SG: Eger Connection

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Loogan
Kurva sokat nyomultunk velük, meg sok volt a páros játék. Sokkal nagyobb volt a feeling-je, mint most akármelyik PC-s vagy PS2-es gaménak. És nosztalgikus érzéseket csal ki belõlem, ahogy számoltuk a perceket a turbo és a játék beloadolásánál. Majd rossz fordulatállásnál kezdhetted az egészet elölrõl, hogy végül kiadhasd a mágikus RUN RETURN kombinációt. :-DDDDD
Komolyabb Elite függõségem volt annak idején. Nagyon über volt. Napi 24 órát játszottam vele szünetekben.

Törekszünk a jónak gyakorlására, a rossznak elkerülésére.

Punker
Balu nem akar Faterod még 2*512 memóriát? 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Loogan
Ehhhh, új design tavarisa eLviRA??? Veri nájsz...

Loogan
Ja Prokaj Gáborról beszélsz! De nem tudok róluk semmit, bár Gabinak a tesóját Mónikát szoktam látni, még mindig jó csaj. :-)))

Loogan
Nekem még volt egy külön kazettám is amire rávettem a zenéket, és azt hallgattam a magnómon. :-))))))) 4 hangcsatornája volt a C64-nek, ha jól emlékszem.

Lolita
haliho

eLviRA
akkor most kirõl van szó?

...what\'s for You, will not pass You by...

Punker
lol

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Te meg nem Prokai Ádámra gondolsz a Neumannból? Õ mindig is meg volt zakkanva kicsit... 😄 (Túl sok 'The Cure' hallgatás...) 😄

Az élet olyan, mint egy motor: ha nem megy, be kell rúgni.

Nem Prokaj Gáborra gondolsz? 😄 Meg persze Dancseszera... én találkoztam vele, (Danival), befejezte az egyetemet, dolgozik, kosarazni jár volt középiskolai osztálytársakkal it Pesten.

Pedig télleg ez az egyik legnagyobb... szerintem

Jaja, nekem is Cartridge-on volt meg...
De az igazi nagybetûs JÁTÉK mégiscsak a Wizard of Wor, amit még manapság is gyûrünk néha emulátorról, a Krakout, meg az Elite volt szerintem.
De az Uridiumról is szép emlékeim vannak (ugye, Loo?)

Tud valaki Eger körzetében kiadó helyiséget/házat Szilveszterre kb 20 fõ számára,
max 20-25e ft-ért?
Aki tud légyszi privibe! Nagyon fontos lenne!

eLviRA
Ádámmal nemrég találkoztam, az Iparmûvészetire jár, elég profi, csak ugyanúgy meg van zakkanva, mint eddig.

eLviRA
milyen Dani? Te ismered Prokaj Ádámot...? (a második kérdés költõi)

Kage Kage
De a Microprose Soccer biztos beugrik, nem? Úristen mennyit nyomultunk Prokaj Ádámmal meg Danival... :-) Egy nap Daniék bazinagy Videoton TV-jét kis híján szilánkosra törtük ezmiatt... :-))) És isten tudja hány joystickot nyírtunk ki vele.

Tényleg Loo, tudsz valamit róluk? Kb. ezer éve nem beszéltem már velük. :-|

-- ``Dreams are journeys that take one far from familiar shores, strengthening the heart, empowering the soul.\'\'

Punker
reggelt

Botond
Hm,én nagy c-64 fun voltam,de ezt a játékot bevallom sose láttam.

Reggelt!
Kage Kage
Bááááázzzz, egyik favoritom volt! Rögtön beugrott hogy a háttér lassabban mozgott, és iszonyat jó feelinget adott a játéknak. A zene olyan tuti volt, hogy sokszor csak ezért kapcsoltam be a gépet, a játék nekem egy külön kártyán volt amit a gép seggébe kellett dugni és azonnal bejött a játék.

Azér' nem semmi hogy abból a prüntyögésbõl milyen hangulatos zenét tudtak csinálni. Ilyen volt az ``Alone in the dark'' is, igaz az már PC-n.

Régi szép idõk... :-)))

-- ``Dreams are journeys that take one far from familiar shores, strengthening the heart, empowering the soul.\'\'

Lolita
estééét

Loogan
Balu!

Hallottad már az új Depeche albumot? Sztem elég jóra sikeredett. Nálunk Magyaro.-n a kiadás elsõ napján aranylemez lett.

Loogan
Van a rádiós csókának humora: éppen a bukakke rejtelmeit fejtegeti (persze angolul)... :-))))

---akit nem érdekel bocs---

Loogan
SLAY netradio profilja: C64 remixek!!!

Elkapott a jó kis Flimbos Quest-es Commodore feeling. :-))))) De jó kis játékok voltak is azok, és a zenéjük no 1.!!!!
Akinek nem rémlene: a sármos, csajmegmentõs, szörnyekkel szembeszállós, ugrabugra kiscsávó esete Tóth Marival

Loogan

Félre a névtelen senkik szintetikus szarjaival, megjött Steven Seagal és az õ teljességgel természetes energiaitala! Az Úszó erõd és a Lángoló jég környezettudatos sztárja kedvenc távolkeleti növényeit (pl. ginzeng, ginkgo biloba, zöld tea) gyûjtötte aluminiumdobozba, és olyan egzotikumokkal vadította meg, mint a cévitaminban rekorder tibeti Goji-bogyó vagy az immunerõsítõ kínai cordyceps. Az 54 éves korára Buddha-arcúvá hízott küzdõsportmester-celebritás gyorsító itala elvileg cukormentes és kizárólag a növények levébõl készült. Negyed és félliteres kiszerelésben egyaránt terjed a tengerentúlon Root Beer Rush, Cherry Charge és Asian Experience fantázianevû ízesítésekkel.

lol 😊))))

Nah Bánfi Kata vagy Tamás.. he?

eLviRA
rosszul írtad :-P

hjajjjj

eLviRA
szép ajándék... :-)))

eLviRA
az a neve hogy Bánfi Vezeték?

Punker
a párját se hagyd ki:

Lesszi
<#eljen>

\'több milliárd légy nem tévedhet\'

Ez kész! 😊)))

\"Ne bolygass olyasmit, ami felett nincs hatalmad!\"

Punker
reggelt

Vagy törött... 😄

Botond
Szép jó reggelt!
Kage Kage
Nem, de Lapos Elemért igen, ha az segít... ;-)

Kage Kage
Eeeee, én jó pasi vagyok, téma lezárva! :-))

Ismer valaki Bánfi Vezeték nevû egyént?

Lolita
kár ugye?😊

Punker
nem is kerestem, sulit befejezem

Loogan
Hát nézd! 4-5 sör után már minden tükör görbe. :-))))))

Lesszi
persze

Lesszi
találsz melót? vagy mi a pálya?

Botond
5-5re simán versz bárkit még mindig?<#hehe>
Lesszi
ja...kb veletek csocsóztam utoljára...persze így is én vagyok a nyerõ<#nyes>

Punker
mindenki hozzászólhat persze csak a többség érdemlegesen teszi és nem csak kötözködés képpen.

Botond
ja,muszáj volt :-( De legalább pesten tudunk csocsóbajnokságot rendezni vmikor,ha elég hideg lesz már. :-D
eLviRA
eLviRA rossz, gonosz, nem bántották meg, kötözködik... mindenki más jó. csak eLviRA rossz...

:-DDD

Lesszi
ez a fórum...mindenki hozzászólhat (lásd én)

Lesszi
multkor voltam Egerben... hallom felköltöztetek Bp-re