SG: Eger Connection

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punkerwork
1-2 alkeszt találunk helyette 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

eLviRA
remek!

csak Lesszi fog hiányozni...

...what\'s for You, will not pass You by...

Punkerwork
akkor lassan megvan a csapat 😊

Kage Kage
Szombatban benne vagyok, ha erre gondolsz. Olyan 8-9 magasságában.

-- ``Dreams are journeys that take one far from familiar shores, strengthening the heart, empowering the soul.\'\'

Punkerwork

Kage Kage
Ja, benéztem pár percre, de látom senki sincs itt... ;-)))

-- ``Dreams are journeys that take one far from familiar shores, strengthening the heart, empowering the soul.\'\'

Kage Kage
Punker, ami a szíveden, az a szádon, mi? ;-)

Kage Kage
Terveim szerint is egy évre, bár... Állítólag pénz beszél, de én sosem hallom... :-)

Guelph nevû kisváros Toronto-tól olyan 70 km-re. Elég jó hely, de Egernek közelébe se érhet.

eLviRA
elõkerültél, lókötõ? 😊))

Kage Kage
Amúgy titokban mindig is kíváncsi voltam milyen lehet mattrészegen, de ahogy kinéz ezt sosem fogom megtudni, hamarabb visz õ engem haza, mint én õt... :-))

Azért majd próbálkozok... ;-))

Punkerwork
<#wave>

Botond
szal mint említettem,csocsó 7 után jó szombaton,vagy vasárnap bármikor,ha van vmi konkrét dobjatok egy sms-t,addig is jó hétvégét mindenkinek <#integet2>
reggelt Nektek is! : )

Vegetáriánus : régi indián szó, jelentése béna vadász

Lesszi
reggelt!

\'több milliárd légy nem tévedhet\'

eLviRA
sziasztok, jó reggelt! 😄

Punker
reggelt

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Botond
nemtom,a saját legénybúcsúm nem nekem kell szervezni :-D
Botond
reggelt,szép mûtrágyaszórós nap virradt ránk ^.^
Punkerwork
örökre, és északra megy prémvadásznak 😊

Aha... ;-D

És mennyi idõre mész és mikor?
(és hova?)

Loogan
Viszont a piára ráneveltük, ez is eredmény. Nem semmi volt mikor majdnem az asztal alá ivott minket a Ringben. Hú apám, csak úgy nyelte a páleszeket léfelé.

Törekszünk a jónak gyakorlására, a rossznak elkerülésére.

Loogan
Gyanúsan. Ha itt nem szokott rá a hurkára és kolbászra...

Kage Kage
Most haragudtam rá, mikor itt volt, mert szedett magára valamennyit, remélem Kaliforniában leszokott a McDonaldsról... :-)

Kage Kage
Jó, majd meglátod addig, nekem mindig jó tulképp.

Kage Kage
Mondjuk azt elfelejtettem mondani, hogy a kórházban annyi angyal rohangált nõvérruhába bújva, hogy azt hittem a mennyben vagyok... :-))

Csak hogy valami jót is mondjak... :-)

Egyébként engem az zavart a legjobban, hogy azért kellett fizetnem, amire semmi szükségem nem volt, egyszerûen kényszerítettek, olyan érzésem volt mintha zsarolnának. Megkapom a vízumot, ha fizetek.

Ezek miatt is, messze van még az az idõ, hogy az orvosok éhenhalnak, úgyhogy egy pillanatig sem érzem át szenvedésüket.

Loogan
Most vasárnap talán jó lenne. Az a gáz, hogy minden hvg-n egyetemem van, szombat esténként jövök haza. Meg azt a bicajt is töb mint fél nap rendbehozni.

Loogan
Háááát olyan bébit, mint Mónika én is csõszögetném <#buck><#vigyor3>

Kage Kage
Nemtom mi van Loo, biztos csak beteg vagyok, de valahogy nem hiányzik a KO. Mindenesetre egy próbát megérne, szal tedd magad egyik hétvégén szabaddá!!!

