SG: Eger Connection

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punker
ne leszórtam 8 db 250 kilósat remélem talált is 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Botond
nyelte?bedobtátok,és semmi hatás?
Punker
csocsót tegnap beszívtuk nyelte a pénz az asztalt, 1 játék kb 200 pénzre jött ki 😞
LooGan 10 körül ér haza Kage nem tom eLviRA negatív, én játszok.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Botond
magyarul csocsó nyema?:-(
Punker
elindultunk angliába gyárat bombázzni, min 2,5 órás küldetés lesz 😊

Botond
na szõlõ kipipálva,irány a templom :-D
eLviRA
helló 😄

...what\'s for You, will not pass You by...

Punker
reggelt

Botond
reggelt,irány a szõlõ!
eLviRA
lol

Punker
Lolita-t próbálom meggyõzni hogy jöjjön, de Kage neve elriasztotta 😊

eLviRA
nagyon vicces... 😛

Botond
holnap hajnali 5kor szõlõ :-( nagyi keresztbe szervezett,én meg nem tiltakoztam,mert azt mondtad ma úgyse lesz semmi még 3 órája is :-( holnap jó nekem,vasárnap nem megyek sehova
Punker
9 óra jó neked?

Botond
ha 4 embert fel tudunk mutatni stabilan,akkor jó :-) de holnap reggel jön kötözni velem mindenki :-)
Kage Kage
Ki az az Elvira??? :-)

Te jössz?

-- ``Dreams are journeys that take one far from familiar shores, strengthening the heart, empowering the soul.\'\'

Lesszi
Na, Punker, szedd össze magad, aztán találkozzunk a hallgatói klubban 8.45-kor!! Botond+Elvira, nektek is jó?

\'több milliárd légy nem tévedhet\'

Kage Kage
Azér' ne hagyd hogy tönkremenjen a csuklója! ;-))))

-- ``Dreams are journeys that take one far from familiar shores, strengthening the heart, empowering the soul.\'\'

Kage Kage
Na, Punker, szedd össze magad, aztán találkozzunk a hallgatói klubban 8.45-kor!! Botond+elvira, nektek is jó?

Kage Kage
Ööö, szal fájt? :-)

Én mondom, valami kábszerrel kéne próbálkozni érzéstelenítõ helyett, tuti nem kéne a kölyköket unszolni hogy fogorvoshoz menjenek... :-)) (Bár rám az érzéstelenítõ is olyan hatással volt...)

Punkerwork
lépek haza

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Punkerwork

Nálam szintúgy.
A fogorvosom nagyon jóképû, és olyan 35 körül lehet.
Sztk-ból indult, és hozzá jártam. Most magánpraxizál, és kicsit derága lett, azóta ritkábban látogatom, de ragaszkodom Hozzá. Mielõtt kimegyek nekem is muszáj lesz elmenni fogorvoshoz, mert nem akarom a gatyámat is ráfizetni.

Egy gyökérkezel fogammal jártam orvoshoz. Amikor hozzákerültem, Õ volt a harmadik doki, és Õ vette észre, hogy az egész úgy be volt gyulladva, mint a picsa. Azt mondta, hogy ilyen állapotban nem szabad piszkálni. Nem csoda, hogy egyik orvos által adott szuri sem hatott. Képzelheted....!

Vegetáriánus : régi indián szó, jelentése béna vadász

Punkerwork
hát ma este szerintem nem lesz az tuti.

Lesszi
Elvira nagyon készül a csocsóra

Botond
mik az alternatívák?:-o
Loogan
Sajnos negatív. Miskolcon leszek egyetemen. De szombat estére jó vagyok.

Törekszünk a jónak gyakorlására, a rossznak elkerülésére.

Punkerwork
az este még nagyon messze van 7-8 körül derül majd ki mi lesz.

Botond
csak a saját nevedben :-D én csak 10re megyek novajra "szemlézni"
Punkerwork
dolgozunk bazze

Botond
este jössz csocsózni?arról meséljél inkább
Loogan
3 új üzenet: 3 x "reggelt"
áááááááááá öcséééééém <#falbav>

De ha már itt vagyok: Kávéillatú jó reggelt Mindenkinek!

