SG: Eger Connection

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Botond
Tegnapi meccs jó gyenge volt, be is aludtam rajta. ^.^ Ez az olasz "foci" még mindig nem az én világom. :-D
Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Kage Kage
Írom ide is, hogy a telefonszámom újra a régi, azaz 20/3xx-xxxx, amin az utóbbi vagy 6 hónapban hívtalak titeket az nem lesz nálam többet. Ha valaki átjavította, és nem tudja mi volt a régi, annak szivesen megsúgom priviben.

-- ``Dreams are journeys that take one far from familiar shores, strengthening the heart, empowering the soul.\'\'

Mongy' már többet, Zola! Új vagy használt? Milyen lesz a színe? Üléshuzat??? ;-)

\"Ne bolygass olyasmit, ami felett nincs hatalmad!\"

Tényleg! Sys???

Ugyanmár! uv idõpontra úgysem szervezünk semmit... :]

Loogan
Csákó!
Na bazz, beböfögök már én is. Nemtom 100%-ra hogy jó-e az idõpont, de megoldjuk. Sõt lehet verda se lesz még addig. :( Ha megyek, akkor én 1 napra mennék, mert államvizsgám 19-én lesz, és hát kéne tanyúni is vmicskét.
Amúgy Ford Fiesta lesz a kicsike, 1.4-es benzines. És Oszkárnak fogják hívni. :))))

Törekszünk a jónak gyakorlására, a rossznak elkerülésére.

Kage Kage
Hát Zolára várunk, de õ is arra vár hogy közbejöjjön valami úgy látom...

-- ``Dreams are journeys that take one far from familiar shores, strengthening the heart, empowering the soul.\'\'

eLviRA
biztos már az idõpont?

...what\'s for You, will not pass You by...

Kage Kage
Te programot szerveztél a piknikünkre???? Minõ csalódás... :-)

Amúgy elég gagyi kifogás, tényleg.

eLviRA
nekem júni 12-én lesz szigorlatom. tanulás lesz.

mellõznötök kell majd a társaságomat, de ha akkor mentek, igyatok helyettem is. <#buck>

eLviRA
ide inkább ne, mellette dolgozom...

Punker
mondhatnám hogy állj le az ivással.....de neked már úgyis késõ :)

Kage Kage
Már látom is a címlapokon, ahogy büszkén jelentik hogy sikerült felderíteni és lemészárolni egy egész lázadó gerillacsoportot, aztán kiderül hogy néhányan katonásdit játszottak a közeli erdõben... :-))

Punker

Punker

Kage Kage
Ondó vagyok elõször tervezzünk egy hosszabb napot be, aztán esetleg sikerre való tekintettel hosszabbíthatjuk a dolgot netán egy másik alkalommal.

Zola, neked akkor jó a juni 9-e?

Pesten a Széna téren ismerek egy OTP-t... <#hehe>

Mesének már nincs, nekem viszont sikerült egyet beszereznem - Sarud és környékére. Szóval, elméletileg Sarud és környéke jó hely lehet, de gyakorlatilag bárhova mehetünk a Tisza mellé, mert napijegy-függõ a dolog (oda váltunk engedélyt).
Elsõ körben azt kellene eldöntenünk, hogy mennyi idõre megyünk. Egynapi piknik vagy egyéjszakás hétvége (2 nap). Hm?

<#violent><#gun>

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Punker
aszem jót fogok szórakozni vasárnap miskolcon :)

Kage Kage
Ahol van Emesének pecaengedélye, ha jól emlékszem Tiszafüred magasságát beszéltük anno, de meg kéne kérdezni õt.

Megpróbálunk valamit levajazni, a júni 9 elõre lárhatóan jó!
Hova menjünk?? Ezt kellene gyorsan behatárolni, azután elkezdünk szaglászni...

Jövõ hét nekem sem jó, esküvõre megyek (nem a sajátomra!).
Tényleg, milyen verda lesz, Loo?

Ugyan... ilyet még csak feltételezni is... :)))
Most ráhajtunk Zolára!!! ;-)

Kage Kage
Be is teszi a vaskaput, ha csak azért nem hûsítesz egész nap, mert vezetni akarsz!!!!!! Ellenben Enikõ nem lenne hajlamos ilyesmire? Milyen verda amúgy? Valami képet vagy leírást!

De a lényeg, hogy nekem június 9 lenne a tökéletes, mert elõtte esküvõn meg ilyeneken van jelenésem. Ehhez mit szóltok?

Balázs, Emese le tudna zsírozni valami jó helyet ekkorra, vagy ismer ilyesmit? Idõvel õ hogy áll?

Loogan
Na emberek mikor lenne ez az akció?
Ha minden igaz 2-3 hét múlva lesz verda, és akkor bevállalom a fuvaros szerepét.
A mostani hvg kérdéses, hogy tudnék-e menni, a jövõ hvg biztos nem jó. Keresztelõre megyek. Öööööö szal találjátok ki.

Törekszünk a jónak gyakorlására, a rossznak elkerülésére.