Szerintem az offroad hiányzik, egyik nap rendbehozhatnánk már a bicajod, délutánonként, esténként mit csinálsz???

Kage Kage
Jah, lehet... :-)

Ipari robotokat és PLC-ket fogok elsõ körben programozni, de mivel nem egy nagy cég, be fogok szállni a tervezésbe is, ami annyit jelent hogy Solid Edge-ben és AutoCAD-ben fogok rajzolgatni.

Áh, de tudjátok mit? Nektek elárulom, bébicsõsz leszek... ;-))

reggelt!

Lesszi
lesz kan buli az esküvõ elött??

Lesszi
reggelt

Botond
reggelt
Punker
reggelt

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

nagyon jó!!! 😄DD

Punkerwork
Az asszony a szeretõjével tölti a napot, míg a férje dolgozik. Nem tudja, hogy a 9 éves fia a szekrényben elrejtõzött. A férje váratlanul
hazaér,mire az asszony a szeretõjet betuszkolja a szekrénybe a kisfiú
mellé. A kissrác azt mondja:
- Sötét van itt.
- Igen, az van - válaszolja a férfi.
- Van egy baseball labdám.
- Az jó.
- Meg akarod venni?
- Nem, kösz.
- Apám odakint van
-OK. Mennyibe kerül?
- 250 dollár.
A következõ héten megint megtörténik, hogy a fiú és az anyukája szeretõje
egy szekrénybe kerülnek.
- Sötét van - kezdi a fiú.
- Igen, sötét.
- Van egy baseball kesztyûm.
A szeretõ emlékezve a múltkorira, azt kérdezi a fiútól:
- Mennyibe kerül?
- 750 dollár.
- Rendben - mondja a férfi.
Néhány nappal késõbb az apa azt mondja a fiúnak:
- Fogd a kesztyûd. Menjünk ki és ütögessünk egy kicsit.
- Nem tehetem. Eladtam. - valászolja a fiú.
- Mennyiért adtad el? ? kérdi az apja.
- 1000 dollárért.
- Ez szörnyû, hogy ennyiért adtad el a barátaidnak! Ez több mint amennyibe
ezek ténylegesen kerülnek. Elviszlek a templomba, hogy meggyónj ? mondja
az apja felháborodva. Elmentek a templomba, és az apa beültette a fiút a
gyóntatószékbe, és rácsukta az ajtót.
- De sötét van itt. - mondja a fiú.
A pap válasza:
- Ne kezd megint ezt a szart...

Loogan
Sajnálom az orvosokat a körülményük miatt. Tényleg katasztrofális a magyar TB. De ha valaki gyógyít, akkor tegye rendesen, függetlenül attól, hogy mennyit keres vele. Ha nem tudja, akkor ne praktizáljon. (Az egy más kérdés, hogy vannak 4 osztályt végzett emberek akik tiszteletlenül bánnak az egyetemet végzett orvosokkal. Ez a bunkóság, ezzel csak azt lehet tenni, amit anyudék. Kimosni 1 hektoliter vízzel.)

Én is sírhatnék, hogy a tanárok nincsenek megfizetve, és minden szart le kell nyelnünk. Mondanám a gyereknek azt, hogy figyelj, azért beszélek úgy veled, és azért szarlak le, és azért nem magyarázom el neked tisztességesen, mert én nem vagyok megfizetve??? Ez nonsense. Ennyi erõvel senki se dolgozzon, mert nincs megfizetve.

Ez nem az emberek hibája, hanem a gazdasági helyzeté, csak mi emberek isszuk meg a levét. Ezért türelmetlen és agresszív, vagy nemtörõdöm az egész kibasztott ország.

...ebben anyudnak igaza van!

\"Ne bolygass olyasmit, ami felett nincs hatalmad!\"

Punkerwork
erre csak anyámat tudom idézni: "nem kell nekem a pénze, de ha miközben megmentem az életét leköp és anyámat szidja, akkor nem 30 hanem 130 liter vízzel mosom ki a gyomrát utána egy darabig csöndben van..."

Ez az Egészségügyi Minisztérium hibája és sara.

