SG: Eger Connection

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kage Kage
Az már szerintem nagyon gagyi lenne, még így is eléggé az 400-ért. A pengébb cuccok így is 1000-nél kezdõdnek, dehát arra kinek van kedve??

-- ``Dreams are journeys that take one far from familiar shores, strengthening the heart, empowering the soul.\'\'

Kage Kage
OK, így hogy megvan minden az amazon.ca-en, nem lesz gond. Annak idején a Wiseguy nem volt meg ha jól emléxem, csak az amazon.com-on. És ami nincs a ca-en, az azért nincs mert azokat nem szállítják csak USA-ba. Hogy miért? Rejtély.

(Az elsõ mondatod végét bekereteztettem!!! :-)) )

-- ``Dreams are journeys that take one far from familiar shores, strengthening the heart, empowering the soul.\'\'

eLviRA
én sem

...what\'s for You, will not pass You by...

nem vagyok én olyan közismert a városban 😊

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

eLviRA
én ebben nem lennék olyan biztos

nem hiszem hogy ismernénk egymást, így hiába is mondanám nem hogy "ki" vagyok

eLviRA
hogy te ki vagy - lehet, hogy ismerjük egymást

Punker
csak itt 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

nem nagyon mozgunk azonos topikokban

Botond
Rögtön az elsõ oldalon feltünt,de nem nyilatkozott semmi érdemlegeset.
Punker
2 év alatt még nem tûnt fel a neve? 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

hogyhogy ki vagyok? 😊

Botond
Vki,aki több ,mint egy évvel Punker elõtt regisztrált.
eLviRA
te ki vagy?

Punker

Punker
megyünk, csak még nem tom mit iszunk majd 😊

Punker holnap este gyertek 😊

eLviRA
szia! hogy ityeg? hogy van a térded?

:-)

Én hiába nézem a fizikai lexikonokat, nem találom a guriga kifejezést sehol... 😞
Szerintem a Mega = 10^6 = millió... de javítsatok ki, ha valamit nem jól tudok

Az élet olyan, mint egy motor: ha nem megy, be kell rúgni.

Haggyá, wazz... én tennap láttam egy vén fószert fekete Harley-n fehér zakóban 😄:😄😄😄:

Ízirájder, öcsém!
$120 a WalMart-ban.

Punker
nem elveszett hanem eltemettem, gyomorfekélyes meló nem nekem való.....

Csak akkor érne annyit, ha Putyin szállítaná Magyarországra. ;-)

\"Ne bolygass olyasmit, ami felett nincs hatalmad!\"

egy bankár veszett el benned! <#hehe>

Punker
kilo=ezer ez általános iskolai tananyag <#nyes>

...és a kilo? ;-)

Lteebee
Attól függ, hány évig vigyáztak rá az oroszok.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Punker
guriga = milla elég régóta.

hogy jön ide a milla?

Botond
esetleg :-)
Botond
ezer,nem milla
Punker
12-13 milla 6 könyvért? valamit nagyon csúnyán elszámoltál 😊

Az az érzésem, hogy most púppá növök a hátadon, ugyanis kicsit ki fogok veled b{}szni - már ami az alábbiakat illeti. (cserébe az asztal alá ihatsz, ha hazajössz) :]
Hosszadalmas vizuális szörfözést és mentális õrlõdést követõen a következõ elhatározásra jutottam:

Kizárólag könyvek fognak kelleni. Szám szerint 6 darab. (Nem aggódj, ezek kis méretû könyvek, ~ 17x10 cm-es. Be fog férni a moci mellé a táskába!) 😊))
Nos, valójában megpróbáltam leegyszerûsíteni a dolgot. Az összes könyv megrendelhetõ az Amazon.ca-ról, tehát nem fogsz elveszni a részletekben és remélhetõleg nem is fogom vele sok idõdet elrabolni. Több érv is amellett szól, hogy az amazonról érdemes megrendelni. Egyrészt ugye helyben van, szóval a szállítási ktg. lényegesen kedvezõbb, másrészt pontosan fognak szállítani ugye a rendszer miatt (nem keverik össze a könyveket), harmadrészt pedig olcsóbb, mint a könyvesboltokban.

