SG: Eger Connection

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

eLviRA
vaaaaa

szép!

...what\'s for You, will not pass You by...

Lteebee
Nálam a pontos átadás is a szép foci elengedhetetlen kelléke.
Nálad ez erõnléti kategória?

Vajon fognak majd a srácok szépen is focizni, ha majd olyan kiurva nagy lesz az erõnlétük?
Az alapvetõ kerékkötést a magyar bajnokság, vagy kupa, vagy akármi részérõl érzem gyûrûzni.
Na azt a teljesítményt nem szabadna pénzzel honorálni. Még mezt sem adnék nekik ingyen.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Botond
Azért akik nem erõnléti focit játszottak,hanem leálltak cselezni velünk azokat szépen megraktuk mindig. Azerben 4-0,litvániában 6-1 meg ilyenek. Erõnléti focit nyomok ellen meg nem tudtunk mit csinálni. Kezdünk feljönni erõnlétben,de ez már ma is kevés önmagában,szal lesz egy futó válogatottunk lassan.
Punker
tegnap volt 1-2 szép megmozdulás, az igaz i összhang még mindig nincs meg + szerintem a 80. percre full elfáradtak.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Lteebee
Mert ma már az erõnlétrõl és a szépségrõl egyaránt szól.

De azt akarod mondani, hogy szegény fitballistáink arra mennek, hogy szépen játszanak és erõnlétük meg nincs?
Mert szerintem mégcsak szépen sem játszanak.

Lteebee
20 éve tudom jól, hányadikak voltunk.

Azokból az idõkbõl több nevet tudok, mint a maiból, pedig csak 10 voltam és õszintén szólva nem is érdekelt a foci.

20 évvel ezelõtt indultunk el a lejtõn, igen: 6:0.
Nekem ez sokat mond, mert jöttek a könyvek, a riportok, megtanultam akaratlanul a bunda szó jelentéseit, sokat hallottam tésztáról, vörösvértestszámról, meg légnyomásról és mezeyrõl.
Ezután csak lejjebb és lejjebb.
Senki nem értette, tán ma sem értik.
Akik tudták, sejteni merték, el lettek távolítva.

mezey persze visszatért és nagyban függ tõle ma is sok minden, a neveket persze sorolhatnánk.

10-20 helyett 10-15-öt kellett volna írnom, belátom.
18 éve még nem mondhattunk olyat, hogy na majd talán most, mert el sem hittük, ami akkor történt.

Botond
20 év kellett mire ráeszmélt a magyar foci,hogy a játék nem a szépségrõl szól már,hanem az erõnlétrõl. Mire felzárkózunk a mai trendhez az már 10 éve nem lesz aktuális.
Punker
az elsõ féldõben nagyon ott voltunk, ha végre rendesen összeszokott csapat lesz és nem fél-egy évenként cserélnénk az edzõket pár év múlva megint jók lehetnénk.

Az lehet, de én most mondom ezt elõször. :]

20 éve azért még volt magyar foci. 1986-ban 3:0-ra lesöpörte a Détári-féle magyar válogatott Brazíliát egy barátságos meccsen és nem utolsó sorban (!!!) 3. volt a magyar válogatott a világranglistán.
Igaz, miután hazajöttünk Mexikóból, mindennek vége lett.

3-5-10 éve, ha megnéztük a magyar válogatottat, láthattuk a totális káoszt. Csirkefoci volt a javából. Az elsõ félidõ végén a saját nyelvükön lépkedtek a játékosok, mert nem tudtak futni. A hosszú labdaátadásoknál elõbb ugrott fel a közönség, hogy elkapja a labdát, mint hogy feleszméltek a mezõnyjátékosok. Nem beszélve arról, hogy át sem tudták venni a passzokat, a kapu pedig túl alacsonynak bizonyult ahhoz, hogy beletaláljanak.

Ma ezeket a szarvashibákat nem látom, pedig elég cinikus szemmel figyelem a magyar válogatottat. Több játékosunk is (Gera, Dárdai, Szabics, Lisztes, -korábban- Király) elsõrangú külföldi kluboknál játszik.
Elõreléptünk szövetségi kapitányi szinten is: Matthaus-t Bozsik Péter követte, aki végre szellemileg is alkalmasnak mutatkozik az irányításra. Erre vonatkozóan én azt az álláspontot képviselem, hogy M. Kálmámokat, Kistelekiket és T. Barnabásokat egyszer és mindenkorra el kell takarítani a magyar futball közelébõl.

Oké, mindez persze az én egyéni véleményem. 😊

\"Ne bolygass olyasmit, ami felett nincs hatalmad!\"

eLviRA
:-D

Botond
Ez csak azt bizonyítja,hogy öreg vagy. ^.^
Lteebee
"hosszúpasszok és a beadások pontatlanok"

Évei lettek volna az összesnek a gyakorlásra, ráadásul pénzért...

