SG: Eger Connection

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Botond
merni merem,de ennyi idõm még nekem sincs,hogy többféle online játékot toljak :-)
Botond
ez a komment is flém kísérlet volt,mert febr 15én véget ért az open béta,és nem lehetett sehonnan szerezni daoct itthon,nekem kint jár haverom bécsben közgázra õ hozott,és beírtam SGre az okosoknak,hadd üsse meg õket a guta,hogy nekem van nekik meg nincs :-) bejött :-)
Punkerwork
WWII-õt nem mered kipróbálni.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Botond
ezt én se értem a mai napig egyébként :-) én már itt majd mindenkinek beszóltam és agyvérzés közeli állapotba juttatam aki olyan mmorpgt játszik amit én és nem velem van :-)
Hogy a p*csába nem bannoltak téged??? <#ijedt>
<#hehe><#hehe>

\"Ne bolygass olyasmit, ami felett nincs hatalmad!\"

Botond
"Camelot 2002. feb. 18. 16:01 | Privát | Válasz | #1201

fijuk,hogyan lehet a /follow + a /stick parancsbol buttont csinálni,mint pl.ami a sprinthez van? es mijé vannak ilyen kevesen a gameba?febr.15-ig ezrek zsizsegtek,mosmeg alig par arc...."

elsõ kommentem sg-n <#idiota>
Botond
és sokkal ittasabb is <#pias>
Ne enyelegj eLv, ne enyelegj! <#hehe>
Tudom, gonosz vagyok és túl arcátlan a fórumon.

(A valóságban egyébként sokkal szerényebb és visszahúzódóbb vagyok) 😊))

Punkerwork
a hülyeség idegesít fel, mondjuk tény hogy néha bele kell olyan dolgokba is nyúlnom amihez nem feltétlenül van kedvem.

eLviRA
akkor nem lenne szabad, hogy hagyd magad felidegesíteni.

...what\'s for You, will not pass You by...

Punkerwork
nem hiszem

eLviRA
túl nagy felelõsséget vállaltál, és túl lelkiismeretes vagy a fórummal kapcsolatban.

meg enyelegsz is... <#vigyor3>

Punkerwork
néha már nekem is túl sok és nem tudok mindent átnézzni amit kéne (mert itt spam-elek + enyelgek😊 meg van 1-2 hely ahova be kell nézzni hogy érezzék a flémerek hogy figyelik õket.

Punkerwork
Ghost Recon

eLviRA
milyen címmel?

eLviRA
nekem nincsenek negatív tapasztalataim... páran már szóltak be, de visszakapták.

és tényleg kis részét használom, de ez nekem pont így jó. így is egy csomó idõt eltolok vele. ha máshová is folyamatosan benézegetnék, az már durva lenne.

Punkerwork
van benne 7 hozzászólás 😊

Botond
<#banplz>
Punkerwork
a szokásos fölös topic-ot nyitottam 😊

Botond
nah,mesélj mivolt :-)
Punkerwork
persze értem mirõl beszéltek, engem az elsõ hozzászólásom után leugattak 😊 de nem vettem magamra mostanra meg már immunis vagyok, bennetek nem alakult ki mert igazából nagyon kis részét használjátok a fórumnak és így jobban megmaradnak bennetek a negatív tapasztalatok.

eLviRA
elhiszem. de én a méjvízes társaság miatt és miattatok vagyok itt. néha belenézek más topikokba is, de sokkal jobban érdekel, hogy mi van azokkal, akiket ismerek vagy akikkel már találkoztam. pont emiatt nem veszem ezt az egészet véresen komolyan. (abszolút szubjektív vélemény)

rengeteg idióta ember van, és az állatkert kerítése is egyre alacsonyabb. és persze, hogy szar érzés, hogy el akarsz indítani vmit, ami érdekel és jó ötlet, és lehurrognak baromságok miatt. ilyen közegben könnyû fikázódni. ugyanannyira, amennyire könnyû lenne normálisan hozzáállni a dolgokhoz. de hát nem vagyunk egyformák...

Botond
ez kétségtelen sajnos
Punkerwork
ha át nézed a többi nagy itthoni fórumot, még mindig itt a legbarátibb a hangulat

eLviRA
szerintem az a baj a fórumokkal (nem csak ezzel, csak itt más a profil), hogy abból kifolyólag, hogy személytelen - mivel nem ismered vagy nem látod azt az embert, akinek az üzeneteire reagálsz - sokkal bátrabban beszólnak, leugatnak, mivel bizonyos fokú védettséget biztosít az, hogy nem tudod kik õk, és bármit tesznek, nem vághatod õket pofán.

kötözködni a legkönnyebb, az nekem is jól megy. vannak olyan topikok, ahol tök jó fejek az emberek, viszont sok baromarcú butafejû nagyszájú figura is van, akik bátran randalíroznak - ha beszólsz nekik méginkább - amíg ki nem tiltják õket.

pszichológia az egész. aki hülye, mindenhol hülye...

Ez egy nagyon jó fórum lehetne, ha nem próbálnák néhányan kisajátítani. Pontosan arról van szó, amirõl szombaton beszéltünk. <#szomoru1>

Loogan
Vmi "DanielT".

Törekszünk a jónak gyakorlására, a rossznak elkerülésére.

