SG: Eger Connection

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Botond
ez azért túlzás viszont,de anno pol fórumban amikor elfogytak az érvek akkor jött az,hogy:unreg vagy,és ezé nincs igazad,vagy 12éves vagy,és hülyegyerek vagy...pol törlése és regisztráció kötelezettség után megjelent az általánosban az újreg vagy ezé tévedsz,és maradt a 12évesezés is,többek között mivel én se tudok mit kezdeni ezzel az érvrendszerrel ezért sem eröltetem általános szekciót

edit:már a hierarchia túlzás
Punkerwork

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Nem érted...

Amirõl beszélek, az nem okoz káoszt. Én nem az idióta, pontagyú, retardált, hülye gyerekrõl elmélkedek, aki a chaten szidkozódik, hanem az "értelmiségrõl".

Te soha nem fogsz rászólni olyan tagra, aki régi motoros itt, ne adj' Isten még moderátori joga is van, csak azért, mert lekezelõen viselkedik. Ez nem okoz káoszt. Ellenben demoralizálja a kollektíva "ifjabb" tagjait.
A korábban regisztráltak már régen felállítottak lélekben egy képzeletbeli hierarchikus piramist...

\"Ne bolygass olyasmit, ami felett nincs hatalmad!\"

Botond
így van,én is látom,ez poén volt ;-)
Punkerwork
nem hiszem hogy kekeckedik, valszeg azok a dolgok amikrõl õ beszél nekünk már nem tûnnek fel, viszont ha ez így van az nagyon nem jó

Botond
figyeled hogy kekeckedik az újreg?<#vigyor5>
Punkerwork
kétlem, komoly topic-okban jobban figyelünk arra hogy ne legyen káosz.

A probléma - arról beszélek már egy órája, hogy ezek az ÉRTELMES topicokban történnek legtöbbször! <#nezze>

Punkerwork
változó a fórum is mint az egész társadalom ennyi, meg kell találni az értelmes topic-okat és kész, amúgy nekem nem kell bemutatnod hogy milyen emberek vannak itt.....

Értelemszerûen nem minden topicra érvényes...

Punkerwork
olvasd el újra, már az elsõ is poén volt arra reagált a srác.

A "Fû zöld" topicot példaként említettem. Az általánosítást elkerülném, mert nagyon sok korrekt "régi" fórumozó van, de ritkán lehet összefutni velük, ugyanis nem lógatják bele minden topicba a nyelvüket, hogy "igen, én milyen király gyerek vagyok, be vagyok reggelve már X éve, ha nem szólok hozzá ehhez a topichoz, akkor halálra van ítélve a téma...

Szomorú, de ez van.

Botond
#2es komment rögtön?:-D
Botond
azért néha engem is dühit,amikor vki a 20. topikot nyitja vmi hulladék fpsnek,arra hivatkozva,hogy a másik 19ben csak win xp alatti gondokról írnak neki meg win2k van meg ilyen szint...
Punkerwork
dinamikus ip-rõl van a fórumozók többsége, azt nem lehet ban-olni

Punkerwork

Botond
beírtam játékosok fórumának moderátoros részébe(múltkor is írtam akkor kapott 1 pontot),de én már elsõre lebannoltam volna,mert jól láthatóan 1 nappal korábban regisztrált arra készülve,hogy vesz egy halom wowot,amit dupla pénzen elad wow topikban...megnézni IPjét és a fõ nickjét is lebannolni az ilyennek,mert ez télleg pofátlanság azok után ami itt wow ügyben ment...
Megfigyeltem, hogy valaki nyit egy topicot, megírja az elsõ bejegyzést (értelmesen), akkor a következõ húsz hozzászólás arról szól, hogy miért nyitott topicot, ennek nem itt van a helye, ez hülyeség. Továbbá szellemtelen poénokat nyomnak...

áh... mind1, nem dühítem magam.

Lényeg, hogy a fórumot a "régiek" egyértelmûen ki akarják sajátítani.

Punkerwork
és igen pont ezért jönnek elõ az ilyenek, mert 1 rakás újreg tényleg ilyen szintû topic-okat nyit, de ezek szerint te is ugyanúgy általánosítod a régi tagokat mint néhányan az újjakat.....

Ezt én is olvastam és egyet kell értenem. Ha ma nyitnék egy topicot, hogy a "Fû zöld", akkor holnap jönnének a régen regisztráltak, hogy egyrészt: miért nyitok topicot fél éves reggel, másrészt a fû nem zöld, hanem olykor barna, olykor kék, olykor pedig tricolor.

