SG: Eger Connection
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
mi van a vízumoddal, srác? maradsz még egy kicsit Mo-n? 😊
...what\'s for You, will not pass You by...
-- ``Dreams are journeys that take one far from familiar shores, strengthening the heart, empowering the soul.\'\'
-- ``Dreams are journeys that take one far from familiar shores, strengthening the heart, empowering the soul.\'\'
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Sikerült emelkedõn kézifékkel elsõre elindulni!!! <#vigyor2>#vigyor2> <#nyes>#nyes>
Meg utána többször is úgy, hogy nem gurultam hátra, és nem fulladtam le....<#vigyor5>#vigyor5>
Vegetáriánus : régi indián szó, jelentése béna vadász
most kaptam 1 ilyen e-mailt:
<#fejvakaras>#fejvakaras>
A közelmúltban elkövetett két típusú telefonos csalássorozatról
értesítettek
bennünket, ezért kérem, hogy amennyiben bárki hasonlóval találkozik, az
alábbiak szerint járjon el.
Az elsõ eset a hagyományos, vezetékes telefonokat érinti, amelynél egy
automata géphang értesíti a hívást fogadó személyt, hogy egy egzotikus
nyaralást nyert, amelynek minden költségét fizetik. Ezután megkérik,
hogy
nyomja meg a 9-es gombot a további részletekért. Ekkor egy emeltdíjas
számra
kapcsolnak, amelynek a percdíja 20 angol font. Ezt követõen azonban már
hiába szakítjuk meg a hívást azonnal, minimum 5 percet, azaz 100 fontot
kiszámláznak. A hívás végén megkérnek, hogy billentyûzd be a postai
irányítószámodat és a házszámodat és további két perc múlva
tájékoztatnak,
hogy mégsem te vagy a szerencsés nyertes. Ez alatt az idõ alatt a hívás
díja
elérheti a 260 fontot.
Mivel a hívások eredete külföldi, a hatóságok és a telefontársaság nem
sokat
tehet ellene. Az egyetlen amit tenni lehet az az, hogy AZONNAL MEG KELL
SZAKÍTANI A HÍVÁST, AMINT ELÕRE FELVETT ÜZENET ARRÓL TÁJÉKOZTAT, HOGY
NYERTÉL VALAMIT! Egyéb variációk is elõfordulhatnak, ezért minden
hasonló
esetben így járjunk el!
A második eset a mobiltelefonokkal kapcsolatos. Nem fogadott hívásként a
0709 020 3840-es szám jelenik meg. Az utolsó négy szám változhat, de az
elsõ
négy ugyanez marad. A szám visszahívása 50 font/percbe kerül.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Amúgy ez már az a kategória, mint autónál az ugráló kocsi...
ne legyen igazam de vakarózhatsz majd ha bedöglik a gar nélküli cuccod, régen én is szerettem az Abit-ot de az utóbbi fél évben annyi gyárihibás hulladékot láttam tõle 1-2 hónap után sorban adják meg magukat az alaplapok és VGA-k is, pedig régen igényes gyártó volt 😞
ASUS P5GD2 Deluxe
ASUS EN6600GT-TOP TD 128MB PCI-E
2*512 Kingmax DDR2 533
Intel Pentium 4 630 3,0GHz BOX LGA 775/800/2M/0.09m
ZALMAN Reserator1 Vízhûtés
itt is megmakkant tegnap egy gép...mindent kiprobáltunk, aztán alaplap csere lett a dologból
\'több milliárd légy nem tévedhet\'
\"Ne bolygass olyasmit, ami felett nincs hatalmad!\"