SG: Eger Connection

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Moyko
A mai nap Tanulsága:
Ne akard meggyõzni a barátnõdet arról hogy az új haverjai "csak azt akarják", mert a nõk szemébe mindig csak az "aktuális" barát "tipikus csak azt akarja" férfi, míg a többi jelölt, glóriával koronázott, szent aki a színtiszta barátság kedvébõl ismekedik.

There is only one Boss!

Lesszi
<#eljen> mész a Boldwinokhoz😊

\'több milliárd légy nem tévedhet\'

Botond
és ki döntené el,hogy kit?és ha vki írtani akar másokat akármilyen indokkal az miért jobb mint aki más indokkal akar írtani embereket?^.^
Loogan
Öregem nem semmi. 😊))
Akkor még egy utolsó nagy berugást beütemezünk, mielõtt kimennél. Amolyan búcsúbuli...

Törekszünk a jónak gyakorlására, a rossznak elkerülésére.

Szép sztori!
És mit fogsz kint csinálni? (már ha lehet ilyet kérdezni.)

Vegetáriánus : régi indián szó, jelentése béna vadász

Kösszös!
Én azért nem értettem a dolgot, mert ilyenrõl még nem is hallottam!
Én is katolikus vagyok, és voltam elsõáldozó...
Már vót házasság a családban, de ilyenrõl még soha...<#shakehead>

eLviRA
LOL és GRAT! sok szerencsét! bár addig még remélem, találkozunk! ;D

...what\'s for You, will not pass You by...

Punkerwork
<#eljen>

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Kage Kage
Ez a természetünkben van benne Botond.

-- ``Dreams are journeys that take one far from familiar shores, strengthening the heart, empowering the soul.\'\'

Kage Kage
Na, ha már így rákérdeztél, voltam tegnap a követségen, magával a konzullal beszéltem. Rendes fickó volt, ráadásul nagyon tiszta british angolt beszélt úgyhogy kb. 2 perc múlva már koma volt. Feltett pár szokásos kérdést, aztán kérdezett a melóról, de azt már látszott hogy azért mert érdekli, nem hivatalból. A végén mondta, hogy mennyire tetszik neki a dolog és sok szerencsét kíván és megadja egy évre a munkavállalási engedélyt, azonnal szólt a staff-nak hogy küldjenek orvoshoz. Na ez volt a szép része a napnak.

Mivel csak 3 orvostól fogadnak el véleményt az egész országban, ezért berontottam a SOTE egyik kórházába. Kérdeztem, hogy Borocz Zoltán doktorbát keresem. Erre nekemesik a pali (pont õ volt az), hogy a pofátlanság netovábbja, hogy nem jelentkezek be telefonon, ráadásul vérig sértem, mert õ nem Borocz, hanem Böröcz... Nem akartam már neki mondani, hogy a követségen nem használnak ékezetet, úgyse értette volna meg.

Miután 2 óráig váratott, letaperolt tetõtõl talpig, és pont mikor a nyakamat szorongatta, kibökte hogy említették-e a követségen, hogy ez a móka nekem 12ezer forintomba fog kerülni. Na, hát szerencse hogy a vérnyomásomat már elõtte megmérte, mert így az egész cirkusz már 45ezer forintomban van, ráadásul azzal biztatott utána, hogy még az AIDS teszt is pénzbe fog kerülni. Végül még a gatyámba is elkezdett nyúlkálni, már éppen mondani akartam, hogy segítek, ha esetleg keres valamit, de szerencsére nem ért a berendezéshez. Utálom az orvosokat... :-)

Hát kb. ennyi, repjegyet foglaltak 23-ára, ezt én majd kitolom 30-ra, addig még jó leszek egy-két sörre, szal ne kíméljen senki ha egyedül érzi magát... :-)

-- ``Dreams are journeys that take one far from familiar shores, strengthening the heart, empowering the soul.\'\'

eLviRA
annál jobbat, hogy csak beszélsz róla, és minden változatlan marad?

Punkerwork
tudsz jobb megoldást hogy eltakarítsuk az élõsködõ csõcseléket?

eLviRA
na, te meg a radikális nézeteid... 😊

Punkerwork
rendes diktatúra kell ide, hogy a sok liberális buzeránstól megszabaduljunk.....

eLviRA
a gonoszság, a gyûlölet, a hatalom utáni vágy és a mohóság velejéig romlott. jópár embert ki kellene irtani.

engem nem 😊

Botond
tehát az ember(te is!!!) velejéig romlott dolog?a Föld pestise,amit ki kellene írtani?:-)
eLviRA
a rendszert emberek irányítják, mindenféle hazug ideológiák mögé bújtatva a céljukat...

Botond
az emberek célja maximum,nem a rendszeré
eLviRA
a hatalom minden rendszer célja.

