SG: Eger Connection

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punkerwork
Amerikai propagandaútja során George W. Bush elnök meglátogatott egy iskolát, és a diákoknak bemutatta a politikáját. Beszéde végén a gyerekek kérdéseket tehettek fel az elnöknek. Elõször a kis Bob szólalt fel.
– Elnök úr, van három kérdésem:
1. Hogyan tudta megnyerni a választásokat úgy, hogy a szavazatszámlálásnál
elvesztette?
2. Miért támadta meg Irakot ok nélkül?
3. Nem gondolja, hogy a Hirosimára ledobott bomba volt a legnagyobb
terroristatámadás az emberiség történetében?
Ebben a pillanatban kicsengettek, és a gyerekek kirohantak az osztályból. A szünet után Bush elnök ismét biztatta õket, hogy kérdezzenek. Most a kis Joe jelentkezett.
– Elnök úr, öt kérdésem van:
1. Hogyan tudta megnyerni a választásokat úgy, hogy a szavazatszámlálásnál
elvesztette?
2. Miért támadta meg Irakot ok nélkül?
3. Nem gondolja, hogy a Hirosimára ledobott bomba volt a legnagyobb
terroristatámadás az emberiség történetében?
4. Ma miért csöngettek ki húsz perccel hamarabb?
5. Hol van Bob?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Punkerwork
Egy ember épp a Central Parkban sétál, amikor észreveszi, hogy egy pitbull rátámad egy kisfiúra. Odarohan, megragadja a nyakörvet, és addig szorítja, míg a kutya megfullad. Mindenki ünnepli, köré özönlenek az újságírók.
– Akkor holnap lehozzuk a hírt azzal a címmel, hogy “A hõs New York-i megmentette egy kisfiú életét”.
– Az igazat megvallva nem vagyok New York-i.
– Akkor: “Amerikai hõs megmentette egy kisfiú életét a kutyatámadásban!”
– Nem is vagyok amerikai.
– Akkor hova valósi?
– Pakisztáni vagyok.
Másnap az újságok címlapján a következõ szerepelt:
“Iszlám fundamentalisták szerencsétlen kutyákat kínoznak a Central Parkban: az
FBI keresi az Al-Kaida szálat.”

Punkerwork
lógsz suliból?: )

Lolita
reggelt

Punkerwork
WWIIOnline

Lesszi
ez mi?

\'több milliárd légy nem tévedhet\'

Punker
pedig oda küldtem, legyél icq-n napközben majd plz.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Üdv!

Hova küldted? A solexre nem jött semmi...

\"Ne bolygass olyasmit, ami felett nincs hatalmad!\"

Botond
reggelt :-)
Punker
reggelt

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Ja, szerintem is így van ez a vízum ügy...legalábbis amcsiba.

És szerintem tengerentúlra nincsenek fapadosok 😊
Vicces lenne egy lócán végigülni a 7 óra repülést 😉

Az élet olyan, mint egy motor: ha nem megy, be kell rúgni.

Bevállalom... 😉

Punker
<#eljen>

én augusztus óta 35 százalékot fejlõdtem, igaz csak gyalogossal vagyok azzal meg rohadt nehéz.

Botond
egyik karakterrel elértem a maximum szintet :-)
Ez most komoly? <#miaz>

<#hehe>

Vegetáriánus : régi indián szó, jelentése béna vadász

Punker
lõttem 3 francia ejtõernyõst 😊

Köcsög osztrákok... bekaphassák.
De a nõ is többet rájuk csöröghetett volna.
Amúgy nem úgy van, hogy kapsz kintrõl meghívót, és akkor nem Te intézed a vízumot?

Fapadossal mész?
Helyileg hova?

Bocs a sok kérdésért... 😊)

Ráadás: még mindig jársz fogorvoshoz? (ja télleg, nõcibõl van..) 😊)

eLviRA
😄

...what\'s for You, will not pass You by...

Kage Kage
Akarom mondani a jövõ héten kapom. Úgy látszik az érzéstelenítõ az agyat is tompítja... :-)

-- ``Dreams are journeys that take one far from familiar shores, strengthening the heart, empowering the soul.\'\'

Kage Kage
Hát nemtom, úgy látszik téged is marasztalnak.

Ma felhívtam a követséget. Persze ravaszak, mert a vízumosztálynak szándékosan nincs publikus telefonszáma. Erre fogtam, és közvetlenül az egyik officer-t hívtam, hogy ugyan bökje már ki hogy a telefonszám. Azt mondta, hogy majd ír nekik levelet, és majd õk visszahívnak.