Törekszünk a jónak gyakorlására, a rossznak elkerülésére.

Botond
reggelt
Lesszi
Reggelt!

Punker
reggelt

Punker
este kiderül

eLviRA
egy nagyon lájtos péntekben én is benne vagyok...

Botond
holnap este is jó végülis,sörre nem de csocsóra jó vagyok.
Kage Kage
Ez így lesz Botond, holnap este? Nem jössz be? Másvalaki egy csocsóra+sörre holnap?

Kage Kage
Úgy látom eléggé le vagyunk itt punnyadva, mesélek egy kicsit:

Tegnap voltam fogorvosnál, Kanadában valszeg a gatyát is lehúznák rólam szal jobb az ilyesmit letudni itt. A fogorvos csaj nem lehetett több 35-nél, és amúgysem volt vele baj, úgyhogy vigyorogva vágtam magam a székbe.

Beadja az injekciót, aztán leül. 2 perc múlva elkezd zsibbadni a pofám, viszont a fogamat tök jól éreztem, nyomkodtam a nyelvemmel. Mondom is neki, nehogy aztán meg legyen lepõdve mikor üvöltök, mint a fába szorult féreg.

2 perc múlva elkezdi a fúrás-faragást, ugyan nem változott semmi, de abszolút nem fáj a fúró, le vagyok nyugodva. A szája elé védõtakarót tesz, néha mond valamit. Ugyan egy szót nem értek belõle, de ekkorra már egy egész szerszámosláda áll ki a pofámból, talán nem veszi zokon ha nem mondom neki. Biztos nem fontos.

Aztán kiveszi a cuccokat, felültet, és mondja hogy öblíthetek. Én már totál elfelejtettem, hogy tulajdonképpen abban sem vagyok biztos hogy nyitva vagy csukva van-e a szám, így nagy lendülettel leöntöttem magam és a pöpec széket egy pohár vízzel. Tiszta röhej volt, mint egy fogyatékos! :-) Elkezdek röhögni zsibbadt pofával, eszembe jutott ahogy Ozzy Osbourne csinálta ugyanígy. Õ annyival jobb volt nálam, hogy a füle magasságában kísérelte meg a dolgot és többször is próbálkozott.

Szal mondanám a csajnak, hogy elnézést... Ez valahogy úgy sikerült, hogy ``Eüeeee...'' Bumm, ekkor kifakadtam a röhögéstõl. Röhög már a csaj is, de mondom ne húzzuk az idõt, visszadõlök. Kipeckelt pofával röhögök tovább... :-)

Végül megkomolyodtam, mivel észrevettem hogy milyen szép barna szemei vannak, kb. 15 centire voltak az enyéimtõl. Sokszor úgy éreztem hogy õ is engem néz. Gondoltam is magamban, hogy remélem most nem szemezünk, mert én arra mocskosul ráb.szok... :-)))

A lényeg az, hogy erre a gondolatra megint elkezdtem röhögni és innentõl aztán végig. Biztos mindenki volt már úgy vele, hogy minél jobban el akarja fojtani, annál erõsebb a kényszer...

Na mindegy, nem érdekes, hétfõn megyek vissza, valszeg most nem ad annyi érzéstelenítõt... :-))

Botond
nyomunk egy sörözõs csocsót,az legalább zárt helyen van és fûtenek is ránk :-)
Kage Kage
Ja, elkapkodtam szombatra azt a 10 fokot, lesz az 5 is, ha így megy tovább... Pedig egy bográcsra most nagyon jó lettem volna, tök szar lesz egy évig beafsteak-en élni... :-))

Punkerwork
megyek haza

Én is... <#alien>

Vegetáriánus : régi indián szó, jelentése béna vadász

Botond
én tudtam,hogy te tudod,csak õ nem tudta,hogy mi tudjuk ^.^
eLviRA
de. bármilyen hihetetlen is ez neked, én emlékszem rá... 😛

Lesszi
a #9433 válasz a #9431 -es üzenetre

Lesszi
nézd meg itt

Botond
hát basszus,szerencsére alig fakad még a szõlõ,nem fagy le talán,de akkor is :-(
Punkerwork
bánkút 5 centi