SG: Eger Connection

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mindenki tudja, hogy ha van valami folyamatosan valtozik, az a tortenelem... 😄

Az élet olyan, mint egy motor: ha nem megy, be kell rúgni.

Kage Kage
Ugyan ezt a videot akárki összeállíthatta, akárkitõl is idézhetnek benne és akármekkorákat is hazudhatnak benne, már kezdettõl fogva nagyon büdös volt ez a szeptember 11-e, rengeteg cikk jelent meg a sok ``véletlen egybeesés''-rõl, kezdve a tökéletes összeomláson át az USA gazdasági érdekeiig minden.

Az igazság már sosem fog kiderülni (ha egyáltalán létezne olyan), de abban biztos vagyok hogy az nem az, ami most a nagykönyvben meg van írva (ha egyáltalán létezne olyan...).

-- ``Dreams are journeys that take one far from familiar shores, strengthening the heart, empowering the soul.\'\'

Lolita
ahaaa😊

Lolita
talán ha tudnám....

BADE
Egy elég érdekes kisfilm:
Pentagon Strike

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Punker
edzés után a tüzesbe vasárnap hajnalban foglaltam asztalt 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Loogan
Ja kedden lesz: port.hu

Törekszünk a jónak gyakorlására, a rossznak elkerülésére.

Botond
Én sem tudom. ^.^
Loogan
Az nem szerdán lesz?

Botond
Manchesterben széjjelkergetjük az angolokat megint. 50évente odamegyünk és bealázunk egy 3-6al. Vagy nem az lesz most a héten?
Loogan
Az sok dologtól függ még, de tervbe van véve. Hova? Milyen meccs?

Punker
Loogan kedd este jössz meccset nézzni?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

eLviRA
amusing, mirth-provoking

...what\'s for You, will not pass You by...

Kage Kage
Hm. Kicsit elbizonytalanít hogy a dict.sztaki.hu erre a ``szûzkurvát'' dobja ki, de látom használják trailer videokhoz, szal valszeg jó lesz nekem is, köszi.

-- ``Dreams are journeys that take one far from familiar shores, strengthening the heart, empowering the soul.\'\'

Kage Kage
Mindegy, bármi megfelelne, csak ki tudjam fejezni a jelentést valahogy.

Punker
hát ez nem semmi este volt <#pias>

teaser

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

melléknév vagy ige?

\"Ne bolygass olyasmit, ami felett nincs hatalmad!\"

Botond
Azért külön érdekes lesz megtalálni,mert sem az igazi nevem nem Botond,sem pedig az álnevemnél nem szerepel ilyesmi. :-) De én megtaláltalak Kage ismerõsei között,bejelöljelek?:-D
Kage Kage
Elvira (vagy akárki), hogy mondanád angolul hogy ``kedvcsináló'', vagy hogy valami meghozza a kedvet valamihez?

Itt túrom a netet már vagy 10 perce, de semmi.

sõt én is fent vagyok, szóval annyira nem vagyok titokzatos idegen 😊

Punker
talán ha az igazi nevüket keresnéd 😊

Lolita
ha tudnátok hány botond és bade van😊))

Lolita
nah akkor rástartolok😊

BADE
énis fent vagyok,nem nehéz megtalálni😊

Botond
én is fent vagyok :-D ha engem megtalálsz az ügyes lesz :-D
Lolita
semmmi😊csak amig kicsiben láttam a képet azthittem feles....igy ismertelek fel😊

Kage Kage
Jah, vettem észre, már írtam is kritikát... :-) Mi bajod a szivarommal?? ;-))))

Lolita
megvagy😊 elöször aszittem feles van a kezedben...de csalodnom kellett...szivar😊

Lolita
ohooo😊és hogy hivnak?😄

Punker
oksa

már én is itthon vagyok. a többiek tartják a frontot 😊
animére gyertek de addig meg CP és CoC 1-2 héten belül

Punker
te még onnan nyomod? 😊
átfagytam + a kutya majdnem megevett így is mire haza jöttem, anime-re megyünk 😊

meglepõ milyen sokan eljöttek
jövõ hónapban pedig akkor anime

Punker

Kage Kage
Én igen, ha ez nem rettent el nagyon tõle... :-)

Lolita
ti fenn vagytok iwiwen?