Kage Kage
De tényleg, minden csaj él-hal a lehetõségért hogy minket fuvarozhasson, erre tessék.... :-)))

Egyébként emiatt tényleg ne fájjon a fejed, nagyon jókat lehet aludni a kocsiban is... :-)

Kage Kage
Na jó, ne vedd a szívedre, a bikini is sokat nyomott a latba... ;-)))

eLviRA
most már értem, miért merült fel, hogy menjek én is... <#beka3>

:D:D

Bátor kezdeményezés, de az õrültségre mindig vevõ vagyok... :)
A probléma az ivászat és a oda-vissza utazással lesz. A kettõ érzésem szerint valahogy kizárja egymást. Fõleg, hogy elvira már most szívat minket azzal, hogy nem hajlandó vezetni... ;-)

Tanárbácsi mit nyilatkozik? Kész van már a szakdolgozata? <#alien>

Kage Kage
OK, de ne feledd hogy napot tölteni valszeg szebb Egerben, mint tanulni... ;-)

Kedden elég szép napot töltöttem Egerben, remélem õsszel ott folytathatom tanulmányaimat :D

Kage Kage
Hehe, célzás volt, ja... :-) De részletkérdés.

eLviRA
szigorúan bikiniben, a fiúknak meghagyom a monokinit...

eLviRA
tudok, van jogsim 8 éve. amúgy már kérdezted. de a sörözést jobban preferálom a vezetésnél.

amúgy én benne vagyok!

Kage Kage
Újabban meló miatt és anyagi megfontolásból is két hetente járok haza, és pont az ezelõttin voltam...

De a pecás dologban nyilván benne vagyok, akkor le van ejtve a meló :-). Viszont közelíteni kéne a dologhoz, mert amúgy sosem lesz belõle semmi.

Amit én el tudnék képzelni elsõ körben az egy szombati nap, amikor korán reggel kicuccolunk, félmeztelenül a parton naptejjel bekenve egy sörrel a kézben megfigyeljük és kritizáljuk Balázsék horgásztudományát.

Ebédre (lehetõség szerint, illetve olyan hely kell ahol van lehetõség) összeütünk egy bográcsost, hölgyek elõnyben, de hajlamos vagyok megvillantani abádszalóki gulyásfõzõtudományom is ha kell.

Este pedig a szúnyogokat helybenhagyva távozunk.

Ki mit szól egy ilyen felvonáshoz? A lényege a henyélés és csevegés.

(elvira, érdekes hogy sose kérdeztem, de tudsz vezetni?)

Botond
Kösz! :-D
Visszatérve erre a pecabérletes dologra, egy hétvégére zúzhatnánk a Tiszánál...

...más...

most hétvégén valami csocsó és alkoholtúra?? Kinek jó?

...ha már a thai lányoknál járunk, a jó múltkor hallottam egy viccet a lengyel haveromtól.

Két idõsebb, félrészeg lengyel fickó utazik a repülõgépen Thaiföldre. A pilóta bemondja, hogy hány fok van, milyen magasan utaznak stb. Ahogy közeledik a célország, külön felhívja a fedélzeten ülõ férfi utasok figyelmét a következõre: Tisztelt uraim, az Önök biztonsága érdekében szeretném, ha tudnák, hogy a thai nõk 50 százaléka AIDS fertõzött, míg a másik 50 százaléka TBC-s.
Lengyel barátaink az alkohol mámorában:
- Te... W³odek! Mit mondott a pilóta??
- Azt, hogy azt kell dugni aki köhög!!

;-)

Punker
boldog nick névnapot vagy mi a szösz :)

Kage Kage
Csinos volt és kész, jó??? Nem tudsz kiábrándítani... :-)

Kage Kage
Heey, a nyaralás lényege hogy utána jobban érezd magad itthon!! Legközelebb Romániába menjetek!!! :-)

eLviRA
láttál róla meztelen képet? lehet, hogy volt neki valami, ami neked is, és amibõl egy párkapcsolatban elég egy darab.

fura szerzetek vannak arra... <#vigyor3> fütyis bombázók! bár nem tudom, Te mire buksz... <#szeret>

Kage Kage
Igen, elvirának jobb dolga sem volt mint thai csajokkal hancúrozni... Vagy csak én nem tudok valamit? ;-)

Mellesleg pár éve leveleztem egy thai csajjal, nagyon csinos volt (bár félek az arcukkal nehezen barátkoznék meg), még azt is megígérte hogy egyszer meglátogat. :-) Bár tenné... :-)

eLviRA
nagyon állat volt. teljes agymosás, szörnyû most itthon.

Hongkong az egyik legjobb hely, ahol eddig voltam, a legkedvesebb, legnyugodtabb, legsegítõkészebb emberekkel.

Thaiföldön elképesztõen szép helyek vannak, de a cunami után még nem tért magához a tengerparti rész. néhol egy szemétdomb az egész... nyomasztó.

wiwre mindjárt teszek fel pár képet, nézzétek meg, ha érdekel.

Punker
na milyen volt az utazás? thai lányokat kipróbáltad? :)

eLviRA
a sok rizs és hal. jó sokáig élt.