SG: Eger Connection
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
LooGan 10 körül ér haza Kage nem tom eLviRA negatív, én játszok.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Te jössz?
-- ``Dreams are journeys that take one far from familiar shores, strengthening the heart, empowering the soul.\'\'
\'több milliárd légy nem tévedhet\'
-- ``Dreams are journeys that take one far from familiar shores, strengthening the heart, empowering the soul.\'\'
Én mondom, valami kábszerrel kéne próbálkozni érzéstelenítõ helyett, tuti nem kéne a kölyköket unszolni hogy fogorvoshoz menjenek... :-)) (Bár rám az érzéstelenítõ is olyan hatással volt...)
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
A fogorvosom nagyon jóképû, és olyan 35 körül lehet.
Sztk-ból indult, és hozzá jártam. Most magánpraxizál, és kicsit derága lett, azóta ritkábban látogatom, de ragaszkodom Hozzá. Mielõtt kimegyek nekem is muszáj lesz elmenni fogorvoshoz, mert nem akarom a gatyámat is ráfizetni.
Egy gyökérkezel fogammal jártam orvoshoz. Amikor hozzákerültem, Õ volt a harmadik doki, és Õ vette észre, hogy az egész úgy be volt gyulladva, mint a picsa. Azt mondta, hogy ilyen állapotban nem szabad piszkálni. Nem csoda, hogy egyik orvos által adott szuri sem hatott. Képzelheted....!
Vegetáriánus : régi indián szó, jelentése béna vadász
Törekszünk a jónak gyakorlására, a rossznak elkerülésére.
áááááááááá öcséééééém <#falbav>#falbav>
De ha már itt vagyok: Kávéillatú jó reggelt Mindenkinek!
Törekszünk a jónak gyakorlására, a rossznak elkerülésére.
Tegnap voltam fogorvosnál, Kanadában valszeg a gatyát is lehúznák rólam szal jobb az ilyesmit letudni itt. A fogorvos csaj nem lehetett több 35-nél, és amúgysem volt vele baj, úgyhogy vigyorogva vágtam magam a székbe.
Beadja az injekciót, aztán leül. 2 perc múlva elkezd zsibbadni a pofám, viszont a fogamat tök jól éreztem, nyomkodtam a nyelvemmel. Mondom is neki, nehogy aztán meg legyen lepõdve mikor üvöltök, mint a fába szorult féreg.
2 perc múlva elkezdi a fúrás-faragást, ugyan nem változott semmi, de abszolút nem fáj a fúró, le vagyok nyugodva. A szája elé védõtakarót tesz, néha mond valamit. Ugyan egy szót nem értek belõle, de ekkorra már egy egész szerszámosláda áll ki a pofámból, talán nem veszi zokon ha nem mondom neki. Biztos nem fontos.
Aztán kiveszi a cuccokat, felültet, és mondja hogy öblíthetek. Én már totál elfelejtettem, hogy tulajdonképpen abban sem vagyok biztos hogy nyitva vagy csukva van-e a szám, így nagy lendülettel leöntöttem magam és a pöpec széket egy pohár vízzel. Tiszta röhej volt, mint egy fogyatékos! :-) Elkezdek röhögni zsibbadt pofával, eszembe jutott ahogy Ozzy Osbourne csinálta ugyanígy. Õ annyival jobb volt nálam, hogy a füle magasságában kísérelte meg a dolgot és többször is próbálkozott.
Szal mondanám a csajnak, hogy elnézést... Ez valahogy úgy sikerült, hogy ``Eüeeee...'' Bumm, ekkor kifakadtam a röhögéstõl. Röhög már a csaj is, de mondom ne húzzuk az idõt, visszadõlök. Kipeckelt pofával röhögök tovább... :-)
Végül megkomolyodtam, mivel észrevettem hogy milyen szép barna szemei vannak, kb. 15 centire voltak az enyéimtõl. Sokszor úgy éreztem hogy õ is engem néz. Gondoltam is magamban, hogy remélem most nem szemezünk, mert én arra mocskosul ráb.szok... :-)))
A lényeg az, hogy erre a gondolatra megint elkezdtem röhögni és innentõl aztán végig. Biztos mindenki volt már úgy vele, hogy minél jobban el akarja fojtani, annál erõsebb a kényszer...
Na mindegy, nem érdekes, hétfõn megyek vissza, valszeg most nem ad annyi érzéstelenítõt... :-))
Vegetáriánus : régi indián szó, jelentése béna vadász
...what\'s for You, will not pass You by...
\'több milliárd légy nem tévedhet\'