18742
  • Punkerwork
    eLviRA ha jösz este a kedvedért megborotválkozok
  • Botond #1476
    neked is :-D
  • Punker
    reggelt
  • Balu san
    Hova megyek én???

Na, jó, persze, hogy megyek!

Elvira, ne kekeckedj! Meg kell ismerned a társaságot! Olyan, mint egy hímző egylet...

Oké-oké, kicsit más, de a "miénk".
  • Loogan
    Nem gátol semmiben, jó gyerek. :)))
  • Loogan
    Nem lesz asszony. :)))
    Ha haverozni megyek, akkor nem viszem. (2-3 alkalommal fordult elő a dolog.)
  • Botond #1471
    nem mind1,hogy 6 vadidegen találkozik vagy 7?:-)
  • eLviRA
    de várjál. ha holnap találkoztok az usából hazaérkező haverotokkal, akkor mi annyira nem kellünk oda. nem? legalábbis furcsán jönne ki, ha csak ott ülnénk. elvégre nem is ismerjük egymást meg a többieket sem.

nem akarok akadékoskodni, meg ilyenek, csak nem tudom, hogy lehetne a kettőt összeegyeztetni.
  • Botond #1469
    oké
  • eLviRA
    jó.
  • Punker
    én holnap még melózok utánna dumálok Loogan-nel hogy mi van, aztán majd írunk ide, ok?
  • Punker
    nem tom még mit mondanak a többiek, elméletileg 1 haverunk most jött haza USA-ból úgyhogy ha jön akkor élménybeszámolót tart + ivászat ha megyünk akkor valszeg Ring mert ott tudunk normálisan dumálni + inni :)
  • eLviRA
    egyetértek az asszonykáddal, de legalább érdekes lesz. legrosszabb esetben nem sikerül jól. de legalább megpróbáljuk.

Punkertől kérjünk időpontot és helyszínt, mert ő tud a többiekkel beszélni. én olyan 7 utánra gondoltam, a Bazilika környékén.
  • Botond #1464
    azt mondja,hogy érdekes lesz közös témát találni így látatlanba,de nekünk jó,pontos hely (címmel,amit beazonosítok térképen :-D) és időpont kéretik :-D lehetőleg ne vmi diszkó vagy ilyesmi,hanem ahol halljuk is egymás hangját :-)
  • eLviRA
    de őket nem ismerem.
  • Punker
    szerintem Loogan hozza az asszonyt, meg gondolom Botond is szal nem leszel egyedül :)
  • eLviRA
    én benne lennék, de három fiúval nem megyek...

mondjuk négy fiú és két lány is elég rossz arány, de mégis más. én sem örülnék fordított helyzetben, ha csajszikkal mászkálna a barátom. úgyhogy még csak véletlenül sem lelki ráhatás céljából írom, de ha tudtok, Botond, és persze van kedvetek, gyertek el.

elvégre SG: Eger Connection "barackozás" lesz. Punker már rég beígérte...
  • Botond #1460
    ok,majd reggel megvitatom az asszonnyal
  • Punker
    holnapig döntsétek el, Loogan + Balu + én tuti megyünk
  • Punker
    haza értem
  • eLviRA
    írjátok meg, hogy mikor és hol találkozzunk, és még akkor is kitalálhatjuk, hova menjünk.

a füstös helyeket én sem igazán szeretem, de szerintem szombat este annyira nem válogathatunk.
  • eLviRA
    remek!!! akkor sürgősen beszéld meg vele.

persze csak ha van kedvetek.
  • Botond #1455
    nem megyünk most hétvégén pestre,még megbeszélem az asszonnyal,de szerintem jó lesz,ha nem vmi füstös helyre megyünk :-)
  • eLviRA
    tüzesvízben még nem voltam.

na szia!
  • eLviRA
    6 után jövök, mert a telefonszámlára megy majd az egész vagyonunk, ami nincs.
  • Punkerwork
    Ring? vagy egyéb javaslat?
  • eLviRA
    na jó, még megbeszéljük.

hová mennénk?
  • Punkerwork
    mi az hogy nem ismersz, még a kutyám is ismered :)
  • eLviRA
  • eLviRA
    háááááááááát, nem tudom...

majd 6 után még benézek, hátha addig kiderül, hányan is lennénk.

nem is ismerlek titeket. az az igazság, hogy most, hogy igent mondtál, kicsit megijedtem...
  • Punkerwork
    hát majd hazajönnek :) én meg felhívom Balu-t hátha ő is itthon lesz
  • eLviRA
    most olyan matáv díjcsomagunk van, hogy a havidíj fele leinternetezhető a matáv irányába. csak az a baj, hogy az elcseszettül (<-cenzúrázandó) drága.
  • eLviRA
    nekem jó, de Botond azt írta, hogy nem lesznek itthon.
  • Punkerwork
    szombat este? :)
  • eLviRA
    mentek hétvégén Bpre?

lesz egyszer valamikor barackozás?
  • Punkerwork
  • Botond #1441
    vagyogatunk lassan mennem kell a városba irány a karácsonyi bevásárlás
  • eLviRA
    hellóhelló!

hazaértem. azért nem találsz ott Szofi, mert itt vagyok. remélem, mindenki jól van.
  • Szofi
    :))
    Ja, jó, kösszös!

• Lteebee
    És figyel.