Na csörög is a telefon kb. 15 perc múlva. Egy köcsög nõ lehord sz_rnak-h_gynak, hogy minek telefonálgatok én, majd felhívnak ha megvan. Erre beugatok neki, hogy ha valaki itt ideges lehetne, az én vagyok, úgyhogy ne idegeskedjen, inkább mondja meg hogy hogy állok, mert pénteken mennék. Rámförmed, hogy minden Bécsen múlik, nem rajtuk, nem tudnak semmit.

Még eltelik 30 perc, felhív és mondja, hogy felhívta Bécset, és hûdenagyon sajnálja, de jövõ héten nem kapom meg az útlevelet.

Röviden ez a története annak, hogy legalább még egy hetet maradok. A fõnököt most hívom, biztos boldog lesz... :-|

-- ``Dreams are journeys that take one far from familiar shores, strengthening the heart, empowering the soul.\'\'

Kage Kage
Aztán pedig láncot rád!!! :-))

Engem iiis 😉

Punkerwork
menni kéne már haza

Szevasztok!

Ma már nem dolgozom!!!! <#vigyor2> <#nyes> <#whatever>
Pénteken voltam utoljára. <#hehe>
Úgyhogy most Szofi nagyon boldog! <#nyes>

Az elõzõ összevonáson - amin ott is voltam - mindegyik tanárhoz egyesével odamentem, hogy szeretném elõrehozni egy hónappal a vizsgáimat tekintve, hogy utazom. Mindegyik belement. Erre ma közli az egyik - aki már korábban belement a dologba - hogy persze, benne van, csak DÉKÁNI ENGEDÉLY SZÜKSÉGES!!!!!! <#mf3><#violent>
Erre olyan sík lettem, mert ha nem mentem volna oda mindegyik tanárhoz egyesével, akkor azt mondom, hogy oké, rendben, nekem kellett volna utána járni. De hogy annak ellenére, hogy vettem a fáradságot......
Egyébként ma suliban voltam. <#szomoru1>

Loogan
Elment egynek, bár szivesebben aludtam volna egy jót helyette. 😊))))
Mondjuk rég nevettem már ilyen jót...

Törekszünk a jónak gyakorlására, a rossznak elkerülésére.

Kage Kage
Hohoho, a kutyák aztán tudják, mi??? :-))))))))))))) Érzik... :-))))))))

Kage Kage
Jah Botond, nyema volt a csocsópartynak a nagy érdeklõdésre való tekintettel. A szép az volt benne, hogy kb. mi ketten Loo-val voltunk, ráadásul õ is le volt punnyadva az aznapi suli miatt.

Végül vettünk pár doboz sört az egyik kisboltban és beszûrük õket Bambaföldiéknél, nem voltak otthon a szülei. Én a harmadik doboz sör után egész jól voltam, és legalább megismertem Bambaföldi barátnõjét, úgyhogy egész jó volt, ahogy ez a rosszul induló buliknál lenni szokott.

Punkerwork
Balu hol vagy? küldtem mail-t.

eLviRA
de... 😉

11tõl

Punkerwork
nem tanítasz?

eLviRA
itt is... 😞

ma inkább nem megyek sehova... 😉

eLviRA
már nem olyan kicsi, majdnem egy éves

Lesszi
Reggelt!

\'több milliárd légy nem tévedhet\'

Punker
reggelt
szakad az a mocskos esõ 😞

Botond
kiskutyáknál ez alap,a miénk is folyton szökésben volt,de amikor megunta,és nem vettük észre mindig a kapuban kötött ki nyüszögve,és max a szomszédig menekült csak :-)
Botond
reggelt,esik
😊)

eLviRA
😛

biztos engem keresett. tegnap megszeretgettem... 😄

eLviRA
a völgyben van, mert rájár a róka a szárnyasainkra. nem tudom, meddig marad. vándortípus... 😄

Lett egy kutyád?
Vagy miért voltatok ott?

Punker
valahogy éreztem 😊

eLviRA
hol lehet menyecskeruhát kapni?

eLviRA
apura vártam. mentünk kutyát választani a menhelyrõl 😊

amúgy az eb ma hajnalban vhogy felszedte a drótkerítést és meglógott. tök véletlenül találkoztunk vele a nagybuszmegállóban, mikor jöttem vissza Bpre. ott kolbászolt az emberek között. úgyhogy visszavitte apu...

olyan helyes kutyus. csak kicsit lökött... és új neki a hely, még meg kell szoknia. 😄

Botond
mi jót ténykedtél a városban,amikor összefutottunk?Mi éppen siettünk,hogy még zárás elõtt odaérjünk egy boltba menyecskeruhát venni :-)
Botond
na,ma rövidített vasárnapi mûszak volt,irány az ebéd :-D
Punker
szia

eLviRA
sziaszok ;D

Punker
reggelt

Botond
reggelt,irány a szõlõ megint ^.^ Borg simán bannra nyomta egy nap alatt a srácot aki a vallásos topikban értetlenkedett :-D
Punker
hol beakadt hol nem