -
#50 nem annyira :D inkább nyerhetsz heinekenes cuccokat pl pohár labda kabát csocosasztal stb. Vagy a főnyereményt ami a thaiföldi utazás -
#49 én ehhez nem értek, vki vágja ezeket egyáltalán? És mire medgy a játék? Ha megnyerem felvesznek a nemzeti sporthoz kutatónak?:D -
ribot #48 óóóó... THX! -
#47 Linkelem: heineken -
#46 www.greattogether.heineken.hu itt van a honlap. Ezen található a qvízjáték. Ha belépsz már nem nehéz rátalálni :) -
ribot #45 Milyen Heinekenes honlap? Nem találok kvízt...
-
#44 Én sem értem.
A Heinekenes honlapról dumálsz?
Az mondjuk tényleg nem szar. Igényesen kidolgozott, meg minden. -
#43 Konkrétan milyen kvízről beszélsz?