Ki volt az a mohaagyú egyébként? (#2)

Punkerwork
a bamba samsung fórumon osztja az igét 😊

Loogan
#7143-re:

Szerintem eléggé egyértelmûen leírtam mit akarok. Csak vannak fszok...

eLviRA
elviselni még elviselem. inkább a teljesítéssel kapcsolatban várok tanácsokat. <#hawaii>

Loogan
Számtekboltok topik megjegyzése: Érdekes sztorikat és tapasztalatokat kérünk!!!

#1 (én):

Na én egy számtekboltban húzom az igát, és szívesen venném ha megosztanátok velem/egymással a tapasztalataitokat, hogy tanuljunk belõle.
Ha érdekes/humoros történeteid vannak, akkor kérlek azt is írd le!
Köszke.

#2 (vki):

Én meg szivesen venném, ha egy moderátr átnevezné Számtechboltok -ra a topicot, így egy kicsit gáz.

eLviRA
majd csak kialakulnak a dolgaink... <#vigyor>

Punkerwork
az a topic ott lett elb@szva hogy nem írtad le egyértelmûen mit is akarsz.....

Loogan
Egyetértek az elõttem szólókkal.
Anno még én is nyitottam egy topikot "Számtek boltok" címmel, ahol számtek boltos érdekes/humoros sztorikat vártam. Eladóktól, vevõktõl vegyesen.
Megnyitottam, megírtam a bevezetõ üzit, és beraktam egy humoros történetek, azért mégis csak én nyitottam, mutassunk jó példát.
Erre jött egy régebbi tag, aki leugatott, hogy úgy kell írni, hogy "Számtech boltok". Mert na... Erre mondtam, hogy ha téged ennyire zavar a "helyesírási hiba", akkor szólj egy moderátornak, hogy írja át. Ha Neki ettõl keményebb lesz a fasza, akkor tegye meg...
Így is történt, átjavították "Számtech boltok"-ra, ezzel nem is volt baj. Bár ilyen szempontból az egész kurva fórumot be lehetne zárni a rövidítések, meg a divatos helyesírási hibák miatt.
Azon viszont berágtam, hogy a topikot átrakták a Hardware fórumrészbe, mert ugyanis ez egy sztorizó és nem szakmai topik. Ennek köszönhetõen el is süllyedt az egész.

Épp az ilyenek miatt, megfogadtam, hogy nem fogok több új topikot nyitni, mi a fasznak, ha az ilyen faszok kekeckednek egybõl.

In my opinion...

Punkerwork
<#eljen>

Botond
én marcipám fekete bárányt kaptam
Loogan
Ja kösz mûxik. Ráraktam a passzív hûtést, és qrvára semmi hangja a gépemnek. Nagyon állat.
Igazából annyira nem melegszik a GPU, hogy az eredeti kis borda venti nékül is elbírná. De a tuninghoz mindenképpen kell, csak még nem volt idõm kipróbálni mit bír a kicsike.

Punkerwork
foodexpress-es sütin marcipán szivecske van

Majd mindjárt jön Kage és ad pár javaslatot, hogyan lehet ilyen sûrû, nagy koncentrációt igénylõ programsorozatot elviselni... 😊))

Botond
akkor nem unatkozol :-) lassan beindul nekem is az év,papírmunkán kezdek átesni,bár ez még csak a tavalyinak az a része ami az állami bürökráciának hála átcsúszott idénre,de nemsokára metszünk,irány ki a szabadba a jó idõbe,már nagyon várom.Másoddiplomára meg majd augusztusban pótjelentkezéssel tudok csak jelentkezni,ha kiderült mi hogy lesz a családban,és minden úgy lesz ahogy tervezem,ha nem akkor még várnom kell.
eLviRA
áááááááá. ez a nap sucks...

a trefort elte gyakrolóban voltam egész délelõtt + nagyon sok órát kell hospitálni, és ott tölteni + van még egy külsõ iskolai gyakorlat is + szakdolgozom + nyelvvizsgázom = nagyon kilátástalan ez a pár hónap.

le akarom adni a jelentkezésemet másoddiplomára, de a buzeráns fénymásolók a koliban nem mûködnek, úgyhogy szaladgálhatok még amiatt is...

amúgy minden oké. ebédelni még nem volt idõm.

Botond
ebédszünet?:-) vagy számtechóra,vagy mizu?:-)
Botond
úgy is mondhatjuk,igen
eLviRA
inkább az értékrend alakult át értéktelen renddé...

erkölcsök...? hol?

Botond
az erkölcsök hígultak fel,nem az emberek
Punkerwork
sajna ahogy az egész net ahogy a társadalom is felhígult sok a hulladék ember, de ezzel se te se én nem tudunk mit kezdeni.

Ezt elfogadom, bár nekem más a mentalitásom -valszeg ez a baj. Én mindig mindenben arra törekszem, hogy hogyan lehet jobbá tenni az adott helyzetet. Ilyen vagyok a munkámban is és ez is okoz némi zûrt például a fõnököm felé, aki félvállról vesz mindent - bezzeg mikor felmerül valami malõr akkor túrja lefelé a felelõsséget.

El kell fogadnom, hogy ez az ország így mûködik.

Punkerwork
bizonyos szempontból igazad van, és tény hogy jó páran minden újreget minuszból indítanak a normális 0 helyett, de ez nincs mindenhol így, a kb 15k regisztrált tag közül talán 100-200-zal szoktam "dumálni" a többi nem érdekel, ez van vagy elfogadod vagy nem ez tõled függ.

Oké. Nekem mind1. Csak állást foglaltam egy olyan témában, amely a "hovatartozástól" indult.

Én addig nem leszek tagja az sg közösségének (csak írásban), amíg ez ilyen formában mûködik.