SG: Eger Connection
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne akard meggyõzni a barátnõdet arról hogy az új haverjai "csak azt akarják", mert a nõk szemébe mindig csak az "aktuális" barát "tipikus csak azt akarja" férfi, míg a többi jelölt, glóriával koronázott, szent aki a színtiszta barátság kedvébõl ismekedik.
There is only one Boss!
Akkor még egy utolsó nagy berugást beütemezünk, mielõtt kimennél. Amolyan búcsúbuli...
Törekszünk a jónak gyakorlására, a rossznak elkerülésére.
És mit fogsz kint csinálni? (már ha lehet ilyet kérdezni.)
Vegetáriánus : régi indián szó, jelentése béna vadász
Én azért nem értettem a dolgot, mert ilyenrõl még nem is hallottam!
Én is katolikus vagyok, és voltam elsõáldozó...
Már vót házasság a családban, de ilyenrõl még soha...<#shakehead>#shakehead>
...what\'s for You, will not pass You by...
-- ``Dreams are journeys that take one far from familiar shores, strengthening the heart, empowering the soul.\'\'
Mivel csak 3 orvostól fogadnak el véleményt az egész országban, ezért berontottam a SOTE egyik kórházába. Kérdeztem, hogy Borocz Zoltán doktorbát keresem. Erre nekemesik a pali (pont õ volt az), hogy a pofátlanság netovábbja, hogy nem jelentkezek be telefonon, ráadásul vérig sértem, mert õ nem Borocz, hanem Böröcz... Nem akartam már neki mondani, hogy a követségen nem használnak ékezetet, úgyse értette volna meg.
Miután 2 óráig váratott, letaperolt tetõtõl talpig, és pont mikor a nyakamat szorongatta, kibökte hogy említették-e a követségen, hogy ez a móka nekem 12ezer forintomba fog kerülni. Na, hát szerencse hogy a vérnyomásomat már elõtte megmérte, mert így az egész cirkusz már 45ezer forintomban van, ráadásul azzal biztatott utána, hogy még az AIDS teszt is pénzbe fog kerülni. Végül még a gatyámba is elkezdett nyúlkálni, már éppen mondani akartam, hogy segítek, ha esetleg keres valamit, de szerencsére nem ért a berendezéshez. Utálom az orvosokat... :-)
Hát kb. ennyi, repjegyet foglaltak 23-ára, ezt én majd kitolom 30-ra, addig még jó leszek egy-két sörre, szal ne kíméljen senki ha egyedül érzi magát... :-)
-- ``Dreams are journeys that take one far from familiar shores, strengthening the heart, empowering the soul.\'\'
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
engem nem 😊
Egyébként minden vallás szinte ugyanazokra az alapkövekre, szempontokra épül: szeretet, tisztelet, alázat, stb. Ezt észre vehetnék már a vallási vezetõk is, és akkor nem lennének ebbõl konfliktusok. II. János Pali bácsi ebbõl a szempontból korrekt volt.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
a pénz nem minden egyébként se
a reformátusok talán kevésbé pénz központúak térj inkább át.
kézzelfogható értelme annyi van,hogy e nélkül nem keresztelik meg a gyerekeinket meg semmi ilyesmi,szal pogányok lesznek
és igazából van értelme? 😄 (sry, nem akarok megbántani senkit😊
katolikus esküvõhöz beugró még az elsõ áldozás is az nekem megvan :-D
vagy csak pojén?
és van értelme?
Punker! És milyen amúgy a Zalman torony. Van hangja? Jól hût?