" magyarok, ha lassan is, de kezdenek magukhoz térni "

Az utóbbi 10-20 évben ezt néhányszor már hallottam😊

Loogan
Jah. Vártam én is hogy a második félidõben összeomlik a csapat ahogy szokta, de a 2 gól sem tántorította el Õket. Magyarokhoz képest jól játszottak, de sokat kell még bizonyítaniuk, ahhoz hogy elhiggyük jó a magyar foci.
A gólunk gyönyörû volt, összeszedett volt a banda, volt starégiánk, jól cseleztek, a védelmünk is megfelelõnek mondható volt. Ott basztuk el, hogy a hosszúpasszok és a beadások pontatlanok, valamint nincs érkezõ ember. Ha ez meglett volna, fordítva lehetett volna a végeredmény.

Az angolok meg ha ezt a formát hozzák, akkor valóban nincs keresnivalójuk a VB-n. De ez csak egy edzõmeccs volt...

Törekszünk a jónak gyakorlására, a rossznak elkerülésére.

Színvonalas meccs volt. A magyarok, ha lassan is, de kezdenek magukhoz térni (jelzem: válogatott szinten, nem klub szinten).
A harmadik angol gól nagyon suta és buta volt, a pálcikaember megihatott volna egy kávét is, annyira üresen hagyták.

Egyébként ennek az angol csapatnak nem sok esélyt adok (pláne Rooney nélkül). Egy komolyabb gárda a vb-n úgy el fogja õket verni, mint a lovat.

Lteebee
2:1-ig néztem.

Nem volt szégyen.
Az a szégyen, hogy nem vagyunk kinn a vb-n, ha néha így is tudunk.

Punker
nagyon jó meccs volt nem hoztak szégyenbe.

Punker
jobb lenne ha nem lopnák el a pénz 80-90%-át lehet nem lenne ekkora szégyen és talán a köv 1-2 generáció jó lenne.

Lteebee
Nem sokban különbözik a két összeg.
Mennyibe kerül pl. egy ilyen kiutaztatás?

Jobban örülnék, ha ez nem lenne, csak úgy simán ellopná valaki azt a pénzt.
Legalább nem hoznak minket szégyenbe.

Punker
arra vagy kiváncsi mennyit költenek a focira vagy arra mennyit sikkasztanak el?

Lteebee
Vissza kellett fognom magam, amikor a minap a körúton szembe jött a Hungarian Football League busz.
Akartam mutogatni nekik, de aztán gondoltam azt hinnék, valami futball-szurkoló vagyok, vagy ilyesmi.

Mennyit költünk arra, hogy leégetnek minket folyamatosan?

Punker
kiváncsi vagyok a mai meccsre aszem csúfos vége lesz.

Punker
mint 4 éve Szenegál, úgy verték el az akkori VB és EB gyõztes franciákat hogy rögtön topic-ot nyitottam nekik 😊

Loogan
Én a vizilovakkal vagyok! <#vigyor>

Ja, van egy-két érdekes csapat amúgymeg:
Ghana
Togo
Trinidad and Tobago

Basszátok meg ezek még 20 éve a banánt legelték a fákról! Ehhhh....

Botond
Ez a brazil csodacsatár. Vicc,üreskaput elhibázza 3x. Spanyolok meg csapat szinten sose tudtak még összeállni. Szal sima német gyõzelem. Trinidad és Tobagó meg nem jön ki a matchból. (ha vki esetleg nem zsugázna,annak jelzem,hogy az 33 <#hehe>)
Ki ez a füstös? 😊))

eLviRA
béna...

Punker
mi nekik fogunk drukkolni 😊

A csoportmeccseken elképzelhetõ. Azonban Trinidad & Tobago késõbb meg fogja õket állítani. <#hehe>

Loogan
Áhhh Spanyol, Brazil a befutó!

Botond
Olyan darálás lesz,hogy az nem mindennapi. Gólt se fognak kapni.
Punker
állj le az ivással, elég a chat-en látni ahogy napról napra jobban épülsz le.....

Lteebee
Ne!

Botond
Otthon nyernek a németek,nem kérdéses.
Botond
Szerintem helyszínen akarnátok. ^.^
Punker
Bade VB-n akkor hogy akarunk fogadni?

Akkor letöltöm.

Loogan
Igen. "Send File" néven.

Everybody!
Skype-on van lehetõség adatokat küldeni, mint pl. ICQ-n?

eLviRA
szótárból puskáztam :-) inkább viccesnek mondanám.

Kage Kage
Jah elvira, el is felejtettem megköszönni, tod milyen szétszórt vagyok... Mondjuk ez a mirth-provoking elég meredek, nem? :-)

-- ``Dreams are journeys that take one far from familiar shores, strengthening the heart, empowering the soul.\'\'

Kage Kage
Hey Loo, nem hittem hogy az iwiw-en vagy te is!! LetagaThatatlanul Viking!

-- ``Dreams are journeys that take one far from familiar shores, strengthening the heart, empowering the soul.\'\'

Punker
valszeg a vid kedvéért csinálták csak 😊

Loogan
a topikba nem azt írta be, mint ami a büntipont listában van idézet

Punker
mit b@szott el? nem értem

Loogan
Ja a srác tényleg elbaszta a beírással, de hirtelen én is azt hittem valódi.

Punker

Loogan
Ja bocs elbaxtam: sg reklám

Loogan