SG: Eger Connection
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Ne bolygass olyasmit, ami felett nincs hatalmad!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Amúgy Lol, mesélj csak, hányszor is voltál bicajozni az utóbbi 3 hétben? :-))))
-- ``Dreams are journeys that take one far from familiar shores, strengthening the heart, empowering the soul.\'\'
-- ``Dreams are journeys that take one far from familiar shores, strengthening the heart, empowering the soul.\'\'
Nincs sajna fapados járat, én még fapadon is leülném azt a majd' 9 órát. És az ára is ott volt a jegynek. A követség kapkodása nekem most 20 ezer Ft-ba került, ennyiért tolták el egy hétre a jegyet. Ja és egy vizit Ferihegyre a Malév irodába.
Azt hogy hova megyek már kérdezted, Guelph, Ontario. Toronto-tól vagy 70 km-re, biztos fogok ott is sokat csavarogni.
Hát te mikor mész Kuala Lumpurba? ;-))))
Az is több mint egy hét hivatalosan, mire megcsinálják. És ha már itt vagyok, tanulság, még nektek is szükségetek lehet rá: :-)
Bemegyek az ANTSZ laborjába, mondom AIDS-tesztre jöttem. Nemsokára jön egy nõ, vigyorog, cseverészve felmegyünk az emeletre. Kérdezi: ``Önkéntes?'' Én úgy vagyok vele, hogyha valamit nem azért csinálok, mert fegyvert fognak rám, akkor az önkéntes: ``Aha, az.''
Elkezd papírt kitölteni, kérdezi:
- Mikor volt a kétes eset?
- Milyen kétes eset?
- Hát a... a kétes eset.
Néz rám kerek szemekkel, én is legalább akkorákkal vissza. Na, leesik a dolog, lányos zavaromban jön a baklövés:
- Ááá, neeem, vízumkérelemhez kell...
Nõ felszabadultan nevet:
- Jaa, azt hittem... Mert ha ``önkéntes'' az ingyenes, ``munkavállaláshoz'' 4000 Ft-ba kerül...
Puff. Egy pillanatig megfordult a fejemben, hogy elkezdem bizonygatni hogy igazából homokos vagyok, csak jó lesz a lelet vízumkérelemhez is... :-) De kicsit hülyén néztem volna ki.
Úgyhogy ha ilyen helyre mentek elõtte mindenképpen rúzsozzátok ki magatokat!!! :-))
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Edzésen voltam ezért nem vettem fel, vmi vezetékes számot kiírt, de nem hívtam vissza, bocs.
Ja, Sanyánál nem volt DVD. Este nem volt semmi különös. Felmentem jányomhoz, azt annyi. Ja megittam egy sört. :-)
Törekszünk a jónak gyakorlására, a rossznak elkerülésére.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
miattam ne zavartassátok magatokat, már kezdtetek belemelegedni... 😛
...what\'s for You, will not pass You by...
Fõleg az ukrán határ felé. :-DDDD
\'több milliárd légy nem tévedhet\'
Kage-nak meg a követség, marhára lassan.
Megvan Neki a vízum, minden papír rendben, csak egy matricát kell felragasztani, na ez tart 3 hete. 1 matrica! Bazz nekem anno hamarabb betelt a Lutra albumom, mint 3 hét. :-ÐÐÐ
Na ez a gebasz!