SG: Eger Connection
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
\"Ne bolygass olyasmit, ami felett nincs hatalmad!\"
fijuk,hogyan lehet a /follow + a /stick parancsbol buttont csinálni,mint pl.ami a sprinthez van? es mijé vannak ilyen kevesen a gameba?febr.15-ig ezrek zsizsegtek,mosmeg alig par arc...."
elsõ kommentem sg-n <#idiota>#idiota>
Tudom, gonosz vagyok és túl arcátlan a fórumon.
(A valóságban egyébként sokkal szerényebb és visszahúzódóbb vagyok) 😊))
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
...what\'s for You, will not pass You by...
meg enyelegsz is... <#vigyor3>#vigyor3>
és tényleg kis részét használom, de ez nekem pont így jó. így is egy csomó idõt eltolok vele. ha máshová is folyamatosan benézegetnék, az már durva lenne.
rengeteg idióta ember van, és az állatkert kerítése is egyre alacsonyabb. és persze, hogy szar érzés, hogy el akarsz indítani vmit, ami érdekel és jó ötlet, és lehurrognak baromságok miatt. ilyen közegben könnyû fikázódni. ugyanannyira, amennyire könnyû lenne normálisan hozzáállni a dolgokhoz. de hát nem vagyunk egyformák...
kötözködni a legkönnyebb, az nekem is jól megy. vannak olyan topikok, ahol tök jó fejek az emberek, viszont sok baromarcú butafejû nagyszájú figura is van, akik bátran randalíroznak - ha beszólsz nekik méginkább - amíg ki nem tiltják õket.
pszichológia az egész. aki hülye, mindenhol hülye...
Szerintem eléggé egyértelmûen leírtam mit akarok. Csak vannak fszok...
Törekszünk a jónak gyakorlására, a rossznak elkerülésére.
#1 (én):
Na én egy számtekboltban húzom az igát, és szívesen venném ha megosztanátok velem/egymással a tapasztalataitokat, hogy tanuljunk belõle.
Ha érdekes/humoros történeteid vannak, akkor kérlek azt is írd le!
Köszke.
#2 (vki):
Én meg szivesen venném, ha egy moderátr átnevezné Számtechboltok -ra a topicot, így egy kicsit gáz.
Anno még én is nyitottam egy topikot "Számtek boltok" címmel, ahol számtek boltos érdekes/humoros sztorikat vártam. Eladóktól, vevõktõl vegyesen.
Megnyitottam, megírtam a bevezetõ üzit, és beraktam egy humoros történetek, azért mégis csak én nyitottam, mutassunk jó példát.
Erre jött egy régebbi tag, aki leugatott, hogy úgy kell írni, hogy "Számtech boltok". Mert na... Erre mondtam, hogy ha téged ennyire zavar a "helyesírási hiba", akkor szólj egy moderátornak, hogy írja át. Ha Neki ettõl keményebb lesz a fasza, akkor tegye meg...
Így is történt, átjavították "Számtech boltok"-ra, ezzel nem is volt baj. Bár ilyen szempontból az egész kurva fórumot be lehetne zárni a rövidítések, meg a divatos helyesírási hibák miatt.
Azon viszont berágtam, hogy a topikot átrakták a Hardware fórumrészbe, mert ugyanis ez egy sztorizó és nem szakmai topik. Ennek köszönhetõen el is süllyedt az egész.
Épp az ilyenek miatt, megfogadtam, hogy nem fogok több új topikot nyitni, mi a fasznak, ha az ilyen faszok kekeckednek egybõl.
In my opinion...
Igazából annyira nem melegszik a GPU, hogy az eredeti kis borda venti nékül is elbírná. De a tuninghoz mindenképpen kell, csak még nem volt idõm kipróbálni mit bír a kicsike.
a trefort elte gyakrolóban voltam egész délelõtt + nagyon sok órát kell hospitálni, és ott tölteni + van még egy külsõ iskolai gyakorlat is + szakdolgozom + nyelvvizsgázom = nagyon kilátástalan ez a pár hónap.
le akarom adni a jelentkezésemet másoddiplomára, de a buzeráns fénymásolók a koliban nem mûködnek, úgyhogy szaladgálhatok még amiatt is...
amúgy minden oké. ebédelni még nem volt idõm.
erkölcsök...? hol?
El kell fogadnom, hogy ez az ország így mûködik.
Én addig nem leszek tagja az sg közösségének (csak írásban), amíg ez ilyen formában mûködik.