Punkerwork
ha nem tér észhez szólj

Botond
ghost911 megin apróhirdetés rovatnak nézi wow topikot,nem igaz,hogy nincs egy moderátor aki egybõl banra nyomja az ilyeneket.
Punkerwork
a könyvelõ aláíratta velem az adóbevallásom, de 1 szót nem értek belõle, ezért érdemes volt számvitelt meg hasonlókat tanulni 😞

Botond
Legfrissebb a BKV sztrájk topik nekem,mint élmény.Elõször jöttek azok az okosak,akik közölték,hogy mind1,majd megyünk autóval,na most õkjól érezhetõen sose próbáltak csúcsidõben pesten kocsival menni akárhova is,ha ilyet mondanak,hogy 3x annyi autónál lesz más is egyhelyben állásnál,szal most akinek elképzelése sincs a dologról azt hogy gyõzze meg az ember,hogy hülyeséget beszél?Aztán jött a buszsöfõr gyerek aki közölte,hogy alig marad havi 90nettó a fizetésébõl,kell az a plusz 16ezer,ami valahol érthetõ,de szerinte ez jól van így akimeg 50ezret keres a gyárban,és ha sztrájkol max kirúgják az meg így járt hozzáállással megint nem sok semmit lehet kezdeni,és most legutóbb bejöttek azok az elemek akik flémelnének,de keményen,csak hát elmarad a sztrájk ugrott a téma.Rögeszmecsere.
Punkerwork
erre nem tudok mit mondani, azokon a helyeken ahova én "minden" nap írok nincs ilyen szerintem

Botond
rakd ki te is a csillagaid,aztán olyan lesz Eger connection mint vmi szovjet marsalli értekezlet a sok csillagos emberekkel <#zavart1>
Valahogy így néz ki a dolog, valóban.

Ha az ember kifejti álláspontját, attól teszik függõvé, mennyire mond igazat, avagy mennyire nem, hogy hány csillag van a neve mellett. Akik leugatják az embert, mindig több csillagosok. Micsoda véletlen... 😊)

Botond
oda be se nézek,vagy egy 0 infótartalmú topikot talál az ember,vagy egy ezer éve megmerevedett álláspontokkal fut össze az ember,és újat úgyse tud lerakni,mert ha mégis akkor mindenki leszólja sebtiben

új nyitású topikokban lehet belefolyni a vitába,de pár nap alatt ott is bemerevednek az álláspontok,és flém vagy spam lesz az egészbõl
Botond
Többnyire úgyis csak rögeszmecsere megy a topikokban,én se olvasok sokat,csak azt a párat amivel éppen játszok hátha van vmi érdemleges info,de a hozzászólások 99%a spam vagy flém.Én egyikbõl se szoktam kimaradni,mert miért is ne vegyünk részt ilyesmiben ami jó :-) ,de nem mindenáron,csak ha ráérek ilyesmire :-) .
Punkerwork
ja és az általánosban kell kezdeni ez alapszabály 😊

Punkerwork
hát nem tom, én már "régen" reggeltem azt tudom hogy akkor rögtön leugattak, de pár hónap után megszoktak.

Hááát... kb. igazad van! <#nevetes1>

Pontosan azért vagyok ismeretlen, mert számos topicot kisajátítanak a régi tagok. Bemegyek, próbálok értelmesen hozzászólni és figyelmen kívül hagynak... az ember azt érzi, hogy - mi a lóf*aszt akar ez a senki itt, mi már itt vagyunk több éve, minek szól hozzá a témához...

Nincs motiváció. Ha az eger connection nem létezne, nem lenne miért feljönnöm.

Botond
itt csak a lányokat látják szívesen :-) Bözsi néven kellett volna regisztrálnod <#nyes>
Punkerwork
tudod ha 10 újregbõl 8 idióta akkor az ember gyanakvóvá válik, bár a fél éves nickeddel te inkább ismeretlen vagy mint újreg.

Punkerwork
normális újreg-nek én még nem szóltam be.

Miért tartanám magam az sg-közösség tagjának, mikor egyedül az "õs tagok" csevegnek egymással és nem fogadják be maguk közé az újoncokat??? Több hozzászólásnál tapasztaltam, hogy értelmes emberek (az õstagok jelentõs része) lekezelõen reagál egy-egy újonc intelligens hozzászólására. Sõt, legtöbb esetben figyelmen kívül hagyják azt.
Itt sokan nyûgnek tekintik a létszámnövekedést. Mint például te is! 😊

Punkerwork
LooGan a VGA müxik?

Punkerwork
azt sose lehet tudni

Punkerwork
ez a különbség közöttünk, és a közösség tagjának érzem tartom magam, ezekszerint te nem.....

az apró dolgok nem egyenlõek az arculattal. Semmi gond nincs az sg-vel, szerintem b@szott jó portál - csak nincs arculata. Ebbõl adódóan nehéz reklámozni. Mivel nekem nem fûzõdik érdekem hozzá... oldják meg! <#smile>

Botond
most épp merre?:-)
Punkerwork
addig még 2x változik az ára 😊

Botond
köszi,majd hóvégén lesz aktuális meglátom mennyi marad a családi kasszában
Punkerwork
512MB 400MHz Brand PC-3200 16 800 HUF bruttó (ha kell szólj és holnapra itt van)

Botond
asztal alatt fekve megtámasztás nélkül kicsit remegett a kezem,szal nem sikerült teljesen jól fókuszálni :-o
Botond

na lemásztam az asztal alá,lebontottam a gép oldalát,és ezt találtam,az 2 üres ram slot,meg 2 noname márkájú 512 400as ddr,és kéne még kettõ,szal érdekelne,hogy hogyé van az ilyesmi :-)
Botond
itt igen,de a téktopik jó volt,tiszta stratégiai játék volt amíg élet a 10másodpercenként 1 komment szabály
Punkerwork
most nem? ne mond hogy a te agyad nem b@szná fel ha bejönne ide "Vér Pistike" és elkezdene tékre spam-elni.