Kage Kage
Milyen kutyád van Punker?

Punker
Bade ti nem jöttök Neuro féle megmozdulásra? én most értem haza kutyasétáltatásból fél 7 körül koccolunk Bagírral és megyünk oda.

Punker
hát mindig nagy piás volt az tény, de ha a gyerek miatt lenyugodott és a zenekarból is kilépett akkor nem valószínû hogy részeg volt, nem tudni.

Herland barátomnak tegnap született a 2. fia mi biztos részegek leszünk szombaton 😊

eLviRA
valszleg nem véletlenül...

A véralkoholszintet nem írták bele?

\"Ne bolygass olyasmit, ami felett nincs hatalmad!\"

Lteebee
Néhány része kicsit hatásvadász sajnos, jó magyar szokás szerint.

Az, hogy egy kisfiú árván maradt, az viszont szörnyû.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

eLviRA
bakker...

Punker
"Keddrõl szerdára virradó éjjel autóbalesetben életét vesztette Balha Vilmos, a Hétköznapi Csalódások, vagyis a Picsa zenekar épp csak kilépett basszusgitárosa. A zenekar honlapján idézik a rendõrségi hírt:

Szerdán 0 óra 57 perckor Pécsett, a Lámpásvölgy keresztezõdéstõl 200 méterre halálos közlekedési baleset történt. Egy 38 éves pécsi férfi haladt személygépkocsijával az András út irányába. Egy jobbra ívelõ kanyarban a gépkocsivezetõ elvesztette uralmát a jármûve irányítása felett.

Az autó letért az úttestrõl, elõször egy fának, majd egy közvilágítási oszlopnak ütközött. A gépkocsi végül az úttestre csapódott és kigyulladt. A jármûvébe szorult gépkocsivezetõ a helyszínen életét vesztette, egy utas súlyos sérülést szenvedett, további két utas sérülése 8 napon belül gyógyuló.

Balha Vilmos, akit barátai és rajongói csak Willynek neveztek, a magyar punkszcéna egyik legismertebb és legközkedveltebb figurája volt. "Nem csak a HétköznaPI CSAlódások, hanem az egész magyar punkcirkusz egyik legnépszerûbb bohóca. Valószínûleg az egyetlen országosan ismert zenész, aki az utolsó korty sörét is képes megosztani rajongóival" – írta róla Gróf Balázs A Mecsek legalja címû, tavaly megjelent Picsa-könyvében.

Balha Vilmosnak május 12-én lett volna a búcsúkoncertje a Picsával, amit egyéb teendõi miatt végül mégsem tudott vállalni. A zenésznek nemrégiben született kisfia.

"A holnapi Pécsi Sörházas koncertet megtartjuk, és a bevételt Willy temetésére fordítjuk. Emelett gyûjtést is szervezünk, aki úgy érzi, hogy hozzá szeretne és tud is járulni a temetéshez, szívesen fogadjuk. Elõre is köszönjük a fia és az élettársa nevében is" – írja a zenekar a honlapon."

😞((((((((((((((((((((((((((((

Neuro a titokzatos idegen. Nem elég nektek ennyi?

Hello! Fityeg-fityeg 😄
már 120 fokban be tudom hajlitani...
Meg 1 honap, és meglesz a 150

Te meg átmentél kérdezõbiztosba? 😄
Mesélj inkább valamit!

Kage Kage
Jobb esélye van az embernek magát összetörni vele, egy tanyálás mondjuk 80-nál elég kellemetlen.

(Amúgy most majd megszakadok a röhögéstõl, vizuális típus vagyok és elképzeltelek rajta... :-)))) )

Punker
azt akarod mondnai hogy úgyis összetöri az elsõ kanyarnál és igazad van 😊

BADE
úgysem mész vele sokat