Csapjunk a lovak közé! Konkrétan az alábbi könyvek kellenének: (szerzõ, cím, ár, kép)

1. Nicholas Pileggi - Wiseguy (CDN$ 10.00)

2. Lynda Milito - Mafia Wife: My Story of Love, Murder and Madness (CDN$ 10.00)

3. Joseph D. Pistone - Donnie Brasco (CDN$ 10.00)

4. Joseph D. Pistone - The Way of the Wiseguy (CDN$ 12.7)

5. Gene Mustain & Jerry Capeci - Murder Machine (CDN$ 10.00)

6. Gene Mustain & Jerry Capeci - Mob Star: The Story of John Gotti (CDN$ 17.00)

Az amazon számításai szerint ez összesen ~70 canadai dollár lesz, ami átszámolva HUF-ba cirka 12-13 guriga. De ezt te úgyis pontosabban látod majd. (mit gondolsz, erre megy még tax?)
Van itt még valami: egyes könyveknél több kiadási forma létezik (ezt minden esetben jelzik). Kemény- vagy puhafedeles. Nekem mindegyikbõl a mass market paperback változat kell, mert az occsóbb. A keményfedeles háromszor annyiba kerül.

Elõre is köszönöm! (ha valami gond merülne fel, ugorj át, egy sör mellett megbeszéljük!) ;-)

BADE
ez olyan,mint amit az Orange County Choppers csinált,csak ez replica,de 100-al azért képes repeszteni.
A honlapon vannak pocket bike-ok is.

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Kage Kage
De ez nem pocket bike, nem? Ezt nem tudod a hónod alá kapni... :-)

BADE
itt nézzetek szét:http://wih.uw.hu/wih/index.html
ha nagy motorhívõ lennék,vennék egy ilyet 200k-ért:

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Kage Kage
Röhögsz, de otthon tényleg ilyennel akarok melóba járni. Mekkora jampec már egy ilyenre felülni mondjuk öltönyben és zakóban! :-))

Amúgy egy versenyen voltam, és némely kiélezett táltos hajlamos 100 fölé menni. Iain koma gépe, ami az elsõ képen az elõtérben van sima léghûtéses 50-es, olyan 50-60 km/h-t lehet kihozni belõle. Amin a fickó ül a háttérben az egy vízhûtéses 50-es masina, talán egy kicsit erõsebb. Ezeket meg lehet kapni olyan 400 dollárért, azaz kb 75ezerért. Ez még a hülyének is megéri, hát még nekem, igaz elvira?! :-)

A verseny nevezési díja 35 dollár és egész napos program, a gokartokkal felváltva lehet menni a pályán. Itt egy kép a versenyrõl, az elõtérben lévõ fickó nyerte a haladók versenyét.

Lteebee
Biztos szereztek passt egy szerverhez és onnan szedték le a coolio számot😄

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Botond
Loogan
Mennyi a max sebessége alattad?

Törekszünk a jónak gyakorlására, a rossznak elkerülésére.

Loogan
Ehehehe ez kurvajó! :-)))))
Melóba is ilyennel járj! Meg buliba. Tuti csajozós moci, csak valahogy meg kell oldani hogy kétszemélyes legyen.Amúgy mennyi egy ilyen kis szörnyeteg?

Anno az Ansys-ban nekünk is volt elektromos rollerünk, azzal mentem néha haza. Az emberek meg csak lestek az utcán. Fun volt. :-)

eLviRA
hülyegyerek :-DDDDDDDDDDD

lál

Kage Kage

Kage Kage
Ez ``extrém-ultra-violence'', de iszonyat jó!!!!! Veszek is egyet asszem, ez kész! :-)

Lolita
mibajod a szemeimmel?😊gyönyörüek😉 miért nem tlaiztunk?hátöizéé..sok dolgom volt,tanulni kellett...öööizé..

Kage Kage
Na tessék, most én vagyok a hibás... ;-)))))) De majd megyek én, ha sikerül augusztusban otthon lennem, akkor majd nyomjuk a hegyeket lefelé!!!

Kage Kage
Kedves vagy... ;-)

Kage Kage
Persze, csak írd már meg mire van szükség, már isten tudja hány oldallal elõrébb volt az eset. Annyit tudok hogy Pileggi: Wiseguy, de a többit nem. Most kicsit taktikusabban próbálom csinálni, szal remélem meglesznek a cuccok.

Az a könyv, amit félreértésbõl vettem ott van apumnál, majd valahogy elkerül hozzád, jópár ilyen könyvbõl ad ízelítõt, talán még érdekelne utána más is. Neked kellenek a cuccok?

Loogan
Jah, pedig vettem egy csomó kiegészítõt a bicajhoz, direkt emiatt. 😞(((

Kage Kage
Sys, képeket mindenképp készítsetek!!! :-) Kérd meg Lolt, ha úgy érzed hogy a te kezed már remegne... ;-) (Neki úgyis szüksége lesz ``témákra''. :-) )