SG: Eger Connection

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Botond
ez csak úgy képzelhetõ el,ha küldtök értem kocsit sofõrrel,meg haza is visz a kocsi sofõrrel utána <#zavart1>vagy,ha nálunk lesz a hepaj,mondjuk nyáron pincelátogatás vagy vmi <#wow3>
eLviRA
vigyázz magadra! nekem az az érzésem, hogy egy pár találkozó után velünk a végén még te is belenyalsz egy kis pohárka mézesbe... <#ravasz1>

...what\'s for You, will not pass You by...

Botond
tudod milyen,ha iszik,az élõ fába is beleköt <#pias>
Punkerwork
feledzsd el 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Lesszi
mivan? mit kötekedsz<#hehe>

\'több milliárd légy nem tévedhet\'

Punkerwork
qrvára nem kötekedni ment be, ha te ezt kötekedésnek veszed akkor veled van a gond.

Lesszi
Kialudtadmagad?

Lesszi
reggelt

eLviRA
megtaláltam.

eLviRA
milyen topik?

Botond
legalább történt vmi <#vigyor2>
Az ilyesmi jogokhoz nem értek...

Egyébként pont errõl beszéltem tegnap. #4 - Dichter. B@zmeg, bejön vitatkozni! Nem a topic témájába illõ hozzászólással "köszön" be, hanem bejön, beleköt az #1. bejegyzésbe - ráadásul baromságot beszél, látszik, hogy qrvára fingja sincs a programról, de b@szod, bejön vitatkozni!
Az embernek kinyílik a bicska a zsebébe! <#duma><#falbav>

\"Ne bolygass olyasmit, ami felett nincs hatalmad!\"

Punker
kérj házigazda jogot, akkor tudsz majd takarítani, elöbb utóbb oda talál tuti 1-2 warez "mester"

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Nem az enyém. A "KÖZÖSSÉGÉ"!!! 😊)

Elindult, ha valakinek valami nyûgje van, jelzi... ennyi.

Punker
na mi van a topic-oddal?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Cabrio? <#vigyor5>

Ezen a kocsin már szánkózni is lehet... 😊

Botond
reggelt
Punker
reggelt

Kage Kage
Ezt most csináltam hazafelé... Még két nap, és keresheti... :-)

-- ``Dreams are journeys that take one far from familiar shores, strengthening the heart, empowering the soul.\'\'

Kage Kage
Ha igaz amit Loo szokott mesélni (és miért ne lenne az), akkor számíthatsz rájuk. :-)

-- ``Dreams are journeys that take one far from familiar shores, strengthening the heart, empowering the soul.\'\'

eLviRA
és mindig bejön...

eLviRA
fa vagy vonat...? azért nem adom fel ilyen könnyen... inkább majd a kölyköket terrorizálom. vagy õk engem.

a reset gombot néha megkeresem. kösz.

Kage Kage
A lefektetés befektetése, ez egyértelmû... :-))

Kage Kage
Elvetemült sörárpatermesztõk a gyanúsítottak... :-))

Kage Kage
Oh persze, nem lehet gond, nincs lehetetlen. Lássuk csak, mit is tanulsz...... Hmm, hát nem tudom, én biztos nem tudnám megcsinálni. A legjobb lesz, ha felkötöd magad az elsõ fára, és minden problémád megoldódik!

Remélem segítettem! :-)

Amúgy amit ajánlanék, az az, hogy nagyjából negyedévente idd magad csontrészegre, de úgy hogy lemenj standby-ba. Emelett havonta legalább annyira, hogy ne tudj járni. Bár félek nem tartod be, de ez segít abban, hogy kitisztítsd az agyad mindattól a szeméttõl, ami felhalmozódik benne idõközben, így sokkal jobb tudsz lenni. Ez amolyan reset, ha a windows-nál bejön...

Neked még talán nem meséltem, de mikor a Schönerz-ben voltam kolis, a szoba- és évfolyamtársaim szó szerint kidõltek a liftbõl, olyan mattok voltak sokszor. Õk bennmaradtak, engem kirúgtak. Következõ évben én is hasonlóan jártam el immár a Kandón, és láss csodát, elsõ év végére 4.82, mikor több, mint 60 %-ot kivágtak!

Kage Kage
Nocsak-nocsak, kicsit kiteszem a lábam Villingen-be és máris háromjegyû... :-)

A fórumozáshoz csak annyit, hogy én ellene vagyok!!! :-))

Punker
és ennek mi köze Eger-hez? vagy ehez a topic-hoz?

Punker
reggel óta 216 üzi, pedig most nem is spam-eltünk 😊

Botond
csak óvatosan <#gonosz1>
Punkerwork
megyek haza

eLviRA
ne tudjátok meg, milyen sorok vannak a móriczon a postán!!!

holnap szvsz még durvább lesz! (felvételi jelentkezések határideje)

Punkerwork
harmadikak vagyunk 😊

Botond
itt lakunk mi is azon az úton abban az oldalban kb 20 házzal lejebb a 3/a-ban,rózsa nem volt hoztam egy csokor tulipánt+egy macit ami horkol hálósipkában van és párna van a feje alatt
Thx, de nem. Vasárnap volt családi összejövetel... 😊

Az elég komoly összeg lesz szerintem... Írj egy e-mailt a Disney-nek és õk elmondják...

Punkerwork
disney-nek van magyar kapcsolat tartója? ha nincs akkor a központit keresd meg.

Lesszi
nem tudja valaki véletlenül (hogyha 1 kereskedelmi célokra használt weboldalon pl.:walt disney figurákat szeretnék használni,) hol tudok utánna nézni, hogy milyen jogi feltételekkel tehetem ezt meg?

Punkerwork

eLviRA
ja. én nem szeretem az ilyeneket. szerencsére Lesszi sem, úgyhogy ebbõl nincs gond.

Botond
na hamarosan visszatérek,addig nem enyelegni <#ravasz1>
Botond
bálintnap van vagy mi <#love11>
eLviRA
miért veszel neki rózsát?

Botond
elvonszolom magam a virágárusig,veszek az asszonynak rózsát,Balu san üzensz vmi bátyádnak?velük szemben van a virágos <#zavart1>
Punkerwork
majd lesz helye 😊

Botond
télleg az üvegsakkot azt tudod vhol tartani,vagy naponta átporolod?<#nevetes2> elég szép darab egyébként
Punkerwork
nem rajtam múlik

Botond
ne személyeskedjünk inkább zsugázzunk végre <#zavart1> én legalább nem nyitagattam össze vissza 20. topikokat fpsnek <#shakehead>
Punkerwork
na ja, a sok gumiszökevény már mindenhol így írogat.

Botond
kicsit kiforratlan volt az onlány stílusom még anno ^.^
eLviRA
engem ez idegesít nagyon. ha valaki ilyen óvodás módon butítja le a nyelvet!!! <#mf3>

szijasztok fijúk! ááá!

bocs, ne vedd magadra! csak felháborító.