Kevés jó orvos van, az igaz. De ehhez képest Pesten és már a kisebb városokban is kezdenek különbözõ árfolyamokat és "árlistákat" kreálni. Ha nem fizetek - nem bánnak velem tisztességesen. Kivétel körülbelül 5%.
Épp most mesélte egy fickó innen az épületbõl, hogy pár hete epekõ-mûtéte volt. Mivel utólag tervezte a paraszolvenciát, beöntésnél úgy b*aszták bele a s*ggébe a gumicsövet, hogy majdnem a száján jött ki. Az orvosok úgy beszéltek vele, mint egy kutyával. Kinek kell ez???

Úgy tudom - az ORVOSOK TESZIK LE A HIPPOKRATESZ-i esküt, nem a betegek! Gondolom, tudod mit tartalmaz. Az egy eskü. Semmi köze a pénzhez! Megértem az orvost, aki elmegy gyógyszergyártókhoz ügynöknek ötször annyi fizetésért, vagy kimegy külföldre.
Azonban ha én elmegyek egy kórházba és az orvos szarul bánik velem, effektíve veszélyezteti az egészségem csak azért, mert nem teszem a zsebébe az általa kiagyalt "árfolyamot" - akkor biztos lehetsz benne, hogy megtaposom az arcát.

Punkerwork
"A teljes ügyeleti díjért perelõ orvosnak adott igazat az elsõfokú, úgynevezett közbensõ ítéletében a veszprémi bíróság - írja a Magyar Hírlap. A jelenlegi gyakorlat szerint ugyanis a 16, illetve 24 órányi ügyeleti idõbõl csak 4-6 órát ismernek el munkavégzésként. Az elsõ ítélet perek sokaságát indíthatja el.

Precedensértékû lehet az orvosok túlmunkájával kapcsolatban hozott elsõfokú, úgynevezett közbensõ ítélet, amely a Veszprém Megyei Munkaügyi Bíróságon született tegnap - írja a Magyar Hírlap. A jelenlegi gyakorlat szerint a közalkalmazottként dolgozó orvosoknak 16, illetve 24 órányi ügyeletbõl csak négy-hat órát ismernek el valós munkavégzésként, tehát az ügyeletnek csak a negyedét fizetik ki nekik. Az ügyben született ítélet azonban kimondja: az ügyelet teljes egésze munkaidõnek számít.

Az elsõ jogerõs ítélet - amennyiben az is az orvosnak ad igazat - perek sokaságát indíthatja el. Legalább 25-30 ezer orvos van a perelõ orvoshoz hasonló helyzetben. Becslések szerint több tízmilliárd forintjába került volna az államnak, ha az európai uniós csatlakozás óta kifizeti az összes közalkalmazott orvos teljes ügyeletét, ha késõbb az orvosok perelnek, hasonló összegû kártérítésre tarthatnak majd igényt - írja a Magyar Hírlap."

és ebben meg se említik azt hogy pl faterék 1 hónapban 6x 32 óráznak
te szivesen feküdnél olyan orvos keze alá aki 30 órája talpon van és folyamatosan dolgozik?

Punkerwork
szerintem az a gáz hogy az orvosoknak ilyenekkel kell foglalkozniuk ahhoz hogy meg tudjanak élni, kiváncsi lennék rá mennyit kellett fizetniük a konzulátusnak hogy õk legyenek a 3 szerencsés kiválasztott.....

LoooL! <#hehe>

Hát, ez a gáz, hogy a SOTE-ra beengednek ilyesfajta "orvosokat". Azt a Borocot élve elásnám a Hortobágyon...

eLviRA
lol

Punkerwork
állj le az ivással......<#banplz>

Loogan
Ezek a mocskos imperialisták!!! Ez is az Õ mûvük, csak azért hogy megtévesszenek, és lejárassák a dicsõ kommunizmust. :-))))))

Punkerwork

Lesszi
ezt mindegyik rendszerben megtalálod így vagy úgy

Lesszi
ezt propagandának hívják

Punkerwork