Loogan
Így van. Pl. maga a kommunizmus is egy szép eszme, csak ahogy a gyakorlatban megvalósították, hát na... hagy némi kívánnivalót maga után.
Egyébként minden vallás szinte ugyanazokra az alapkövekre, szempontokra épül: szeretet, tisztelet, alázat, stb. Ezt észre vehetnék már a vallási vezetõk is, és akkor nem lennének ebbõl konfliktusok. II. János Pali bácsi ebbõl a szempontból korrekt volt.

Lesszi
reggelt

Punker
reggelt

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Botond
mint említettem a vallás és az egyház 2 külön dolog
Punker
azt mondtad szereted a történelmet, nyiss ki 1-2 könyvet 2000 éve szedik az ilyen-olyan adókat stb, és abból dõzsölnek a vezetõk, vannak rendes papok köztük is persze de a lényeg ugyanaz.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Botond
mint minden általánosítás ez sincs még csak köszönõviszonyban sem a valósággal :-D
Punker
a római katolikusoknak igen, annál durvább tolvaj banda nincs a földön.

Botond
a vallás és az egyház 2 külön dolog egyébként,de ne menjünk ebbe bele
a pénz nem minden egyébként se
Punker
nem pogány, csak nem egy pénzhajhász egyház követõje.....
a reformátusok talán kevésbé pénz központúak térj inkább át.

Botond
ingyenes,a templomi szertartás kerül pénzbe,az 26ezer

kézzelfogható értelme annyi van,hogy e nélkül nem keresztelik meg a gyerekeinket meg semmi ilyesmi,szal pogányok lesznek
eLviRA
bocs, hogy ilyen dolgokban anyagiaskodom, de mennyibe kerül ez a tanfolyam?

és igazából van értelme? 😄 (sry, nem akarok megbántani senkit😊

Botond
mindig is kedveltem a történelmet,ez az egy óra amin voltunk eddig érdekesnek is mondhatóra sikerült,mondjuk nagy szerepe van benne,hogy a pap elég friss és rugalmas gondolkodásmódú,de kiváncsi vagyok a másik 6 órán mi lesz,na meg a református az elõre érdekes,mert azt se tudom ott mi a pap neve,és hogy szólítjuk meg ilyenek :-D
Botond
köszi :-)
Loogan
Amúgy gratula...

Loogan
Van is értelme az oktatásnak, vagy csak aludni jársz oda? :-))))

Botond
pénteken fogalózzuk be Pesten a Vajdahunyad várában a jáki templom másolatát,meg az éttermet,ha sikerül :-)
Botond
katolikus vagyok,ahhoz,hogy összeadjanak katolikus templomban minket el kell járni jegyesoktatásra,ami 7 hetes turnusokban megy,most volt szombaton a 2es számú elõadás,ahol meghallgattuk 5-6 között a bazilika egy mellék kápolnájában,hogy hogy kell értelmezni a szentírást (aka Biblia),és ha elmulasztanánk egy alkalmat,akkor rá 7 hétre a következõ turnusban pótolni kell.Amikor megvan a 7 elõadás igazoltan akkor kapunk egy igazolást és azzal összeadnak minket bárhol katolikus templomban.DE!!!! mivel az asszony református,és az õ családja is ragaszkodik a vallásukhoz ezért járunk református jegyes oktatásra is,ami ma lesz elõször,és ide még 3x kell majd elmenni.Szal jó is ez higgyétek el :-D

katolikus esküvõhöz beugró még az elsõ áldozás is az nekem megvan :-D
Punkerwork
még bûvészkedek, mert 16:9-es a noti a TFT meg 4:3-as

Loogan
Az ATI oldalán vhol vannak tök jó kis demo filmek. Ha ATI VGA van benne...

Punkerwork
Balu megjött a bemutató note-book kéne rá valami anim ami futna a TFT-n.

Lesszi
MMMMMMMMMI????

Amúgy szasztok!

Erre én is kiváncsi lennék...
vagy csak pojén?
és van értelme?

Punkerwork
Gar nélkül szar Abit-ot, a legrosszabb választás.......

Botond
70ért vettem az x800xt pe-t :-)
Punkerwork
nincs hangja, bekapcsolom rá kell tenni a kezem hogy érezzem dolgozik e a pumpa 😊

Loogan
Ja a passzív hûtés nem mindenkinek szempont, és drága.

Punker! És milyen amúgy a Zalman torony. Van hangja? Jól hût?

Punkerwork
Ultimate kártya 70 körül kezdõdik

Botond
én 35ért adtam el a 9800prom most,és 44ért vettem egy féléve :-) ez az 50 kicsit soknak hangzik
Loogan
Balu! Jányom oda volt meg vissza a macskátoktól. Jópofa dög.

Punkerwork
9800Pro már mondtam 😊